Cum să aplicați pentru tranzacție sau fără acord

Deal sau nici o înțelegere este un spectacol popular de reality în stil care a început la televiziunea olandeză în anii 2000. A câștigat rapid popularitate și sa răspândit pe tot globul, cu multe țări care găzduiește propriile iterații ale spectacolului. Procesul de aplicare pentru obținerea spectacolului poate varia ușor de la o țară la alta, dar, în general, are două părți: completarea aplicației în sine și apoi participarea la un apel de turnare dacă producătorii vă aleg cererea dvs.

Locuitorii din Canada, vor fi informați că spectacolul a fost anulat în țara dvs. de la 2009. U.S. versiunea a fost anulată la un moment dat, dar a fost reînviat pe CNBC în 2018.

Pași

Partea 1 din 2:
Completați aplicațiile
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru tranzacție sau nici o afacere Pasul 1
1. Urmeaza direcțiile. Nu urmați instrucțiunile este o modalitate bună de a vă elimina destul de repede. Asigurați-vă că citiți cu atenție aplicația înainte de a începe să o completați. De exemplu, o aplicație de copiere greu vă poate cere să utilizați un stilou cu cerneală albastră sau negru. De asemenea, vi se poate cere să trimiteți informații suplimentare online într-un anumit format.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru Deal sau nu Deal Pasul 2
    2. Fi cinstit. Ca și alte programe de realitate și spectacole de joc, deal sau nici o înțelegere caută participanți autentici. Nu exagerați realizările dvs. sau fabricați o istorie de viață. În schimb, concentrați-vă asupra realizărilor dvs. reale și uitați-vă cum le puteți prezenta într-un mod angajat.
  • Adresați-vă unui bun prieten care vă cunoaște bine pentru a vă ajuta să scoateți detalii minunate din viața voastră.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru a face față sau nu Deal Pasul 3
    3. Completați complet formularul. Ca și în cazul în care nu au urmat instrucțiunile, formularele incomplete sunt un alt Insta-ucide pentru șansele dvs. de a ajunge la spectacol. Dacă nu știți cum să răspundeți la o anumită întrebare, obțineți ajutor de la un prieten. Exemple de întrebări ciudate pe care trebuie să le răspundeți includ:
  • Care este cea mai ciudată calitate?
  • Desenați o imagine a dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru tranzacție sau fără deal Pasul 4
    4. Trimiteți fotografii dacă este necesar. Obțineți cel puțin un headshot și o lovitură de corp. Dacă luați propriile imagini, stați în fața unui fundal luminos sau neutru. Acest lucru elimină distragerile inutile din accentul principal al imaginii: tu.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru tranzacție sau nu este de acord
    5. Ai rabdare. Poate fi luni înainte de a auzi știri despre aplicația dvs. Deal de nici o înțelegere, ca alte spectacole, aruncă luni în avans de programul său de fotografiere. Nu aveți nici o modalitate de a ști unde în ciclu arată spectacolul în momentul cererii dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Participarea la apelul de turnare
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru tranzacție sau nici o afacere Pasul 6
    1. Fi pregătit pentru o așteptare lungă. Televizoarele majore arată, cum ar fi acordul de nici o înțelegere, deține audiții pentru sute de candidați la un moment dat. Va fi un eveniment de zi cu zi, deci pregătiți-vă în consecință. Asigurați-vă că aduceți o mulțime de apă și gustări cu dvs. De asemenea, va trebui probabil să așteptați afară pentru o vreme, așa că aduceți o jachetă dacă vremea este rece sau o umbrelă pentru a vă proteja de soare dacă este fierbinte.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru tranzacție sau nu este de acord
    2. Imbraca-te potrivit. Purtați ceva măgulitor, dar nu dezvăluie prea mult. Dacă aveți o figură excelentă, arătați-o într-un costum de fixare. Acest lucru este valabil și pentru femei și bărbați. Nu purtați nimic cu un logo pe ea, totuși, deoarece producătorii vor trebui să-l blocheze.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru tranzacție sau nici o afacere Pasul 8
    3. Fiți pregătiți să vă împărtășiți povestea. Deal sau nici o înțelegere este interesată de persoanele cu povestiri pe care oamenii le pot relaționa și la persoanele care sunt relativabile generale. Vorbește despre tine, ce ai făcut, speranțele tale și visele tale. Vorbește despre obstacolele pe care le-ați întâlnit și cum le-ați suprasolicitat. Nu vă fie frică să le spuneți producătorilor despre frica dvs. cea mai adâncă și cea mai secretă. Nu vă prezentați doar uscate ca fapte, arătați-vă personalitatea. Nu vă fie frică să vă lăsați emotiile. Unele tidbite suplimentare pentru a ține minte sunt:
  • Dacă aveți o tragedie în viața voastră, cum ar fi pierderea unui membru al familiei sau depășirea unei boli grave, prin toate mijloacele, spuneți povestea producătorilor. Ei iubesc aceste tipuri de povești, deoarece sunt minunate pentru clădirea narativă.
  • Producătorii apreciază, de asemenea, Quirkiness. Dacă există ceva despre tine, care este doar un pic cam oprit, lăsați-l să arate. Unicitate.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru tranzacție sau fără a face pasul 9
    4. Demonstrează o mare energie. Entuziasmul contează pentru spectacole ca o afacere de nici o înțelegere. În timp ce așteptați, asigurați-vă că vă păstrați energia ridicată. De exemplu, faceți ceva care vă aduce pomparea inimii, cum ar fi Jumping-Jacks. De asemenea, puteți asculta tonul dvs. de dans preferat în timp ce vă bateți capul, sau mai bine, dansând la ea.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că îndepliniți cerințele de vârstă. Regulile din majoritatea țărilor solicită ca concurenții să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult.
  • Fiți pregătiți să vă plătiți camera și bordul dvs. dacă sunteți obligat să călătoriți pentru spectacol.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar