Cum să fii un concurent pe cine vrea să fie milionar

Cine vrea să fie milionar este un spectacol popular de joc TV sindicat, unde puteți câștiga până la 1.000.000 de dolari răspunzând corect la 14 întrebări cu răspunsuri multiple. Adesea vă găsiți că strigați răspunsurile la televizor? Nu vă place oamenii care primesc întrebări aparent ușoare greșite? Ei bine, de ce nu audiție pentru spectacol? Este foarte dificil să ajungeți la spectacol, dar cu acest ghid, nu pare ca intimidant.

Pași

Partea 1 din 4:
Pre-audiție
  1. Imaginea intitulată Creați un film adult Pasul 14
1. Urmăriți spectacolul. Cel mai bun și cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă pregăti pentru spectacol este urmărind. Urmăriți-l în fiecare zi și înregistrați-l dacă nu îl puteți urmări în direct. Știți cum este jucat jocul. Cunoașteți formatul și ce sunt celei de salvare și cum funcționează. Vizionarea spectacolului în fiecare zi vă va oferi, de asemenea, un simț pentru ce fel de întrebări sunt întrebați despre spectacol. În timp ce spectacolul acoperă o gamă largă de subiecte, este o idee bună să țineți pasul cu evenimentele actuale și cultura populară, deoarece spectacolul pune adesea întrebări pe acele subiecte. Ați putea dori, de asemenea, să studiați filmul Trivia, deoarece spectacolul deține săptămâni dedicate filmelor cel puțin o dată pe an.
  • Imagine intitulată Creați un film adult Pasul 7
    2. Îndeplinesc cerințele de eligibilitate. Trebuie să aveți la vârsta de 18 ani, un rezident al Statelor Unite, să nu fie legat de oricine lucrează pentru o companie afiliată la spectacol, care nu conduce la birou politic și nu a fost un concurent Cine vrea să fie milionar în trecut.
  • Imaginea intitulată Găsiți un nume DJ care nu este
    3. Du-te la oficial Cine vrea să fie milionar Website și în partea de sus a paginii, faceți clic pe "Audiții." Pe pagină, faceți clic pe linkul despre care audiția doriți să faceți. Există trei disponibile - A Las Vegas Audition, o audiție de săptămâni de specialitate și o audiție video.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Online Pasul 10
    4. Urmați instrucțiunile furnizate pentru a completa formularul de audiție, dacă efectuați o audiție a Las Vegas sau a săptămânii de specialitate. Pentru o audiție Las Vegas, va trebui să imprimați formularul și să îl completați, în timp ce pentru audițiile săptămânii de specialitate, va trebui să completați formularul online. Pentru audiții video, va trebui să Faceți un videoclip și trimiteți-l la YouTube, Ceea ce va trebui să includeți în formularul online.
  • Imagine intitulată Colectați adresele de e-mail Pasul 20
    5. După examinarea cererii dvs., veți primi un e-mail cu data, ora și locația audiției dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de expat 1
    6
    Planificați-vă călătoria. Dacă locuiți departe, rezervați o plimbare cu avionul la Las Vegas în avans și alegeți un hotel accesibil care este aproape de studio. Călătoria dvs. poate necesita o ședere peste noapte, astfel încât îmbrăcămintea și alte materiale pe care le veți dori cu câteva zile înainte de călătorie.
  • Partea 2 din 4:
    Audiție
    1. Imagine intitulată Trezește-te fără un ceas deșteptător Pasul 1
    1. În ziua audiției, treziți-vă devreme. Luați un duș și periați-vă dinții - o bună igienă este esențială aici. Purtați Khakis sau pantaloni de rochie, o cămașă de culoare solidă buton-jos și pantofi de îmbrăcăminte. Vrei să te îmbraci pentru a impresiona. Ajungeți la studio cu câteva ore înainte ca audiția să înceapă și să aștepte deschiderea ușilor.
  • Imaginea intitulată Notarizarea unui document Pasul 16
    2. Completați formularul de cerere de concurenți. În plus față de informațiile standard, cum ar fi numele și adresa dvs., veți fi întrebați, de asemenea, întrebări, cum ar fi hobby-urile dvs. și ce veți face cu 1.000.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 8
    3. Luați examenul concurent. Examenul concurentului are 30 de întrebări cu răspunsuri multiple pentru a răspunde în 10 minute. Bubble în răspunsurile dvs. pe foi de scantron. Asigurați-vă că atunci când completați foaia de scantron pe care ați pus numărul concurentului, veți fi dat înainte de începerea examenului. Răspundeți la toate întrebările (sau cel puțin, cât mai multe puteți în 10 minute) și așteptați până când se numește ora. În funcție de momentul în care audiția este, este posibil să puteți lua și examenul pentru o săptămână de film.
  • Imaginea intitulată Deveniți succes în afacerea dvs. de marketing de rețea și să aveți distracție pasul 4
    4. Mână în foaia de examen și așteptați ca examenele să fie clasificate. În acest timp, este o idee bună să discutați cu oamenii din jurul tău, așa că nu doar stai acolo așteptând.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii 5
    5. Odată ce examenele sunt clasificate, numerele persoanelor care au trecut vor fi anunțate. Dacă nu auziți numărul dvs., asta înseamnă că nu ați trecut și că va trebui să faceți o altă audiție dacă doriți să fiți în spectacol. Dacă ați trecut, pe de altă parte, puteți rămâne și treceți la următoarea parte a audiției.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 4
    6. Veți avea un interviu de 3-5 minute cu un producător de spectacole. Ei vor lua un cap de împușcat de tine, uită-te peste formularul de cerere și vorbește cu tine pe scurt (în jur de 3-5 minute). Veți fi întrebări despre dvs., împreună cu răspunsurile pe care le-ați dat întrebărilor cu privire la formularul de cerere. Pentru interviu, vrei să fii interesant și amuzant, împreună cu a fi confortabil. Dacă o faci destul de bine, vei fi dus într-o altă cameră unde vei avea un interviu on-camera cu un alt producător de spectacole.
  • Partea 3 din 4:
    Post-audition
    1. Imagine intitulată Deal cu hărțuirea la locul de muncă și hărțuirea pasului 4
    1
    Asteapta rabdator. Posibilitatea de a fi aleasă pentru spectacol este o perspectivă interesantă, dar nu doriți să vă preluați viața. Du-te doar cu viața ta și faci ceea ce faci în mod normal.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 13
    2. Indiferent dacă o faceți în piscina concurentului sau nu, veți fi anunțat de o carte poștală în poștă. Dacă nu o faceți, vi se va spune așa și mulțumit pentru audiție pentru spectacol. Dacă o faci, pe de altă parte, vi se va spune așa și că veți primi un apel telefonic de la spectacol.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 11
    3. La un moment dat, veți primi un apel telefonic de la spectacol unde vi se va cere să confirmați informațiile pe care le-ați dat la cererea dvs. și ați spus când veți fi înregistrați. Păstrați aceste informații în minte și nu o uitați. Le puteți numi înapoi în orice moment dacă aveți întrebări.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de expat 23
    4. Planificați o altă călătorie, de data aceasta la Las Vegas, unde marfa arată. Dacă locuiți departe, rezervați o plimbare cu avionul la Las Vegas în avans și alegeți un hotel accesibil care este aproape de studio. Călătoria dvs. poate necesita o ședere peste noapte, astfel încât îmbrăcămintea și alte materiale pe care le veți dori cu câteva zile înainte de călătorie.
  • Partea 4 din 4:
    Spectacolul
    1. Imagine intitulată Rochie Profesională Pasul 6
    1. În ziua tabărării dvs., ajungeți la studio la momentul în care vi sa spus să ajungeți la. Asigurați-vă că faceți un duș și vă spălați dinții și că ați pus cele mai bune haine de îmbrăcăminte.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 80
    2. Așteptați ca numele dvs. să fie chemat pentru atingerea episodului dvs. Poate fi oriunde de la începutul sesiunii de la ultimul episod al zilei. Veți aștepta într-o cameră cu ceilalți concurenți pentru această sesiune de înregistrare. S-ar putea să așteptați să așteptați ore, așa că aveți răbdare. În acest timp, veți dori să discutați cu ceilalți concurenți și veți face prieteni cu ei.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 5
    3. Odată ce numele dvs. este numit, veți primi machiajul dvs. și veți fi condus la studioul pentru a vă înregistra episodul. Noroc și indiferent ce se întâmplă, asigurați-vă că vă distrați! Este doar un joc, la urma urmei. S-ar putea să fiți mai mult decât un episod, iar dacă se întâmplă acest lucru, reveniți la hotelul dvs. și urmați din nou cei trei pași de mai sus înainte de a trece la restul episodului.
  • sfaturi

    Nu fi nervos. Rămâneți calm, pentru că sunteți mai calme și mai concentrați, cu atât veți face mai bine atât pe audiție, cât și pe spectacol.
  • Zâmbet! Producătorii sunt mai predispuși să aleagă oameni care sunt fericiți și vor să fie acolo.
  • Asigurați-vă că utilizați baia înainte de audiție și înainte de a vă trimite episodul. Înainte de a trimite episodul, dacă doriți să mergeți la baie, veți fi escortați acolo.
  • Mănâncă înainte de audiție. În caz contrar, veți fi mai puțin probabil să faceți bine datorită foamei. Înainte de spectacol, dacă episodul dvs. este în după-amiaza, veți putea să mâncați prânzul înainte de episodul.
  • Asigurați-vă că obțineți un somn bun înainte de audiție și la spectacol.
  • Opriți orice dispozitiv electronic. Nu veți putea să le utilizați în timpul audiției și spectacolului. Păstrați dispozitivele electronice în sac sau în buzunar.
  • Aduce o umbrelă dacă plouă. Vei sta în picioare pentru o vreme înainte de a putea intra în studio.
  • Planul de trafic. Dacă există o mulțime de trafic, ajungerea la studio poate dura mai mult decât se aștepta.
  • Trebuie să plătiți pentru propriile cheltuieli, deci asigurați-vă că excursii se potrivesc în cadrul bugetului dvs.
  • În plus față de înscrierea online și de a merge la un site de audiență, membrii audienței pot, de asemenea, să ia examenul de audiție la sfârșitul unei sesiuni de înregistrare a spectacolului. Dacă doriți să vedeți o înregistrare a spectacolului și nu ați auditat încă, păstrați acest lucru în minte.
  • Avertizări

    Nu vă falsificați entuziasmul. Producătorii vor putea să vadă chiar prin asta.
  • Nu audiție dacă ați apărut deja într-un spectacol de joc în același an. Aveți permisiunea doar să apară pe un spectacol de joc într-un anumit an.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar