Cum se completează când se termină emisiunea tv preferată

Depresia post-serie poate fi un lucru periculos. După ce sa încheiat spectacolul preferat, s-ar putea simți ca nimic altceva să facă truc. Recuperarea după ce ați petrecut atât de multe ore angajate cu un spectacol care sa încheiat nu este întotdeauna un proces ușor. Sentimentul gol abordează cu timpul și există din fericire tone de alte spectacole minunate pentru a se scufunda după ce ați terminat cu unul dintre ei.

Pași

Partea 1 din 3:
Ameliorarea pierderii
  1. Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 1
1. Luați o pauză de la televizor. Odată ce spectacolul dvs. preferat se termină, nimic altceva pe care îl urmăriți va simți că umple golurile. Având în vedere tipul de investiții de timp care este de obicei suportat cu vizionarea unui spectacol, poate fi timpul să luați o pauză de la televizor. Faceți alte lucruri - citiți cărți, jucați jocuri video, consultați prietenii, concentrați-vă pe hobby-uri.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 2
    2. Vent online despre asta. Dacă tocmai ați terminat un spectacol pe prima sa rulare, vor exista o mulțime de alte persoane în aceeași poziție cu tine. Un punct de vedere minunat nu se simte minunat, dar sentimentul gol poate fi atenuat prin împărtășirea gândurilor cu alții. Efectuați un post care evidențiază opiniile dvs. pe Wrap-Up. Posturile online pot declanșa o conversație angajată despre ceea ce tocmai ați văzut. Împărtășirea pierderii cu alți oameni se va face să se simtă mai bine.
  • Imaginea intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 3
    3. Faceți prieteni cu alți fani ai spectacolului. Dacă prietenii dvs. existenți nu sunt imense în spectacolul care vă interesează, luați la Internet și se confruntă cu fanii spectacolului. Dacă numai că aveți oameni să vă geek peste părțile dvs. preferate, fanii semeni sunt o modalitate excelentă de a vă intensifica aprecierea pentru părțile unui spectacol. O primă funcționare a unui spectacol vine cu aspectul social al capacității de a discuta despre dimineața după un ariduri de episod. Același lucru ar trebui să fie adevărat atunci când spectacolul se termină.
  • Imagine intitulată face ca spectacolul dvs. preferat de televiziune să se încheie pasul 4
    4. Scrie Fanfiction Bazat pe spectacol. Fanfiction se referă la un gen de ficțiune (proză, joacă sau poezie) scrisă de fanii despre personajele lor fictive preferate. Dacă nu puteți să vă gândiți la sfârșitul spectacolului preferat, de ce să nu continuați să scrieți dvs. de spectacol? Ridica în cazul în care personajele au fost în episodul final și începu povestea lor din nou de acolo. Dacă sunteți cu adevărat pasionați și informați despre spectacol, ar trebui să aveți cel puțin o idee despre locul în care personajele ar merge în continuare.
  • Dacă un fandom al spectacolului este suficient de mare, este foarte probabil ca alți scriitori să-și închidă propriile fanfictions despre spectacol deja. Du-te la site-uri precum fanfiction și citiți câteva lucrări despre personajele dvs. preferate.
  • Nu uitați să acordați credit Creatorului unui emisiune TV sau autorului unei cărți.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 5
    5. Găzduiește o petrecere de rămas bun pentru spectacol. Dacă știți că oamenii care suferă, de asemenea, pierderea spectacolului, ar trebui să le aduceți împreună pentru cină și băuturi. Stați în jur și discutați părțile preferate ale spectacolului. Dacă imaginile sunt disponibile, urmăriți câteva dintre clipurile dvs. preferate. Intrați în dezbateri prietenoase cu privire la aspectele din seria Finale. Un argument prietenos este o modalitate excelentă de a vă face mintea de pe pierdere.
  • Dacă doriți să obțineți teatrală cu rămas bun, puteți deține o funerare falsă pentru spectacol și personajele sale. Puteți merge într-un cerc și să reflectați asupra personajelor și scenelor preferate.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 6
    6. Trimiteți scrisori de reclamații în rețea. Nu toate show-urile sunt pierdute pentru totdeauna. Dacă o rețea a anulat un spectacol și realizează că există o semnificație semnificativă că au înstrăinat, pot fi convinși să aducă spectacolul înapoi în aer. Aflați cine a anulat sau a încheiat spectacolul și a trimis o scrisoare care exprimă dragostea dvs. pentru spectacol. Dacă a fost anulată, asigurați-vă că ați subliniat că doriți să vedeți spectacolul returnat la televizor. Dacă o rețea primește un feedback suficient pentru un spectacol, aproape sigur are un efect asupra faptului dacă decid să-l aducă înapoi sau nu.
  • Nu vă aduceți speranțele despre o renaștere. Arată ca Licurici a primit o reacție zeloasă atunci când au fost anulate, dar nu au primit niciodată fanii renașterii televizorului căutau.
  • Partea 2 din 3:
    Revizuirea spectacolului preferat
    1. Imagine intitulată face ca spectacolul TV preferat să se încheie pasul 7
    1
    Urmăriți din nou seria pe DVD. După ceva timp, toate anotimpurile spectacolului dvs. preferat vor fi disponibile pentru achiziția la domiciliu. Cea mai convențională modalitate de a cumpăra seturile de casete DVD. Având o copie de beton a spectacolului dvs. preferat la domiciliu este excelentă dacă urmăriți spectacolul foarte mult și nu doriți să vă bazați pe un canal pentru el. Servicii de streaming cum ar fi Netflix, de asemenea, arată spectacolele întregi. Acest lucru face ca serviciile de streaming să fie perfect potrivite pentru "ceas de urmărire" care vine de obicei cu vizionarea unui spectacol minunat.
    • Verificați online pentru a vedea dacă spectacolul dvs. este disponibil ca o descărcare gratuită. Unele dintre site-urile web ale canalelor vor conține episoade vechi, astfel încât oamenii să poată recupera timpul lor.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 8
    2. Urmăriți din nou spectacolul de la început până la sfârșit. Dacă ați vizionat un spectacol în timp ce a difuzat pentru prima dată, revoltând că vă va oferi posibilitatea de ao experimenta fără așteptările pe tot parcursul anului între sezoane. Puteți viziona câteva episoade pe noapte sau sezoane întregi de maraton într-o zi dacă doriți. Ca întotdeauna, cea mai plăcută modalitate de a face acest lucru este să o faceți în perechi sau ca grup. Vizionarea împreună a unui întreg spectacol necesită o planificare comună, dar se va simți mult mai puțin singuratic.
  • Imaginea intitulată face ca spectacolul preferat de televiziune să se încheie pasul 9
    3. Digerați caracteristicile speciale DVD. Dacă ați continuat și ați achiziționat caseta de afișare pe DVD, veți avea cel mai probabil caracteristici speciale pentru a vă scufunda. Caracteristici speciale arată lucrurile din spatele scenei într-un spectacol TV. Lucruri precum interviuri, documentare pe bază de documentare și puncte de marketing toate ajută la îmbogățirea cunoștințelor și aprecierea spectacolului. Dacă vă uitați la tot ceea ce a intrat în realizarea unei anumite scene, aproape că veți avea cu siguranță o apreciere mai mare pentru data viitoare când ați pus-o.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 10
    4. Uită-te la pagina TV Tropes pentru spectacolul tău. TV Tropees este un site web minunat pentru catalogarea tropes în TV și mass-media. Dacă vă uitați la spectacolul preferat pe el, puteți căuta toate dispozitivele de complot enumerate care arată folosite și vedeți cum leagă cu restul culturii pop. Toate acestea pot părea copleșitoare la început la un nou venit, dar asociațiile dintre spectacolul dvs. și restul culturii pop pot fi o tona de distracție pentru cercetare.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 11
    5. Convinge noi prieteni să-l urmărească cu dvs. Există puține lucruri la fel de satisfăcătoare ca obținerea unui bun prieten într-un spectacol cu ​​adevărat pasionat. În acest fel, veți putea trăi vicarios prin entuziasmul proaspăt al cuiva asupra unui spectacol cu ​​care v-ați familiarizat.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 12
    6. Luați în considerare modul în care părerile dvs. despre spectacol au evoluat. După ce vizionați un spectacol pentru a doua oară, trebuie să vă gândiți la modalitățile pe care părerea dvs. le-a schimbat. Vizionarea unui spectacol a doua oară înseamnă că veți ști ce se întâmplă la sfârșit chiar și pe primele episoade. Acest lucru va avea arcuri de caractere și dialog într-o lumină nouă nouă, acum că știți ce scriitori conduc la.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea spectacolelor noi pentru a viziona
    1. Imagine intitulată face ca spectacolul dvs. preferat de televiziune să se încheie pasul 13
    1. Vânați web-ul pentru recomandări. Site-urile precum IMDB sunt perfect potrivite pentru vânătoarea recomandărilor TV. Există liste de "cel mai bun din toate timpurile" Emisiuni TV pe care le puteți utiliza ca referință pentru găsirea unor emisiuni noi atunci când vă simțiți că sunteți gata să treceți mai departe. Recomandările sunt ușor de găsit online. Nu ar trebui să dureze mult timp să găsească câteva perspective potențiale care ar putea fi în valoare de a privi pentru următoarea dvs. spectacol.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 14
    2. Verificați spectacolele cu echipaj comun și membrii turnați. Fiecare dintre oamenii care au lucrat la spectacolele preferate au cariera care au continuat odată ce spectacolul sa încheiat. Este probabil ca fiecare dintre acei oameni (de la distribuție sau echipaj) să fi lucrat la alte spectacole. Dacă ați avut un actor preferat, verificați pentru a vedea ce sunt celelalte credite ale sale. A iubit scripturile minunate într-un spectacol? Verificați pentru a vedea ce a fost derulat scenaristul sau Show Runner, deoarece spectacolul dvs. preferat sa încheiat.
  • Imagine intitulată face ca spectacolul TV preferat să se încheie pasul 15
    3. Discutați cu prietenii despre ceea ce vizionează. Prietenii sunt o sursă perfectă de recomandări. Dacă nu sunteți sigur ce vreți să urmăriți, este o idee bună să vorbiți cu ei. Vedeți ce au fost în ultima vreme. Întrebați dacă există un spectacol pe care îl credeți că ați putea fi în. Prietenii sunt o sursă bună de ochi și urechi când vine vorba de medii noi. Există prea multe spectacole pentru a vă uita în voi înșivă, astfel încât alții să facă legiul pentru dvs. vă va economisi încărcături de timp.
  • Este de la sine înțeles că este preferabil să puneți prieteni care au gusturi culturale cu care sunteți de acord sau respectați.
  • Imagine intitulată se compun atunci când emisiunea TV preferată se termină pasul 16
    4. Obțineți o recomandare automată. Există site-uri web online care oferă recomandări bazate pe algoritmi. Acestea pot fi foarte utile, deoarece vă vor oferi recomandări că prietenii dvs. ar fi putut să fie auziți înainte. Site-uri cum ar fi Tipskid, IMDB sau RATEYOURMUSIC vă vor oferi cele mai bune presupuneri de lucruri pe care le-ați putea fi, pe baza evaluărilor și intereselor pe care le introduceți în sistemul lor.
  • Imagine intitulată face ca spectacolul preferat de televiziune să se încheie pasul 17
    5. Dați câteva arată un test-run. Odată ce ați început un spectacol, nu vă forțați nimic să vă ținețiți cu ea. Urmăriți episodul pilot al câteva spectacole. Dați-le fiecare șansă corectă și continuați dacă nu vă găsiți că vă apucă. Este posibil să trebuiască să treceți prin câteva spectacole înainte de a găsi unul care pare că va merita cu adevărat timpul.
  • Păstrați timpul investiției unui nou spectacol în minte. Arată luați zeci de ore din viața voastră. Care este un timp valoros care ar trebui să fie investit numai dacă spectacolul este ceva care vă inspiră într-adevăr.
  • Imaginea intitulată face ca spectacolul dvs. preferat de televiziune să se încheie pasul 18
    6. Alăturați-vă unui nou fandom. Când totul se spune, poate veni în cele din urmă timp să sară nava și să se alăture unui nou fandom cu un spectacol care se întâmplă încă. Mergeți online și faceți postări despre acest spectacol nou. Uită-te la fanfiction. Lurk pe forumurile ventilatorului și citiți pe teoriile fanilor pentru acest spectacol nou. Cu cât vă scufundați mai mult într-un nou spectacol, cu atât veți pierde mai puțin pe cel vechi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Noile spectacole noi vin întotdeauna și nu puteți renunța niciodată la posibilitatea spectacolului dvs. preferat să se întoarcă la viață în viitor.

    Avertizări

    Dependența de televiziune este reală și poate avea un efect grav negativ asupra vieții cuiva dacă este lăsată necontrolată. Dacă vă simțiți obligați să vă petreceți ore pe zi, vizionați televizorul, este o idee bună să luați ceva timp departe de ea complet. Tăiați-vă la utilizarea televizorului și concentrați-vă asupra altor aspecte ale vieții dvs. până când este compusul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar