Cum se creează un cont itunes

Apple sa mutat departe de a folosi conturile specifice iTunes, iar acum toate serviciile Apple se încadrează sub un ID de Apple global. Procesul de creare a ID-ului Apple este aproape identic cu vechiul proces de creare a unui cont iTunes, doar numele sa schimbat. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să creați un ID Apple pe computer sau pe idevice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un calculator
  1. Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 1
1. Open iTunes. Puteți crea un ID Apple direct din aplicația iTunes. Apple nu mai utilizează conturi specifice iTunes, deci vi se va cere să creați un ID Apple, care funcționează cu toate dispozitivele dvs. Apple.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 2
    2. Faceți clic pe meniul magazinului. Selectați "Creați ID-ul Apple" din meniul. Va trebui să citiți și să fiți de acord cu termenii și condițiile înainte de a putea continua.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 3
    3. Completează formularul. După ce ați acceptat termenii, veți fi dus la o formă pe care va trebui să o completați cu informațiile despre cont. Aceasta include o adresă de e-mail valabilă, o parolă, întrebări de securitate și data nașterii.
  • Dacă nu doriți să primiți buletine de știri de la Apple, debifați cutiile din partea de jos a formularului.
  • Asigurați-vă că adresa de e-mail pe care ați introdus-o este validă sau nu veți putea să vă activați contul.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 4
    4. Completați informațiile dvs. de plată. Va trebui să introduceți un card de credit valid dacă doriți să faceți achiziții pe iTunes. Trebuie să oferiți o formă de plată valabilă, chiar dacă nu doriți ca un card de credit asociat contului dvs. Puteți elimina mai târziu informațiile despre cardul dvs. de credit sau puteți utiliza metoda la sfârșitul acestui articol.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 5
    5. verifica-ti contul. După finalizarea formularului, Apple va trimite un e-mail de verificare la adresa pe care ați furnizat-o. Acest e-mail va conține a "Verifica acum" link care vă va activa contul. Poate dura câteva minute pentru ca e-mailul să fie livrat.
  • Pe pagina de verificare care se deschide când faceți clic pe link, va trebui să introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pe care ați creat-o mai devreme. Adresa dvs. de e-mail este noul dvs. ID Apple și va trebui să îl introduceți ori de câte ori vă conectați.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un iPhone, iPad sau iPod Touch
    1. Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 6
    1. Deschideți aplicația de setări. Acesta este situat de obicei pe ecranul dvs. de pornire. Derulați în jos și atingeți "Magazine iTunes & App" opțiune.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 7
    2. Asigurați-vă că sunteți semnat. Dacă sunteți deja conectat (ă) cu un ID Apple existent, va trebui să vă deconectați pentru a crea unul nou. Pentru a face acest lucru, atingeți ID-ul Apple, apoi apăsați "Sign out".
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 8
    3. Atingeți "Creați un nou ID Apple". Acest lucru va începe procesul de creare a contului.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 9
    4. Alege-ti tara. Înainte de a putea continua procesul de creare a contului, va trebui să selectați țara în care utilizați contul dvs. Dacă călătoriți foarte mult, alegeți țara de origine. Va trebui să citiți și să acceptați termenii și condițiile înainte de a putea continua.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 10
    5. Completați formularul de creare a contului. Va trebui să introduceți o adresă de e-mail validă, o parolă, întrebări de securitate și data nașterii.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 11
    6. Completați informațiile dvs. de plată. Va trebui să introduceți un card de credit valid dacă doriți să faceți achiziții pe iTunes. Trebuie să oferiți o formă de plată valabilă, chiar dacă nu doriți ca un card de credit asociat contului dvs. Puteți elimina mai târziu informațiile despre cardul dvs. de credit sau puteți utiliza metoda la sfârșitul acestui articol.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 12
    7. verifica-ti contul. După finalizarea formularului, Apple va trimite un e-mail de verificare la adresa pe care ați furnizat-o. Acest e-mail va conține a "Verifica acum" link care vă va activa contul. Poate dura câteva minute pentru ca e-mailul să fie livrat.
  • Pe pagina de verificare care se deschide când atingeți link-ul, va trebui să introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pe care ați creat-o mai devreme. Adresa dvs. de e-mail este noul dvs. ID Apple și va trebui să îl introduceți ori de câte ori vă conectați.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui ID Apple fără card de credit
    1. Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 13
    1. Deschideți App Store pe computerul dvs. sau pe idevice. Va trebui să descărcați și să instalați o aplicație gratuită înainte de a putea crea un cont fără utilizarea unui card de credit.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 14
    2. Găsiți o aplicație gratuită. Aplicația poate fi orice, atâta timp cât este liberă. Încercați să găsiți o aplicație pe care o veți folosi, deoarece sunteți forțați să o descărcați. Dacă nu găsiți nimic, pur și simplu alegeți orice aplicație și ștergeți-o mai târziu.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 15
    3. Instalați aplicația. Apasă pe "Gratuit" Butonul din partea de sus a paginii magazinului App și vi se va solicita să vă conectați cu ID-ul dvs. Apple.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 16
    4. Atingeți sau faceți clic pe "Creați ID-ul Apple". Când vi se solicită să vă conectați cu contul dvs., alegeți să creați una nouă. Acest lucru va începe procesul de creare a contului.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 17
    5. Completați formularele. Va trebui să acceptați termenii și condițiile și apoi veți fi dus la formularul de creare a contului. Consultați metodele de mai sus pentru detalii privind completarea acestui formular.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 18
    6. Selectați "Nici unul" Ca opțiune de plată. În secțiunea Metodă de plată, veți avea opțiunea de a selecta "Nici unul" Ca metodă de plată. Aceasta este singura modalitate de a crea un ID Apple fără a furniza un card de credit inițial.
  • Este posibil să trebuiască să derulați în jos pentru a găsi această metodă pe un iPhone sau iPod Touch.
  • Imagine intitulată Creați un cont iTunes Pasul 19
    7. Finalizați procesul de creare a contului. După ce ați completat formularele dvs., un e-mail de verificare va fi dent la adresa pe care ați furnizat-o. Va trebui să urmați linkul din e-mail pentru a finaliza contul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar