Cum să apară pe un spectacol de joc

Dacă ați vizionat vreodată un spectacol de joc și ați găsit-vă gânditor: "Aș putea face acest lucru", ați putea fi mai potrivit decât știți. Persoana pe un spectacol de joc este surprinzător de ușor. În majoritatea cazurilor, este la fel de simplu ca intrarea în contact cu compania care produce spectacolul și îi lasă să știe că sunteți interesat să deveniți un concurent. De asemenea, este posibil să trebuiască să transmiteți o audiție preliminară pentru mai multe spectacole competitive. A fi selectat înseamnă obținerea de oportunități de a vă distra, câștiga numerar și alte premii sau chiar deveniți o senzație de televiziune peste noapte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui spectacol
  1. Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 1
1. Reduceți opțiunile dvs. bazate pe setul dvs. de calificare. Spectacolele de joc sunt cel mai adesea centrate în jurul unei anumite abilități. Arată ca "Primejdie!" și "Cine vrea să fie milionar?", De exemplu, cereți concurenților să-și amintească faptele obscure, în timp ce "Roata Norocului" testează capacitatea lor de a rezolva puzzle-uri de cuvinte temporizate. Audiția pentru un spectacol care joacă la punctele forte vă va mări șansele de a pleca un câștigător.
  • Pentru a afla ce costume puternice sunt, luați în considerare ce tipuri de jocuri normale aveți tendința de a domina. Dacă vă bateți întotdeauna prietenii la urmărirea trivială, este posibil să fiți cel mai potrivit pentru un spectacol de joc care testează abilitățile dvs. de trivia.
  • Dacă sunteți mai mult tipul atletic, veți fi încântați să știți că există și un joc arată că abilitățile fizice ale concurenților, cum ar fi "Wipeout" și "minut pentru a câștiga."
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 2
    2. Determinați ce fel de premii doriți să câștigați. Game arată, de obicei, concurenții câștigători de recompensă, fie cu premii de numerar, fie cu mașini noi, aparate de uz casnic sau pachete de vacanță. Unele spectacole, cum ar fi "prețul este corect," oferă o combinație de ambele. Având o idee specifică în minte despre ceea ce sperați să câștigați vă poate ajuta să restrângeți ce arătați să continuați.
  • Țineți minte că în u.S., Veți fi așteptat să plătiți impozite pe orice premii pe care le câștigi. Dacă credeți că plătiți impozitul pe un element de mare valoare ar putea fi greu pentru dvs. financiar, veți fi mai bine să încercați pentru un spectacol în care numerarul este premiul principal.
  • Concurenții internaționali pe u.S. Spectacolele de joc pot fi scutite de la plata impozitelor pe elementele de premiere, în funcție de legile țării lor de origine.
  • Bacsis: Dacă ați avut probleme cu mașina, poate fi o idee bună să încercați pentru un spectacol ca "Wheel of Fortune", care adesea acordă vehicule noi ca premii materiale.

  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 3
    3. Factor în orice motive personale pe care le aveți pentru a alege un anumit spectacol. Pachetele de premii atractive nu sunt singurul motiv pentru a merge pe un spectacol de joc. Ar putea fi că sunteți un fan al gazdei, sau că aveți o rudă care a apărut odată pe același spectacol și doriți să continuați moștenirea familiei. Aceste sau alte considerente ar putea ajunge la factoring în decizia dvs.
  • Avid cosplayers, spectacole nerușinate și cei cu un fler pentru teatru s-ar putea bucura de "Să facem o înțelegere", unde este obișnuit ca concurenții și membrii audienței să poarte costume elaborate.
  • Devenind un concurent pe "Jeopardy!"Vă poate da șansa de a dovedi priceperea intelectuală, mergând la cap cu alți gânditori rapizi.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 4
    4. Păstrați un ochi pentru spectacole care sunt împușcate în apropierea dvs. Doar dacă nu sunteți în vacanță sau luați timp de la locul de muncă, experiența dvs. de spectacol de joc va dura mai mult decât o după-amiază. Selectarea unui spectacol care deține tampoane în zona dvs. sau un oraș din apropiere va reduce considerabil la momentul și cheltuielile de călătorie, ceea ce va fi deosebit de util dacă nu ajungeți la câștig.
  • Majoritatea spectacolelor de jocuri mari sunt împușcate în Los Angeles, California, inclusiv "Jeopardy!"," Roata de avere "," Să facem o înțelegere ", prețul este corect," și "Family Feud."
  • "Prețul este corect", "Wheel of Fortune" și alte spectacole dețin, de asemenea, audiții mobile din când în când. Dacă prindeți vântul pe care audițiile pentru una dintre emisiunile dvs. preferate vin în zona dvs., găsiți o modalitate de a fi acolo.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicând să fie un concurent
    1. Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 5
    1. Verificați dacă respectați cerințele de eligibilitate ale spectacolului. Unele jocuri arată că cereți că concurenții au vârsta de 18 ani și nu au apărut pe un alt spectacol de joc în ultimul an. Alte programe au standarde mai riguroase, cum ar fi o limită de vârstă minimă de 21 sau un refuz la concurenții care au apărut pe mai mult de 2 spectacole în ultimii 5-10 ani. Puteți afla mai multe despre cerințele de eligibilitate specifice unui anumit joc prin citirea regulilor sau a secțiunilor de întrebări frecvente de pe site-ul oficial al spectacolului.
    • În nici un caz nu vă permite să fiți afiliați la compania de producție a spectacolului, la rețeaua de părinte sau de sindicalizare sau la oricare dintre sponsorii sau agenții de publicitate.
    • Fiind un angajat actual al oricărei organizații legate de spectacol sau de a fi un prieten sau membru al familiei unui angajat actual, poate, de asemenea, să vă descalifice să apariți.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 6
    2. Trimiteți o aplicație în rețea care AIRS emisiunea. Vizitați site-ul web al spectacolului de joc sau al rețelei care îl poartă și căutați o lectură de legătură "Deveniți un concurent" sau ceva similar. Acolo, veți găsi o listă completă a cerințelor de eligibilitate ale spectacolului, precum și un formular de cerere care să apară în spectacol ca un concurent. Acest formular vă va cere numele, adresa de domiciliu, vârsta și orice alte informații necesare pentru a confirma că îndeplinesc cerințele de eligibilitate ale spectacolului.
  • Unele rețele rulează, de asemenea, un segment scurt de difuzare la sfârșitul spectacolului cu un număr de telefon sau o adresă de corespondență pe care o puteți contacta pentru a aplica ca un concurent.
  • Bacsis: Dacă nu găsiți un link către formularul de aplicație de pe site-ul Show, încercați să efectuați o căutare rapidă a numelui spectacolului, plus expresia "deveni un concurent" sau "aplicație concurentă."

  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 7
    3. Achiziționați bilete la spectacole care selectează concurenții de la audiență. În multe spectacole de rețea arată cum ar fi "Pretul este corect" și "Să facem o afacere," Gazda alege concurenții de la audiențele studioului. Aceasta înseamnă că, dacă sperați să apară în spectacol, va trebui mai întâi să fiți în audiență. Puteți rezerva un bilet gratuit online sau puteți alege unul de la un furnizor de promovare în orașul în care este filmat spectacolul.
  • Odată ce reușiți să înscrieți un loc în audiență, aleși este adesea pur și simplu o chestiune de noroc.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 8
    4. Completați un test de calificare online dacă încercați pentru "Jeopardy!" "Primejdie!"Este unul dintre spectacolele mai dificile pentru a face acest lucru. În primul rând, trebuie să creați o myjeopardie! cont pe site-ul Show-ului și completați o cerere care să apară în spectacol ca un concurent. După aceea, vi se va da un timp și o dată pentru a sta pentru un test online intensiv de 50 de întrebări. Veți avea doar o singură lovitură pentru a lua testul, așa că asigurați-vă că nu pierdeți fereastra dvs.
  • Primejdie!Producătorii nu publică rezultatele testelor sau nu dau indicii cu privire la ceea ce constituie un scor de trecere. Dacă treceți, aplicația dvs. va fi transmisă departamentului de distribuție al spectacolului și veți primi o notificare cândva mai târziu prin e-mail dacă sunteți selectat pentru o audiție formală.
  • Veți avea cea mai bună șansă de a vă transmite testul dacă aveți cunoștințe generale despre o gamă largă de subiecte. Este recomandat să profitați de numeroasele teste gratuite oferite pe pericol! site-ul web pentru a vă pregăti pentru realitatea reală.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea șanselor dvs. de a fi selectați
    1. Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 9
    1. Familiarizați-vă cu formatul spectacolului. Dacă nu ați făcut deja, faceți ceva timp pentru a studia structura de bază și regulile spectacolului pe care doriți să-l încercați. Având o cunoaștere de lucru despre modul în care jocul este jucat vă va face mai probabil să apară victorios. De asemenea, vă va permite să vă concentrați asupra sarcinii la îndemână, fără a fi nevoie să vă opriți și să vă gândiți la ceea ce faceți.
    • De exemplu, "Samurai Mental" este un spectacol hibrid trivia-fizic care dă concurenților 5 minute pentru a răspunde la o duzină de întrebări din ce în ce mai dificile, în timp ce sunt rotite de 360 ​​de grade la viteze mari într-o capsulă special concepută.
    • Jocul mai nou arată uneori apelurile deschise pentru concurenți pentru prima lor emisiune. În acest caz, poate fi imposibil să vă familiarizați cu regulile sau să puneți împreună o strategie de sunet înainte de apariția dvs.

    Bacsis: Jucați împreună cu spectacolul pe care doriți să-l încercați acasă în mod regulat pentru a vă ascuți abilitățile și pentru a vă asigura că sunteți gata atunci când sosesc Big Break.

  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 10
    2. Faceți-o prin una sau mai multe runde de audiții. Jocurile de joc folosesc adesea audiții sau interviuri pentru a identifica potențialii concurenți care au ceea ce caută. Pentru emisiuni competitive, audiția dvs. poate lua forma unui test scurt sau o rundă de gameplay. În alte cazuri, vi se poate solicita câteva întrebări concepute pentru a vă face să vă gândiți la picioarele voastre. Faceți-vă cele mai bune pentru a fi gata pentru ce producătorii de spectacole aruncați la dvs.
  • Multe jocuri arată că aleg concurenții lor de la audiență "la întâmplare", de fapt, conduce interviuri scurte cu fiecare membru al audienței înainte de a fi înregistrate.
  • Audițiile au loc, de obicei, înainte de a începe să înceapă și pot fi ținute undeva decât în ​​cazul în care spectacolul este înregistrat. Veți afla mai multe despre procesul de audiție dacă și când primiți un apel invers pentru aplicația dvs. de concurenți.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 11
    3. Faceți ceva pentru a vă face să ieșiți din alți concurenți. Evaluările sunt un spectacol de joc și untul, iar producătorii caută mereu concurenții cei mai interesanți, mai distrați sau străbuni. Indiferent dacă vă puteți oferi un costum amuzant, să cântați și să dansați în linie pentru a intra în locație sau spuneți glume care sparg membrii echipajului și a publicului, fiind cât de distractiv posibil vă va ajuta să faceți mai mult o impresie asupra oamenilor responsabili de selectare a participanților.
  • Gândiți-vă la picioarele voastre și faceți tot posibilul pentru a oferi răspunsuri spirituale, pline de umor sau amuzante în timpul audiției dvs. Dacă vă puteți prinde intervievatorul de gardă, sunteți la fel de bun ca și în.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de joc Pasul 12
    4. Fiți pregătiți să așteptați până la 18 luni pentru un apel invers. Dacă cererea dvs. este aprobată și treceți audiția, veți avea șansa de a fi prezentat ca un concurent în spectacolul dvs. de alegere. Timpul dintre faza finală a audiției dvs. și aspectul dvs. televizat ar putea fi oriunde de la câteva săptămâni până la peste un an, în funcție de popularitatea spectacolului și de numărul celorlalți care se califică.
  • Nu sunteți garantat un apel invers, chiar dacă o faceți cu succes prin audiția dvs. Nu este neobișnuit ca jocurile de joc să recruteze mai mulți concurenți decât folosesc efectiv în caz de litigii de turnare, planificarea conflictelor sau anulările.
  • Asigurați-vă că aduceți o carte cu dvs. în ziua înregistrării dvs. Ați putea să așteptați 8-10 ore pentru a fi chemat pe set.
  • Sample de joc Afișați aplicația

    Sample Family Family Application

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Practica pentru audiția dvs. Prin configurarea unei versiuni machete a jocului cu prietenii și familia. De asemenea, va ajuta la perierea subiecților pe care credeți că ați putea apărea pe test pe care îl faceți ca parte a audiției dvs.
  • Ați permis să apară într-un spectacol de joc dacă aparțineți unității unui actori, cum ar fi actorii de la Ecran Guild (SAG) sau Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio (AFTRA), atâta timp cât venitul dvs. principal în momentul în care Apariția dvs. provine din munca non-acționată.
  • Avertizări

    Sunteți liber să aplicați pentru a deveni un joc de spectacol de joc de câte ori doriți, dar așa cum am observat anterior, puteți apărea doar pe un singur spectacol în cursul unui singur an. Dacă s-a descoperit că ați încălcat această regulă, orice premii pe care îl câștigi poate fi pierdut după acest fapt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar