Cum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheie

Thiste parere cum să găsiți cuvinte cheie populare și trending folosind instrumente gratuite pe web. Cuvintele cheie sunt utilizate în marketingul online pentru a îmbunătăți optimizarea motorului de căutare (SEO), creează descrieri metalice și stimulează relevanța socială. Determinarea celor mai populare cuvinte cheie ale momentului pot crește eficacitatea marketingului dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind tendințele Google
  1. Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 1
1. Mergi la HTTPS: // Tendințe.Google.COM Într-un browser web. Google Trends este unul dintre cele mai fiabile instrumente pentru informații actualizate despre ceea ce caută lumea. Puteți utiliza mai multe instrumente pe site pentru a găsi cuvinte cheie populare.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 2
    2. Apasă pe Meniu și selectați Explorați. Meniul se află în colțul din stânga sus al paginii. Această pagină vă oferă multe informații despre popularitatea cuvintelor cheie pentru perioade specifice de timp. Derulați în jos sub hartă pentru a găsi două coloane de cuvinte cheie: "Subiecte de căutare" și "Căutați interogări". Cuvinte cheie specifice apar în "Căutați interogări" coloana, care se află în partea dreaptă a paginii.
  • Pentru a găsi cuvinte cheie legate de un alt cuvânt cheie sau subiect, introduceți ceva în "Adăugați un termen de căutare" caseta din partea de sus și apăsați ↵ Enter sau ⏎ Return. Veți găsi informații despre popularitatea acestui cuvânt cheie, precum și cuvintele cheie conexe sub "Interogări înrudite" antet.
  • Pentru a afișa rezultatele dintr-o anumită regiune, faceți clic pe meniul etichetat La nivel mondial și alegeți o locație.
  • Pentru a seta perioada de timp pentru care doriți să răsfoiți cuvintele cheie, atingeți Ultimele 12 luni Meniu și faceți selecția dvs.
  • Pentru a vedea cuvintele cheie care se potrivesc cu un anumit subiect, atingeți Toate categoriile Meniu și alegeți un subiect.
  • Pentru a afișa cuvinte cheie de la anumite produse Google, cum ar fi YouTube și Google Shopping, atingeți Cautare pe internet Meniu și faceți selecția dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 3
    3. Apasă pe Meniu și selectați Căutări trending. Meniul se află în colțul din stânga sus al paginii. Aceasta afișează tendințele de căutare de top ale zilei pe baza datelor colectate de Google. Numărul de căutări pentru cuvântul cheie apare în extrema dreaptă a intrării sale.
  • Faceți clic pe săgeata de îndreptare în jos de lângă numărul de căutări pentru a găsi cuvinte cheie similare sub "Interogări înrudite."
  • Derulați în jos pentru a vedea tendințele populare de ieri. Continuați derularea în jos pentru zilele anterioare.
  • Pentru a vedea rezultatele după țară, faceți clic pe meniul țării din bara albastră (ar trebui să afișeze țara dvs. actuală) și să alegeți altul.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 4
    4. Clic Tendințe de căutare în timp real. Este în barul albastru din partea de sus a paginii. Aceasta afișează actualizări de până la minut la popularitatea diferitelor cuvinte cheie în ultimele 24 de ore.
  • Faceți clic pe săgeata de îndreptare în jos din partea îndepărtată a unei înregistrări pentru a vedea o diagramă a popularității cuvântului cheie.
  • Apasă pe Categorii drop-down pentru a selecta o anumită categorie de peruze.
  • Pentru a vedea rezultatele după țară, faceți clic pe meniul țării din bara albastră (ar trebui să afișeze țara dvs. actuală) și să alegeți altul.
  • Metoda 2 din 4:
    Utilizarea instrumentului de cuvinte cheie Free WordStream
    1. Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 5
    1. Mergi la https: // Wordstream.COM / Cuvinte cheie Într-un browser web. Instrumentul de sugestie al cuvântului cheie al cuvântului WordStream vă poate ajuta să stabiliți cele mai eficiente cuvinte și fraze pe care le puteți utiliza în campaniile dvs.
    • Dacă utilizați o extensie de confidențialitate de navigare pe o terță parte, cum ar fi confidențialitatea Badger, va trebui să o dezactivați pentru a utiliza acest instrument.
    • Puteți utiliza instrumentul WordStream de până la 30 de ori fără a fi nevoie să plătiți pentru serviciu. Există, de asemenea, multe alternative la acest site dacă nu ieșiți din căutări, cum ar fi https: // Wordtracker.COM.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 6
    2. Introduceți un cuvânt cheie sau o frază în bara de căutare. Este primul câmp din bara albastră sub "Instrumentul de cuvinte cheie gratuite" antet.
  • Dacă doriți să restrângeți rezultatele, puteți seta filtre utilizând "Alegeți industria" și "Selecteaza tara" meniuri.
  • Pentru a vedea cât de bine se efectuează unele dintre cuvintele cheie de pe site-ul dvs., introduceți adresa URL în caseta de căutare în schimb.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 7
    3. Faceți clic pe portocaliu Căutare buton. Aceasta afișează câteva cuvinte cheie care vă pot ajuta să vizați marketingul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 8
    4. Faceți până la 30 de căutări de cuvinte cheie gratuit. Notați noile cuvinte cheie de lungă durată pentru a le utiliza cu anunțuri PPC (Pay Per Click) și SEO.
  • Acest instrument WordStream este deosebit de valoros pentru anunțurile PPC, deoarece vă permite să licitați pe termenii care vor fi utilizați de către oameni pentru a găsi și cumpăra produse. Odată ce ați putea determina expresii populare, specifice de cuvinte cheie, puteți îmbunătăți valoarea marketingului dvs. PPC.
  • Metoda 3 din 4:
    Utilizarea Google Autocomplete
    1. Imaginea intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 9
    1. Mergi la https: // Google.COM Într-un browser web. Una dintre cele mai ușoare modalități de a găsi cuvinte cheie în trenduri este utilizarea caracteristica Google de căutare autocomplete pe site-ul lor.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 10
    2. Începeți să introduceți termenul de căutare (e). Pe măsură ce tip, Google va raporta câteva căutări populare pe baza a ceea ce ați introdus.
  • Cauta "cap" Cuvinte cheie. Acestea sunt termenii care sunt cei mai populari. Ele sunt destul de generale și sunt termenii cei mai scumpi pentru a licita pentru anunțurile de plată pe clic (PPC).
  • Căutați, de asemenea, cuvinte cheie de lungă durată care se referă la site-ul sau produsele dvs. Acestea sunt grupurile mai lungi de 3 până la 5 termeni și fraze. Ei sunt termenii pe care oamenii îl folosesc pentru a căuta un element foarte specific. Ele sunt mai puțin costisitoare de utilizat în anunțurile PPC și rezultă în mai puține căutări, dar au ca rezultat cel mai bine marketing orientat.
  • Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 11
    3. Ștergeți termenul de căutare original din bara de căutare și încercați altul. Spre deosebire de alte instrumente, nu există nici o limită a numărului de câte ori puteți utiliza acest instrument pentru a găsi cuvinte cheie.
  • Metoda 4 din 4:
    Verificarea serviciului dvs. de analiză a site-ului dvs
    1. Imagine intitulată Găsiți cuvintele cheie cele mai căutate Pasul 12
    1. Adresați-vă administratorului dvs. web pentru a afla ce produs de analiză site-ul dvs. utilizează site-ul dvs. Dacă ați însărcinat pe altcineva să vă gestionați site-ul, vă pot spune unde să găsiți informațiile dvs. de analiză online a site-ului dvs. Trackerul dvs. de analiză vă poate oferi o mulțime de informații despre ce termeni folosesc oamenii pentru a găsi site-ul dvs.
    • Dacă utilizați WordPress.com, există un instrument de analiză automată prin intermediul "Jetpack" program, precum și un instrument de raportare mai de bază care apare pe bordul principal al site-ului dvs.
    • Dacă nu aveți un program de analiză a site-ului pentru a vă analiza traficul web, începeți acum. Puteți să vă înscrieți pentru un cont gratuit cu Google Analytics, Post Cod pe site-ul dvs. și începeți să urmăriți traficul în 24 de ore.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    2. Găsiți secțiunea programului dvs. de analiză care discută termenii de căutare. Cele mai multe produse listează termenii cei mai populari care au fost folosiți pentru a ajunge la site-ul dvs. Web.
  • Imagine intitulată Spot Fake Știri Sites Pasul 12
    3. Urmăriți aceste cuvinte cheie populare. Dacă un cuvânt cheie vă aduce trafic, veți dori să îl păstrați în considerare în marketingul dvs. SEO și PPC. Pe măsură ce vă îmbunătățiți SEO prin utilizarea cuvintelor cheie populare, puteți vedea, de asemenea, modul în care acești termeni se schimbă sau caută scăderea sau creșterea popularității.
  • Cercetarea dvs. în termeni populari poate schimba termenul de căutare enumerat în această zonă săptămâna săptămânală. Pe măsură ce utilizați cuvinte cheie subiecte fierbinți, lansați campanii de marketing și utilizați cuvinte cheie de lungă durată în anunțurile dvs. PPC, termenii dvs. de căutare populară sunt probabil să se schimbe.
  • Dacă termenii de căutare enumerați în această zonă sunt extrem de generali, puteți deduce că aveți mai multă concurență pentru clicurile cu acel termen de căutare. Direcționarea altor cuvinte cheie sau a producerii unui conținut de calitate superioară poate îmbunătăți clasarea motorului de căutare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar