Cum să faci seo

Optimizarea motorului de căutare Formează site-ul dvs., astfel încât motorul de căutare Bots îl clasifică foarte mult și îl prezintă utilizatorilor potriviți. Acest lucru este încurajat de motoarele de căutare și de vital pentru atragerea vizitatorilor, dar asigurați-vă că ați pus mai întâi nevoile utilizatorilor dvs. Atragerea persoanelor interesate de conținutul dvs. este scopul final, nu jocul sistemului.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea cuvintelor cheie
  1. Imagine intitulată Do SEO Pasul 1
1. Brainstorm Cuvinte cheie și fraze. Cuvintele cheie sunt cuvintele de pe site-ul dvs. pe care oamenii sunt cel mai probabil să îl caute. Brainstorm mai multe opțiuni legate de tema site-ului dvs. Întreprinderile pot dori să Conduce cercetarea pieței sau Rulați un grup de focus pentru a ajuta acest proces de-a lungul. Dacă începeți un site pe un buget mic, aveți doar o sesiune de brainstorming sau cu câțiva prieteni.
  • Dacă veți scrie despre produse, căutați produse similare pe MarketPlaces online. Căutați fraze comune în numele și descrierile produsului.
  • Căutați forumuri online legate de subiectul site-ului dvs. Citiți prin unele dintre titlurile post-titluri și discuțiile populare pentru a găsi subiecte de interes.
  • Stick la cuvintele cheie care descrie cu exactitate site-ul dvs. web. Dacă vindeți doar scaune, "mobila" este prea largă și "scaune de bar" este irelevant. Nu există nici un punct care să atragă oamenii care nu sunt interesați de site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 2
    2. Comparați cuvintele cheie cu Google AdWords. Acest instrument vizează agenții de publicitate, dar creatorii site-ului o folosesc frecvent pentru a afla cât de des caută cuvintele cheie. Înscrieți-vă pentru un cont Google AdWords, atunci Vizitați instrumentul Planificator de cuvinte cheie. Utilizați instrumentele furnizate pentru a restrânge căutarea dvs.:
  • În primul rând, completați căutarea unui nou cuvânt cheie... formează cu câteva descrieri generice ale site-ului dvs. Din rezultate, adăugați cuvinte cheie populare care descriu site-ul dvs. pe lista dvs. de brainstorm.
  • Apoi, introduceți toate cuvintele cheie din lista Brainstorms în volumul de căutare obține... formă. Opțional, selectați o locație pentru publicul țintă, dar numai dacă vă concentrați pe conținutul local. Ignorați opțiunea de cuvinte cheie negative, care este relevantă numai pentru agenții de publicitate.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 3
    3. Utilizați rezultatele pentru a reduce opțiunea dvs. În rezultatele planificatorului de cuvinte cheie, uitați-vă la "Volumul mediu lunar" Coloana (ignorând celelalte coloane, focalizate de publicitate). Traversați toate frazele de pe lista dvs. care nu atingeți volumul de căutare țintă. Ce volum de căutare depinde de modul în care utilizați cuvântul cheie:
  • Cuvinte cheie pentru pagina dvs. de pornire sau tema site-urilor standard ar trebui să aibă mii de căutări în fiecare lună.
  • Un cuvânt cheie pentru o singură pagină de produs sau un post de blog ar trebui să aibă sute de căutări.
  • Un volum de căutare sub 100 înseamnă că site-ul dvs. poate intra probabil în rezultatele de top pentru acest termen. Deoarece foarte puțini oameni vor vedea aceste rezultate, acest lucru este util numai dacă construiește o comunitate de nișă sau să conducă o afacere cu un număr mic de tranzacții cu profit ridicat.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 4
    4. Verificați competiția. Ți-ai restituit opțiunile până la cele mai populare căutări, dar nu ai terminat încă. Dacă companiile mari și site-urile bine stabilite vizează același termen, site-ul dvs. poate fi împins din rezultate. În primul rând, deconectați-vă din contul dvs. Google pentru a vă asigura că rezultatele nu vă sunt adaptate. Căutați fiecare expresie separat într-un motor de căutare, pentru a obține o idee despre concurența actuală. Acestea sunt toate semne că cuvântul cheie se va confrunta cu o concurență grea și, probabil, nu ar fi accentul dvs. principal:
  • Mai mult de 10 milioane de rezultate.
  • Numărul maxim de anunțuri (pe Google, este 3 în partea de sus și 7 din dreapta)
  • Site-uri celebre din partea de sus a rezultatelor
  • Fraza de cuvinte cheie exactă apare în titlul mai multor rezultate de top.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 5
    5. Aflați cum să utilizați cuvintele cheie. Umplutând cât mai multe cuvinte cheie posibile în site-ul dvs. nu mai este o modalitate bună de a urca pe clasamente. Utilizați cuvintele cheie de câteva ori în apropierea pornirii paginii și oriunde pare relevant. Cuvintele cheie sunt în mare parte utile pentru titluri, anteturi și adrese URL, așa cum este descris în secțiunea următoare.
  • Nu veți fi penalizați pentru utilizarea cuvintelor cheie atât de comune încât să fie fraze obișnuite, cum ar fi "San Francisco" sau "macaroane cu brânza." Penalitățile apar mult mai repede pe măsură ce repetați cuvinte cheie hiper-specifice, cum ar fi "Macaroane ușoare ușoare și brânză acasă."
  • Partea 2 din 3:
    Optimizare motor de căutare
    1. Imagine intitulată Do SEO Pasul 6
    1. Alegeți titluri clare, unice. Fiecare pagină de pe site-ul dvs. ar trebui să aibă un titlu unic. Fiecare motor de căutare afișează titlul paginii când afișează rezultatele și poate utiliza titlul pentru a afla ce este vorba pagina. Acesta este un loc excelent pentru a utiliza cuvintele cheie, dar numai dacă descriu cu exactitate conținutul de pe pagină. Păstrați titlul scurt, deoarece motoarele de căutare vor întrerupe titlul după o anumită lungime.
    • Daca esti Scrierea HTML tu, tastați-vă Titlul dvs. aici în interiorul
      secțiune.
    • Dacă utilizați instrumente de creare a site-ului, titlul este de obicei generat din numele postului dvs. de blog. Este posibil să îl puteți schimba în setări sau în "antet" document.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 7
    2. Scrieți descrieri și anteturi exacte. Acestea ar trebui să fie utile și ușoare pentru ca oamenii reali să citească. Ei nu au un efect major asupra clasamentului de la sine, dar sunt încă unul dintre cele mai bune instrumente pentru a aduce oamenii potriviți pe site-ul dvs. Utilizați cuvinte cheie dacă descriu cu precizie pagina, dar concentrați-vă pe cititor, nu pe roboți.
  • Pentru a adăuga o descriere în HTML, tastați . Acest lucru nu va apărea pe pagină, dar unele dintre acestea pot apărea în rezultatele motorului de căutare.
  • Gândiți-vă la anteturi ca titluri mai mici pentru fiecare secțiune a unei pagini lungi. Acestea apar pe pagină, deci alegeți anteturi scurte pe care oamenii le pot folosi pentru a găsi rapid conținut. Acestea vin în mai multe dimensiuni, de la

    Cel mai important

    la
    cel mai puțin important
    .
  • Dacă utilizați site-ul web sau blog-ul în loc de HTML, este posibil să fie nevoie să citiți întrebările frecvente pentru a afla cum să adăugați descrieri și anteturi.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 8
    3. Structura site-ului dvs. pentru ușurința utilizării. Site-ul dvs. are probabil multe pagini. Ambele motoare de căutare Bots și vizitatorii reali ar trebui să poată găsi cu ușurință fiecare pagină, aflați ce este pentru fiecare și navigați între ele. Iată câteva sfaturi pentru a realiza acest lucru:
  • Organizați directorul site-ului. Fiecare dosar din directorul site-ului trebuie să aibă un scop și un nume clar. Vrei o adresă URL ca rum.maniqui-es.com / Efectuarea-site-uri web / SEO, nu vagă vagă sau neclară, cum ar fi rum.maniqui-es.com / directory7 / hi-tipi.
  • Asigurați-vă că puteți ajunge la orice pagină pornind de la pagina de pornire și faceți clic pe Link-uri. O pagină care poate fi atinsă numai de la un alt site sau prin tastarea manuală a adresei URL-ul nu va apărea la toate rezultatele motorului de căutare.
  • Adăuga "Navigare de bumbac" În partea de sus sau de jos a fiecărei pagini, astfel încât vizitatorii pot reveni cu ușurință la mai multe pagini generale. De exemplu, o rețetă de ciocolată de ciocolată ar putea avea legături de pesutare "Acasă → Coacerea → Cupcakes"
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 9
    4
    Trimiteți un sitemap la motoarele de căutare. Există multe site-uri gratuite de generare a site-urilor care vor crea o listă organizată de pagini de pe site-ul dvs. Trimiteți această sitemap XML utilizând Google Webmaster Tools, și de preferință la alte motoare de căutare, cum ar fi Yahoo și Bing, de asemenea.
  • Dacă utilizați software de blogging, este posibil să puteți descărca un plugin care face acest lucru pentru dvs.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 10
    5. Fi sceptic cu privire la trucurile SEO. Pașii de mai sus permit motoarelor de căutare să găsească fiecare pagină pe site-ul dvs. și să identifice despre ce este vorba. Mulți proprietari de site-uri doresc să învețe mai departe "trucuri" pentru a obține pagina lor mai sus pe clasament. Aceste comenzi rapide atrăgătoare nu au niciun efect. Motoarele de căutare își actualizează frecvent algoritmii pentru a închide aceste lacune, adesea transformând ceea ce a fost odată o creștere ușoară într-o pedeapsă severă de rang. Iată câteva exemple de practici SEO care vor dăuna doar site-ului dvs.:
  • Nu utilizați cuvinte cheie în ancore (text afișate ca link-uri), deși numele de marcă sunt bine.
  • Nu adăugați cuvinte cheie ca text invizibil pentru utilizator. Motorul de căutare Bots Nu-mi pasă ce culoare este textul dvs., ei îl pot vedea și vă pot pedepsi pentru umplerea cuvintelor cheie.
  • Nu utilizați cuvintele cheie care nu au legătură cu subiectul dvs. Acest lucru poate atrage inițial mai mulți vizitatori, dar clasamentul dvs. va scădea în curând când motoarele de căutare observă că toți pleacă imediat.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea conținutului și a autorității
    1. Imagine intitulată Do SEO Pasul 11
    1. Scrieți conținut pentru oameni, nu motoarele de căutare. Mulți oameni fac greșeala de a gândi că numai motoarele de căutare se potrivesc pentru SEO. De fapt, ar trebui să vă gândiți la munca pe care o faceți pentru Bots ca pregătire de bază. Ați invitat oamenii la petrecerea dvs., au trimis invitații și au asigurat că toată lumea știe locul și timpul. Dacă doriți ca oamenii să se prezinte și să se bucure de ei înșiși - și să obțină site-ul dvs. mai mare în clasament - trebuie să faceți conținut pe care vizitatorii adevărați se bucură. Dacă scrieți vreodată un paragraf care nu ajută utilizatorul, ștergeți-l.
    • Verificați tot conținutul pentru gramatică, ortografie și lizibilitate. Încercați să nu vă plimbați pe subiect sau să plătiți articolul cu conținut inutil.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 12
    2. Să fie obiective și cinstite. Clienții pot spune când o afacere devine "Pushy," și nu le place. Mulți mai mulți oameni se vor întoarce la site-ul dvs. și îl recomandă prietenilor dacă conținutul pare echilibrat și obiectiv. Este bine să faceți publicitate unui produs, dar nu treceți peste partea de sus cu revendicările dvs.
  • Utilizați fapte grele pentru a vă vinde produsul. Explicați modul în care produsul dvs. este diferit de concurenții dvs. și de ce o face mai bine. Dacă este posibil, includeți date din surse imparțiale, nu doar cercetarea proprie.
  • Dacă executați un site personal, fiți cinstit despre produsele pe care le aprobați. Aprobă produsele pe care le folosiți și bucurați-vă și fiți cinstiți despre defectele lor.
  • Conținutul utilizatorului este în mod inerent mai de încredere. Un sistem de comentarii de bază este un început bun, dar ia în considerare includerea forumurilor pentru discuții de utilizator sau oferind comentarii deosebit de bune ca postul lor de blog propriu.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 13
    3. Apel la utilizatorii de telefonie mobilă și la browserele ocazionale. Telefoanele și tabletele reprezintă mai mult din publicul de navigare pe Internet în fiecare an. Încercați să vizualizați site-ul dvs. pe un ecran mic și să vă gândiți cum ați putea îmbunătăți experiența. Imaginile și conținutul video atrag mult mai multă atenție decât un zid de text. Păstrați conținutul în profunzime, dar nu îl utilizați ca cârlig de top-of-the-pagina.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 14
    4. Atrage legături. Dacă efectuați contacte în câmpul dvs., mai ales într-o comunitate de blogging, este posibil să puteți cere direct linkuri. Mai frecvent, va trebui să construiți conținut că organizațiile de știri și blogurile respectate consideră că merită o prezență suficientă că descoperă conținutul și se leagă de ea. Încercați să vă gândiți la conținut pe care nimeni altcineva nu îl are, indiferent dacă este un sfat util sau o poveste personală atrăgătoare. Mai multe oportunități directe sunt mai greu de venit, dar păstrați un ochi pentru următoarele:
  • Uită-te la site-urile de știri sau bloguri care se leagă frecvent la tipul de conținut. Dacă descoperiți un link mort, contactați autorul paginii și sugerați că înlocuiesc articolul cu ceva concentrat asupra conținutului dvs.
  • Sursele educaționale sau guvernamentale tind să aibă o autoritate superioară. Dacă puteți scrie o revizuire a programelor sau voluntarul serviciilor dvs., puteți câștiga un backlink valoros.
  • Nu cumpărați niciodată backlink-uri. Odată ce motoarele de căutare detectează acest lucru, veți primi o pedeapsă severă la clasamentul dvs.
  • Imagine intitulată Do SEO Pasul 15
    5. Câștigă autoritate. Mai ușor a zis decât de făcut, devenind o autoritate în domeniul dvs. vă va câștiga un loc respectat în clasament. Toate etapele de mai sus vor ajuta la realizarea acestora pe termen lung, dar luați în considerare și următoarele:
  • Utilizați creatori de conținut cu recunoaștere de nume sau calificări profesionale, chiar dacă este doar pentru un post de oaspeți.
  • Împărtășiți conținutul dvs. pe social media.
  • sfaturi

    Cel mai bine nu este de a crea o pagină nouă dacă nu aveți cel puțin 100 de cuvinte de conținut pentru a adăuga și de preferință 300 sau mai multe.

    Avertizări

    Motoarele de căutare se bazează în cea mai mare parte pe HTML pentru a determina clasamentele. Dacă întregul dvs. site este construit în Flash sau Java, clasamentul dvs. va fi semnificativ mai mic.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar