Cum să fii muzician de stradă

Redarea muzicii pe stradă este o modalitate excelentă de a câștiga bani pe partea laterală și de a fi distractiv să o facă. Într-o noapte cu o mulțime de trafic de picior, puteți face aproape 100 de dolari în cazul în care mulțimea vă place. Când vrei să începe să funcționeze, Alegeți un instrument suficient de puternic pentru ca oamenii să audă și să învețe cântece pe care le pot cânta. După ce găsiți un loc pentru a efectua, configurați mulțimea și începeți să vă jucați melodiile.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea muzicii
  1. Imagine intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 1
1. Alegeți un instrument pe care îl jucați deja pentru performanța dvs. Oamenii de pe stradă sunt mai probabil să se oprească dacă jucați bine un instrument și puteți face bine să sune. Dacă știți deja cum să jucați un instrument specific, atunci concentrați-vă timpul și energia practicând tehnica dvs., astfel încât să puteți obține un sunet mai bun și să jucați mai fluidly. Încercați diferite tehnici de joc, astfel încât să puteți continua să învățați și să vă stăpâniți instrumentul.
  • Puteți reda muzică pe stradă cu orice instrument pe care doriți, atâta timp cât puteți să îl jucați bine.
  • Imagine intitulată Fi un muzician de stradă Pasul 2
    2. Joacă un instrument puternic, astfel încât oamenii să vă poată auzi peste alte zgomote. Instrumente mai mici, cum ar fi Ukulele și vioara, pot să nu taie sunetul unei mulțimi mari sau de o stradă aglomerată, astfel încât să fie greu de auzit. Dacă nu jucați deja un instrument, găsiți ceva care face un zgomot puternic, cum ar fi o trompetă, saxofonă, tambur sau chitară electrică. Aflați instrumentul, precum și puteți, astfel încât să puteți efectua bine când găsiți un loc pentru a configura.
  • Dacă nu sunteți familiarizați cu instrumentul, luați în considerare luarea de lecții, astfel încât să puteți învăța tehnici adecvate.
  • Bacsis: Dacă nu aveți un instrument puternic, investiți într-un microfon sau un amplificator, deci este mai tare când efectuați.

  • Imagine intitulată Fii un muzician de stradă pasul 3
    3. Cântați dacă nu știți cum să jucați un instrument. Dacă nu puteți juca un instrument și nu puteți găsi unul, puteți să cântați întotdeauna în schimb. Căutați un microfon și un amplificator mic pe care îl puteți utiliza în timp ce efectuați astfel încât vocea dvs. se remarcă din restul mulțimii. Practicați cântând melodiile preferate, precum și scale, astfel încât să vă puteți îmbunătăți controlul vocal și tehnica.
  • Nu aveți nevoie de un microfon pentru a cânta pe stradă dacă aveți deja o voce puternică și puternică.
  • Vedeți dacă alți artiști vor să se întâlnească, astfel încât să puteți forma o bandă de stradă.
  • Imagine intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 4
    4. Aflați muzică populară că o mulțime de oameni vor recunoaște. Muzica populară este ușor de recunoscut și facilitează o mulțime să se blocheze împreună cu dvs. Vedeți ce melodii sunt în prezent populare la radio, astfel încât să puteți găsi acordurile și versurile pentru ei. Căutați melodii clasice pe care mulți oameni le vor ști, de asemenea, cum ar fi hit-urile din anii 80 și anii `90, astfel încât oamenii pot să cânte și să crească mai mult de performanța dvs.
  • Dacă jucați un instrument de percuție, cum ar fi tobe, atunci este posibil să nu puteți juca muzică populară, precum și cineva care poate juca chitară sau cântă. În schimb, puteți practica ritmuri dificile din melodii deja știți sau jucați tobe de-a lungul muzicii în fundal.
  • Imaginea intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 5
    5. Planificați cel puțin o oră de melodii pentru a juca astfel încât materialul dvs. rămâne proaspăt. Când oamenii aud că joci același cântec peste și din nou, sunt mai puțin probabil să privească sau să sfideze. Asigurați-vă că pregătiți o varietate de melodii pentru a juca astfel încât să puteți continua să jucați fără a repeta nimic. Scrieți toate melodiile pe care le cunoașteți și le organizați, totuși doriți, astfel încât acestea să curgă unul într-un altul.
  • Este bine să începeți repetarea cântecelor dacă mulțimea pe care ați jucat-o inițial pentru că a plecat deja.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea locației potrivite
    1. Imagine intitulată Fii un muzician de stradă pasul 6
    1. Obțineți o autorizație sau o licență din partea orașului dacă este nevoie de una. Unele orașe necesită o încovoiere sau o performanță pe stradă, licență înainte de a putea juca instrumentul dvs. publice public. Verificați legile locale online pentru a vedea dacă trebuie să completați o cerere pentru permis. Trimiteți cererea împreună cu plata necesară și așteptați să auziți din oraș. Dacă vă aprobă permisul, atunci puteți începe să jucați ori de câte ori doriți.
    • Unele orașe nu necesită deloc licențe de buze, astfel încât să puteți juca fără a fi în dificultate.
    • Este posibil să aveți nevoie să vă reînnoiți permisul anual, dar depinde de locul în care locuiți.
    • Nu vă jucați instrumentul pe stradă dacă nu ați primit un permis de când ați putea fi amendat.
  • Imagine intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 7
    2. Alegeți un loc aglomerat în orașul dvs. pentru a vă înființa, astfel încât cei mai mulți oameni vă pot auzi. Verificați zonele care au o mulțime de turiști, baruri, restaurante sau oameni care se plimbau de când vor avea cel mai mare trafic. Domeniul de aplicare în câteva locuri diferite din jurul orașului, astfel încât să aveți opțiuni de a alege și puteți încerca noi locații. Scrieți câteva dintre locații și cât de mulți artiști pe care îi vedeți în zonă, astfel încât să puteți afla ce fel de concurență aveți.
  • Configurați-vă spațiul departe de alți interpreți de stradă, astfel încât să nu interferați cu ei.
  • Bacsis: Configurați-vă lângă un traversă, astfel încât oamenii trebuie să vă asculte în timp ce așteaptă.

  • Imagine intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 8
    3. Așteptați până la seara sau weekend-urile pentru a efectua obținerea celui mai mare trafic. Străzile nu se ocupă de obicei pe tot parcursul zilei dacă nu sunt un weekend sau după orele normale de lucru. Așteptați până la cel puțin 4 sau 17:00 în zilele lucrătoare înainte de a alege un loc pentru a se confrunta astfel încât să nu pierdeți timp pe străzi goale. În funcție de afacerile din zona dvs., este posibil să puteți avea traficul piciorului târziu în noapte. Verificați locurile aglomerate din orașul dvs. în diferite momente în timpul weekend-urilor și seriilor pentru a vedea când sunt cele mai aglomerate.
  • Zile înainte și după sărbători pot fi, de asemenea, ocupate, deoarece oamenii ar putea să dispună de muncă sau de școală.
  • Imagine intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 9
    4. Cereți întreprinderilor dacă este bine să jucați în fața lor. Chiar dacă aveți un permis din partea orașului, fiți amabili pentru afacerile pe care le-ați înființat lângă ei și le întrebați dacă sunt în regulă cu dvs. Dacă sunt în regulă cu performanța dvs., atunci puteți să vă configurați afară, astfel încât să nu blocați ușa sau restul trotuarului. Dacă nu sunt bine cu ea, apoi zâmbiți și le mulțumiți oricum înainte de a găsi o locație nouă.
  • Nu discutați cu nici o afacere dacă nu vor să vă jucați, astfel încât să nu vă faceți probleme.
  • Dacă aveți nevoie să conectați orice microfoane sau amperi, întrebați dacă au o priză disponibilă pe care ați putea fi conectată.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea setului dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 10
    1. Plasați o tavă mare sau o găleată în fața dvs. pentru sfaturi. Utilizați un container suficient de mare pentru a vă ține banii pe parcursul nopții, astfel încât să nu se scurgă. Asigurați-vă că tava este destul de adâncă atunci când banii nu vor sufla în vânt. Așezați tava în fața zonei unde interpretați și etichetați-l "sfaturi" sau ceva similar, astfel încât oamenii știu unde să-și pună banii.
    • Puneți un pic de numerar în recipientul dvs. înainte de a vă juca pentru ao arăta ca alții ați văzut deja că faceți mai mulți oameni să vă sfatuiți.
    • Îndepărtați toate facturile mari sau wads mari de bani cât mai curând posibil, astfel că este mai puțin probabil să fii furat.
  • Imaginea intitulată Fi un muzician de stradă Pasul 11
    2. Redați-vă muzica tare, astfel încât oamenii să fie atrași de performanța dvs. Ridicați-vă drept, așa că sunteți vizibil în timp ce efectuați. Rotiți volumul sau redați instrumentul cât mai tare posibil pentru a tăia zgomotul mulțimii și faceți muzica mai proeminentă. Verificați dacă rămâneți în ton și sunet bun de la o distanță, astfel încât oamenii să fie mai susceptibili de a fi atrași spre dvs.
  • Cântând sau jucând cu voce tare poate pune stres pe vocea și instrumentul dvs., deci luați pauze frecvente și rămâneți hidratate.
  • Bacsis: Au un suport helper de 20-30 de picioare (6.1-9.1 m) pentru a vedea dacă muzica dvs. este audibilă de la mai departe.

  • Imaginea intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 12
    3. Luați cereri populare de cântece dacă știți o mulțime de melodii. Dacă știți o mulțime de cântece populare, interacționați cu mulțimea dvs. pentru a vedea ce vor să audă în continuare. Ascultați sugestiile și melodiile pe care le puteți juca și nu ați făcut recent în setul dvs. Fiți entuziasmat de cântec în timp ce îl jucați și implicați mulțimea în timp ce cântați să le faceți emoționați și mai probabil să lase un sfat.
  • Nu cereți sugestii din partea audienței dacă nu știți multe melodii.
  • Imaginea intitulată Fii un muzician de stradă Pasul 13
    4. Mulțumesc publicului dvs. indiferent de modul în care a mers performanța. Odată ce ați terminat o melodie, mulțumesc mulțimii pentru a vă asculta muzica și vă informați că le apreciați petrecerea timpului de a vă asculta. Lăsați mulțimea să știe că aveți un container pentru sfaturi dacă s-au bucurat de performanța ta. Spune-le că veți juca ceva mai mult dacă vor să rămână și să asculte.
  • Spuneți întotdeauna vă mulțumesc când o persoană vă oferă un sfat pentru a arăta că sunteți recunoscător.
  • sfaturi

    Distrează-te în timp ce faci! Alți oameni vor avea mai multe șanse să vizioneze sau să sfatuiesc dacă văd că vă bucurați de performanța dvs.

    Avertizări

    Fi întotdeauna respectuos dacă vi se cere să lași o locație, astfel încât să nu aveți probleme.
  • Nu efectuați pe stradă fără permis dacă orașul dvs. cere unul, deoarece este posibil să aveți nevoie să plătiți o amendă altfel.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar