Cum de a filma un film

Efectuarea propriului film este o întreprindere incredibilă, dar dificilă,. Filmele sunt una dintre cele mai colaborative forme de artă din lume, necesitând multe abilități și talente diverse. Care a spus că filmarea unui film este foarte posibil dacă luați timp pentru a vă pregăti, găsiți câteva mâini dedicate și învățați să vă plimbați cu loviturile.

Acest articol presupune că filmul a fost deja scris și trebuie acum să fie filmat. Daca vrei o imagine de ansamblu mai generală de la început până la sfârșit, faceți clic aici.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea înainte (Pre-producție)
  1. Imaginea intitulată deveni un actor pas 1
1. Citiți scriptul de 4-5 ori și decideți tonul și starea de spirit a filmului dvs. Care este generalul "simt" a scenariului? Întuneric și moody? Comic și optimist? Este gratar și realist sau mai jucăuș și imaginativ? Poate că cade în centrul mort. Multe scripturi pot fi abordate în orice număr de moduri, dar trebuie să cunoașteți scriptul din interior și în afara înainte de a continua.
  • Când citiți scriptul, gândiți-vă la "film" care joacă în capul tău. Cu ce ​​seamănă? Ce fel de culori și imagini pe care le vedeți
  • Luați note pe măsură ce citiți scriptul - acest lucru vă va ajuta să vă comunicați viziunea față de echipaj.
  • Ați văzut alte filme cu idei sau stiluri similare ca ale dvs? Martin Scorsese se află în mod faimos, acționează în jos pentru a viziona tone de filme vechi înainte de a fotografia ca inspirație.
  • Imaginea intitulată face un film independent Pasul 7
    2
    Faceți o bordură sau o defalcare vizuală, a fiecărei scene. O storyboard este pur și simplu o carte de benzi desenate (de feluri) pentru filmul dvs. În timp ce mulți începători sări peste faza de poveste, gândiți-vă că o vor lucra pe set, aceasta este cea mai sigură modalitate de a transforma scenele simple în lăstari de 2 zile. O poveste de poveste lucrează la elementele de bază ale scenei, dar cel mai important reprezintă toate fotografiile esențiale înainte de a ajunge chiar. Puteți găsi șabloane gratuite de storyboard și software-ul online.
  • În fiecare zi de fotografiere, tipăriți povestirile relevante și utilizați-le pentru a verifica fiecare fotografiere necesară.
  • Utilizați aceste storyboards pentru a prioritiza programele de fotografiere. Dacă există o scenă complexă, dar esențială, luați în considerare fotografiile pe care le-ați asigurat că veți obține doar modul în care doriți.
  • Imaginea intitulată face un film independent Pasul 9
    3
    Du-te de locație pentru fiecare scenă. Separat de script, scrieți fiecare locație unică în film, creând o listă de locații master. Alături de fiecare locație, notați timpul greu al zilei în scenă, dacă setul trebuie să se schimbe de la scenă la scenă și orice considerații sau elemente esențiale. Apoi loviți drumul și începeți să cercetați, traversând scene pe măsură ce găsiți locații pentru ele sau construiți un set.
  • Verificați cu prietenii și familia despre utilizarea caselor, a șantierelor și a întreprinderilor. Amintiți-vă că puteți reproiecta un set sau doar trage o mică zonă a unei case și nimeni nu va fi nimeni nu mai înțelept că sunteți la casa bunicii voastre.
  • Locațiile publice necesită adesea permise și pot fi dificil de lucrat fără distragere a atenției sau a intruziunilor.
  • Imaginea intitulată Faceți un film independent Pasul 5
    4. Creeaza o "lista de cumparaturi" de recuzită esențială, defalcate de cele pe care le faci și de cele pe care le cumperi. Vor fi unele recuzită - cuțite false, costume etc. -- pe care le puteți cumpăra cu ușurință. Altele, cum ar fi efecte speciale sau elemente specifice de caractere (cum ar fi servieta în Pulp Fiction), va trebui să vă creați. Check out site-uri de film DIY, cum ar fi Nofilmschool sau Indiewire pentru a ajuta la producerea efectelor și găsirea unor oferte bune.
  • Efectuarea propriilor dvs. efecte și recuzită este aproape întotdeauna mai ieftină, iar YouTube este umplut cu mii de tutoriale pentru aproape orice design.
  • Imaginea intitulată face un film independent Pasul 8
    5. Faceți stocul echipamentului dvs. curent, cu scopul de 2-3 camere și cel puțin un microfon bun. Costurile echipamentelor sunt una dintre cele mai mari cheltuieli pe care le veți întâlni la fotografiere, deoarece aveți nevoie de o mulțime de unelte pentru a face Movie Magic să se întâmple:
  • Camere: Aveți nevoie de cel puțin 2, deși 3 este mult mai standard, deoarece vă permite să obțineți doi oameni care vorbesc, precum și o lovitură de master (care acoperă întreaga scenă). Camerele dvs. trebuie să poată trage în același format (1080p, 4k, etc.), în caz contrar, ele nu pot fi editate împreună fără probleme. Pe un buget? Verificați ecranul Sundance Mandarină, care a fost împușcat în întregime pe iPhone 6s.
  • Nu trage mai jos de 1080p hd. Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât mai bine va fi calitatea imaginii. Puteți alege rezoluția din setările aparatului foto. Iphone-urile mai noi pot trage la rezoluții 4k.
  • Microfoane: Audiențe observă sunet rău înainte de a observa o imagine proastă. Într-un vârf, banii dvs. ar trebui să fie cheltuiți pe un mic mic, chiar dacă este doar un mic mic care se atașează camerei.
  • Iluminat: Tot ce aveți nevoie sunt 5-10 lumini de prindere și câteva becuri diferite (Tungsten, Frosted, LED, etc.) pentru a se potrivi oricărui scenă pe care o aveți. Acestea fiind spuse, un kit profesionist de 3 sau 5 piese vă va face viața mai ușoară și mai multă distracție.
  • Alte elemente esențiale: Indiferent de ceea ce fotografiați, aveți nevoie de câteva carduri de memorie și baterii suplimentare, un hard disk de rezervă și laptop pentru a revizui și a economisi imagini atunci când cartelele se umple, trepieduri, cabluri de prelungire și benzi de alimentare și câteva role de bandă neagră puternică.
  • Imagine intitulată Profesorii de recrutare Pasul 5
    6. Recrutați un echipaj pentru a rula camere, lumini, efecte speciale și orice alt loc de muncă de care aveți nevoie. Dacă aveți niște bani, se îndreaptă spre Craigslist sau Mandy.com și puneți anunțurile pentru a recruta un echipaj talentat. Dacă nu, loviți lista de prieteni, oferindu-le un prânz gratuit și un credit pentru a ajuta. Când este posibil, căutați prieteni cu fotografie sau experiență de film, iar oamenii pe care îi puteți comanda confortabil fără a răni sentimentele. O să ai nevoie:
  • Director de Fotografie (DP): Acesta este cinematograful dvs., responsabil pentru aspectul general al fiecărei fotografii. Ei iau punct de configurare a luminilor și a camerelor și lucrează cu dvs. pentru a vă aduce tonul și starea de spirit în vizual. Este foarte, foarte greu să fie un DP și un regizor, iar acest loc de muncă este probabil cel mai esențial pentru a umple cu o mână experimentată.
  • Aparat foto și microfon: O persoană pe cameră și de obicei o persoană pentru toate audio. Dacă utilizați un pol de boom, asigurați-vă că aveți un operator de boom care este puternic și nu mintea în picioare toată ziua.
  • Continuitate / Set Design / Make-up: Puneți pe cineva responsabil de a vă asigura că toate costumele, recuzele și machiajul sunt coerente pe tot parcursul tragerii.
  • Inginer de sunet: Ascultați tot sunetul așa cum este înregistrat, asigurându-vă că este corect. Ele pun, de asemenea, microfoanele pentru a ridica dialogul după ce luminile au fost setate.
  • Asistent productie: Dacă puteți, încercați să aveți întotdeauna una "gratuit" persoana care plutește în jur, capabilă să facă tot ce are nevoie la picătură de pălărie. Cu atât de multe părți în mișcare într-un film, acestea vor fi utilizate.
  • Imaginea intitulată Faceți un film independent Pasul 3
    7. Aruncați-vă actorii de la Internet, colegii de artă locală și postări plătite. Fiecare rol este diferit, ca și fiecare director, deci ceea ce căutați într-un actor depinde de dvs. Cu toate acestea, există modalități bune de audiție pentru a vă asigura că vă uitați la cineva într-o perioadă scurtă de timp. Este întotdeauna o idee bună să filmezi o audiție, astfel încât să puteți obține o a doua aspect atunci când comparăm actorii. Unele strategii posibile de audiție includ:
  • Monologii memorați unde actorul intră și îndeplinește discursul alegerii lor.
  • Linia citește sunt când trimiteți 2-3 pagini de script, pe care le interpretează cu dvs. sau cu un alt actor în cameră.
  • Cold citește sunt atunci când dați un actor o pagină a scriptului drept atunci când intră. Ei o pot citi o dată, apoi trebuie să se prăbușească. Bine dacă vrei actori IMPROV.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul eficient pe set
    1. Imaginea intitulată Faceți un film independent Pasul 4
    1. Începeți în fiecare zi cu o prezentare generală a fotografiilor și a scenelor care trebuie capturate. Rulați acest lucru de către întregul echipaj și aruncați dimineața, așezând exact ce pagini veți fotografia. Acest lucru ar trebui, de asemenea, să fie cunoscut în avans, dar este o modalitate bună de a obține pe toată lumea pe aceeași pagină. Dacă aceasta este prima zi de filmare, revizuirea rolurilor și responsabilităților cu fiecare membru al echipajului. Un echipaj comunicativ este unul eficient, așa că a stabilit un bun exemplu primul lucru.
    • Ar trebui să așteptați doar să fotografiați, cel mult 5-6 pagini pe zi într-o producție completă.
    • Unele întâlniri sunt mai cruciale decât altele - probabil că veți dori să discutați cu directorul dvs. de fotografie în fiecare dimineață despre starea de spirit, iluminare și fotografii, precum și discuții cu principalii actori despre liniile lor.
    • Au un plan de backup - dacă o lovitură merge prea mult, pe care alte fotografii le tăiați din programul zilelor? Dacă aveți timp suplimentar, ce scene puteți fotografia în plus față de program?
  • Imaginea intitulată Faceți un film independent 13
    2. Lucrați cu actorii pentru a stabili mai întâi blocarea. Blocarea este locul unde merg actorii, cum se mișcă și când o fac. În timp ce ar trebui să fiți atenți la lumini, camere și sunet, acestea pot fi ajustate pentru a se potrivi scenei odată ce știți unde vor fi actorii și unde își livrează liniile. Totuși, păstrați blocarea cât mai simplă posibil. Camerele capturează doar o mică lovitură de set, iar coregrafia convolutată face ca munca tuturor celorlalți, mult mai greu.
  • Dacă ajută, utilizați banda pentru a marca unde actorii trebuie să ajungă la fiecare scenă.
  • Nu aveți nevoie de principalii actori pentru toate pregătirile de blocare. Dacă puteți utiliza membrii echipajului pentru a experimenta blocarea în avans, puteți direcționa purorii pe punctele lor atunci când ajung pe set.
  • Imagine denumită pasul 25
    3. Lucrați cu directorul dvs. de fotografie pentru a configura unghiurile camerei. Dacă faceți propria dvs. cinematografie, cel mai bun sfat este să luați în considerare fiecare șansă ca o fotografie în mișcare. Dacă vă aliniați ca o imagine încă convingătoare, veți avea o lovitură finală convingătoare. Nu încercați să mișcați fotografii fără echipament ca niște camioane de echilibru și un dolly decât dacă doriți o lovitură intenționată (a la Proiectul Blair Witch). Pentru începători, există doar trei fotografii de care aveți nevoie pentru a stăpâni și vor lucra doar pentru fiecare scenă:
  • Maestru: Acesta este un mare unghi mare, care captează toate, sau aproape toate, a acțiunii în scenă fără a trebui să se miște.
  • Două-shot: O cameră se duce peste umărul fiecărui actor într-o conversație, permițându-vă să sari dintr-o perspectivă la cealaltă. Dacă există 3 sau mai mulți oameni în scenă, încercați să potriviți cel puțin două persoane în fiecare lovitură. Aceste două camere ar trebui să acopere tot dialogul.
  • Stabilirea de fotografii: Acestea sunt, de obicei, primele fotografii din scenă, folosite pentru a plasa publicul în scenă (cum ar fi urmând un personaj prin ușa unei taverne). În unele cazuri, maestrul tău se poate dubla ca o lovitură de înființare.
  • Imaginea intitulată Faceți un film independent Pasul 11
    4. Luminează fotografia când camerele și actorii sunt setați. În timp ce există unii oameni care doresc să înființeze ambele camere și lumini în același timp, va trebui, de obicei, să reluați luminile după ce știți unghiurile dvs. definitive ale camerei. Iluminarea unui set de filme este o formă de artă în sine, una care durează ani pentru a stăpâni, dar producătorii independenți pot juca, în general, cu două stiluri de iluminat:
  • Realist: Veți dori o mulțime de difuzoare, bouncing lumina de pe pereți și tavan. Ați scopul de a ilumina chiar pe scenă. O modalitate bună de a verifica acest lucru este să puneți fotografia temporară în alb-negru. Ar trebui să aveți negru, adâncimi adânci și o gamă largă de gri, cu doar un alb luminos, pentru contrast. Încercați să utilizați "Practici" -- care sunt lumini setate, cum ar fi lămpile sau fanii tavanului, pentru a ajuta.
  • Artistice sau dramatice: Utilizați lumini mari, lumini colorate și contraste ascuțite pentru a face compoziții izbitoare, aproape nerealiste, ca cele din Orasul pacatelor, sau chiar "A ei." În timp ce iluminarea dramatică este întotdeauna distractivă pentru a juca, asigurați-vă că există un scop dacă vă îndepărtați de realism.
  • Imaginea intitulată face un film independent Pasul 12
    5. Plasați-vă ultimele microfoane, vizionând pentru orice umbre accidentale sau impermeabile expuse. Deși audio bun este, probabil, mai important decât un videoclip bun pentru un film profesionist, trebuie să meargă ultima dată, așa că nu intră pe set. La fel ca toate locurile de muncă pe set, filmul Audio este o slujbă dificilă și nuanțată, dar asta nu înseamnă că începătorii nu pot face o treabă bună. În funcție de echipamentul dvs., veți avea locuri de muncă diferite:
  • Polul de boom: Acesta este un mic mic pe un stâlp metalic lung. De obicei, este ținută deasupra liniei de camere cu micul îndreptându-se la fețele actorului. Se ridică un sunet incredibil, dar trebuie să fie mutat în unghi la orice actor vorbim.
  • Lavaliere MICS: Acestea sunt blocate pe actor discret, ca acele mici MIC-uri observate în documentare. Există multe care pot fi înregistrate la pieptul unui actor, sub cămașă, de asemenea.
  • Shotgun mics: Cele mai ieftine și mai ușoare MIC-uri de utilizat, acestea sunt pur și simplu plasate pe cameră în timp ce fotografiați. Ele sunt aproape întotdeauna mai bune decât microfonul atașat al camerei.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 2
    6. Începeți fiecare împușcătură cu o listă de verificare profesională pentru a pregăti echipajul. Se utilizează următorul dialog, într-o formă, pe aproape toate seturile de film. Puteți să-l adaptați pentru a vă potrivi nevoilor și trageți, dar ar trebui să parcurgeți întotdeauna aceste verificări, indiferent de modul în care o spuneți.
  • "Aceasta este o imagine, liniștit pe set!"
  • "Roll sunet!" Acesta este Cue la Porniți microfoanele. Persoana audio țipă, "rulare!" când ești gata.
  • "Rolă imagine!" Acesta este Cue la Începeți camerele. Când fiecare persoană cu cameră (sau DP) este gata, ei strigă "Viteză!"
  • "Aceasta este Film de wiki minunat, Scena 1, ia 2." Plătiți placa sau doar bate când ați terminat.
  • Da 3-5 secunde de tăcere, care face ca editarea filmului mult, mult mai ușor.
  • "ACȚIUNE!"
  • Imagine denumită pasul 8
    7. După ce aveți toate liniile și acțiunea esențială, ridicați-vă "Acoperire." Acestea sunt fotografiile mici care sunt ușor de uitat, dar reprezintă mult mai mult de filme decât ați putea gândi. De exemplu, când un personaj verifică ceasul, s-ar putea să tăiați la încheietura mâinii care arată timpul. Puteți încerca, de asemenea, unele unghiuri de cameră extreme sau distractive pentru anumite linii sau momente sau configurați câteva fotografii artistice pentru intros și ieșire din scene.
  • Gândiți-vă la ce fotografii sunt esențiale pentru a spune povestea dvs. - de exemplu, o lovitură a unui test Protagonistul dvs. tocmai a spus că au eșuat, un ceas de bifat etc.
  • Imaginea intitulată Faceți un film independent Pasul 6
    8. Examinați-vă imaginile la sfârșitul fiecărei zile, notați de restructurile. Într-o lume perfectă, nu va trebui să reluați nimic și la sfârșitul zilei veți avea mai multe imagini perfecte pentru fiecare scenă. Dar în lumea nebună a filmului, ziua este rareori atât de simplă. Indiferent dacă reluarea sau nu este adesea un apel de judecată în funcție de timpul, bugetul și actorii dvs. Trebuie să cântăriți cât de mult aveți nevoie de fotografia împotriva a ceea ce va costa să o trageți din nou.
  • Cu cât urmăriți mai devreme filmul zilei, cu atât mai repede puteți corecta greșelile dacă aveți nevoie.
  • Metoda 3 din 3:
    Filmarea filmelor mai lungi
    1. Imagine intitulată Faceți o rochie de bal de bandă de duct Pasul 30
    1. Evitați utilizarea de logo-uri brevetate, mărci comerciale și drepturi de autor cât mai mult posibil. Dacă aveți un logo Pepsi în mijlocul scenei dvs., vă veți răni de fapt șansele de a intra în festivaluri de film. De ce? Pentru că ți-ar datora bani Pepsi dacă filmul a fost cumpărat, deoarece au marca comercială. Aceasta include și muzica, ceea ce înseamnă că nu puteți utiliza cântecul preferat de ardei roșii Hot Chili, dacă nu puteți plăti pentru el.
    • Într-o pinch, banda și markerii permanenți sunt o modalitate excelentă de a acoperi logo-urile pe obiectele pe care nu le puteți mișca, ca un cuptor sau frigider.
  • Imaginea intitulată deveni un actor Pasul 18
    2. Scrieți contracte, chiar dacă faceți doar filme cu prietenii. Pe un film lung, ați putea pierde săptămâni de lucru dacă un membru esențial ars și lasă la jumătatea drumului. Contractele se pot simți impersonale, dar ele sunt destul de evidente - un contract vă permite să rămâneți prieteni mereu știind unde se află reciproc. Există prea multe de făcut pe un set de film, așa cum este - nu adăugați și bickering sau vă faceți griji cu privire la plata și programele.
  • Imaginea intitulată face un film independent Pasul 2
    3. Înregistrați-vă timp pentru a ridica B-Roll, imaginile conexe care se umple între scene. B-rola este în general considerată orice fotografii care nu au linii vorbite și fotografii neesențiale care ajută la tranziția prin scene. Urmăriți câteva filme și observați cele mici, 1-2 clipuri, de obicei între scene și notați modul în care acestea se mișcă vizual povestea de-a lungul. Gândește-te la ea ca și cum ar fi fotografiile din afara mașinii într-un film de călătorie rutier, fotografiile elegante ale mașinii noi ale lui James Bond și orice altă înfrumusețare sau scenă pur vizuală.
  • Fiți creativi cu B-Roll, acesta este tu și șansa DP de a fi artizanți cu mult mai puțin stres.
  • Asigurați-vă că B-Roll se potrivește cu tonul sau tenorul filmului. Punch dragoste beat utilizează culori luminoase și abstracte pentru a indica schimbările de dispoziție. Filmele de groază folosesc fotografii lente și întunecate. Filmele de acțiune utilizează peisaje STARK, extreme și dramatice etc.
  • Imagine intitulată Calculați pasul de război de baseball 4
    4. Face și urmăriți un buget. Filmele devin scumpe, rapid, dar cel mai rău lucru care se poate întâmpla este un a rula din fonduri esențiale cu doar 10 pagini rămase pentru a trage. Trebuie să bugetați totul considerabil odată ce ați terminat pre-producția, inclusiv:
  • Salariile și mâncarea
  • Drepturile la muzică Sunetele noastre
  • Transport
  • Recuzită și costume
  • Echipamente de filmare
  • Imaginea intitulată face un film independent Pasul 16
    5. Asigurați-vă un editor pentru filmul dvs. Există o mulțime de oameni care nu cred că un director ar trebui să-și editeze propria muncă. De ce? Deoarece editarea este despre tăierea nemilos a filmelor până la cele mai bune părți, iar majoritatea directorilor sunt prea atașați la materialul pentru ao tăia în mod obiectiv. Veți da, desigur, să oferiți îndrumări și să urmăriți tăieturi aspre și să oferiți note, dar ar trebui să vă uitați online pentru un alt editor pentru a ajuta la Wade prin intermediul celor 100 de ore de imagini pe care le aveți.
  • Fiți gata să urmăriți filmul de sute de ori. Poate ajuta la aducerea unui prieten de încredere sau două, de asemenea, pentru a observa lucrurile pe care le-ați pierdut și editorul dvs.
  • În funcție de setul de calificare al editorului dvs., este posibil să aveți nevoie de un designer de sunet, precum și să creați efecte sonore și să găsiți și să plasați muzică.
  • Imaginea intitulată Deveniți un producător de muzică Hip Hop Pasul 13
    6. Filmul au stăpânit și culoarea profesională profesională. Acest lucru costă, de obicei, aproximativ 1.000- $ 5.000 pentru un film cu lungime întreagă. Mastering va lua volumul audio și le va echilibra într-o pistă coerentă, asigurându-vă că totul este ușor de auzit și nu există tranziții jarring. Corecția culorilor asigură pur și simplu că fiecare fotografie arată la fel, fixând problemele mici și crearea unei imagini finală a ochiului.
  • Colorarea poate fi utilizată pentru a crea întreaga dispoziție vizuală și motiv a scenei, făcându-l mai luminos sau mai întunecat, mai vibrantă sau mai sumbră.
  • Imaginea intitulată Be un Jedi Pasul 14
    7. Tratați echipajul, soldații nerostiți ai filmului, cu dragoste și respect. Aruncați-le o petrecere de înfășurare. Cumpărați-le cafea și gogoși din când în când. Mulți dintre acești oameni nu vor fi niciodată bine cunoscuți și vor fi puneți la fel de multe ore de întoarcere și ore obositoare ca tine. Este ușor să vă amintiți să vă răsfățați actorii, dar echipajul este la fel de important și la fel de merită atenția dvs.
  • Fiți unul dintre primii oameni de pe set. Va fi întotdeauna ceva pentru dvs. și stabilește un bun exemplu.
  • sfaturi

    Porniți mici - fotografiați un videoclip scurt, muzical sau un alt film mic - înainte de a merge pentru a se rupe pe o caracteristică. Chiar și un film de 15 minute va dura luni de zile pentru a trage profesional.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar