Cum de a dezvolta o exploatare a roblox

Efectuarea unui A Roblox Exploatarea este greu. Spre deosebire de dezvoltarea normală a software-ului, dezvoltând a Roblox Exploit cere dezvoltatorului să studieze Roblox `S și ​​modul în care funcționează motorul. De asemenea, solicită dezvoltatorului să aibă cunoștințe bune despre informatica și modul în care sistemul de operare Windows funcționează intern. În timp ce este dificil, dezvoltarea unui a Roblox Exploatarea este complet fezabilă, cu condiția să aveți răbdarea de a face acest lucru.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea instrumentelor dvs. de dezvoltare
  1. Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 1
1. Descărcați comunitatea Visual Studio 2019. Visual Studio este suita Microsoft de instrumente de dezvoltare utilizate pentru a crea software (programe / aplicații) pentru sistemul de operare Windows. Din fericire, Microsoft oferă o versiune complet gratuită a Studioului Visual numit "Comunitate" Pentru cei care colaborează în proiecte open source sau fac software-ul ca un hobby.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 2
    2. Achiziționați un instrument de inginerie inversă. Procesul de inginerie inversă este disecționarea internă a unui program pentru a-și studia comportamentul sau codul său. În Roblox exploatarea, acest lucru este necesar deoarece trebuie să știți cum Roblox lucrează în interior pentru a face hack-uri pentru clientul său. Există multe instrumente de inginerie inversă aici, dar cele mai proeminente sunt Ninja Ida Pro și Binary.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 3
    3. Obțineți un instrument gratuit de inginerie inversă. Dacă nu doriți să cumpărați un instrument de inginerie inversă, există întotdeauna unelte de inginerie inversă gratuită aici, cum ar fi radare2 sau ghidra. Cu toate acestea, este important să rețineți că compatibilitatea acestora cu sistemul dvs. de operare nu este garantată.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 4
    4. Obțineți un debugger. Un debugger este folosit pentru a localiza și fixa bug-uri în software și, în unele cazuri, este de asemenea folosit pentru a modifica comportamentul unui program. Deși nu este complet necesar, utilizarea unui debugger vă poate ajuta în diagnosticarea problemelor Roblox `codul s sau exploatații proprii. Dacă ați achiziționat (sau intenționați să cumpărați) Ida Pro, atunci nu trebuie să obțineți un debugger, deoarece vine deja cu unul (Debugger IDA). Altfel, puteți obține un debugger gratuit de pe Internet, cum ar fi Ollydbg.
  • În mod alternativ, dacă aveți motor Cheat (un instrument popular de înșelăciune pentru jocuri video), atunci puteți folosi și caracteristicile sale de depanare, deși sunt cunoscute pentru instabilitatea lor.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea programului de bază de calculator și inginerie Reverse Roblox
    1. Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 5
    1. Aflați un limbaj de programare care compilează codul nativ și este (de preferință) compatibil cu sistemul de operare Windows. Limbi de nivel înalt, cum ar fi Lua, Python sau Go, lipsesc caracteristicile și compatibilitatea necesare dezvoltării Roblox exploatează, în timp ce limbi de nivel scăzut, cum ar fi C / C ++ și ADA pot manipula structuri care sunt necesare pentru a face un hack de lucru. În plus, având în vedere că Roblox Clientul este programat în C ++, ar avea sens să vă faceți hack-urile în acea limbă (dar nu este necesar).
  • Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 6
    2. Citiți ghidurile despre ingineria inversă a software-ului. O mulțime de cărți electronice / PDF-uri gratuite despre ingineria inversă poate fi găsită printr-o căutare simplă Google. Unele dintre ele pot necesita o înțelegere profundă a modului în care funcționează un computer, dar dacă vă restrângeți căutarea subiecților pe care trebuie să-l cunoașteți în mod specific (cum ar fi inversarea software-ului C / C ++), atunci puteți găsi niște ghiduri relativ ușoare care vă vor ajuta înțelegeți procesul de inginerie inversă.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 7
    3. Alăturați-vă unei comunități axate pe exploatarea Roblox. Roblox `s cea mai mare comunitate de exploatare aici, v3rmillion, conține o mulțime de ghiduri legate de dezvoltarea și utilizarea exploatărilor Roblox. În timp ce majoritatea utilizatorilor de pe V3rmillion nu-i plac persoanele care sunt noi la scena de exploatare, unii pot fi foarte primiți și vă vor ajuta în dezvoltarea unui exploatat.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 8
    4. Citeste Roblox cod sursa. În ianuarie 2017, o copie a Roblox`s Codul sursă a fost scurs la public. Dacă ați obține o copie a acestui cod sursă, ați putea studia cu ușurință cum Roblox`s Motorul funcționează fără a fi nevoie să o inverseze printr-o utilitate inginerie inversă.
  • Feriți-vă că obținerea codului sursă menționată mai sus poate provoca probleme, fie legal sau tehnic (așa cum au fost cunoscute utilizatorii care infectează codul sursă cu malware). Cu toate acestea, dacă rămâneți în jurul comunităților sigure cunoscute, atunci șansele de a găsi o scurgere curată a codului sursă sunt mai mari decât oriunde altundeva pe Internet.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 9
    5. Cereți ajutor de la ingineri independenți și dezvoltatorii de software. Există o colecție de programatori veterani aici întotdeauna dispuși să acorde o mână în dezvoltarea de software, în special exploatarea clădirii. Alternativ, ați putea viziona videoclipuri de auto-predare pe inginerie inversă, cum ar fi suita de videoclipuri oferite de ghidat
  • Partea 3 din 3:
    Eliberați-vă exploatarea
    1. Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 10
    1. Găsiți un mediu pentru a vă elibera exploatarea. În timp ce unii utilizatori doresc să-și păstreze hack-urile lor, unii doresc să le elibereze publicului pentru binele comunității de exploatare a Robloxului. Puteți localiza cu ușurință un site web pentru a publica exploatarea dvs. De fapt, orice site-uri video-înșelătoare este un site bun pentru a posta exploata dvs.
  • Imagine intitulată Dezvoltați un exploatat de roblox Pasul 11
    2. Creați o comunitate pentru exploatarea dvs. Unele exploatări care au crescut mari formate o comunitate mare, organizată, de obicei, revolving în jurul unui chat de grup. Software-ul de comunicare, cum ar fi Discord, este perfect pentru utilizatorii dvs. de exploatare, deoarece sunt gratuite și, de obicei, fără bug-uri, dar rețineți că exploatarea comunităților nu sunt de obicei binevenite pe discordie și vă puteți găsi pe voi înșivă sau pe colegii dvs. Vă rugăm să rețineți că nu trebuie să creați o comunitate centralizată pentru exploatarea dvs .: Cele mai multe exploatări gratuite aici nu crește prea mare (acest lucru este aproape întotdeauna cazul), astfel încât creatorii lor, de obicei, nu își petrec timpul prețios, creând o discordie Server pentru exploatările lor.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o exploatare a Roblox Pasul 12
    3. Aduceți-vă un pas mai departe și luați în considerare vânzarea exploatării dvs. Vânzarea sau eliberarea dvs. de exploatare gratuită este în întregime până la dvs., dar dacă veți fi scăzută pe fonduri, atunci vânzarea de exploatare vă poate ajuta să obțineți niște bani. Cu toate acestea, așteptați vânzarea de exploatare pentru a fi asemănătoare cu deschiderea unui stand de limonadă: profiturile vor fi modeste în funcție de strategia dvs. de publicitate. Un preț bun pentru a vinde un exploatat în conformitate cu standardele de astăzi se situează în intervalul de 15 până la 20 de dolari.
  • Luați notă că vânzarea unui exploatat supraevaluat va reduce întotdeauna vânzările, așa că asigurați-vă că prețul dvs. de exploatare este ajustat în funcție de capacitățile hack-ului dvs.
  • sfaturi

    Vizionați videoclipuri despre dezvoltarea hack-urilor pentru alte jocuri, cum ar fi Counter-Strike: Ofensive globale. In timp ce Roblox Hacking-ul este foarte diferit de cele mai multe jocuri aici, videoclipuri despre jocurile de inversare care au mai puțină siguranță vă pot ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de dezvoltare.
  • Rămâneți în contact constant cu comunitatea de exploatare. Roblox `hacking-ul și exploatarea comunității este foarte volatilă și crește în fiecare zi, astfel încât lucrurile sunt obligate să se schimbe când vă așteptați cel mai puțin. Mergând pe forumurile dvs. preferate de exploatare în fiecare zi este o modalitate bună de a ține pasul cu evenimentele din scena de exploatare.
  • Nu efectuați o exploatare care vizează o entitate sau un grup specific. Exploatarea ar trebui să fie întotdeauna pentru distracție, nu pentru rău. Dacă intenționați să răniți pe alții, atunci fiți pregătiți pentru alții să răspundă în consecință.
  • Ajutați alți dezvoltatori aspiranți. Scena de dezvoltare a exploatării Roblox a avut o aură de necooperare și o neprietenie generală de la ani din cauza unei culturi a exclusivității și a monopolului. Ajutând alți oameni să-și facă propriile exploatări, veți contribui la oprirea răspândirii acestei culturi.
  • Avertizări

    Uită-te la escrocii. Dacă vindeți un exploatat, asigurați-vă că procesul dvs. de vânzări este foarte sigur și utilizează un serviciu netractabil pentru plăți, cum ar fi Bitcoin sau Stripe. Există oameni maligni care dorește pur și simplu să vă înșelă din banii dvs. sau să obțină exploatarea dvs. gratuit (sau să obțină acces la contul dvs. bancar și la informațiile private în scenariile mai grave!), astfel încât utilizarea unui procesor de plată sigură și anonimă, cum ar fi Bitcoin, este foarte recomandată.
  • Nu plagiat. Exploatarea plagiatului este o problemă în curs de desfășurare în Roblox Exploatați scena și, din păcate, este greu nedetectabilă. Anumite exploatații cum ar fi "Sirhurt", "Protosmasher", "Santinelă" și "Proxo" sunt cunoscute a fi pur și simplu o combinație de exploatări publice puse împreună, apoi vândute pe piață fără a-și credita creatorii originali. Plagiatul va ajunge în cele din urmă în distrugerea reputației proprii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar