Cum să activați modul de dezvoltator pe un iphone

Thiste parere Cum să activați opțiunea dezvoltatorului în setările iPhone-ului utilizând un computer Mac și aplicația Apple Dezvoltarea aplicației Xcode.

Pași

Partea 1 din 2:
Descărcarea Xcode la Mac
  1. Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 1 iPhone 1
1. Deschideți browserul de internet pe computer. Va trebui să descărcați Apple`s Xcode Mediul de dezvoltare integrat (IDE) pe computerul dvs. înainte de a putea începe să jucați cu opțiunile de dezvoltator ale iPhone-ului.
  • Xcode este o aplicație numai pentru MAC. Este disponibil numai pentru computerele care rulează Mac OS.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 2 iPhone
    2. Du-te la Apple Descărcări de dezvoltatori pagină. Aici puteți descărca cele mai recente versiuni Beta Apple face disponibile pentru dezvoltatorii de software.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 3 iPhone
    3. Conectați-vă cu ID-ul Apple. Introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pentru a vă conecta la portalul dezvoltatorului cu ID-ul Apple.
  • Dacă nu v-ați conectat cu ID-ul Apple pe computerul dvs. înainte, va trebui să vă verificați identitatea introducând un cod de verificare. Puteți accesa acest cod pe iPhone sau pe orice alt dispozitiv pe care îl conectați automat cu ID-ul dvs. Apple.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 4 iPhone
    4. Clic Descarca lângă Xcode. Sub titlul Eliberați software-ul, Apăsați butonul de descărcare de lângă cea mai recentă versiune xcode. Acest lucru ar putea fi xcode 8.3.1, sau mai târziu. Acesta va deschide o pagină de previzualizare a magazinului Mac App Store într-o filă nouă.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 5 iPhone
    5. Clic Vizualizare în Mac App Store. Acest buton va fi chiar sub pictograma aplicației XCODE din partea stângă a ecranului dvs. de browser.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas de iPhone Pasul 6
    6. Clic Deschis App Store În caseta pop-up. Acesta va deschide xcode în aplicația App Store de pe Mac.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 7 iPhone
    7. Clic obține. Acest buton va fi chiar sub pictograma xcode din colțul din stânga sus al ferestrei de stocare a aplicației. Se va transforma într-un verde Instalează aplicația buton.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas de iPhone pas 8
    8. Faceți clic pe verde Instalează aplicația buton. Aceasta va descărca cea mai recentă versiune a xcode și va instala pe computer.
  • Partea 2 din 2:
    Activarea dezvoltatorului pe iPhone
    1. Imagine intitulată Activează modul Developer pe un iPhone Pasul 9
    1. Deschideți aplicația xcode pe Mac.
    • Va trebui să fiți de acord cu termenii software-ului și acordurile de licență atunci când deschideți xcode pentru prima dată. Aceasta va instala componente software și va finaliza procesul de instalare XCODE.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 10 iPhone
    2. Conectați iPhone-ul în Mac. Utilizați cablul USB pentru a conecta telefonul în computer.
  • Imagine intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas 11 iPhone
    3. Deschideți aplicația Setări pe iPhone. Aceasta este pictograma Gri Gear din ecranul de pornire al iPhone-ului.
  • Imaginea intitulată Activează modul de dezvoltator pe un pas de iPhone Pasul 12
    4. Derulați în jos și apăsați Dezvoltator. Această opțiune va apărea automat lângă o pictogramă de ciocan din meniul de setări al iPhone-ului când îl conectați la computer în timp ce rulați xcode. Văzând această opțiune în setările dvs. înseamnă că ați activat modul de dezvoltator pe iPhone. Acum puteți începe Demoing Apps, verificați jurnalele și redarea cu alte setări ale dezvoltatorului de pe dispozitiv.
  • sfaturi

    Avertizări

    Xcode ocupă aproximativ 5 gigaocteți de spațiu, dar necesită mai mult spațiu liber pe unitatea dvs. pentru a utiliza ca spațiu swap. Spațiul swap este utilizat numai atunci când memoria fizică (RAM) este plină, dar nu puteți descărca Xcode fără între 15 și 20 GB de spațiu liber pe unitatea principală a computerului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar