Cum să curățați nichelul

Salut tuturor. Dj digity cool fasole.calitate și este suficient de durabilă pentru a fi curățate cu agenți de curățare acidă. Nichelul periat a fost tratat cu o perie de sârmă pentru a da o aparență care cade între strălucitoare și mată. Această suprafață este foarte sensibilă și nu poate gestiona substanțe chimice dure sau cu mașini de curățat acide nediluate. Silverul de nichel este un aliaj al cărui suprafață seamănă cu argintul și poate manipula de obicei curățătorii potriviți pentru acel metal.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea nichelului lustruit
  1. Imagine intitulată Nichel curat Pasul 1
1. Ștergeți nichelul în jos zilnic. Utilizați o cârpă de microfibră. Microfibrul este suficient de moale pentru a menține suprafața de la a fi zgâriat. Este, de asemenea, foarte bun la prevenirea acumulării murdare și murdare. Câteva curse simple vor elimina petele de praf și apă.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 2
    2. Utilizați săpunul de mâncare pentru curățarea de rutină. Optați pentru un detergent ușor pentru a menține suprafața strălucitoare intactă. Aplicați detergentul la o cârpă umedă. Ștergeți suprafața pentru a elimina petele fabricate din apă, pastă de dinți, spumă de săpun etc.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 3
    3. Îndepărtați petele de apă tare cu o soluție de oțet. Dacă vedeți depozite de calciu (cunoscut și ca calcar) pe robinete, aveți apă tare. Pentru a aborda această problemă, amestecați piese egale apă și oțet alb. Îndepărtați o cârpă în soluție. Așezați cârpa pe pete sau depozite și lăsați-o să stea acolo timp de cinci minute. Ștergeți zona când sunt cele cinci minute.
  • Imagine intitulată curat nichel Pasul 4
    4. Uscați suprafața cu o cârpă de microfibră. Deplasați-vă într-o direcție circulară blândă pentru a străluci suprafața. Continuați până când nichelul este complet uscat. Faceți acest lucru după ce ați terminat curățarea. Dacă aveți apă tare, uscați suprafața oricând se udă.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 5
    5. Polonez nichelul. Aplicați o cantitate mică de poloneză de nichel la o cârpă curată. Scopul unui dollop, despre diametrul unei monede de nichel sau de zece pence. Buff suprafața în curse circulare blânde. Acest lucru va da nichelului o strălucire adăugată și va reduce riscul de colorare în viitorul apropiat. Faceți acest lucru o dată pe săptămână.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea nichelului periat
    1. Imagine intitulată Nichel curat Pasul 6
    1. Verificați instrucțiunile producătorului. Consultați manualul utilizatorului dvs. dacă aveți unul. Dacă nu aveți o copie de hârtie sau un fișier al manualului unui utilizator, verificați site-ul producătorului. Unii producători specifică anumite substanțe de curățare, cârpe sau bureți pentru a fi utilizate în procesul de curățare. Indiferent de ceea ce citiți sau auziți în altă parte, amânați întotdeauna sfatul producătorului.
  • Imagine intitulată Clean Nichel Pasul 7
    2. Utilizați săpun pentru curățarea de zi cu zi. Apa poate pata oțel periat, dar curățarea regulată îi poate împiedica să devină o viziune. Strângeți câteva picături de săpun pe o cârpă umedă. Ștergeți suprafața folosind curse circulare blânde. Clătiți suprafața cu apă. Uscați-o cu o cârpă uscată curată.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 8
    3. Combaterea calcarului cu o soluție de oțet. Se amestecă piese egale apă și oțet alb. Înmuiați o cârpă în soluție. Ștergeți suprafața folosind curse circulare blânde. Nu puneți cârpa de pe suprafață. Chiar și oțetul diluat poate ruina o suprafață de nichel periat de la prea multă expunere. Utilizați o cârpă uscată curată pentru a usca suprafața, deplasându-se în curse circulare blânde. Continuați până când metalul este complet uscat.
  • Dacă oțetul nu funcționează singur, adăugați o lingură (15 g) de amidon de porumb la soluție și repetați procesul.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 9
    4. Lustruiți suprafața cu o cârpă uscată curată. Pentru nichelul periat, nu aveți nevoie de o poloneză specială. Orice cârpă moale va face. Mișcați în cercuri blânde pe întreaga suprafață. Scopul pentru polishing-uri săptămânale pentru a menține un aspect "asemănător".
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea nichelului de argint
    1. Imagine intitulată curat nichel Pasul 10
    1. Spălați suprafața cu detergent ușor. Dacă obiectul este liber sau detașabil, scufundați-l într-o soluție de apă caldă și câteva picături de detergent de farfurie. Dacă curățați un robinet sau alt obiect de nichel pe care nu îl puteți scufunda, adăugați o picătură de detergent de mâncare la o cârpă umedă. Mișcați în cercuri blânde. Continuați până când ați curățat întreaga suprafață. Clătiți bine fie sub apă curgătoare, fie cu o cârpă înmuiată în apă rece curată.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 11
    2. Folosește o Pasta de sodiu de copt pentru pete încăpățânate sau de pălărie. Cantitatea de sodiu de copt va trebui depinde de cât de mare este pata. Adăugați suficientă apă pentru a forma o pastă groasă. Acoperiți întreaga pată cu pasta. Lăsați-l să se usuce la aer. Clătiți pasta cu apă caldă.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 12
    3. Combaterea petelor încăpățânate cu o soluție de amoniac. Se amestecă o parte amoniac și trei părți apă. Înmuiați o cârpă în soluție. Așezați cârpa pe pete timp de aproximativ 30 de minute.
  • Dacă obiectul de nichel este liber sau poate fi detașat, găsiți un recipient suficient de mare pentru a se potrivi întregului obiect. Scoateți-l în soluție și lăsați-l să se înmoaie timp de 30 de minute. Clătiți-o când au trecut cele 30 de minute.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 13
    4. Clătiți și uscați suprafața. Clătiți suprafața cu o a doua cârpă umezită. Dacă ați îmbutat obiectul, executați-l sub apă de la robinet până când agentul de curățare este complet spălat. Uscați suprafața cu o cârpă uscată curată.
  • Imagine intitulată Nichel curat Pasul 14
    5. Terminați cu poloneză comercială. Aplicați polonezul la o cârpă uscată curată. Urmați instrucțiunile enumerate pe ambalaj. Uscați suprafața cu o cârpă uscată separată. Puneți suprafața în fiecare săptămână.
  • Puteți utiliza, de asemenea, poloneză comercială pentru curățare dacă pasta de sodiu de copt nu scoate complet pata sau tarina.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Curățați cârpele moi
    • Detergent de mâncare ușoară
    • oțet alb
    • Bicarbonat de sodiu
    • Nickel Cleaning Polish
    • Curățarea argintului Polish
    • Amoniac

    sfaturi

    Avertizări

    Evitați substanțele chimice dure, oțetul nediluat și plăcuțele de spălare pe nichelul periat. Acești agenți de curățare pot deteriora suprafața delicată a metalului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar