Cum se adaugă muzică la povestea dvs. Instagram pe android

Achipamentul vă învață cum să adăugați muzică la povestea dvs. Instagram folosind dispozitivul dvs. Android. Adăugarea de imagini și videoclipuri în povestea dvs. Instagram este o modalitate distractivă de a interacționa cu audiența dvs. sau pentru a permite prietenilor dvs. să știe la ce faceți până la. Opțiunea de a adăuga muzică este doar o altă modalitate excelentă de a vă exprima starea de spirit curentă.

Pași

  1. Imaginea intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 1
1. Deschideți Instagram și glisați spre dreapta pentru a deschide camera. Când deschideți mai întâi aplicația, veți fi dus la fila dvs. "Acasă" care oferă postări de la toată lumea pe care o urmați. Utilizați un deget pentru a glisa spre dreapta pentru a accesa camera foto.
  • Alternativ, puteți atinge pictograma camerei din colțul din stânga sus al ecranului pentru a accesa camera foto.
  • Imaginea intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 2
    2. Faceți o fotografie sau înregistrați un videoclip. Atingeți butonul Circular White din partea de jos a ecranului pentru a face o fotografie sau pentru a vă menține în jos pentru a înregistra un videoclip. Pentru a termina înregistrarea videoclipului, opriți pur și simplu menținerea butonului.
  • Dacă aveți o fotografie sau un videoclip existent, doriți să postați în povestea dvs. Instagram, atingeți pictograma pătrată din colțul din stânga jos al ecranului. Veți fi dus în galeria telefonului dvs. și puteți alege din fotografiile și videoclipurile dvs.
  • Puteți apăsa pe pictograma bolțului de fulger pentru a comuta blițul telefonului. Pentru a transforma camera telefonului dvs., apăsați pe pictograma a două săgeți revolving. Dacă doriți să adăugați un filtru în poveste, apăsați pe pictograma feței zâmbitoare din colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 3
    3. Apăsați pe Autocolante pictograma. Veți vedea un meniu de opțiuni din partea de sus a ecranului dvs. Selectați butonul Mijlociu, care arată ca o față zâmbitoare pătrată, cu un colț inferior de fund. Această opțiune vă permite să adăugați autocolante pentru imaginea sau videoclipul dvs.
  • Imaginea intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 4
    4. Selectează Muzică autocolant. Autocolantul "Muzică" ar trebui să fie una dintre opțiunile de autocolante de top. Se spune că "muzică" în culori strălucitoare și are un fundal alb. Atingând acest lucru va aduce biblioteca de muzică a lui Instagram.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 5
    5. Găsiți melodia dorită și apăsați pe ea. Puteți atinge "Căutați muzică" din partea de sus a ecranului pentru a introduce un nume de melodie sau artist. Alternativ, puteți derula prin trei file: populare, dispoziții și genuri. Odată ce găsiți melodia perfectă pentru a merge cu imaginea sau videoclipul dvs., apăsați pe acesta.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 6
    6. Alegeți un clip audio din melodie. Instagram va pre-selecta un clip al melodiei pentru a include pentru povestea ta. Dacă doriți să utilizați o altă parte a melodiei, țineți degetul în jos pe barele audio din partea de jos a ecranului și mutați-o spre stânga sau spre dreapta pentru a găsi clipul audio perfect. Odată ce ați terminat, atingeți "Efectuat" în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • În apropierea colțului din stânga jos al ecranului, veți vedea numărul 15 cu un cerc în jurul acestuia. Atingeți acest lucru pentru a schimba câte secunde ale melodiei doriți să jucați. Clipul audio poate fi la fel de scurt ca 5 secunde și atâta timp cât 15 secunde.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 7
    7. Mutați și redimensionați autocolantul. Un autocolant al melodiei alese va apărea acum pe videoclipul sau fotografia dvs. Apăsați un deget în jos pe autocolant pentru ao muta în jur. De asemenea, puteți utiliza două degete pentru a face autocolantul mai mare sau mai mic.
  • Imaginea intitulată Adăugați muzică la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 8
    8. Atingeți fotografia dvs. de profil în colțul din stânga jos. Odată ce sunteți mulțumit de creația dvs., atingeți imaginea de profil în colțul din stânga jos al ecranului. Va spune "povestea ta" direct sub ea. Făcând acest lucru va posta imaginea sau videoclipul la povestea dvs. Instagram.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar