Cum să alegeți un tocător de hârtie

Un număr din ce în ce mai mare de întreprinderi și indivizi aleg să folosească tocuri de hârtie. Utilizarea unui tocător asigură protecția împotriva furtului de identitate și a altor infracțiuni. Shredders sunt acum mai ușor de utilizat și au caracteristici îmbunătățite de securitate și siguranță. Înțelegerea caracteristicilor disponibile vă vor ajuta să alegeți un tocător care să se potrivească nevoilor dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea nivelului de securitate
  1. Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 1
1. Încercați un tocător de securitate la nivel scăzut. Un tocător de hârtie tăiat cu bandă taie o hârtie de dimensiune standard în aproximativ 40-50 benzi. Acest tip de tocător produce de obicei cele mai mari benzi de hârtie de hârtie.
  • Strip-tăiat a fost stilul original de tocător și oferă cel mai scăzut nivel de securitate. Este încă un pas mare deasupra ruperii ceva și aruncându-l în coșul de gunoi.
  • Tocatorii tăiat cu bandă sunt uneori mai puțin costisitoare decât alte tipuri de tocatori.
  • Pentru a decide dacă un tocător de hârtie tăiat cu bandă va fi suficient, determinați ce trebuie să vă ștergeți. Cât de sensibil este informațiile? Tocatorii tăiate cu bandă sunt bune pentru cei care nu dispun documente de securitate la nivel înalt.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 2
    2. Luați în considerare un tocător de securitate la nivel mediu. Un tocător de hârtie încrucișată este, de asemenea, cunoscut sub numele de un tocător de confetti tăiat. Acesta este cel mai popular tip de tocător de hârtie. Oferă un nivel mai ridicat de securitate decât varietatea de tăiere a benzii. O hârtie standard de dimensiune a literei este tăiată în peste 200 de bucăți mici.
  • Este dificil să recupereze informații sensibile din documentele hrănite printr-un tocător de confetti. Acest lucru este bun pentru informații sensibile, cum ar fi contul bancar și numerele cărților de credit.
  • Unele programe de calculator bucată împreună documente mărunțite în benzi. Este aproape imposibil să descifrați ceva mărunțit în bucăți mici de dimensiuni confetti.
  • Deoarece piesele mărunțite sunt atât de mici, puteți schimba pungile de hârtie mărunțită mai puțin, fără a pune un risc de securitate.
  • Există un tocător de tăiat super-tăiat care va tăia o hârtie standard de dimensiune a literei în peste 400 de bucăți.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 3
    3. Avans la un tocător de securitate la nivel înalt. Un tocător de hârtie micro-tăiat oferă unul dintre cele mai înalte niveluri de securitate disponibile. Acesta este cel mai bun tip de Shredder dacă aveți nevoie pentru a distruge documente foarte sensibile și confidențiale. O hârtie standard de dimensiune a literei este tăiată în peste 2.000 de piese mici.
  • Este imposibil să se preluăm informații dintr-un document alimentat printr-un tocător micro-tăiat. Acesta este motivul pentru care tocat-urile micro-tăiate sunt populare cu agenții guvernamentale și corporații mari.
  • Acești tocatori sunt pentru persoanele expuse riscului de a avea informații clasificate sau secrete furate.
  • Deoarece piesele mărunțite sunt atât de mici, puteți schimba pungile de hârtie mărunțită mai puțin, fără a pune un risc de securitate.
  • În cadrul familiei de tăiat micro-tăiat este tocmai super-tăiat. Aceasta va reduce o hârtie standard de dimensiune a literei în peste 6.200 de piese. Există, de asemenea, tocatori de înaltă securitate care au tăiat o hârtie de dimensiune standard în peste 13.000 de bucăți mici. Acest lucru nu diminuează securitatea la nivel înalt a mărfurilor standard de hârtie micro-tăiate.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 4
    4. Găsiți un tocător accesibil la toate nivelurile de securitate. Indiferent dacă alegeți o falsă tăiată, tăiat încrucișată sau micro-tăiat, există opțiuni accesibile. Deși mărfurile micro-tăiate tind să fie mai costisitoare, puteți găsi versiuni mai mici pentru utilizarea la domiciliu, care sunt relativ accesibile la aproximativ 100 până la 200 de dolari.
  • Tocatorii de micro-tăiat la nivel înalt sunt, în general, cel mai costisitor tip de tocător, adesea începând de aproximativ 300 de dolari și se ridică la mii de dolari. Varietatea comercială poate costa dolarul de top.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea funcțiilor avansate
    1. Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 5
    1. Alegeți viteza curată. Dimensiunea pieselor mărunțite este cel mai important factor în determinarea faptului că a cumpărat, dar viteza tăiată poate fi, de asemenea, importantă. Dacă aveți un volum mare de hârtie pentru a tăia, acesta poate fi consumat de timp cu o viteză redusă. Viteza de tocător pe care trebuie să o achiziționați depinde de faptul că utilizați tocmai la domiciliu sau la un birou.
    • Dacă folosiți tocmai tocătorul dvs. pentru a vă bucura de hârtie acasă, un tocător de acasă trebuie să vă satisfacă nevoile. De obicei, tocatorii de acasă s-au tăiat 5 până la 12 coli de hârtie în 2 până la 8 minute.
    • Dacă ați tăiat frecvent hârtie, este posibil să doriți o viteză mai mare de fredder. Dacă aveți un birou de acasă, de exemplu, un tocător de birou de acasă poate lucra pentru dvs. Aceste tipuri de șuncători au tăiat de obicei 10 până la 18 coli de hârtie în 7 până la 30 de minute.
    • Dacă cumpărați un tocător pentru un birou mare, veți dori o viteză foarte mare de mărunțire. Du-te pentru un tocător greu de datorie. Acestea pot fi blocate timp de 45 de minute continuu. În acest timp, 13 până la 38 de bucăți de hârtie pot fi mărunțite.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 6
    2. Identificați utilizarea zilnică. Selectați un tocător evaluat pentru cantitatea de utilizare zilnică pe care o credeți că veți avea nevoie. Acest lucru depinde adesea de faptul dacă Shredder va fi localizat într-o casă sau într-un cadru de birou. Evitați achiziționarea unui tocător care nu este suficient de puternic pentru a vă satisface nevoile zilnice. Pentru a determina utilizarea, aflați câți oameni vor folosi turnatorul și cât de des vor tăia hârtia.
  • Tocatorii personale sunt proiectați pentru o persoană. Tocurile mici de birou sunt pentru 1-5 utilizatori zilnici. Pentru birourile mai mari, un Threder General Office poate suporta 6-10 persoane. Pentru 10 sau mai mulți utilizatori, alegeți un tocător comercial.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 7
    3. Determinați capacitatea de pagină multiplă. Aflați câte foi pe care un tocător le poate ocupa imediat. Un model de 5 coli poate fi mai puțin costisitor. Dacă ați mușcat mai mult decât pagina ocazională, va trebui să hrăniți câteva foi la un moment dat. Fără o capacitate de pagină multiplă, este posibil să fie UnJAM The Shredder mult. Este o idee bună să alegeți un tocător cu o capacitate puțin mai mare decât o utilizare în mod rezonabil. Acest lucru poate reduce blocajele de hârtie și alte probleme.
  • Unele mărunțitori comerciali vă vor permite să vă distrugeți cât mai mult de 30 de coli de hârtie la un moment dat. Majoritatea mărfurilor personale permit doar câteva coli la un moment dat.
  • Capacitatea binului este, de asemenea, importantă. Este o idee bună să obțineți un tocător cu un coș de tragere, sunt mult mai ușor de îndepărtat și gol și acest lucru poate ajuta la reducerea blocajelor de hârtie.
  • Întrebați despre timpul de alergare al lui Shredder. Dacă vă colectați documentele și le-ați șters în vrac, veți avea nevoie de un tocător care poate rula pentru o perioadă mai lungă de timp. Un ciclu de execuție poate varia de la aproximativ 2 minute până la aproximativ 40 de minute.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 8
    4. Luați în considerare tehnologia anti-jam. Indiferent dacă hrăniți unul sau mai multe documente în tocător, există potențialul unui blocaj de hârtie. Funcțiile anti-jam ajută la limitarea acestei probleme și pentru a reduce frustrarea inutilă.
  • Poate fi deosebit de important să mergeți la un tocător cu tehnologie anti-jam dacă ați mușcat o mulțime de hârtie. Cu cât este mai multă hârtie, cu atât este mai probabil ca tocanul dvs. să se blocheze.
  • Unele mărunțitori pretind că sunt 100%. În timp ce este puțin probabil ca orice tocător să nu se blocheze niciodată, mărunțurile de zăpadă pot tăia în mod semnificativ timpul de blocare.
  • Anumite tocuri sunt concepute pentru a șterge cardurile de credit, clemele de hârtie și multe alte elemente.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând capcane comune cu tocuri de hârtie
    1. Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 9
    1. Căutați o garanție. Cu cât garanția este mai lungă, cu atât mai bine. Deși majoritatea garanțiilor sunt de un an, puteți găsi o garanție mai lungă. Garanția va acoperi, în general, partea mecanică a tocătorului în cazul în care mărunțul dvs. se descompune prematur.
    • Încercați să păstrați garanțiile atâta timp cât puteți, și să țineți mâna pe tocmai până când garanția expiră. Pentru a urmări cât timp va dura garanția, notați data de expirare a garanției în calendarul dvs.
    • Întrebați-vă în magazin despre garanții. Unele garanții pot proveni de la compania care face ca tocanul în sine. Cu toate acestea, dacă cumperi tocder printr-un lanț mare de vânzare cu amănuntul, la fel ca cele mai bune cumpărături, aceste magazine pot oferi și garanții.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 10
    2. Notă Caracteristicile de economisire a energiei. Pe termen lung, caracteristicile de economisire a energiei vă pot economisi bani în cheltuieli de utilitate. Dacă nu intenționați să utilizați adesea tocmai, acest lucru nu este un factor important. Cu toate acestea, dacă distrugeți documentele în fiecare zi, examinați tehnologia de economisire a energiei. Aproximativ 80% din consumul de energie al unui muscător provine din hârtie de mărunțire, astfel încât să vă puteți rafina factura de energie rapidă dacă utilizați frecvent tocmai.
  • Unele mărunțișuri pretind că reduce consumul de energie cu până la 70%. Alții pretind că sunt 100% energie eficientă.
  • Pentru cele mai bune economii, căutați un tocător care promite să maximizeze economiile de energie 100% din timp, fie că este folosit sau nu.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 11
    3. Face siguranță o prioritate. Unii tăietori au senzori care opresc tocanul dacă mâinile sau alte elemente vin prea aproape de deschidere. Caracteristicile de siguranță sunt importante dacă aveți copii sau animale.
  • În mod ideal, un tocător ar trebui să aibă o caracteristică automată de închidere. Dacă degetele se apropie prea mult de lamele unui tocător, ar trebui să se oprească.
  • Verificați caseta Shredder pentru a afla despre caracteristicile de siguranță. Dacă cumpărați în magazin, puteți vorbi, de asemenea, cu un lucrător cu privire la preocupările legate de siguranță.
  • Imagine intitulată Alegeți un tocător de hârtie Pasul 12
    4. Păstrați nivelul de zgomot în jos. Unii tocatori au o caracteristică care reduce zgomotul cu 10 decibeli. Dacă locuiți într-un apartament, vecinii dvs. se pot supăra dacă aveți un tocător care funcționează în mod constant. Shredders care fac o mulțime de zgomot pot fi, de asemenea, iritanți pentru dvs.
  • Căutați tocuri de hârtie care promite o slujbă mai liniștită. Ați putea dori, de asemenea, să citiți recenzii de către alți utilizatori, în căutarea de recenzii care discută despre un nivel de zgomot al unui Shredder.
  • Dacă este posibil, testați un tocător în magazin înainte de ao cumpăra pentru a evalua cât de mult zgomot face.
  • sfaturi

    Pentru a preveni utilizarea frauduloasă a informațiilor dvs. personale, frecvent shred toate documentele cu informații sensibile, cum ar fi card de credit și aplicații medicale sau formulare.
  • Majoritatea mărundenților au un coș de balotare care o face ușor de golit după ce ați făcut mărunțire. Unele mărunțitori vă permit să capturați hârtia mărunțită într-o pungă de plastic.
  • Notați caracteristicile preferate înainte de a merge la cumpărături. Lista dvs. poate include dimensiunea șurubului, viteza de tăiere, caracteristicile de siguranță, tehnologia fără gem, reducerea zgomotului și o garanție.
  • Avertizări

    Păstrați părul lung și îmbrăcămintea liberă, cum ar fi cravatele, departe de deschiderea tocătorului.
  • Tocatorii de hârtie utilizează dinți și lame metalice puternice. Aceste componente pot fi periculoase, în special pentru animalele de companie și copiii. Alegeți un tocător cu caracteristici de siguranță adecvate și păstrați-l la îndemâna copiilor.
  • Nu tăiați hârtiile cu capse sau clipuri de hârtie, dacă nu sunt specificate. Dacă unitatea dvs. nu listează capse de manipulare sau cleme de hârtie, scoateți-le înainte de frecare. Acest lucru va împiedica deteriorarea mărunțiunii.
  • Deconectați întotdeauna tocmai, când nu îl utilizați și când vă goliți conținutul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar