Cum de a construi un labirint pentru iepurele dvs

Dacă vă întrebați ce lucruri ați putea face pentru a vă amuza iepurele de companie, ați putea lua în considerare construirea de iepure a labirintului. Pe lângă distracția iepurei, acest tip de activitate încurajează nivelurile mai ridicate ale activității creierului în iepure. Stimularea abilităților cognitive ale iesirii pot spori puterea creierului, care va ajuta și iepurele dvs. să trăiască o viață mai sănătoasă și mai sănătoasă în bătrânețea lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea unui labirint în aer liber cu benzi de carton
  1. Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 1
1. Creați baza labirintului. Așezați o bucată de carton plat pentru a fi folosită ca podea de bază. Alegeți o bucată atâta timp cât labirintul pe care doriți să îl faceți. O dimensiune bună pentru a începe cu două picioare cu două picioare. Pe măsură ce vă perfecționați abilitățile la adresa labirintului, puteți obține mai aventuros cu marele maazuri de dimensiuni mari.
  • De asemenea, puteți începe să construiți direct pe podea dacă preferați. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că ați putea avea mai mult de curățat la sfârșit, deoarece iepurele dvs. ar putea merge la baie pe podea sau să facă alt fel de mizerie. O bază de carton va ajuta să conțină mizeria la labirintul jucăriei și să nu lase să scape în casa dvs. la fel de mult.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 2
    2. Face pereții labirintului. Puteți crea pereți pentru labirintul dvs. prin tăierea benzilor mari de 10 inci de pe carton plat, aceeași lungime și lățime ca podeaua labirintului. Lipiți benzile din jurul perimetrului pentru a crea pereții structurii. Fiecare bandă ar trebui să fie suficient de largă pentru ca iepurele dvs. să se deplaseze ușor - probabil cel puțin șase centimetri lățime, în funcție de dimensiunea iepurelui dvs.
  • De asemenea, puteți utiliza o bandă de sarcină grea (cum ar fi banda de duct sau bandă de ambalare) ca o alternativă la adeziv pentru a menține pereții labirintului.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 3
    3. Proiectați labirintul. Desenați un plan pe podeaua labirintului. Puteți include chiar și căi divergente și capetele moarte pentru a vă provoca iepurele. Cu toate acestea, încercați să nu faceți prea dificilă.
  • S-ar putea să doriți să începeți cu un design destul de simplu, care are doar un scop mort, de exemplu și construiți până la un model mai complicat în timp.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 4
    4. Creați pereții interiori ai labirintului. Tăiați benzi suplimentare de carton de tip Ten-Inch și lipiți-le în labirint în funcție de designul pe care l-ați creat. Asigurați-vă că toate piesele sunt atașate robust, astfel încât iepurele dvs. să poată trece prin labirint, fără să le bateți peste.
  • Pentru a atașa pereții interiori ai labirintului la bază, puteți folosi lipici sau bandă. Asigurați-vă că pereții rămân ferm în loc.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 5
    5. Creați un stilou deținere. Faceți acest lucru prin tăierea benzilor de carton de înaltă calitate pentru a fi utilizate ca bariere care se potrivesc strâns în calea de la începutul și la capătul labirintului. Asigurați-le robust la bază pentru a crea stiluri de pornire și finisare separată.
  • Asigurați-vă că pixurile de exploatare sunt fixate strâns și că nu există spații în jurul marginilor pentru iepure pentru a scăpa.
  • Puteți asigura pereții pixurilor de exploatare prin crearea de fante în partea de carton care permit ușa stiloului să alunece în poziție. Apoi puteți scoate pur și simplu peretele trăgând ușa din carton pentru a lăsa iepurele din stilou.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 6
    6. Lăsați iepurele să exploreze labirintul. Plasați iepurele în stiloul de început și puneți câteva bucăți din alimentele preferate ale iepurelor dvs. în stiloul de finisare pentru a atrage iepurașul dvs. pentru a termina labirintul. Ridicați ambele stilouri și urmăriți-vă iepurele să-și găsească drumul prin labirint.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui labirint închis utilizând cutii de carton
    1. Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 7
    1. Adunați niște cutii. Este important ca cutiile să fie de aproximativ aceeași dimensiune sau cel puțin că se potrivesc împreună la capăt, fără goluri între casete. Veți tăia găuri în cutii și nu doriți ca iepurașul dvs. să vă poată stoarce din labirint în goluri între casete.
    • Probabil că veți avea nevoie de cel puțin cinci cutii, în funcție de dimensiunea cutiilor și de cantitatea de spațiu pe care trebuie să-l construiți labirint. Dacă aveți mai mult spațiu, puteți utiliza mai multe casete.
  • Imaginea intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 8
    2. Proiectați-vă labirint. Puneți cutiile împreună și decideți unde să tăiați găurile. Veți dori să puneți găuri numai pe unele părți, astfel încât iepurele să fie condus spre capătul labirintului. Cu toate acestea, s-ar putea să includeți și câteva capete moarte pentru a vă menține gândul de iepure.
  • Pentru a face un capăt mort în labirint, veți tăia o gaură într-o cutie care merge într-o direcție, dar apoi nu au alte găuri în cutie pe care o duce în. În acest fel, iepurele voastre va trebui să se întoarcă și să se întoarcă așa cum a venit să continue labirint.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 9
    3. Tăiate găuri în cutii. Odată ce ați proiectat labirintul dvs., începeți tăierea găurilor în cutiile cu foarfece sau cu un cuțit X-Acto / Utility. Asigurați-vă că găurile sunt destul de mari pentru ca iepurele dvs. să urce, fără a fi blocați sau simțiți restricționați.
  • Ar putea fi util să decideți ce dimensiune și formă doriți ca găurile să fie în prealabil și să creați un șablon. Apoi, puteți urmări doar șablonul pe fiecare cutie unde doriți ca gaura să fie astfel încât să vă simțiți că toate găurile vor fi destul de mari pentru iepurașul tău.
  • Asigurați-vă că utilizați o atenție deosebită când utilizați o lamă ascuțită de orice fel. Dacă sunteți copil, adresați-vă părinților să vă ajute sau să vă supravegheați în timpul acestui pas.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 10
    4. Puneți cutiile împreună. Odată ce ați tăiat găuri în toate cutiile, va trebui să vă asigurați că labirintul se îmbină împreună. Dacă uitați acest pas, cutiile pot începe să se alunece în afară ca și hameiul de iepure din interior.
  • Utilizați cleiul sau banda dublă (sau banda pe care o pliați în jur pentru a face față față-verso) pentru a lipi părțile laterale ale fiecărei casete împreună. Puteți chiar să trimiteți împreună marginile de sus ale cutiilor pentru securitate suplimentară.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 11
    5. Setați iepurele vrac în labirint. Acum, labirintul dvs. este complet și vă puteți lăsa iepurele să rătăcească. Încercați să puneți unele tratamente la sfârșitul labirintului pentru a atrage iepurele dvs. pentru a merge până la capăt.
  • De asemenea, puteți adăuga un ziar sau așternut în toată labirintul pentru ao face mai confortabil pentru iepurele dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea altor elemente ca maaze pentru iepurele dvs
    1. Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 12
    1. Cumpărați un labirint prefabricat pentru iepurașul dvs. Puteți găsi adesea obiecte deja făcute de labirint destinate utilizării de către iepuri. Există site-uri web online care poartă aceste articole, dar puteți verifica și magazinul local de animale de companie pentru a vedea ce poartă în stoc.
    • Probabil că va trebui să faceți o mică adunare pentru a pune labirintul împreună.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 13
    2. Creați un labirint din jucăriile de tunel. O jucărie populară pentru iepurii de companie (și multe alte tipuri de animale de companie) este tunelul. Această jucărie vă oferă o șansă de iepure o șansă de a explora în spații înguste, o activitate pe care o bucură cu adevărat. Aceste tipuri de jucării vă vor ajuta, de asemenea, să vă mențină iepurașul din spații mai mici pe care le-ați prefera să evite - ca sub mobilierul dvs.
  • Pentru a crea un labirint cu o jucărie tunel, pur și simplu trebuie să lipiți mai multe dintre ele într-un model de un fel. Puteți utiliza Velcro sau bandă, în funcție de materialul jucăriile din tunelul dvs.
  • Combinați jucăriile de tunel în diferite moduri de a face un labirint distractiv și interesant pentru iepurele dvs.
  • Dacă nu găsiți jucării de tunel făcut special pentru iepuri, puteți folosi unele care au fost făcute pentru pisici. Aceste jucării de tunel vor fi mai ușor de găsit.
  • Imagine intitulată Construiți un labirint pentru iepurele dvs. Pasul 14
    3. Creați un labirint cu o combinație de carton și tuneluri. Puteți face un labirint și mai interesant pentru iepurele dvs. de companie, constrând una din cutii de carton și jucăriile de tunel pe care le respectați împreună în diferite moduri.
  • În cazul în care tunelul se va intersecta cu cutia de carton, va trebui să urmăriți conturul tunelului de pe cutie și să tăiați ținta. În acest fel, tunelul se va potrivi perfect în partea casetei de carton și nu va exista nici o șansă că iepurașul tău ar putea scăpa din gaură.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Plasați recompensele în stiloul Finisajului pentru a vă recompensa iepurele pe a face o treabă bună!
  • Pentru a mări dimensiunea labirintului, atașați 2 bucăți de carton împreună cu banda adeziva.
  • Asigurați-vă că pereții sunt stabili că nu doriți ca iepurii să cadă pe ele.
  • Decoreaza labirintul cu hârtie de construcție, autocolante sau markeri pentru a le oferi o atingere personală.
  • Pentru ajutor pentru măsurarea inciului, citiți Cum să citiți o bandă de măsurare.
  • Utilizați un cronometru în timp cât durează pentru iepure pentru a ajunge la stiloul de finisaj.
  • Avertizări

    Dacă sunteți copil, cereți ajutorul unui adult în timp ce utilizați obiecte ascuțite, cum ar fi foarfece.
  • Asigurați-vă că există întotdeauna două moduri de a merge (sau mai mult), deoarece iepurii sunt animale de pradă ar dori două moduri (sau mai mult).
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Carton
    • Foarfece
    • Rigla
    • Lipici
    • Creion
    • Bandă de canal (opțional)
    • Hârtie pentru construcții, autocolante și markeri (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar