Cum de a construi un castel din cutii de carton

Castelele din carton sunt un proiect distractiv pentru orice entuziast al castelului.Reciclați cutiile dvs. folosite pentru a crea o fortăreață medievală pentru un proiect de clasă sau pentru un fort al unui copil.Veți avea o șansă să fiți creativi, în timp ce sunteți și prietenos cu pământ.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crafting un castel model
  1. Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 1
1. Găsiți cutii de carton potrivite. O cutie robustă, frumos, în formă, ar fi cea mai bună.Un exemplu bun este o cutie utilizată pentru hârtie de imprimantă.Cutii de cereale, cutii de țesut sau cutii de pantofi ar funcționa, de asemenea.De asemenea, colectați patru role de carton, acestea pot fi fie hârtie igienică, fie rulouri de prosop de hârtie, în funcție de dimensiunea castelului.
  • Rolurile de carton vor face turlele pe castelul dvs., deci asigurați-vă că celelalte cutii pe care le alegeți sunt mai scurte.
  • Dacă nu găsiți rulouri de carton, faceți propriul dvs. folosind hârtie poster. Le puteți face orice înălțime doriți.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 2
    2. Planificați designul castelului.Uită-te la fotografii sau ilustrații ale castelor reale pentru inspirație și creați un design pe hârtie.În cazul acestui articol, va fi păstrat simplu cu doar patru pereți cu un design tradițional de Rampart și patru role pentru a acționa ca turți. Apoi, un șanț va fi adăugat în jurul castelului. Dacă proiectați castelul cu mai multă complexitate, luați în considerare:
  • Creând turnulete care sunt tăiate separat și pot sta singuri.
  • Făcând un turn înalt înalți pentru prințul sau prințesa să fie blocat, cu o fereastră pentru regal nefericit să privească.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 3
    3. Setați piesele de carton în loc pentru a obține o idee despre forma castelului. Cu caseta de pe suprafața de lucru, setați cele patru roluri lungi în fiecare colț al casetei de hârtie fotocopie (nu le atașați fizic încă - acest lucru se face mai târziu.) Evaluați dimensiunea turisticilor la caseta principală de castel.Reglați dimensiunea turelor dacă este necesar.
  • Dacă doriți ca turile să fie mai înalte, puteți trece la o rolă mai lungă, ca un prosop de hârtie sau o rolă de hârtie de ambalat.
  • Pentru a face turlele mai scurte, tăiați pur și simplu rulourile curente până la dimensiune.Asigurați-vă că măsurați și tăiați toate cele patru roluri la aceeași înălțime.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 4
    4. Tăiați designul ramparts în partea de sus a casetei.Ramparts sunt pereții din jur de castel și au în mod obișnuit pătrate alternante și spații pătrate deschise.Utilizați un conducător pentru a măsura și a urmări pătrate în mod egal în partea de sus a casetei dvs.Folosind foarfece, tăiați fiecare alt pătrat pentru a crea pereții RAMPART al castelului.
  • O altă opțiune este tăierea unui șablon pătrat dintr-o bucată de carton și urmărirea pătratului în jurul casetei.
  • Încercați să măsurați pătratul la o dimensiune care se va potrivi tot drumul în jurul casetei, chiar și în spațiere.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 5
    5. Desenați un design de piatră pe o foaie mare de folie de tablă.Măsurați o folie suficientă pentru a acoperi un perete al castelului.Așezați această foaie de folie pe suprafața dvs. de lucru și trageți un model alternativ de piatră utilizând un marker negru permanent.
  • Pentru a face acest lucru, începeți în partea de jos și trageți dreptunghiuri de aproximativ aceeași dimensiune, una conectată la cealaltă, tot drumul peste fundul foliei de tablă.
  • Pentru a crea următorul rând de pietre deasupra acestuia, începeți la punctul central al primului dreptunghi de pe rândul inferior și trageți un dreptunghi care acoperă jumătatea stângă a vârfului primei cărămizi și jumătatea dreaptă a vârfului celui de-al doilea cărămidă.
  • Continuați să urmați acest model până când ați ajuns în partea de sus.
  • Dacă preferați o privire mai atentă la castelul dvs., puteți opta pentru a utiliza bordul gri sau tan Bristol sau hârtie de artizanat.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 6
    6. Acoperă întregul castel în folia decorată. Acest lucru va scăpa de aspectul cartonului și va crea suprafața netedă și strălucitoare.Aplicați o acoperire decentă a lipiciului de ambarcațiune la carton și apăsați folia în poziție pe fiecare perete și înfășurat în jurul turnretelor.Pereții trebuie să fie acoperiți atât pe față, cât și pe spate.
  • Înfășurați excesul de folie în jurul vârfurilor pereților pentru a acoperi orice carton expus.
  • Adunați folia împreună în partea de sus a turnurilor pentru a acoperi gaura din partea de sus a rolei.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 7
    7. Atașați turile la colțurile peretelui castelului. Măsurați înălțimea colțului peretelui castelului.Desenați o linie în creion în sus partea de turelă care se potrivește cu lungimea colțului peretelui castelului.Începeți în partea de jos și continuați desenarea spre partea superioară a turelui.Folosind foarfece, tăiați fante în turnulete de-a lungul acestei linii.Așezați adezivul de-a lungul marginilor tăiate.Peste fiecare turelă pe un colț al cutiei.Țineți apăsat marginile lipite în colțul peretelui castelului până când se simte în siguranță.
  • Alternativ, puteți adezi la cald turnuletele în colțurile castelului.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 8
    8. Creați un șanț în jurul castelului.Tăiați o bucată de bord albastru Bristol sau ambarcațiuni într-o formă pătrată, cu margini rotunjite, care este mai mare decât castelul și dă aspectul unui lac sau un șanț care înconjoară castelul. Reflecția asupra foliei face ca un efect de apă frumos.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 9
    9. Construi podul castelului. Tăiați o mică bucată de hârtie de artizanat negru într-un dreptunghi cu vârf rotunjit pentru apariția spațiului care intră în castel. Apoi urmați-vă în jurul acelei uși negre pe o bucată de hârtie maro sau carton și tăiați acea formă brună pentru a forma podul. Lipiți piesa neagră pe peretele frontal al castelului pentru a crea spațiul ușii.Așezați bucata brună în jos în fața spațiului ușii și lipiți-o la șanț.
  • Măsurați pentru a vă asigura că podul va fi suficient de lung pentru a traversa șanțul.
  • Pentru a crea un efect de tragere, lipiți o bucată de șir la fiecare parte a vârfului ușii negre.Lipiți celălalt capăt al corzilor spre partea de sus a podului de pe fiecare parte.Acest lucru va crea efectul lanțurilor folosite pentru a trage podul.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 10
    10. Adăugați altceva pe care credeți că completează aspectul general al castelului.În acest caz, turnurile au fost terminate cu acoperișuri și steaguri, iar unele bannere au fost atârnate de Ramparts.
  • Pentru a face acoperișuri de turret, pur și simplu fă conuri de hârtie în lățimea corectă și lipici în poziție peste partea superioară a fiecărui tub de turelă.
  • Tăiați pavilionul medieval și formele banner de la hârtie de artizanat și lipiți-le la scobitori pentru a crea steaguri pe care le puteți lipi în vârfurile acoperișurilor dvs. de turelă.De asemenea, puteți lipi bannere pe front, capătul superior al peretelui dvs. de rampart peste ușă.
  • Metoda 2 din 2:
    Construirea unui castel de joc
    1. Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 11
    1. Începeți cu o cutie mare de carton.Unele dintre cele mai bune opțiuni ar fi o cutie de garderobă sau o cutie de frigider.Vrei ceva suficient de mare ca copilul tău să poată să se târască înăuntru și să se joace.
    • Puteți achiziționa casete de garderobă de la o companie în mișcare.
    • Încercați să obțineți casete gratuite dintr-un magazin local care vinde aparate.
    • Pentru mai multe secțiuni și niveluri la castelul dvs., alegeți casete de diferite forme și dimensiuni.Cutii de spălat și uscător ar funcționa bine pentru acest lucru.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 12
    2. Întăriți caseta cu bandă.Configurați caseta cu clapetele de sus ajungând în sus.Bandă colțurile clapelor împreună pe interiorul cutiei folosind banda de ambalare.Aceasta creează mai multă înălțime cu o deschidere deasupra cutiei.
  • Dacă doriți să adăugați o culoare distractivă în casetă, puteți utiliza o bandă colorată, cum ar fi banda de pictori din exteriorul colțurilor.Luați în considerare și folosind această bandă pentru a crea efectul de piatră în jurul valorii de exterior.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 13
    3. Creați un efect de perete Rampart de-a lungul vârfului cutiei.Măsurați partea superioară a unei părți a casetei din colț la colț.Împărțiți această lungime printr-un număr par, cum ar fi 12 sau 8.Folosind un conducător și pornind în colțul unei părți din partea superioară a cutiei, măsurați și trageți un pătrat cu laturi lungimea unei secțiuni în funcție de calculele dvs.Folosind un cutie de cutie, tăiați acest pătrat.Veți folosi acest lucru ca șablon.
  • Dacă caseta dvs. este de 24x24x24, și vă împărțiți cu 12, șablonul dvs. ar fi un pătrat de 2 inch.
  • Plasați șablonul de lângă gaura pătrată tăiată din partea de sus a casetei.Line marginea pătratului într-o parte a tăierii.
  • Urmăriți cealaltă parte a șablonului pe partea superioară a cutiei, apoi mutați șablonul, căptușind o margine pe această linie.Terminați urmărirea restului pătratului și tăiați-o din partea de sus a casetei.
  • Repetați acest proces până la partea superioară a casetei, creând o secțiune alternativă pătrată și tăiată pentru a face efectul RAMPART.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii de carton Pasul 14
    4. Creați o fereastră.Desenați o fereastră în partea de sus, colțul din stânga al castelului.Acesta ar trebui să fie un dreptunghi subțire cu un vârf rotund.Vrei să fie suficient de mare pentru ca copilul tău să poată privi.Tăiați fereastra folosind un cuțit de tăiere cu cutie.
  • Pentru un castel gotic face ferestrele la vârf, ca o ^.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 15
    5. Faceți o ușă.În partea de jos, din stânga casetei, trageți un dreptunghi cu un vârf rotund.Acest lucru ar trebui să fie mai mare decât fereastra dvs. și suficient de larg pentru ca copilul dvs. să se târască.Tăiați această ușă cu cuțitul de tăiere cu cutie.Tăiați numai cele două laturi și partea superioară, lăsând secțiunea de jos atașată la cutie.
  • Aveți grijă când tăiați ușa că nu deteriorați piesa care este tăiată pentru a face spațiul.Aceasta va deveni Drawbridge.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 16
    6. Atașați un Drawbridge.Folosind un burghiu sau șurubelniță, puncționați două găuri în cutie, una pe fiecare parte a vârfului ușii.Filează o bucată de frânghie de nailon prin aceste găuri de la față în spate, apoi legați un nod în interiorul casetei.Puneți încă două găuri una pe fiecare parte a vârfului secțiunii Drawbridge ați tăiat.Împingeți celălalt capăt al fiecărei frânghii prin aceste găuri și legați nodurile de pe secțiunea care atinge solul pentru a fixa frânghia în poziție.
  • Este util să întăriți aceste găuri prin atingerea marginilor tăiate cu bandă de ambalare.Acest lucru va face ca zona să fie mai durabilă.
  • Copilul dvs. poate ridica și coborî Drawbridgeul trăgând pe nodurile din coarda din interiorul cutiei.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 17
    7. Desenați detalii în jurul ferestrei și ușii.Folosind un marker sau vopsea mare, trageți o piatră de temelie în partea de sus a arcului ușii.Acesta este un patrulater ușor mai mare decât un pătrat, cu cele două părți se extind într-un unghi ușor.Partea superioară va fi, în consecință, puțin mai mare decât partea de jos.Puteți face această parte superioară ușor rotunjită.
  • Folosind Keystone ca punct de plecare, desenează patrulaterale similare din partea de sus a arcului, până la partea de jos a ușii.Repetați acest lucru pe cealaltă parte.
  • Utilizați aceeași tehnică pentru a crea detalii în jurul ferestrei.De asemenea, trageți pătrate de-a lungul fundului ferestrei.Acestea ar trebui să fie de aproximativ aceeași dimensiune ca și patrulateralii dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 18
    8. Desenați zidurile castelului.Folosind vopsea sau un marker gros, permanent, trageți un design de piatră pe cutie.Începeți prin desenarea unui dreptunghi orizontal de-a lungul fundului cutiei și conectați dreptunghiurile la fel de dimensionate în jurul fundului.
  • Pentru a desena cel de-al doilea strat, începeți la punctul central al unuia dintre dreptunghiuri și trageți o linie în sus de acolo pentru a crea partea dreaptă a dreptunghiului pentru a începe al doilea strat de pietre.Cealaltă parte ar trebui să se ridice din centrul pietrei următoare pe stratul inferior.Conectați aceste părți cu o linie pe partea de sus.
  • Repetați acest sistem până când ați acoperit pereții castelului în pietre.
  • Acest pas este minunat pentru a vă implica copilul.Puteți, de asemenea, să desenezi liniile din creion și să le urmeze copilul cu un marker sau vopsea.
  • Imagine intitulată Construiți un castel din cutii din carton Pasul 19
    9. Extindeți castelul.Dacă doriți să faceți un castel mai mare, atașați o altă cutie la cea principală.Folosind o cutie mai mică decât originalul, liniați-o până la partea laterală a casetei principale și urmăriți pătratul în care se va potrivi.Tăiați această pătrat din cutia principală.Glisați un set de clape de la noua cutie prin pătrat și bandează-le în interiorul casetei principale pentru ao menține în poziție.
  • Continuați cu adăugarea de ferestre, detalii și pietre de desen pe fiecare nouă secțiune care este adăugată la castel.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Reciclați totul - acest proiect ar trebui să fie ușor de făcut de la chestii din jurul casei sau lucrurilor care nu sunt căutate în birou.
  • Nu aveți nevoie de cutii de carton noi, puteți utiliza biți reciclați.
  • Nu este nevoie să utilizați un pistol fierbinte - utilizați un adeziv foarte bun sau o bandă puternică.
  • Dacă faceți un castel de carton cu un copil mic, lăsați-l sau ei să decoreze castelul odată ce ați făcut cea mai mare parte a muncii grele asamblate. Copilul dvs. va obține o mulțime de distracție din a face ca castelul să arate mai bine.
  • Când împachetați cutiile în tinfoil, utilizați bucăți foarte mari, nu piese mici mici. Acest lucru va face mult mai ușor să atingă uniformitatea necesară. S-ar putea să aveți nevoie de cineva care să vă ajute în această etapă.
  • Puteți folosi steaguri reale sau le puteți face din scobitori și hârtie tăiată.
  • Avertizări

    Dacă aveți piese brute de carton (i.E., care nu sunt acoperite în folie), nu este recomandat să le picteze pe măsură ce riscă să transforme soggy - utilizați numai markeri pe astfel de piese.
  • Copiii mici trebuie să fie supravegheați atunci când folosiți obiecte ascuțite, cum ar fi foarfecele.
  • Lucruri de care aveți nevoie pentru un castel model

    • Cutie de carton de resturi
    • 4 Roluri de carton
    • Rigla
    • Hartie colorata
    • Creion
    • Folie de aluminiu
    • Lipici
    • Foarfece
    • Şir

    Lucruri de care aveți nevoie pentru un castel de joc

    • Cutii mari de carton ca cele folosite pentru a expedia aparatele
    • Rigla
    • Taietor de cutii
    • Banda de ambalare
    • A picta
    • Marcatori
    • Frânghie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar