Cum să decoreze cu hârtie

Există atât de multe moduri în care puteți utiliza hârtie pentru a crea decorațiuni și cadouri! De la utilizarea hârtiei modelate pentru a face flori, plasează cărți și ghirlande, pentru a face coastre, magneți și vase ca daruri, posibilitățile sunt aproape nesfârșite. Găsiți hârtie pe care o iubiți, apoi utilizați-o pentru a crea decorațiuni pentru casa dvs. pe care vă puteți bucura de o lungă perioadă de timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Decorarea cu decupaje de hârtie
  1. Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 1
1. Creați cărți frumoase de loc cu hârtie pentru o petrecere de cină. Dacă aveți prieteni și familii pentru o cină plăcută, creați cărți speciale de loc pentru a adăuga o imagine suplimentară de clasă la evenimentul dvs. Ați putea tăia pătrate, dreptunghiuri, triunghiuri sau chiar carduri diferite, în funcție de gustul dvs. Utilizați un stilou sau un marker cu vârf fin pentru a scrie numele unui oaspete pe fiecare card.
  • Stocul de carduri funcționează bine pentru acest tip de proiect, deoarece este mai gros și mai puțin probabil să se îndoaie sau să crească. Puteți găsi o mulțime de culori diferite de stoc de carduri la magazinul dvs. local de artizanat.
  • Puneți cardurile de pe partea de sus a plăcii fiecărei persoane sau faceți un titular de card drăguț, cum ar fi aceste cărți de pin con.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 2
    2. Elimina Flori de hârtie pentru a pune în vase pentru o opțiune de decorare versatilă. În loc să cumpărați flori false, faceți-vă propriul din diferite tipuri de hârtie. Puteți utiliza stocul de carduri, hârtia de scrapbook sau chiar hârtia de țesut. Uitați-vă la tutoriale online și urmați instrucțiunile pentru cum să faceți diferite tipuri de flori, de la trandafiri la garoafe la flori sălbatice.
  • Nu numai că este aceasta o ambarcațiune distractivă, dar este una care vă permite să vă opriți cu ușurință flori pentru o actualizare rapidă a decorului.
  • De asemenea, ați putea face un întreg buchet de flori fara hartie.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 3
    3. Decorează o petrecere cu ghirlande colorate. Utilizați hârtie cu două fețe care are culori sau modele pe ambele părți și tăiați cercuri, pătrate sau triunghiuri. Atunci poti coase împreună cu un ac de cusut și fir pentru a face decorațiuni lungi și colorate pentru următoarea petrecere. Ați putea crea o ghirlandă lungă sau puteți face mai multe cele mai scurte pentru un efect stratificat. Alegeți culorile care se potrivesc cu tema dvs. pentru a păstra totul în căutarea coezivului.
  • Tăiați aproximativ 100 din fiecare formă pentru o ghirlandă care este de 6 până la 7 picioare (1.8 la 2.1 m) lung.
  • Pentru a face acest proiect mai ușor, achiziționați un pumn în forma dorită de la magazinul local de artizanat.
  • Pentru o opțiune drăguță a zilei de Valentine, tăiați forme de inimă din hârtii roșii și roz, cusați-le împreună și apoi atârnă-le de la tavan, astfel încât să se poată arăta ca inimile curg în jos. Acest lucru poate face, de asemenea, un fundal distractiv pentru fotografii!
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 4
    4. Utilizați o perdea de hârtie cascadă pentru a înlocui sau a accentua capul. Achiziționați mai multe tipuri de hârtie, cum ar fi folia de aur, stocul de carduri, hârtie de țesut și hârtiile texturate și tăiați pătrate, cercuri, triunghiuri sau orice altă formă pe care doriți să o plătiți. Apoi, cusături de 20-30 forme împreună într-un rând cu un ac și fir, lăsând un pic de spațiu între fiecare. Repetați acest proces pentru a crea 7-8 fire diferite de forme. Atârnă-le de la tavan la capul patului pentru a crea o iluzie capricioasă.
  • Greutățile variate ale hârtiei vor face ca formele de pe fire să stea puțin diferit de bucată la bucată, ceea ce o va face să pară mai dinamică.
  • În funcție de cât de mari sunt plafoanele, este posibil să aveți nevoie să vă faceți firele mai lungi sau mai scurte.
  • Dacă locuiți într-o cameră de cămin, acest lucru poate fi un mod ieftin și drăguț de a vă face camera mai personalizată.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 5
    5. Utilizați hârtie pentru a face o piesă de artă unică încadrată. Ai putea face a Collage din diferite lucrări modelate și colorate. Ați putea replica o imagine sau o fotografie pe care o iubiți prin tăierea diferitelor forme din diferite bucăți de hârtie colorate. Ați putea chiar să proiectați ceva pe computer și apoi să-l imprimați și să-l încadrați.
  • Pentru o decorare distractivă, gândiți-vă la un citat pe care îl iubiți cu adevărat. Stencil-l pe stocul de carte albă și apoi a tăiat-o. Face un fundal din pătrate mici, diferite (încercați să alternați roz, portocale și galben pentru un aspect strălucitor) și apoi lipiți citatul deasupra pătratelor.
  • Pentru mai multe idei, vizitați site-urile de artizanat sau locurile ca Pinterest.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea de îmbrăcăminte de hârtie
    1. Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 6
    1. Face Arcuri de hârtie Pentru a adăuga la pachete și cadouri. Puteți utiliza arcuri de hârtie pentru o mulțime de lucruri diferite - desigur, le puteți adăuga la cadouri și pachete pentru a le face să arate chiar mai special. Dar le puteți folosi și decorațiuni pe un copac de Crăciun, le puteți adăuga la accesorii de păr și le puteți folosi chiar și atunci când faceți o coroană pentru ușa din față. Căutați diferite tutoriale online pentru a găsi tipul de arc pe care doriți să îl creați.
    • Puteți descărca de multe ori șabloane gratuite online pe care le puteți urma când faceți arcuri de hârtie.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 7
    2. Aflați cum să faceți origami pentru a face accente frumoase și cadouri. De la trandafiri la animale la stele, există sute de forme diferite de origami pe care le puteți stăpâni. Le puteți da departe ca daruri sau chiar să le folosiți pentru a vă decora spațiile de locuit.
  • Există o mulțime de resurse, videoclipuri și cărți care vă vor ghida printr-un proces pas cu pas pentru a crea origami.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 8
    3. Crea Rosette de hârtie Pentru a adăuga la proiectele de crafting. Acestea pot fi adăugate ca accente la alte proiecte sau pot fi răspândite pe o masă la o petrecere sau chiar folosite pe perete ca decorațiuni. Ele sunt simple de făcut, deoarece aveți nevoie doar de hârtie, bandă cu două fețe, foarfece și un pistol fierbinte.
  • Există o mulțime de stiluri diferite de rozete de hârtie acolo. Uită-te online pentru diferite tutoriale pentru a găsi stilul pe care îl preferați.
  • Metoda 3 din 4:
    Efectuarea și decorarea lanternelor de hârtie
    1. Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 9
    1. A face o Lanternul de hârtie din China Pentru a vă decora camera și spațiile de locuit. Utilizați hârtie de construcție și urmați un tutorial sau căutați instrucțiuni online pentru cum să faceți acest felinar. Încercați să decorați hârtia de construcție sau să utilizați culori diferite pentru un felinar și mai frumos.
    • Aceasta este o mare ambarcațiune de a face și cu copiii, deoarece nu necesită multe materiale sau mult timp! Doar fiți atenți dacă lucrați cu copii mici pe care îi folosesc prudență cu foarfece.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 10
    2. Asamblați o ghirlandă de hârtie de hârtie pentru a decora un spațiu în aer liber. Veți avea nevoie de hârtie modelată, adeziv fierbinte, foarfece, un conducător, sârmă de ambarcațiune și un șir de lumini de glob. Descărcați un model gratuit de imprimare online pentru "Party Lantern Garland."Tăiați hârtia pentru a se potrivi cu modelul, utilizați firul de ambarcațiune pentru a crea un cadru pentru lanternă și apoi fixați hârtia la fire utilizând pistolul de lipici fierbinte. Apoi puteți introduce luminile globului prin intermediul cadrelor lanternelor.
  • Ați putea chiar să le folosiți ca o decorare interioară dacă ați vrut.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 11
    3. Creați un felinar de hârtie rupt pentru o decorare capricioasă. Achiziționați mai multe culori de hârtie crep de la magazinul de meserie. Tăiați hârtia de crep în bucăți de 4 în (10 cm). Utilizați banda dublă pentru a fixa bucățile de hârtie de crep într-un felinar de hârtie. Începeți în partea de jos a lanternei și completați un rând la un moment dat, lăsând fiecare rând nou să ajungă în jos și să acopere jumătate din rândul care a venit înainte de a simula un aspect rupt.
  • Puteți face fiecare rând o culoare diferită sau puteți crea secțiuni mai mari ale fiecărei culori.
  • Acestea pot face, de asemenea, decorațiuni distractive pentru o petrecere. Faceți mai multe dintre ele și atârnați-le la diferite înălțimi.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 12
    4. Acoperiți un lanternă de hârtie în decupaje de flori pentru un accent floral-tematic. Folosiți hârtie de țesut pentru a face zeci de flori fără caracteristici și pentru a le asigura peste un lanternă de hârtie. Ați putea folosi banda cu două fețe pentru a fixa florile în loc sau pentru a folosi un punct de adeziv fierbinte.
  • Ai putea face mai multe culori diferite de flori sau să le faci la aceeași culoare, în funcție de aspectul pe care îl faci.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 13
    5. Utilizați butoanele de a crea un design în lanterna de hârtie. Fie desenați propriul design, fie imprimați unul de pe computer, apoi lăsați-l cu atenție pe lanterna de hârtie. Utilizați un thumbtack pentru a apăsa ușor găurile de-a lungul designului, astfel încât atunci când porniți lumina, veți vedea imaginea iluminată prin găuri.
  • Ai putea face o galaxie, o floare sau chiar fata cuiva! Designul depinde de dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Crafting cu Mod Podod și hârtie
    1. Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 14
    1
    Decupaj o vază de sticlă cu hârtie colorată pentru a lumina o cameră. Alegeți o hârtie care este o culoare distractivă sau un model drăguț și utilizați MOD PODOG pentru a acoperi exteriorul unei vaze cu hârtia. Aceasta este o modalitate excelentă de a folosi vasele de rezervă pe care le-ați lăsat de la buchetele de flori la domiciliu.
    • De asemenea, puteți găsi vaze ieftine la Magazine de Dollar.
    • Încercați să faceți niște flori de hârtie pentru a pune în vază pentru o atingere plăcută.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 15
    2. Se potrivesc cu cină cu o temă pentru un accent de vacanță creativ. De exemplu, pentru Ziua Recunostintei puteai Mod Bodge Fall-Tematic Hârtie pe plăci de sticlă, platouri și servi de servire pentru o atingere festivă. Doar asigurați-vă că bilele de cină are suficient timp să se usuce complet înainte de ao folosi.
  • Ați putea să-l conectați pe hârtie de tip Podod Balloon pentru ziua de naștere sau dovleci pentru Halloween. Vizitați ambarcațiunile locale sau magazinul de hârtie pentru a vedea ce tipuri de modele frumoase sunt disponibile.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 16
    3. Faceți coastere ca cadouri pentru prieteni. Vizitați magazinul dvs. local de ambarcațiuni și cumpărați niște coastere necompletate, fie din sticlă, fie din lemn. Apoi utilizați MOD PODGE pentru a le decora cu fotografii sau hârtie destul de. Asigurați-vă că le-ați lăsat să se usuce înainte de a le înfășura sau să le folosească.
  • Încercați să utilizați paginile de carte sau chiar de decupaje din capacele cărților de hârtie pentru a face caraghiul pentru un prieten iubitor de carte.
  • Sau dacă aveți un prieten care este fotograf, tipăriți o parte din munca lor și utilizați-o pentru a face un cadou pe care îl vor iubi.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 17
    4. Acoperiți A Masa de cafea magazin cu Mod Podod și hârtie destul de. Vizitați unele magazine de tip până când găsiți o cafea sau o masă de capăt care vă place, dar poate că poate utiliza puțin actualizarea. Apoi folosiți hârtie destul de a face un colaj sau un design pe partea de sus și să o sigilați cu ajutorul modului MOD.
  • Dacă aveți colegi de cameră, aceasta poate fi o activitate foarte distractivă de făcut împreună.
  • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile MOD PODGE și lăsați masa să se usuce complet înainte de a seta ceva pe el.
  • Imagine intitulată Decorează cu hârtie Pasul 18
    5
    Magnetiza hârtia preferată sau imaginile pentru un accesoriu de frigider distractiv. Achiziționați pietre clare de la magazinul dvs. de artizanat, precum și hârtie, magneți și Mod Podod. Tăiați hârtia în cercuri mici, care sunt puțin mai mari decât pietrele. Utilizați MOD PODOG pentru a fixa hârtia în partea de jos a pietrelor și lăsați-i să se usuce. După aceea, utilizați adeziv fierbinte pentru a atașa magnetul în jos.
  • Nu uitați să tăiați orice hârtie în exces odată ce magneții dvs. sunt uscați.
  • Ați putea folosi fotografii pentru o opțiune distractivă, personalizată sau luați în considerare utilizarea hârtiei modelate pentru a reflecta hobby-urile cuiva. De exemplu, utilizați hărți pentru cineva care iubește să călătorească, să facă pagini pentru cineva care îi place să citească sau chiar să tipărească copii ale fotografiilor online ale cuiva și să le folosească pentru a crea un set de magnet drăguț.
  • sfaturi

    Utilizați un fișier acordeon pentru a vă menține diferitele tipuri și stiluri de hârtie organizate.
  • Fii atent când lucrați cu foarfece, pistoale cu adeziv cald și adezivi diferiți. Asigurați-vă că vă protejați suprafața de lucru cu ziarele vechi sau o foaie veche.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Decorarea cu decupaje de hârtie

    • Hârtie
    • Foarfece
    • Stilou sau marcatori
    • Ac si ata

    Crearea de îmbrăcăminte de hârtie

    • Hârtie
    • Bandă cu două fețe
    • Foarfece
    • Gun de lipici fierbinte

    Efectuarea și decorarea lanterilor de hârtie

    • Hartie de constructie
    • Lantern de hârtie (opțional)
    • Gun de lipici fierbinte
    • Craft sârmă
    • Foarfece
    • Rigla
    • Lumini globe (opțional)
    • Hartie creponata
    • Hârtie absorbantă
    • Bandă cu două fețe
    • Thumbtacks

    Crafting cu Mod Podod și hârtie

    • Mod Podod
    • Hârtie
    • Pensulă
    • Elemente la Mod Podod (tabel, vase, coastere, magneți)
    • Foarfece
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar