Cum să devii un piercer de corp

Dacă aveți o mulțime de piercinguri sau intenționați să obțineți unele în viitor, s-ar putea să fiți întrebat despre a deveni un piercer de corp. În timp ce cerințele pentru pieptorii de corp variază de la stat la stat, toate au aproximativ aceleași reguli și reglementări. Odată ce ați fost certificați și aveți o experiență sub centura dvs., vă puteți pune abilitățile de a lucra și de a-ți urmări slujba viselor tale.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce calificări trebuie să devin un Piercer?
  1. Imaginea intitulată deveni un Piercer de corp Pasce 1
1. Verificați cerințele statului sau a țării. Diferitele state și țări au cerințe ușor diferite pentru a deveni un Piercer. Deși cerințele sunt, în general, similare, citiți cerințele din zona dvs. pentru a vă asigura că sunteți pe calea cea bună înainte de a vă înscrie în clase de formare sau pentru a începe o ucenicie. De obicei, va trebui să aveți 18 ani sau mai mult, ați terminat o ucenicie și aveți o licență de piercing.
Sfat de experți

Verificați cu departamentul de sănătate al județului dvs. pentru a verifica cerințele pentru a fi un Piercer licențiat.

Sasha Blue

Sasha Blue

Corpul profesional Piesersasha Blue este un Piercer de corp profesional și proprietarul de 13 lilieci tatuaj și studio de piercing în zona San Francisco Bay. Sasha are peste 20 de ani de experiență profesională de piercing de corp, începând cu ucenicia ei în 1997. Ea este licențiată cu județul San Francisco din California.
Sasha Blue
Sasha Blue
Piercer de corp profesional
Întrebarea 2 din 7:
Ce clase trebuie să iau pentru a deveni un Piercer?
  1. Imaginea intitulată deveni un Piercer de corp Pasul 2
1. O clasă de formare patogenă de sânge de sânge. Înainte de a obține licențiat pentru a fi un Piercer de corp, va trebui să participați la mai multe clase de formare. Una dintre acestea este o clasă patogene de sânge, care vă va învăța cum să vă protejați și patronii de la bolile care pot fi trecute prin ace. Asigurați-vă că clasa pe care o luați este dată de OSHA (Siguranța la locul de muncă și administrarea sănătății), sau îndeplinește reglementările lor.
  • 2. O clasă de prim ajutor / CPR. Piercerii corpului se confruntă uneori situații stresante în care patronii au nevoie de asistență medicală. Din acest motiv, oricine dorește să fie un Piercer este obligat să ia o primăvară / clasa CPR. Încercați să luați unul dat de Crucea Roșie, YMCA sau o altă organizație de renume.
  • Întrebarea 3 din 7:
    Cum obțin o ucenicie piercing?
    1. Imaginea intitulată deveni un Piercer de corp Pasul 4
    1. Studiouri de cercetare în zona dvs. Majoritatea formării și învățării dvs. se vor întâmpla printr-o ucenicie la un studio de piercing. Cercetați diferite studiouri de piercing ale corpului în zona dvs. pe care ați fi interesați să învățați și să aruncați o privire la comentariile lor online. În mod ideal, ar trebui să găsiți un spațiu curat și sigur, care urmează Ghidul de piercing bine. Unele studiouri vă pot duce numai dacă și tatuaj, deci asigurați-vă că cereți înainte de timp.
  • 2. Du-te ușă la ușă pentru a întreba despre ucenicie. Cele mai multe studiouri de piercing corporale nu își publică ucenicia online, astfel încât cea mai comună modalitate de a găsi o ucenicie este de a vizita diferite studiouri și de a întreba dacă sunt dispuși să iau ucenici. Puteți aduce o reluare dacă aveți unul. Nu vă simțiți că trebuie să vorbiți sau să vă îmbrăcați formal - o mulțime de studiouri de piercing au un mediu casual, independent, astfel încât să vă întâlniți ca fiind condus și articulați, nu trebuie să fiți prea formal.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Mă întrebam dacă luați ucenici aici la Dragon Piercing. Cred că faceți o treabă foarte mare și ar fi minunat să puteți învăța de la un astfel de studio profesional."
  • Studiourile vor căuta ucenici cu încredere și abilități puternice ale oamenilor. Amintiți-vă să vă ridicați drept, zâmbiți și vorbiți clar și cu încredere.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Cum obțineți un loc de muncă ca un Piercer?
    1. Imaginea intitulată deveni un Piercer de corp Pasul 6
    1. Ia licențiat cu statul sau județul dvs. Verificați modul în care statul sau țara dvs. certifică pietrișii corpului. Va trebui probabil să trimiteți certificatele pentru agenții patogeni din sânge și clasele CPR / prim ajutor, precum și să demonstreze că ați finalizat o ucenicie pentru 1 până la 3 ani. Este posibil să trebuiască să plătiți o taxă mică pentru a obține certificat.
  • 2. Asamblați un portofoliu. Puneți împreună un portofoliu de imprimare care are poze cu munca dvs. din trecut pe care ați făcut-o în timpul uceniciei dvs. Aceasta este o modalitate bună pentru studiouri pentru a vă asigura că sunteți un Piercer capabil și calificat și vă va îmbunătăți șansele de a fi angajat. De asemenea, cereți proprietarului mentorului sau magazinului la studioul dvs. au fost un ucenic la o scrisoare de recomandare.
  • 3. Căutați oportunități în persoană sau online. În primul rând, ajungeți la studio la care ați făcut o ucenicie și ați văzut dacă vă vor angaja cu normă întreagă. Dacă nu, verificați studiourile din zona dvs. pentru a vedea dacă angajează. De obicei, puteți aplica online sau cap de acolo în persoană pentru a vorbi cu proprietarul.
  • Întrebarea 5 din 7:
    Ce abilități aveți nevoie ca un Piercer?
    1. Imaginea intitulată devine un Piercer de corp Pasce 9
    1. Aflați procedurile de sterilizare și siguranță ale studioului. Crearea și menținerea unui mediu sigur este o parte enormă a învățării cum să fie un Piercer de corp. Luați notă de măsurile Studio pe care le instruiți pentru a vă asigura că piercing-urile clienților lor vor fi fără infecție.
  • 2. Aflați cum să faceți fiecare tip de piercing. Procedura de piercing variază foarte mult în funcție de partea corpului pe care îl pierdeți și ce fel de piercing doriți clientul dvs. Încercați să faceți toate piercing-urile de bază cum ar fi piercing-urile septei și urechii, precum și cele mai obscure, cum ar fi piercing-urile de la Rook și Snake. Cu cât mai multe piercingi știți cum să faceți, cu atât mai multă muncă veți obține ca un piercer.
  • Întrebarea 6 din 7:
    Cât durează să devină un Piercer?
    1. Imaginea intitulată deveni un Piercer de corp Pasul 11
    1. Oriunde de la 6 luni până la câțiva ani. Cea mai lungă parte a procesului vă face corpul piercing de ucenicie. Fiecare stat are orientări proprii, dar, de obicei, trebuie să completați aproximativ 1500 de ore de ucenicie înainte de a putea aplica pentru licența dvs. De asemenea, va trebui să faceți timp pentru clasele dvs. de prim ajutor / CPR.
    Întrebarea 7 din 7:
    Cât de mult fac pieriștii?
    1. Imaginea intitulată deveni un Piercer de corp Pasce 12
    1. Acesta variază de la 20.000 de dolari la 40.000 de dolari pe an. Când începeți mai întâi, probabil veți face aproape salariul minim. Pe măsură ce primiți mai multă experiență și deveniți o piercing mai confortabilă, vă puteți ridica salariul și serviciile pe care le oferiți.
    • Salariile pot varia, de asemenea, în funcție de locul în care locuiți. Orașele mai mari plătesc de obicei mai mult decât orașele mai mici și pot exista mai multe oportunități de angajare în zonele urbane.

    sfaturi

    Ucenicia, de obicei, nu plătesc prea mult (sau chiar nimic). Este posibil să trebuiască să ridicați un loc de muncă cu jumătate de normă până când veți obține certificat.
  • Cereți sfaturi și îndrumări din partea colegilor Pierceri.
  • Avertizări

    Niciodată nu vă străpungeți sau altcineva din mediul steril al unui studio de piercing.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar