Cum se potrivesc luminile agățate

Hangsing Lights Lights, cum ar fi luminile pandantive, fac atât completări funcționale cât și frumoase la bucătării, săli de mese, dormitoare și dincolo de. Eliminarea unui dispozitiv vechi și agățenia a unui nou înlocuitor în același loc este de obicei o lucrare DIY ușor de gestionat, deoarece nu implică rularea unei noi cabluri sau instalarea unei noi casete electrice. Dacă doriți să atârnați un nou dispozitiv într-o locație nouă, puteți face singuri aspectul și fixarea dvs., dar este recomandabil să apelați într-un pro pentru instalare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îndepărtarea unui dispozitiv vechi
  1. Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 1
1. Opriți alimentarea la circuit la panoul electric principal. Nu se bazează doar la răsturnarea comutatorului de lumină! Deschideți ușa de pe panoul electric principal al casei dvs., citiți etichetele pentru a găsi circuitul care alimentează dispozitivul de fixare și pentru a întoarce întrerupătorul în poziția OFF. Pentru o siguranță suplimentară, puneți o notă lipicioasă pe ușa panoului avertizează pe alții din casă pentru a nu întoarce întrerupătorul înapoi.
  • Dacă panoul electric nu este bine etichetat, faceți cea mai bună estimare pe ce întrerupător să se oprească. În orice caz, întoarceți comutatorul de lumină pentru a vă asigura că dispozitivul de iluminare nu vine.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 2
    2. Creați o platformă de lucru pe partea de sus a ta treptată. Tăiați un pătrat de placaj de resturi sau plăci aglomerate, astfel încât lungimea și lățimea ei să fie aproximativ egale cu cea mai mare dintre următoarele: diametrul vechiului dispozitiv de iluminare agățat, eliminați, dacă este cazul, sau, diametrul noii lumini suspendate Fixarea pe care o instalați. Centrați platforma de pe partea superioară a treptului și fixați-o în poziție, fie cu șuruburi, fie cu șuruburi, șaibe și piulițe:
  • Șuruburi. Pre-forați 3 sau mai multe găuri prin platformă și în partea superioară a treptei de trepte, apoi conduceți șuruburile în găuri. Acest lucru funcționează cel mai bine pentru stiplatele din lemn.
  • Bolts. Pre-găuriți 3 sau mai multe găuri, atât pe platformă, cât și pe partea superioară a treptului, fie să utilizați orice găuri existente în partea superioară a treptului. Puneți șuruburi în găuri, apoi adăugați șaibe și nuci la partea inferioară pentru a fixa șuruburile (și platforma) în poziție. Acest lucru funcționează cel mai bine pentru plastic sau metal.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 3
    3. Deșurubați piulițele decorative pentru a deconecta dispozitivul de fixare. Cele mai multe corpuri de iluminare suspendate au 2 nuci decorative pentru a le ține în poziție, deși unele pot avea 1, 3 etc. Susțineți dispozitivul cu o mână pe măsură ce rotiți piulițele în sens invers acelor de ceasornic pentru a le slăbi și a le elimina. Permiteți ca dispozitivul să se elibereze de tavan, dar nu-l trageți mai mult de 3-4 în (7.6-10.2 cm) - Întoarceți-vă că cablajul este încă conectat!
  • În unele cazuri, dispozitivul poate fi ținut în poziție de șuruburi în loc de nuci. Pur și simplu apucați o șurubelniță și scoateți șuruburile pentru a deconecta dispozitivul de fixare din tavan.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 4
    4. Confirmați că firele nu trăiesc folosind un tester de tensiune. Țineți testerul de tensiune aproape de fiecare fir electric pe care îl vedeți. Deoarece ați oprit deja alimentarea la panoul principal, nu trebuie să detectați nici o tensiune. În acest caz, este sigur să continuați.
  • Dacă descoperiți tensiunea, nu încercați să deconectați firele! Puneți fixarea în poziție și reveniți la panoul electric. Dacă nu vă puteți da seama ce întrerupător de întrerupător se conectează la dispozitivul de iluminare, apelați la un electrician.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 5
    5. Deșurubați piulițele de sârmă și trageți în jos dispozitivul de fixare. Cablajul dvs. de acasă și firele de fixare a luminii vor fi conectate prin piulițe din plastic. Răsuciți fiecare dintre aceștia în sens invers acelor de ceasornic pentru a le elimina și a deconecta firele. Odată ce toate firele sunt deconectate, coborâți dispozitivul de fixare până la platforma de lucru. Urcați pe scară și mutați dispozitivul de fixare din calea.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 6
    6. Inspectați starea și calitatea cablajului și a casetei electrice. Dacă cablajul din cutia electrică din tavanul dvs. pare uzat, înfricoșat sau cântat, nu continuați cu agățarea unui nou dispozitiv. În schimb, apelați la un electrician licențiat să vină și să inspecteze cablajul la domiciliu. De asemenea, dacă cutia electrică metalică este liberă sau deteriorată, apelați într-un pro.
  • O cutie electrică care nu este în siguranță poate să nu poată menține greutatea unui nou dispozitiv de lumină, mai ales dacă cântărește mai mult decât vechiul dispozitiv. Dacă noul dvs. dispozitiv este substanțial mai greu decât cel vechi, sunați la un electrician chiar dacă caseta pare să fie sigură.
  • Dacă bănuiți că cablajul este mai mare de aproximativ 20 de ani pe baza vârstei dispozitivului, de exemplu, luați în considerare apelarea unui electrician doar pentru pacea minții.
  • Metoda 2 din 3:
    Agățat un nou înlocuitor
    1. Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 7
    1. Identificați firele fierbinți, neutre și de masă din cutie și noul dispozitiv. Setați noul fixare a luminii pe platforma dvs. de lucru, astfel încât să puteți vedea cu ușurință cablajul. În U.S., Ar trebui să vedeți următoarele fire atât în ​​cutia electrică, cât și în noul dispozitiv de iluminare: un fir "neutru" neutru "cu coadă neagră". Dacă nu sunteți sigur ce sârmă este care sau dacă vedeți diferite culori pe care nu sunteți sigur, consultați un electrician.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 8
    2. Stripul de la capetele oricăror fire, după cum este necesar, cu stritri de sârmă. După ce ați identificat fiecare pereche de sârmă (fierbinte, neutră, masă), confirmați că fiecare cablu individual are /4 în 1.9 cm) de cupru goale, neputincioși la sfârșit. Dacă este necesar, scoateți o parte din învelișul la capătul unui fir cu strippers de sârmă. Strângeți firul între dinții de strippers, strângeți ferm fălcile închise și glisați scula de la capătul firului pentru a îndepărta învelișul.
  • Dacă există mai mult de 1 din (2.5 cm) de cupru gol la capătul oricărui fir acoperit, folosiți fălcile de stripper de sârmă pentru a le elimina la /4 în 1.9 cm).
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 9
    3. Alăturați-vă perechilor de sârmă cu piulițe de sârmă, apoi împingeți cablajul în sus în cutie. Reuniți capetele nesăbuite ale celor 2 fire negre, fierbinți. Răsuciți capetele împreună de 3 ori în sensul acelor de ceasornic, fie cu degetele, fie fălcile de strippers de sârmă. Glisați o piuliță de sârmă peste conexiune, asigurându-vă că ascundeți toate cuprul expus. Răsuciți piulița de sârmă în sensul acelor de ceasornic de cel puțin 3 ori, dar nu dincolo de punctul în care devine dificil de răsucit. Repetați procesul cu celelalte perechi de cabluri. Împingeți cu atenție piulițele de sârmă și orice slăbiciune în firele conectate în cutia electrică din tavan.
  • Dacă subțire Strângeți piulițele de sârmă, pot să se desprindă și să cadă. Dacă le-ați liniștit, sfaturile uneia sau a ambelor fire pot fi oprite.
  • Utilizați întotdeauna piulițe de sârmă, nu cu bandă electrică!
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 10
    4. Fixați dispozitivul de fixare la suportul de montare cu piulițele furnizate. În cele mai multe cazuri, puteți reutiliza suportul de montare existent, care este bara dreptunghiulară cu 2 șuruburi proeminente care acoperă cutia electrică. Aliniați perechea de găuri în noua bază de fixare cu șuruburile, ridicați baza în sus pe tavan, așezați piulițele decorative care vin cu fixarea pe capetele șurubului expuse și strângeți ambele piulițe ferm prin răsucirea acestora în sensul acelor de ceasornic.
  • În unele cazuri, șuruburile de pe brațul vechi de montare nu pot să se alinieze în mod corespunzător. În acest caz, scoateți consola de montare veche utilizând o șurubelniță pentru a slăbi cele 2 șuruburi care îl țin în poziție. Montați suportul de montare care a venit cu noul dispozitiv de iluminare cu șuruburi.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 11
    5. Adăugați umbra (dacă este necesar) și becul, apoi porniți puterea de testare. Așteptați să finalizați aceste atingeri de finisare până când cablarea este conectată și fixarea este în siguranță. Dacă dispozitivul are o umbră care nu este deja atașată, puneți-o conform instrucțiunilor produsului. Asigurați-vă că becul pe care îl înșurubați în priză nu depășește limita de putere pentru dispozitivul de fixare - acest lucru va fi clar notat pe partea exterioară a soclului, precum și în ghidajul produsului.
  • Odată ce instalarea este completă, întoarceți întrerupătorul la panoul electric principal și încercați noua lumină agățată. Dacă se aprinde când răsturnați comutatorul de lumină, o treabă bună! Dacă nu, opțiunea cea mai sigură este să apelați un electrician.
  • Metoda 3 din 3:
    Planificați o instalare nouă
    1. Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 12
    1. Alegeți corpurile de fixare care vor atârna 30-36 în (76-91 cm) deasupra unei mese sau contoare. Cu alte cuvinte, partea inferioară a luminii agățate - probabilă fie becul însuși, fie cu umbra - ar trebui suspendată 2.5-3 ft (76-91 cm) deasupra unui contor sau masă. Această înălțime oferă o difuzie ușoară a luminii peste suprafață fără a crea o obstrucție.
    • Faceți un pic de matematică rapidă atunci când alegeți corpuri de suspendare. Spuneți, de exemplu, contorul de bucătărie este de 30 în (76 cm) ridicat și bucătăria dvs. are 8 ft sau 108 în (2.7 m) Plafoane înalte. Asta înseamnă că aveți 78 în (2.0 m) de spațiu între blat și tavan, care, prin urmare, înseamnă că ar trebui să alegeți un dispozitiv de iluminare agățat, care este între 42 și 48 în (1.1 și 1.2 m) în lungime.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 13
    2. Alegeți corpurile de fixare care atârnă cel puțin 7 ft (2.1 m) deasupra podelei într-o zonă deschisă. Spre deosebire de o lumină atârnată asupra unei mese sau a unei blaturi, trebuie să vă faceți griji cu privire la asigurarea suficientă a clearance-ului într-o zonă deschisă, astfel încât o persoană înaltă să nu-și bată capul! Începeți cu 7 ft (2.1 m) ca clearance-ul minim din podea și ajustați-o - pentru scopuri estetice - pentru plafoane mai mari. Iată un ghid la îndemână:
  • Evitați corpurile de iluminat care stau în jos într-o zonă deschisă dacă plafonul este mai mic de 8 ft (2.4 m) ridicat.
  • Furnizați 7 ft (2.1 m) de clearance-ul pentru un 8 ft (2.4 m) tavan, ceea ce înseamnă că dispozitivul trebuie să fie lung (30 cm) lung.
  • Creșteți clearance-ul cu 3 în (7.6 cm) pentru fiecare înălțime suplimentară de 1 ft (30 cm) de înălțime de tavan. Un plafon de 9 ft (270 cm) ar trebui să aibă 7.25 ft sau 87 în (2.2 m) de clearance-ul, un 10 ft (3.0 m) Tavanul ar trebui să aibă 7.5 ft sau 90 în (2.3 m) de clearance-ul și așa mai departe.
  • Pentru plafoanele 14 ft (4.3 m) și mai înalt, împărțiți înălțimea plafonului în jumătate pentru a obține clearance-ul ideal. Cu alte cuvinte, un 16 ft (4.9 m) Tavanul trebuie să aibă o 8 ft (2.4 m) fixare lungă și 8 ft (2.4 m) de clearance-ul.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 14
    3. Utilizați un număr impar de corpuri de fixare, în majoritatea cazurilor, pentru recursul vizual. Aceasta nu este o regulă tare și rapidă, dar 3 sau 5 lumini pandantive pe o insulă de bucătărie sau o masă de mese tind să arate mai bine decât 2 sau 4. Utilizarea unui număr impar vă permite să închideți o lumină direct peste centrul zonei focale, cu lămpi suplimentare suspendate (după cum se dorește) în mod egal cu lumina centrală.
  • Există excepții, desigur. De exemplu, dacă doriți să puneți corpuri de iluminat agățate în dormitorul principal, este posibil să aibă sens să utilizați 2-un singur dispozitiv de fixare la fiecare parte a patului.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 15
    4. Circinează-l pe o masă sau contor cu o bandă și plumb bob. Dacă doriți să atârnați o singură lumină asupra mesei dvs. de mese, de exemplu, utilizați o măsură de bandă pentru a identifica centrul tabelului dvs., apoi marcați acel loc pe masă cu un X fabricat din bandă. Ridică-te pe o scară și dangle un bob Plumb (un pointer ponderat legat de un șir) de la tavan, păstrând-o de aproximativ 1 din (2.5 cm) deasupra suprafeței mesei. Odată ce Plumb Bob este centrat pe x, marcați locul de pe tavan cu un creion sau o bandă.
  • Ca un alt exemplu, spuneți că doriți să atârnați 3 lămpi pandantive peste un 36 de 96 în (0.91 de 2.44 m) Peninsula de bucătărie. Spațiu în mod egal cu 3 banda XS pe blat, în acest caz 24 în (61 cm) de la fiecare margine a blatului și 24 în (61 cm). Utilizați Plumb Bob pentru a transfera aceste locații la plafon.
  • Imagine intitulată Fit Hanging Lights Pasul 16
    5. Închiriați un electrician la sârmă și a atârnat un dispozitiv de iluminare într-o locație nouă. Da, este posibil ca un DIYER să taie cu atenție și să taie în mod corespunzător o gaură în tavan, să ruleze cablarea electrică, să instaleze o cutie electrică, să faci toate conexiunile și să atârne o lumină. Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți absolut încrezător în cunoștințele și abilitățile dvs., este mult mai sigur să aveți un electrician calificat să facă treaba pentru dvs.
  • În funcție de locul în care locuiți, poate fi, de fapt, ilegal să faceți acest tip sau să lucrați dacă nu sunteți un electrician licențiat.
  • Înlocuirea unui dispozitiv existent este o sarcină mai rezonabilă DIY, dar încă necesită o cantitate echitabilă de cunoștințe și abilități electrice. Utilizați această regulă degetul mare atunci când vine vorba de locul de muncă electrică: dacă nu sunteți sigur că puteți face dreptul de lucru, angajați pe cineva care știți că poate face acest lucru.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Scară
    • Platforma de lemn
    • Burghiu
    • Şurubelniţă
    • Șuruburi
    • Strippers de sârmă
    • Nuci de sârmă
    • Tester de tensiune
    • Ruletă
    • Fir cu plumb
    • Banda camuflanta
    • Creion
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar