Cum de a construi o fermă de pui auto în minecraft

Thiswill vă învață cum să construiți o fermă automată de pui în Minecraft care va produce pui gătit. Pentru a începe acest lucru, veți avea nevoie de un piept, două dozatoare, un bloc de covoare, o placă, două hoppers, opt blocuri de sticlă, o găleată de lavă, două praf de roșie, un comparator, doi observatori, unele blocuri de construcție (cum ar fi Cobblestone) , unele semințe de reproducere și niște găini. Veți avea nevoie, de asemenea, de o zonă în care vă puteți construi ferma, care este de 3 blocuri lățime, 6 blocuri adânci și cinci blocuri înalte. Iluminează zona imediată cu lanterne, Glowstone sau alte elemente luminescente pentru a împiedica mulțimile ostile să reproducă în sau în jurul fermei tale.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 1
1. Așezați pieptul pe pământ. Va trebui să puteți accesa acest piept atunci când ferma dvs. este completă pentru a obține puiul gătit.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 2
    2. Plasați un buncăr alimentând în piept. Puneți buncărul în spațiu chiar în spatele pieptului, astfel încât obiectele voastre inanimate să se deplaseze (poate fi necesar să apăsați Schimb În timp ce faceți clic pentru a putea schimba direcția, buncărul se mișcă. Shift + Click comanda vă permite să plasați blocuri pe blocuri active fără a le deschide).
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 3
    3. Plasați un bloc de clădire în spatele buncărului. Acum aveți o grilă de 1x3.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 4
    4. Puneți 2 dozatoare pe partea de sus a blocului de construcție îndreptată spre piept. Acest strat este de 3 blocuri adânc până acum.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 5
    5. Puneți o placă pe buncăr. Acest bloc este doar jumătate din grosimea unui bloc normal, astfel încât să poată colecta elemente deasupra plăcii.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 6
    6. Plasați un buncăr în spatele primului strat de distribuitor. Spațiul de sub buncărul nou plasat este gol pentru acum.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 7
    7. Puneți un covor peste buncăr. Covorul va împiedica în mișcare puii să se miște sau să cadă prin buncăr.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 8
    8. Plasați un bloc de clădire în spatele buncărului, pe primul strat. Deoarece primul strat sub buncăr este gol, blocul va fi, de asemenea, pe primul strat.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 9
    9. Plasați un comparator pe partea de sus a blocului de clădire pe care tocmai l-ați pus jos. Acest lucru nu arată ca și cum va prelua spațiul bloc complet, dar zona goală de deasupra lui este considerată acest bloc.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 10
    10. Plasați un observator pe partea de sus a comparatorului. Acum aveți un bloc gol între comparator și distribuitorul de sus din cealaltă coloană.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 11
    11. Adăugați blocuri de sticlă în ambele părți ale covorului. Blocurile de observator și dozatoare acoperă partea din față și din spate a covorului, deci trebuie să adăugați două blocuri de sticlă în fiecare parte a covorului.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 12
    12. Acoperiți restul zonei cu blocuri de construcție. Încasează restul clădirii cu blocuri de construcție, dar asigurați-vă că părăsiți blocul central gol, astfel încât să puteți pune puiul în interiorul acestuia.
  • Începeți cu două găini și lăsați-le să crească până când veți obține 24 de găini.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 13
    13. Închideți partea de sus cu un alt bloc de observator și distrugeți stratul superior al blocurilor de clădiri. Odată ce aveți 24 de pui, plasați un bloc de observator îndreptat spre piept și utilizați un topor pentru a distruge blocurile dvs. de clădiri.
  • Ar trebui să aveți cele 24 de găini în acel spațiu bloc gol, cu un bloc de observator pe partea de sus, două blocuri de sticlă în interiorul exterior și un dozator și un buncăr în față și în spate.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 14
    14. Plasați praful Redstone pe blocurile din față și în spatele blocului de observator și distrugeți restul blocurilor de construcție excesive. Aceasta include blocul clădirii de lângă distribuitor și buncăr la nivelul solului.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 15
    15. Adăugați blocuri de sticlă cu două straturi în jurul valorii de buncăr. Asigurați-vă că părăsiți zona de deasupra buncărului gol.
  • Imagine intitulată Construiți o fermă de pui auto în Minecraft Pasul 16
    16. Adăugați o găleată lavă la dozator. Faceți clic pe Dispenser pentru a interacționa cu acesta și pentru a trage o grilă de 3x3. Puneți lava în mijlocul grila.
  • Orice ouăle Puii voastre se vor deplasa în distribuitorul de jos, ceea ce îl va mișca în celălalt spațiu deschis, unde puii adulți se vor întâlni cu lava. Puii adulți vor crea carne gătită care vor cădea pe placă, care se va mișca în piept prin cel mai mic buncăr.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar