Cum de a construi o grădină

O vărsare de grădină poate servi ca un loc pentru a stoca unelte și echipamente, protejând obiectele de la deteriorarea meteorologică. Deși nu neapărat un proiect ușor, majoritatea pașilor din construirea unei magazii sunt destul de simple, atâta timp cât știți puțin despre construcție și puteți măsura și tăia bine. Dacă doriți să faceți proiectul chiar mai simplu, începeți cu un kit vărsat care vine cu piesele pre-tăiate. Pentru această vărsare, veți construi un podea și 4 pereți cu un spațiu pentru o ușă - peretele frontal este mult mai înalt decât peretele din spate, astfel încât acoperișul să poată înclinați din față în spate.

Pași

Partea 1 din 6:
Tăierea lemnului
  1. Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 1
1. Îndepărtați plăcile de fundație la dimensiune. Tăiat 3 2 cu 8 în (5.1 până la 20.3 cm) panouri la 16 picioare (4.9 m). Aceste panouri vor face parte din noroiul sau partea inferioară a vărsării. De asemenea, tăiați 2 2 cu 6 în (5.1 până la 15 ani.2 cm) panouri la 16 picioare (4.9 m), care va forma cealaltă parte a noroiilor. În cele din urmă, tăiat 15 2 cu 6 în (5.1 până la 15 ani.2 cm) panouri pentru a se potrivi peste centrul podelei, mergând de la un noroi la altul. Ar trebui să fie de 10 picioare (3.0 m) fiecare.
  • Setați-le într-o singură zonă, astfel încât să știți că sunt pentru fundație.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 2
    2. Tăiat 2 cu 4 în (5.1 până la 10.2 cm) bucăți pentru lungime pentru pereți. Tăiați 26 de plăci la înălțimea pe care o doriți în partea din spate a vărsării, de obicei de 6 picioare (1.8 m) - Este egal cu 6 panouri pentru peretele din spate și 10 pentru fiecare dintre laturi. Pentru față, tăiați 4 panouri care sunt de 12 picioare (3.7 m) ridicat.
  • De asemenea, tăiați plăcile pentru vârfurile și fundul cadrelor de perete. Începeți cu 4 panouri care sunt de 113 cm (290 cm) lungime pentru pereții din față și din spate. Pentru părțile laterale, tăiați 4 panouri care sunt de 192 cm (490 cm) lungime.
  • Măsurați întotdeauna cu atenție înainte de a tăia plăcile.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 3
    3. Face piesele pentru bretele de acoperiș triunghiular. Desenați schema pentru triunghi pe o bucată de placaj. Triunghiul va trebui să fie 188.5 inci (479 cm) în partea de jos. Măsurați un unghi drept, apoi creați o parte care merge în sus de 72 de centimetri (180 cm) înaltă. Trageți o linie din partea de sus a acestei margini până la celălalt capăt al plăcii de pe fund, formând un triunghi. Tăiate bucăți pentru a se potrivi în triunghi.
  • Va trebui să tăiați hipotenusele (partea care nu atinge unghiul drept al triunghiului) la un unghi pe ambele capete pentru a satisface celelalte plăci.
  • Tăiați și măsurați 4 panouri pentru a merge vertical în triunghi. Fiecare tablă va fi o înălțime diferită și va trebui să tăiați partea superioară a plăcii într-un unghi.
  • Tăiați plăcile suficiente pentru 2 triunghiuri, una pentru fiecare parte.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 4
    4. Îndepărtați plăcile pentru acoperiș. Tăiat 2 2 cu 8 în (5.1 până la 20.3 cm) panouri la 10 picioare (3.0 m), fiecare pentru a merge pe partea de sus a pereților din față și în spate. Tăiat 11 2 cu 8 în (5.1 până la 20.3 cm) Rafters pentru acoperiș. Rafturile vor rula din partea de sus a peretelui frontal până la vârful peretelui din spate. Măsurați cât timp doriți să fie atunci când obțineți acoperișul în sus. Ei vor trebui să aibă cel puțin 19 picioare (5.8 m) pentru a face o consumă de 1 picior (0.30 m) pe fiecare capăt.
  • Partea 2 din 6:
    Construirea fundației
    1. Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 5
    1. Stabilește o fundație de pietriș. Utilizați o roabă și o lopată pentru ao răspândi. Veți avea nevoie de un pătrat de pietriș care este la aproximativ 12 până la 18 picioare (3.7 până la 5.5 m) și pietriș suficient pentru ao răspândi la o adâncime de 4 inci (10 cm).
    • Nu trebuie să adăugați pietriș, dar va ajuta la păstrarea aruncată.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 6
    2. Setați 12 blocuri de beton solid în 4 inci (10 cm) de pietriș. Alegeți blocuri care sunt de 4 cu 8 cu 16 inci (10 cu 20 cu 41 cm). Setați-le 59 de centimetri (150 cm) în afară de ceilalți în pietrișul pe care l-ați stabilit.
  • Când configurați blocurile, plasați-le într-un pătrat de 3 până la 4. Faceți 3 rânduri de 4 blocuri, distanțate uniform.
  • După ce ați dat blocurile, asigurați-vă că blocurile sunt toate nivel în pământ și verificați pentru a vă asigura că sunt la un nivel unul față de celălalt. Dacă nu sunt, adăugați 2 în (5.1 cm) blocuri de patio, șindrile de cedru sau acoperiș de asfalt la vârfurile oricăror blocuri care sunt scurte.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 7
    3. Plasați 3 16 ft (4.9 m) 2 cu 8 în (5.1 până la 20.3 cm) plăci pe blocuri. Puneți aceste panouri în partea de sus a rândurilor de beton care merg în lungime. Centrați-le pe blocuri - ar trebui să aibă aceeași lățime ca și blocurile.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 8
    4. Alăturați-vă 2 2 cu 6 în (5.1 până la 15 ani.2 cm) panouri la podelele de pe lateral pentru a face noroi. În cele din urmă, doriți ca plăcile mai largi din partea de jos împotriva blocurilor de beton și a plăcilor mai mici de pe laturile lor care rulează de-a lungul marginii exterioare a bordului de sus. Cu toate acestea, va trebui să le răsturnați pentru a introduce placa mai mică în poziție.
  • Utilizați un pistol de unghii pentru a conduce un cui în fiecare 1 până la 2 picioare (0.30 la 0.61 m) să se alăture plăcilor. Ar trebui să aveți acum "L"-Grinzi în formă de grinzi pe care le puteți răsturna pe blocurile de beton la fiecare capăt.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 9
    5. Unghii în 10 ft (3.0 m) 2 cu 6 în (5.1 până la 15 ani.2 cm) Plăci de-a lungul centrului podelei.Veți avea nevoie de aproximativ 15 dintre aceste panouri, deoarece aveți nevoie de unul pe fiecare capăt și ceilalți dispăruți pe podea. Setați plăcile pe margini și așezați-le în cele 3 panouri pe care le-ați expus mai devreme, montați-le în noroi pe ambele capete ale plăcilor.
  • Spațiu-le afară de aproximativ 16 inci (41 cm) unul de celălalt și le cui. Puneți unghiile într-un unghi pentru a le conduce prin aceste plăci și în noroi și suportul mijlociu de mai jos.
  • Măsurați podeaua de la colț la colț. Măsurați și cealaltă parte de la colț la colț, de asemenea. Aceste 2 măsurători trebuie să fie egale înainte de a vă deplasa. Dacă nu sunt, poate fi nevoie să luați niște plăci și să ajustați unghiurile plăcilor.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 10
    6. Trim-l pe placaj pentru a se potrivi peste pardoseli și cui. Dacă vărsarea voastră a venit într-un set, plăcile ar trebui să fie deja tăiate pentru a se potrivi. În caz contrar, va trebui să măsurați plăcile pe podeaua pe care ați creat-o. Lăsați-i să vadă cum se potrivesc piesele și să declanșeze orice zone care sunt prea mari pentru podeaua pe care ați creat-o. Odată ce piesele dvs. se potrivesc, unghiați placa aglomerată în grinzile de mai jos folosind un pistol de unghii.
  • Ajută la tragerea liniilor de cretă de-a lungul tabloului în care gogoși sunt astfel încât să știi unde să cui.
  • Partea 3 din 6:
    Crearea pereților
    1. Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 11
    1. Marcați platforma de utilizat ca ghid pentru peretele din spate. Setați o linie de cretă 3.5 inci (8.9 cm) de pe fiecare margine laterală. Măsurați între aceste linii pentru a vă asigura că este de 113 cm (290 cm), efectuați măsurători la diferite puncte pentru a vedea dacă liniile sunt paralele de-a lungul platformei.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 12
    2. Așezați plăcile pentru peretele din spate și le uniți unul la altul. Puneți 2 113 în panourile (290 cm) în partea superioară și inferioară a peretelui. Adăugați 2 6 ft (1.8 m) panouri la fiecare capăt. Spațiu pe celelalte 4 6 ft (1.8 m) prezintă uniform peste mijlocul peretelui în sus și în jos. Unghii plăcile în cealaltă cu dimensiunea de 16 penny.
  • Unghii în partea superioară și inferioară a peretelui la fiecare placă perpendiculară, adăugând 2-3 unghii la fiecare capăt pentru fiecare placă.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 13
    3. Adăugați placaj siding la perete. Tăiați placajul pentru a se potrivi peretelui prin măsurarea peretelui și a placajului. Așezați-l pe perete, apoi utilizați dimensiunea de 6 penny unghii pentru a-l cui în panourile de dedesubt. Încercați să plasați un cui cel puțin la fiecare 1 picior (0.30 m) sau așa.
  • Deplasați acest perete de pe platformă pentru a lucra pe un alt perete.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 14
    4. Repetați procesul pentru pereții laterali. Așezați 2 192 în (490 cm) care merg în lungime de-a lungul platformei, una în partea de sus și una în partea de jos pentru a forma peretele. Plasați 1 6 ft (1.8 m) placă pe fiecare capăt și spațiu pe celelalte 8 de-a lungul mijlocului la o distanță egală. Unghii perete împreună cu dimensiunea 16 penny cu unghii prin adăugarea a 2-3 în partea superioară și inferioară a fiecărei plăci verticale. Așteptați să tăiați și să unghii în placajul din lemn pentru acest zid.
  • Faceți acest pas de două ori pentru a construi un perete pentru fiecare parte.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 15
    5. Măsurați ușa pe care intenționați să o utilizați pentru față. Înainte de a construi peretele frontal, trebuie să știți cât de mare este un spațiu de care aveți nevoie pentru a pleca în peretele frontal pentru o ușă. Măsurați înălțimea și lățimea ușii utilizând o măsură de bandă.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 16
    6. Faceți un cadru pentru ușă. Creați cadrul din 2 cu 4 în (5.1 până la 10.2 cm) plăci. Tăiați 2 panouri care merg înălțimea ușii și 1 care este lățimea ușii, plus lățimea celorlalte 2 plăci.
  • Așezați cele 2 plăci mai lungi paralele cu fiecare pe podea de pe margini și panoul mai scurt perpendicular în partea de sus pe marginea sa. Răspândiți cele două plăci mai lungi, astfel încât acestea să se afle la fiecare capăt al plăcii mai scurte, apoi să le într-adevăr, cu unghii de dimensiune 16 pentru a forma cadrul.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 17
    7. Construiți peretele frontal. Așezați 2 113 în panouri (290 cm) în partea de sus și de jos. Așezați cadea de ușă pe care ați construit-o unde doriți ca ușa să meargă. Spațiu 3-4 12 ft (3.7 m) Pe ambele părți ale cadrului ușii, plasându-l pe fiecare direct pe ambele părți ale ușii. Tăiați o placă pentru a se potrivi pe partea superioară a cadrului de ușă care merge orizontal între cele două plăci verticale. Apoi, tăiați o placă pentru a merge din partea superioară a panoului de până la placa de sus a cadrului de perete.
  • Unghii totul împreună în cadru cu dimensiune 16 penny unghii. Asigurați panourile lungi până la plăcile de sus și de jos și la rama ușii la plăcile verticale. Este posibil să trebuiască să intrați într-un unghi pentru placa verticală deasupra ușii.
  • Tăiați placajul de placaj pentru a se potrivi cu totul, dar la rama ușii și o unghie în poziție cu ouă de dimensiune 6 penny.
  • Imagine intitulată construi o grădină vărsată pasul 18
    8. Faceți bucăți triunghiulare pentru pereții laterali pentru a lega acoperișul. Așezați plăcile pe care le-ați făcut pentru brațul acoperișului triunghiular. Unghiile în poziție cu unghii de dimensiune 16 penny. Amintiți-vă, trebuie să faceți 2 triunghiuri, una pentru fiecare parte.
  • Imaginea intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 19
    9. Unghiile acestor triunghiuri în partea de sus a pereților laterali. Plasați cea mai lungă margine de-a lungul vârfului peretelui cu unghiul drept în față. Această parte va întâlni peretele înalt în partea din față a vărsării. Utilizați dimensiunea 16 Penny Nails pentru a atașa piesa în partea de sus a peretelui.
  • Tăiați placajul de placaj pentru a se potrivi pereților și a unghi în poziție.
  • Partea 4 din 6:
    Ridicarea și trecerea pereților împreună
    1. Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 20
    1. Unghii 2-3 bretele mici de lemn de-a lungul podelei pe fiecare parte. Utilizați plăci de fier vechi care sunt de aproximativ 1 picior (0.30 m) lung. Unghi-le în loc, astfel încât să meargă peste marginea podelei. În acest fel, când ridici pereții în sus, ei nu vor aluneca pe platformă.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată pasul 21
    2. Cereți ajutor pentru a ridica peretele din spate și a unghiului în poziție. În timp ce există modalități de a face acest lucru pe cont propriu, cel mai simplu și mai sigur mod este să luați o altă persoană pentru a vă ajuta. Brațați partea de jos împotriva pieselor pe care le-ați prins în podea și leagăn marginea superioară, mergând în poziție cu mâinile.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 22
    3. Înșurubați peretele în poziție în partea de jos. Cu un burghiu, înșurubați placa inferioară în cadrul peretelui în podea de dedesubt. Utilizați cel puțin 2 3 în (7.6 cm) șuruburi între fiecare știft vertical (placă) pentru ao menține în poziție.
  • Asigurați-vă că părăsiți chiar și spații pe ambele margini ale peretelui din spate pentru a glisa părțile laterale.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 23
    4. Ridicați celelalte pereți și înșurubați-le în poziție. Treceți prin același proces cu ceilalți pereți, începând cu laturile. După înșurubarea în fund, înșurubați laturile în panoul din spate, plasând un șurub la fiecare 1 picior (0.30 m) sau așa.
  • Faceți unghiul drept al triunghiului deasupra în față. În acest fel, se va întâlni cu peretele frontal.
  • Odată ce ați terminat cu părțile laterale, faceți același lucru cu fața, înșurubându-l în poziție.
  • Partea 5 din 6:
    Construirea acoperișului
    1. Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 24
    1. Unghii A 2 cu 8 în (5.1 până la 20.3 cm) Plăci pe pereții din față și din spate din partea de sus. Aceste panouri vor oferi o brățară pentru rafturi.Când le-ați lăsat în sus, lăsați jumătate din bord de deasupra peretelui, pe care îl veți întâlni într-un moment.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată pasul 25
    2. Tăiați crestături din garnituri pentru panourile pe care tocmai le-ați prins în ritm. Măsurați și marcați o placă și vedeți dacă se potrivește corect, apoi tăiați restul plăcilor. Crestăturile din garnitură ar trebui să alunece în loc în partea de sus a plăcilor finale. Țineți minte că veți avea nevoie de supraveghere la fiecare capăt.
  • Îndepărtați capetele înainte de a nu deduce plăcile în poziție - tăiați capetele la un unghi, astfel încât acestea să fie perpendiculare pe sol.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 26
    3. Spațiu Rafturile de aproximativ 1 picior (0.30 m) în afară de acoperiș. Puneți 1 pe fiecare capăt al acoperișului. Așezați celelalte panouri în mod egal distanțate între cele două piese de capăt. Plasați o cravată de uragan pe interiorul în care fiecare rafoare se alunecă în panourile de capăt. Înșurubați-le în poziție.
  • O cravată de uragan este un tip de braț. Glisați-l pe partea de jos a plăcii. Ar trebui să vedeți găuri pentru al înșurubați în poziție.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 27
    4. Tăiați și adăugați bretele la mijlocul acoperișului. Trecerea de la o parte la alta, adăugați plăci de tăiere peste centrul acoperișului. Va trebui să tăiați 1 pentru a merge între fiecare 2 rafturi. Unghi-le în rafturi odată ce sunt tăiate, făcând o linie dreaptă.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 28
    5. Finalizați marginile cu o placă. Plasați o placă peste capetele tăiate ale grinzilor, punând 1 în față și 1 în spate. Împingeți-l, așa că este chiar și cu partea de sus a plăcilor de rafturi, apoi le cui în capetele grinzilor.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 29
    6. Cut și placaj de unghii sau panouri orientate (OSB) la acoperiș. Acestea vor forma partea dură a acoperișului. Măsurați cât timp și larg ar trebui să fie plăcile. Ei trebuie să acopere grinzile fără a consuma.
  • Odată ce le tăiați, puneți-le pe acoperiș și le cui în poziție.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată Pasul 30
    7. Rulați hârtia de gudron peste acoperiș și cui-l în jos. Hârtia de gudron trebuie să acopere complet OSB-urile. Începeți în partea de jos a înclinată, trecând peste întregul acoperiș. Pe stratul următor, se suprapune primul strat. Utilizați capse de acoperiș pentru a ataca hârtia de gudron în poziție. Mișcați tot drumul în sus pe acoperiș până când acoperiți plăcile la capătul grinzilor.
  • Îndepărtați orice hârtie în exces.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată pasul 31
    8. Unghii într-o margine de picurare din aluminiu peste hârtia de gudron. Așezați marginea peste partea superioară a hârtiei de gudron, îndoiți-o peste bord în față. Unghii marginea de picurare din aluminiu în loc cu unghiile de aluminiu.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată pasul 32
    9. Atașați șindrilele începând cu fundul. Așezați șindrilele lângă fiecare pe acoperiș, la unirea lor în poziție. În secțiunea următoare, se suprapun aceste șindrile cu 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm). Asigurați-vă că nu puneți cusăturile în aceleași locuri prin alternarea rândurilor. Continuați să mutați acoperișul până când ajungeți la vârf cu șindrilele.
  • Citiți instrucțiunile pentru șindrilele dvs. De obicei, utilizați 1.5 inci (3.8 cm) unghii de acoperire pentru a le instala.
  • Partea 6 din 6:
    Finalizarea vărsării
    1. Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată 33
    1. Instalați ușa. Cum instalați ușa depinde de tipul pe care îl alegeți. De obicei, trebuie să atașați balamalele pe perete și pe ușă. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să gătiți o gaură pentru zăvor și înșurubați placa de blocare în poziție dacă mânerul are unul.
    • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să instalați o buză în partea de jos a ușii pentru a vă ajuta să închideți corect.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină Shed Pasul 34
    2. Adăuga pete Pentru un aspect natural dacă ați cumpărat siding de placaj neclintit. O modalitate de a termina vărsarea este să pata pur și simplu lemnul. Când colorați lemnul, introduceți-l în aceeași direcție ca și cerealele din lemn. Utilizați pensule sau role pentru a face un strat uniform. Va trebui probabil să adăugați 2 straturi.
  • Dacă le pată, va trebui, de asemenea, să pictați pe o finisare a meteo pentru lemn după ce se usucă pete.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină vărsată pasul 35
    3
    Vopsea lemnul Pentru un finisaj colorat. O altă opțiune este de a utiliza vopsea în aer liber. Pictați-l cu role sau pensule, adăugând-o într-un strat neted. Odată ce se usucă, adăugați un al doilea strat de vopsea.
  • Probabil că nu veți avea nevoie de un material de etanșare pentru vopsea.
  • Alegeți o zi uscată, fără vânt pentru cele mai bune rezultate la pictura.
  • sfaturi

    Utilizați lemn tratat cu presiune pentru a construi vărsarea. Pe lângă Cedar, lemn de pin poate fi, de asemenea, folosit pentru exteriorul de grădină.
  • În majoritatea zonelor, veți avea nevoie de un permis de a construi orice fel de structură în curtea dvs. Consultați organizația de autorizare a orașului dvs. pentru a vedea ce fel va trebui să solicitați pentru. Luați-vă planurile cu dvs. pentru a vă ajuta cu cererea dvs., deoarece orașul va avea probabil reguli despre unde și cum vă puteți construi vărsarea. De asemenea, va trebui să plătiți o taxă pentru a obține un permis.
  • Clădirea din kituri sau un plan vă poate face viața mai ușoară! Kiturile de construcție vin pre-tăiate. De asemenea, dacă intrați peste cap, puteți angaja întotdeauna pe cineva care să construiască vărsarea pentru dvs.
  • Avertizări

    Cu unele planuri de construcție, este posibil să fie nevoie să săpați, cum ar fi dacă vă turnați o placă de beton. Dacă trebuie să faceți acest lucru, sunați la linia de ajutor a orașului dvs. pentru a vă marca utilitățile. Nu vrei să fugi într-o linie de gaz sau canalizare cu lopata ta!

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bandă de măsurare
    • 2 x 4s
    • 2 x 8s
    • 12 blocuri de beton solid
    • Lopată
    • Pietriş
    • Tablouri de încadrare
    • Drill electric / șofer
    • Ciocan
    • Unghii pentru cadru inițial
    • Placaj
    • Jigsaw
    • 16 și 6 Penny Nails
    • Hurricane legături
    • Hârtie de gudron
    • Shingles
    • Uşă
    • Șuruburi pentru încadrarea ușii
    • Balamale ușă grele
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar