Cum de a bloca o ușă exterioară

Dacă aveți o ușă pe care nu o folosiți niciodată sau căutăți să închideți o cameră, blocarea ușii este o modalitate eficientă și relativ ieftină de a face treaba. De asemenea, nu este foarte dificil dacă aveți materialele potrivite. Pentru a face loc de muncă puțin mai ușor, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie pentru a bloca o ușă externă.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum umpleți o ușă?
  1. Imagine intitulată Blocuri de beton Laic Pasul 14
1. Puteți bloca ușa. Există multe motive diferite pentru că doriți să umpleți o ușă, cum ar fi mișcarea ușii dintr-o parte a peretelui la altul sau sigilând o ușă pe care nu mai aveți nevoie. Indiferent de motivele dvs., cele mai simple și mai eficiente modalități de a umple o ușă externă este să o blocați cu blocuri de bijuterii sau cu blocuri de beton.
Întrebarea 2 din 5:
Cum instalați un perete de blocare a ușii exterioare?
1. În primul rând, trebuie să scoateți cadrul de ușă. Începeți prin îndepărtarea balamalelor și scoaterea ușii dacă nu ați făcut-o deja. A văzut prin jamburi până când ferăstrăul ajunge, dar nu atinge peretele real. Apoi, folosiți o daltă sau o culoare pentru a opri jamburile. Odată ce jamburile sunt îndepărtate, utilizați dalta sau culoarul dvs. pentru a opri rama de lemn, astfel încât ați rămas cu o deschidere curată în perete.
  • Nu încercați să blocați ușa fără a scoate cadrul sau peretele dvs. nu va fi la fel de puternic.
  • 2. Stack Cinderblocks în deschidere cu legături de cadru între fiecare rând. Cinderblocks sunt relativ ușoare, puternice și ieftine. Montați rândul inferior al blocurilor și apoi cu șuruburi cu pereții chiar deasupra rândului de blocuri și stivați un alt rând de blocuri deasupra. Continuați să stivuiți blocurile și instalarea legăturilor de cadre între fiecare strat, astfel încât blocurile dvs. sunt acceptate și de peretele înconjurător.
  • Utilizați un ferăstrău de lemn pentru a tăia orice blocuri la dimensiune.
  • 3
    Tencuiala peste peretele bloc pentru un finisaj neted. Se amestecă tencuiala într-o găleată și folosiți o mistrie de mână pentru ao împrăștia pe ambele părți ale peretelui bloc pentru a forma un strat de bază. Permiteți ca primul strat să se usuce și apoi să aplice un al doilea strat, cunoscut sub numele de tencuiala skim. Faceți cel de-al doilea strat suficient de gros, deci este chiar și cu peretele înconjurător. Permiteți tencuiala să se usuce complet și să se întărească.
  • Urmați instrucțiunile de amestecare de pe ambalajul tencuirii.
  • Verificați ambalarea tencuielii pentru perioade specifice de uscare și de întărire.
  • Întrebarea 3 din 5:
    Câte blocuri trebuie să folosesc?
    1. Imagine intitulată Blocuri de beton Laic Pasul 1
    1. Puteți împărți imaginea pătratului de perete de către imaginile blocului pătratului. Măsurați deschiderea ușii și înmulțiți lățimea de înălțime pentru a obține imaginile pătrate. Apoi, măsurați lățimea și înălțimea blocurilor, înmulțiți valorile împreună și împărțiți-le cu 144 pentru a obține imaginile pătrate. Odată ce aveți ambele valori, puteți împărți imaginea pătratului de perete de către imaginile de blocare a pătratului pentru a afla câte blocuri aveți nevoie pentru a umple spațiul.
    • Cinderblocul standard este de 16 inci (41 cm) lățime de 8 inci (20 cm) ridicat.
    • De exemplu, dacă peretele dvs. este de 3 picioare (0.91 m) lățime și 9 picioare (2.7 m) Înalt, atunci le-ați înmulți împreună pentru a obține 27 de metri pătrați (2.5 m). Dacă utilizați un Cinderblock standard, atunci măsurătorile blocului sunt de 16 inci (41 cm) lățime cu 8 inci (20 cm) ridicate. Înmulțiți aceste valori împreună pentru a obține 128 de centimetri (330 cm), pe care îl împărțiți apoi cu 144 pentru a obține .89 de metri pătrați (0.083 m). În cele din urmă, împărțiți 27 de metri pătrați (2.5 m) de către .89 de metri pătrați (0.083 m) pentru a obține 30 de ani.33, pe care l-ai putea rotunji pentru a obține 34 de covoare.
    • De asemenea, puteți utiliza un calculator bloc online la: https: // inchcalculator.com / beton-bloc-calculator /
    Întrebarea 4 din 5:
    Am nevoie de permis de a bloca o ușă exterioară?
    1. Da, multe locații necesită o autorizație pentru înlocuirea ușii exterioare. Cu toate acestea, reglementările pot varia de la locație la locație. În plus, asociația dvs. de vecinătate poate avea propriile reglementări pe care trebuie să le respectați. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău. Înainte de a începe să vă blocați ușa, căutați regulile și reglementările locale privind permisele de construcție, precum și a reglementărilor oricăror asociații de vecinătate pe care o aveți parte pentru a vedea dacă aveți nevoie să obțineți permisiunea specială.
    • Dacă sunteți obligat să obțineți o autorizație, dar alegeți să nu vă confruntați cu o amendă fină.
    Întrebarea 5 din 5:
    Cât costă o ușă?
    1. Imagine intitulată Deschiderea unui cont bancar din Cipru Pasul 5
    1. De obicei între 475- $ 655 USD. Desigur, costul poate varia în funcție de dimensiunea ușii dvs. și câte blocuri este nevoie pentru ao umple. Dacă faceți proiectul dvs., puteți economisi unele costuri ale forței de muncă, dar dacă alegeți să angajați un profesionist, va trebui să plătiți mai mult pentru a acoperi costurile acestora. În plus, este posibil să fie necesar să plătiți pentru permise speciale, care ar putea, de asemenea, să conducă costurile.

    sfaturi

    Avertizări

    Verificați întotdeauna regulile și reglementările locale și asigurați permisele necesare înainte de a începe să blocați o ușă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar