Cum de a construi un gard

Care nu iubește gardul pitoresc de pichet alb? Un gard de calitate vă poate oferi o intimitate, păstrați vizitatorii nedoriți și îmbunătățiți valoarea casei dvs. Când construiți un gard, este important să o faceți în mod corect, astfel încât să arate minunat și durează mult timp. Pentru a vă ajuta, am răspuns la câteva întrebări frecvente pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie pentru a construi un gard.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Este ușor să vă construiți gardul propriu?
  1. Imagine intitulată Construiți un gard Pasul 1
1. Instalarea gardului este dificilă și consumatoare de timp. Indiferent de materialul pe care îl utilizați pentru gardul dvs., este nevoie de o mulțime de materiale și unelte pentru a obține locul de muncă corect. Dacă aveți cunoștințele și instrumentele pentru sarcină, puteți economisi niște bani făcând-o singură. Dar dacă sunteți nou la clădirea gardului, poate doriți să angajați un profesionist, astfel încât să puteți fi siguri că gardul este construit corect și până la codurile de construcție locale.
  • Dacă sunteți în SUA, puteți căuta contractori de clădiri licențiate în zona dvs. vizitând site-ul Asociației American Gard la: http: // AmericanFencesocie.COM /.
Întrebarea 2 din 6:
Este mai ieftin să vă construiți propriul gard?
  1. Imagine intitulată Construiți un gard Pasul 2
1. Da, este mult mai ieftin să-ți construiești un gard dacă știi cum. Costul muncii pentru construirea unui gard este între 30 $ - 70 de dolari pe oră. Dacă sunteți în măsură să vă construiți un gard, puteți tăia acel cost din bugetul dvs. și puteți salva niște numerar destul de serios. Dar construirea unui gard este consumatoare de timp, necesită instrumentele adecvate (burghiu, ferăstraie etc.) și poate fi dificil, deci păstrați-vă în minte.
Întrebarea 3 din 6:
Care este cel mai ieftin gard pentru a construi?
  1. Imagine intitulată Construiți un gard Pasul 3
1. Pinul tratat, lanțul-link-ul și gardurile de sârmă sunt cele mai ieftine. Pinul tratat costă între $ 12- $ 19 pe picior liniar odată ce este instalat și este o opțiune accesibilă dacă doriți un gard care oferă confidențialitate. Lanțul lanțului costă între 10-2 dolari pe picior liniar, făcându-l un material foarte accesibil pentru construirea unui gard robust, care va dura mult timp. Cel mai ieftin material este sârmă ghimpată și cablu de porc, care costă între 1 $.50- $ 2 și $ 3- $ 5 pe picior liniar, respectiv.
  • Fiți conștienți de faptul că aceste costuri nu au factor în costurile forței de muncă dacă intenționați să angajați un profesionist.
  • De obicei costă între 1,673- $ 3,983 USD pentru a construi un gard din lemn.
Întrebarea 4 din 6:
Cât de departe ar trebui să fie posturi de gard?
  1. Imagine intitulată Construiți un gard Pasul 4
1. Spațiu pe gardul postă la aproximativ 6-8 picioare (1.8-2.4 m) în afară. Pentru un gard robust, postările dvs. trebuie să fie distanțate la lungimea potrivită pentru a ajuta la susținerea greutății plăcilor. Utilizați o măsură de bandă sau un conducător și marcați spațiile cu mize, astfel încât să știți unde să plasați posturile de gard.
  • Spacingul exact poate varia puțin în funcție de teren. Materialele mai grele, cum ar fi plăcile groase de lemn, pot avea nevoie de posturi care sunt mai apropiate pentru a oferi un suport mai mare.
Întrebarea 5 din 6:
Cum construiți un gard din lemn?
  1. Imaginea intitulată Construiți un gard Pasul 5
1. Începeți prin verificarea codurilor locale de clădiri pentru Construirea unui gard de lemn. Înainte de a începe să vă construiți gardul, căutați codurile locale de clădiri și legămintele de asociere din cartier. Citiți regulile privind înălțimea, designul și materialele pe care le puteți utiliza pentru gardul dvs. Dacă aveți nevoie să obțineți un permis de construcție, completați formularele și aplicați pentru unul, astfel încât să nu rupeți nicio lege.
  • Apelați compania dvs. de utilitate locală pentru a vă asigura că nu există linii de alimentare îngropate în care intenționați să vă construiți gardul.
  • De asemenea, ar putea fi necesar să verificați un sondaj oficial despre lotul dvs., astfel încât să vă construiți gardul pe proprietatea dvs.
  • 2. Decideți despre un stil și alegeți materialele dvs. Există o varietate de stiluri de garduri din lemn cum ar fi pichet, lattice, concave, convexe, umbra, intimitate și altele. Aruncați o privire la diferitele stiluri și alegeți una care se potrivește nevoilor dvs. și estetice. Apoi, alegeți un tip și o culoare de lemn pe care doriți să o utilizați.
  • Unele tipuri de garduri, cum ar fi pichetul, vin în anumite modele și pot fi deja pictate o anumită culoare.
  • Lemnul tratat, cum ar fi pinul tratat, va dura mai mult decât netratat.
  • De asemenea, puteți să vă patați sau să pictați lemnul dacă doriți să modificați culoarea.
  • 3. Instalați postările, panourile de sprijin și plăcile de gard. Utilizați un digaj post-gaură pentru a crea găuri care sunt de 2 picioare (0.61 m) adânc astfel încât să poată susține greutatea gardului tău. Apoi, turnați betonul în gaura din jurul postărilor și lăsați-l să se usuce. Odată ce betonul a setat, puteți să uniți sau să vă înșuruiți șiruri de lemn, cunoscute și ca șine sau panouri de sprijin, pentru a conecta postările dvs. lângă partea de sus, de jos și de mijloc. Apoi, atașați plăci de gard la șine și folosiți spațiul unui cui între panouri, astfel încât acestea sunt chiar.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum construiți un gard de legătură cu lanț?
    1. Imagine intitulată Construiți un gard Pasul 8
    1. Verificați dacă aveți nevoie de permisele de care aveți nevoie și să măsurați lungimea gardului. Verificați codurile locale de clădiri și legămintele Asociației de vecinătate pentru a vă asigura că puteți construi un gard de lanț de lanț pe proprietatea dvs. Utilizați o măsurătoare sau o măsură de bandă pentru a măsura lungimea totală a gardului pe care intenționați să îl construiți.
    • Verificați cu compania dvs. de utilități pentru a vă asigura că nu există linii de alimentare îngropate în care intenționați să vă construiți gardul.
  • 2. Săpeți găurile poștale, să instalați posturile și să le setați cu beton. Utilizați un dig de găuri poștale la găuri pentru fiecare dintre postările dvs. Faceți gaura de 3 ori mai mare decât diametrul posturilor dvs. și la o adâncime care este ⅓ de lungimea postului. Plasați un post în centrul gaurii și umpleți-l cu beton. Lăsați betonul să se usuce complet și să se întărească.
  • 3. Instalați fitingurile, șinele și plasa de gard. Aplicați benzi de tensiune și braț către fiecare dintre postări și apoi instalați un post postal pe partea de sus a fiecărui mesaj. Glisați șina de sus prin buclă în capacele postale și asigurați șina la benzile de breascare terminale. Fixați plasa de gard la primul post final și apoi desfăcați-l de-a lungul lungimii gardului. Fixați-l pe șina de sus cu legături de gard, astfel încât este ținută în siguranță.
  • Construirea unui gard de legătură cu lanț poate fi greu de făcut de unul singur. Adresați-vă unui prieten să ajute sau să angajeze pe cineva să instaleze gardul pentru a face mai ușor.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că verificați codurile de clădiri locale sau dacă asociația dvs. de vecinătate necesită anumite tipuri de garduri înainte de a începe construirea.
  • Dacă nu aveți anumite echipamente, cum ar fi un ferăstrău sau un burghiu de putere, este posibil să le puteți închiria de la magazinul dvs. de hardware sau de îmbunătățire la domiciliu.
  • Asigurați-vă că utilizați posturi tratate cu presiune pentru gardul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar