Cum să vă schimbați numele în new jersey

Există multe motive pentru care ați putea dori să vă schimbați numele. Poate că tocmai v-ați căsătorit sau divorțat, sau ați putea avea un alt motiv personal pentru care doriți un alt nume decât cel cu care v-ați născut. În orice caz, schimbarea numelui dvs. în starea New Jersey este un proces relativ simplu care poate fi completat într-o perioadă destul de scurtă de timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Schimbarea numelui dvs. ca adult
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul pas 1
1. Descărcați, completați și semnați pachetul de schimbare a numelui. Biroul administrativ din New Jersey a instanțelor a pregătit forme pentru persoanele nereprezentate să depună la instanță și să solicite o schimbare de nume. Vizitați site-ul lor și descărcați pachetul de schimbare a numelui.Acest pachet oferă majoritatea formularelor necesare pentru o modificare a numelui legal, inclusiv:
  • Plângerea verificată pentru schimbarea și certificarea numelor - Formularul A oferă instanței cu numele dvs. curent, numele dvs. nou, adresa dvs., data nașterii, numărul dvs. de securitate socială, numele părinților dvs. și motivul pentru care doriți să vă schimbați numele. De asemenea, trebuie să dezvăluiți dacă ați fost vreodată condamnat pentru o infracțiune sau dacă există acuzații penale în curs de desfășurare împotriva dvs.
  • Comandă Data de fixare a auzului - Formularul B vă cere să completați câteva informații de bază despre dvs., inclusiv numele dvs. curent, numele propus și adresa completă de corespondență. Curtea va completa restul formularului pentru dvs., inclusiv data, ora și locația audiere a instanței dvs.
  • Formularul de judecată finală - Formularul C va fi forma pe care Curtea îl folosește pentru a emite oficial modificarea numelui. Curtea va completa acest formular pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în noul pas 2
    2. Descărcați, completați și semnați declarația de informație civilă, dacă este necesar. Acest formular trebuie completat și trimis Curții dacă intenționați să vă reprezentați în instanță. Trebuie să descărcați acest formular separat de restul pachetului de schimbare a numelui. Acest formular rezumă cazul dvs. pentru instanță.
  • Pentru "Numărul de tip de caz," introduce "151." Acest număr corespunde unei cereri de schimbare a numelui.
  • Dacă veți angaja un avocat, el sau ea va completa în mod obișnuit acest formular pentru dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul pas 3
    3. Asigurați-vă că formularele dvs. sunt complete. Există câteva lucruri suplimentare pe care ar trebui să le faceți înainte de a trimite la curent sau să furnizați formularele către instanță. Acestea sunt cerințe pe care Curtea le-a stabilit pentru solicitarea unei schimbări de nume.
  • Asigurați-vă că formularele dvs. sunt imprimate pe hârtie albă 8 1/2 x 11.
  • Faceți o copie a tuturor formularelor pentru înregistrările dvs. și o copie care să includă cu formularele originale atunci când le depuneți cu instanța.
  • Închideți un cec sau o comandă de bani pentru 250 USD.00, a făcut la "Trezorier, statul New Jersey." Aceasta este o taxă de depunere a instanței necesare pe care cineva dorește să le schimbe numele trebuie să plătească.
  • Închideți un plic cu ștampilare auto-adresată pentru ca instanța să vă întoarcă formularele. Asigurați-vă că ați atașat poștale adecvate.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în noul Jersey Pasul 4
    4. Dosar formularele cu instanța superioară din județul în care locuiți. Luați formularele către tribunalul local în persoană sau trimiteți-le la Curte prin poștă. Acesta este primul pas pentru procesarea cererii dvs. pentru o schimbare de nume.
  • Site-ul Noului Jersey Courts oferă adresele tuturor ramurilor judecătorești locale, astfel încât să puteți găsi adresa cea mai apropiată de dvs.
  • Dacă doriți să trimiteți prin e-mail formularele, trimiteți-le prin poștă certificată, primirea de returnare solicitată, astfel încât să fiți notificat atunci când au sosit.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 5
    5. Așteptați un răspuns din partea instanței. După revizuirea documentelor, Curtea va returna o copie a plângerii dvs. verificate și a datei de stabilire a ordinului formularelor de audiere, finalizată pentru a indica data la care va trebui să apară în fața Curții pentru o hotărâre judecătorească.
  • Curtea va adăuga, de asemenea, un număr de doctorat la documente. Este important să luați notă de acest număr, deoarece îl veți folosi de fiecare dată când trimiteți documente sau vorbiți cu instanța pentru a indica ce caz este al tău.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 6
    6. Contactați ziarul și ați anunțat anunțul. Trebuie să aveți data de fixare a ordinului publicată în ziarul indicat cu cel puțin două săptămâni înainte de data ședinței dvs. Când documentele dvs. sunt returnate de către Curte, informațiile vor fi furnizate și în ceea ce privește ziarul în care ar trebui să vă publicați notificarea. Contactați ziarul cu privire la cerințele și procedurile lor de publicare a notificărilor juridice.
  • Pachetul de formulare pe care le-ați descărcat anterior include un anunț de eșantion pe care îl puteți utiliza ca model pentru depunerea dvs. la hârtie.
  • Costul acestui serviciu va varia în funcție de ziar. În unele cazuri, poate costa câteva sute de dolari.
  • Imaginea intitulată Schimbați numele dvs. în noul pas 7
    7. Să notifice prin poștă oricăror persoane necesare. Dacă aveți în așteptarea acuzațiilor criminale în statul New Jersey, trebuie să notificați agenția de aplicare a legii care vă acționează de intenția dvs. de a vă schimba numele. Trebuie să trimiteți o copie a plângerii verificate și data de stabilire a ordinului de a auzi procurorul în județul în care sunt în așteptare acuzațiile dvs. Dacă biroul procurorului general a depus acuzațiile împotriva dvs., trebuie să trimiteți o copie a acelorași documente directorului Diviziei de Justiție Penală, R.J. Complexul de Justiție Hughes, Market 25 W ST, PO Box 085, Trenton, NJ 08625-0085.
  • Dacă trebuie să comunicați acestor agenții de aplicare a legii, trebuie să trimiteți prin poștă copiile acestor documente prin poștă și poștă certificată, primirea de returnare solicitată.
  • Trebuie să trimiteți prin e-mail aceste anunțuri cu cel puțin 20 de zile înainte de audierea instanței programate.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în noul pas 8
    8. Trimiteți-vă declarația de publicare la instanță. Odată ce anunțul dvs. este publicat, veți primi o declarație de publicare din ziar. Faceți o copie pentru înregistrările dvs. și trimiteți imediat originalul Curții.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Jersey Pasul 9
    9. Participați la ședința dvs. Apar în instanță la data și ora dorită a ședinței dvs. Asigurați-vă că aduceți copii ale documentelor dvs., doar în cazul în care Curtea are întrebări cu privire la dacă ați respectat toate cerințele legale.
  • Să fie la timp și să se îmbrace în mod corespunzător pentru o audiere a instanței.
  • Vorbiți respectuos judecătorului și răspundeți politicos la orice întrebare pe care el le poate avea.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 10
    10. Publicați judecata finală. Odată ce judecătorul și-a luat decizia, judecata finală va fi introdusă în înregistrare. La scurt timp după aceea, veți primi o copie. Această hotărâre trebuie, de asemenea, publicată în ziar în termen de 20 de zile de la data ei. Trebuie să publicați judecata exact așa cum ați făcut cu data de fixare a ordinului.
  • Versiunea publicată de ziar nu ar trebui să includă numărul dvs. de securitate socială. Scoateți-l din versiunea pe care o trimiteți la hârtie, dacă nu a fost omisă deja.
  • După ce ziarul publică judecata, veți primi o declarație de publicare, pe care ar trebui să o trimiteți imediat la Curte. Păstrați o copie a afirmațiilor pentru înregistrările dvs.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 11
    11. Să comande două copii ale judecății finale de la Curte. Pentru a notifica oficial alte birouri guvernamentale ale schimbării dvs. de nume, veți avea nevoie de două copii certificate ale hotărârii finale, care ar fi trebuit să crească sigiliile.
  • Copiile certificate ale judecății finale costă 25 USD fiecare. Site-ul Noului Jersey Courts oferă un formular de solicitare a documentelor pentru a obține copii ale hotărârii dvs. finală, care poate fi trimisă sau livrată biroului grefierului superior cu un cec sau prezentat personal cu o plată în numerar. De asemenea, puteți trimite prin e-mail formularul la SCOMAILBOX @ JUDICAL.stat.NJ.ne.
  • Verificările ar trebui să fie plătibile la "trezorier - statul New Jersey".
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Jersey Pasul 12
    12. Notificați alte birouri guvernamentale ale modificării numelui dvs. Va trebui să lăsați alte agenții guvernamentale și birouri să știe că ți-ai schimbat numele. Acestea vor necesita o dovadă a modificării numelui dvs. pentru a vă schimba numele pe alte documente oficiale, inclusiv documentele dvs. de identificare.
  • Notificarea administrării asigurărilor sociale a modificării numelui dvs. Aduceți o copie certificată a hotărârii definitive și a altor identificări necesare pentru a obține numele pe cardul dvs. de securitate socială.
  • Notificarea comisionului de autovehicule din New Jersey a modificării numelui dvs. Dacă aveți o licență de conducere, trebuie să notificați MVC-ul modificării numelui dvs. în termen de două săptămâni. Aduceți o copie certificată a hotărârii finale și a permisului dvs. de conducere actual către MVC.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 13
    13. Trimiteți o copie certificată a hotărârii finale la departamentul de trezorerie din New Jersey. După modificarea numelui dvs., aveți 45 de zile pentru a notifica Departamentul de Trezorerie prin trimiterea acelui departament unul dintre copiile dvs. certificate. De asemenea, trebuie să includeți un cec sau o comandă de bani în suma de 50 USD, plătibilă "Trezorier, statul New Jersey." Trimiteți-vă judecata și taxa necesară la Departamentul de Trezorerie, Divizia de Venituri, Unitatea de schimbare a numelui de judecată, P. O. Caseta 453, Trenton, NJ 08646.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Jersey Pasul 14
    14. Trimiteți-vă cea de-a doua copie certificată către grefierul statisticilor vitale sau a Departamentului de Sănătate din capitala statului în care v-ați născut. Puteți merge online pentru a găsi adresa acelui birou și pentru a determina dacă există o taxă de înregistrare pentru înregistrarea schimbării numelui. Dacă v-ați născut în statul New Jersey, taxa este de 2 USD.00, copia dvs. certificată trebuie trimisă la Biroul de Statistici Vitale, ATTN: Unitate de modificare a înregistrărilor, P.O. Box 370, Trenton, NJ 08625.
  • Există încă 27 de dolari.00 taxa dacă doriți să primiți un certificat de naștere corectat din statul New Jersey.
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea numelui dvs. din cauza căsătoriei
    1. Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 15
    1. Schimbați-vă numele pe cartela dvs. de securitate socială. Luați o copie a certificatului de căsătorie, vechea card de securitate socială și o carte de identitate a imaginii, cum ar fi permisul de conducere, la biroul local de administrare a securității sociale. Certificatul dvs. de căsătorie vă permite să vă schimbați numele pe cardul dvs. de securitate socială. După trimiterea unei cereri scurte, Administrația Securității Sociale vă va trimite un nou card în aproximativ 10 - 14 zile.
    • Administrația Securității Sociale nu percep taxe pentru acest serviciu.
    • Nu este nevoie să luați măsuri suplimentare pentru a vă schimba numele datorită căsătoriei, cum ar fi depunerea unei petiții de schimbare a numelui cu instanța.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 16
    2. Schimbați numele dvs. pe permisul de conducere sau pe cartela de identitate a imaginii. Odată ce ați primit noul dvs. card de securitate socială, duceți-l la comisionul dvs. local de autovehicule pentru a vă schimba numele în permisul de conducere. De asemenea, aduceți o copie a certificatului de căsătorie și a Licenței Vechiului Driver cu dvs. MVC vă va emite o nouă licență de conducere care reflectă noul dvs. nume. Există de obicei o taxă mică percepută pentru acest serviciu.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în noul pas 17
    3. Utilizați noua carte de conducere sau carte de identitate pentru a schimba numele dvs. după cum este necesar. Odată ce aveți noua carte de conducere a șoferului sau a imaginii, puteți utiliza aceste documente, împreună cu noul dvs. card de securitate socială și certificatul de căsătorie pentru a vă schimba numele cu alte agenții guvernamentale și birouri. Aceste birouri ar putea include compania dvs. de asigurări de sănătate, angajatorul dvs. și biroul medicului dumneavoastră.
  • Metoda 3 din 4:
    Reluând utilizarea numelui dvs. de fată datorită unui divorț
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 18
    1. Obțineți o copie certificată a decretului dvs. de divorț. Puteți obține o copie a decretului dvs. de divorț din instanța care a emis decretul. Biroul grefier din acest județ, de obicei, vă va furniza o copie certificată. Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă mică pentru a vă certifica decretul.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 19
    2. Asigurați-vă că decretul dvs. vă restabilește numele de fată. Dacă solicitați să reveniți la utilizarea numelui dvs. de fată în divorțul dvs., instanța va acorda solicitarea dvs. Va exista o prevedere în decretul dvs. de divorț care comandă numele dvs. de familie restaurat numele dvs. de fată.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 20
    3. Schimbați-vă numele pe cartela dvs. de securitate socială. Luați o copie certificată a decretului Divorț, vechea carte de securitate socială și o carte de identitate a imaginii, cum ar fi permisul de conducere, la biroul dvs. de administrare socială locală. Decretul dvs. de divorț vă permite să vă schimbați numele pe cardul dvs. de securitate socială. După trimiterea unei cereri scurte, Administrația Securității Sociale vă va trimite un nou card în aproximativ 10 - 14 zile.
  • Administrația Securității Sociale nu percep taxe pentru acest serviciu.
  • Nu este nevoie să luați nicio acțiuni suplimentare pentru a vă schimba numele datorită divorțului, cum ar fi depunerea unei petiții de schimbare a numelui cu instanța.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 21
    4. Schimbați numele dvs. pe permisul de conducere sau pe cartela de identitate a imaginii. Odată ce ați primit noul dvs. card de securitate socială, duceți-l la comisionul dvs. local de autovehicule pentru a vă schimba numele în permisul de conducere. Aduceți, de asemenea, o copie certificată a decretului Divorț și a Licenței Vechiului Driver cu dvs. MVC vă va emite o nouă licență de conducere care reflectă noul dvs. nume. Există de obicei o taxă mică percepută pentru acest serviciu.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 22
    5. Utilizați noua carte de conducere sau carte de identitate pentru a schimba numele dvs. după cum este necesar. Odată ce aveți noua carte de conducere a șoferului sau a imaginii de identitate, puteți utiliza aceste documente, împreună cu noul dvs. card de securitate socială și Decretul Divorț certificat pentru a vă schimba numele cu alte agenții guvernamentale și birouri. Aceste birouri ar putea include compania dvs. de asigurări de sănătate, angajatorul dvs. și biroul medicului dumneavoastră.
  • Metoda 4 din 4:
    Schimbarea numelui copilului dvs. minor
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 23
    1. Obțineți și completați formularele necesare. Formele de schimbare a numelui unui copil minor care are vârsta de 18 ani sunt, de fapt, aceleași ca și pentru schimbarea numelui unui adult. Biroul administrativ din New Jersey a instanțelor a pregătit formulare pentru persoanele nereprezentate să depună la instanță și să solicite o schimbare de nume pentru un copil minor. Puteți accesa aceste formulare pe site-ul web al statului.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 24
    2. Fișă formularele necesare cu instanța superioară din județul în care locuiți. Toate aceleași forme necesare pentru modificarea numelui unui adult trebuie depuse pentru schimbarea numelui minorului. De asemenea, trebuie să plătiți 250 USD.00 taxă de depunere, la fel cum ați căuta o schimbare de nume pentru un minor.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 25
    3. Publicarea notificării privind modificarea numelui propusă în ziar. Trebuie să publicați o notificare a numelui în așteptare Schimbați plângerea pentru un minor în ziar, așa cum ați face pentru un adult care caută o schimbare de nume. Ziarul trebuie să publice anunțul cu cel puțin 20 de zile înainte de audierea programată. Veți primi o afirmație de publicare din ziarul după publicare, pe care trebuie să o depuneți cu instanța.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 26
    4. Trimiteți o notificare către celălalt părinte al copilului. În cazul în care petiția nu este depusă în comun de ambii părinți, iar părinții nu locuiesc împreună, celălalt părinte al copilului are dreptul de a observa petiția de schimbare a numelui. Trebuie să trimiteți o copie a plângerii verificate și data de stabilire a ordinului de auz, după ce le-ați primit înapoi de la Curte, la celălalt părinte cu cel puțin 20 de zile înainte de audiere.
  • Aceste documente trebuie trimise la celălalt părinte al copilului prin poștă obișnuită și prin poștă certificată, primire de returnare solicitată.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 27
    5. Trimiteți notificarea agențiilor de aplicare a legii, dacă este necesar. Ca și cum un adult a căutat o schimbare de nume, dacă un minor are în așteptarea acuzațiilor penale sau a fost vreodată condamnat pentru o infracțiune, trebuie să se acorde o notificare a numelui petiției de schimbare a agenției de aplicare a legii care a depus acuzațiile.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 28
    6. Înțelegeți că celălalt părinte al copilului poate să se opună schimbării numelui. Dacă ceilalți obiectează părinte la modificarea numelui, Curtea va auzi dovezi legate de plângere și orice obiecție depusă de celălalt părinte la audierea programată.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 29
    7. Să participe la audierea instanței. Judecătorul va lua orice dovezi în sprijinul plângerii dvs., precum și orice dovezi prezentate de celălalt părinte, mai ales dacă el sau ea se opune plângerii dvs. Judecătorul va lua o decizie cu privire la faptul dacă schimbarea numelui copilului este în interesul său cel mai bun.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Jersey Pasul 30
    8. Publicați judecata finală. Presupunând că Curtea acordă modificarea numelui solicitată, trebuie să publicați hotărârea finală în ziar nu mai târziu de 20 de zile de la pronunțarea instanței judecătorești. Acest pas observă că numele copilului dvs. minor sa schimbat.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în noul Jersey Pasul 31
    9. Schimbați numele copilului cu alte birouri guvernamentale, după cum este necesar. Puteți lua o copie certificată a judecății finale la biroul local de administrare a securității sociale pentru a solicita un nou card de securitate socială pentru copilul dumneavoastră. Noua carte va conține noul nume al copilului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vă puteți permite, este o idee bună să obțineți un avocat să vă reprezinte în acest proces. Lucrările sistemului juridic sunt complexe și un avocat vă poate ajuta să vă ghideze mai ușor prin acest proces și să vă protejați drepturile.

    Avertizări

    Nu utilizați această procedură pentru a corecta o greșeală la un certificat de naștere sau o licență de căsătorie, cum ar fi un nume incorect sau greșit. În schimb, contactați registratorul de stat al statisticilor vitale pentru a întreba despre efectuarea modificărilor necesare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar