Cum să curățați un gard de lemn

Un gard de lemn poate colecta tot felul de acumulare în afara. Mold, mucegai, noroi și alge pot deveni probleme în timp. S-ar putea să vă întrebați cum să curățați un gard din lemn fără a vă răni plantele sau suprafața. Din fericire, luând pași pentru a pregăti zona înconjurătoare și pentru a utiliza echipamentul și instrumentele potrivite, puteți avea un gard de lemn spic-n în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Organizarea zonei de lucruDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Curățați un gard de lemn Pasul 1
1. Acoperiți solul în jurul gardului cu plastic. Dacă aveți plante pe care le aveți grijă sau vă decideți să utilizați un Cleaner chimic, veți dori să acoperiți zona din jurul gardului cu plastic. Accesați magazinul dvs. de hardware local și cumpărați suficientă foaie de plastic pentru a acoperi plantele și iarba de până la cel puțin 3 picioare (0.91 m) din gardul de lemn.
  • Achiziționați doar suficientă plastic pentru o secțiune și mutați-l cu dvs. când treceți la următorul pentru a economisi bani.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 2
    2. Îndepărtați resturile grele cu o perie de sârmă. O perie de sârmă din oțel inoxidabil pregătește un gard de lemn pentru pictura, dar este, de asemenea, la îndemână la scăparea lui Stuck pe murdărie și murdărie. Rulați o perie de sârmă peste orice bucăți de resturi. Aveți grijă să nu curățați o perie de sârmă într-un gard pictat prea adânc.
  • Dacă nu aveți deja una, achiziționați o perie de sârmă la un magazin hardware sau la domiciliu.
  • Înlocuiți o perie de curățare a părului din plastic pentru o perie de sârmă și folosiți o presiune mai mică.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 3
    3. Pulverizați gardul în jos cu un furtun de grădină. Asigurați-vă că aveți un furtun de grădină la îndemână, indiferent dacă utilizați sau nu asistența unei mașini de spălat cu putere. Umeziți gardul de lemn în jos și îndepărtați murdăria de suprafață prin pulverizarea peste tot cu un furtun de grădină pe o presiune medie la înaltă.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind o mașină de spălat cu putereDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 4
    1. Utilizați o mașină de spălat mai mică. Nu este nevoie să vă pulverizați gardul de lemn cu cea mai puternică șaibă, deoarece presiunea se poate răsuci și linia lemnului. Căutați o mașină de spălat sub presiune cu o rezistență între 1500 și 2000 psi și direcționați cu un motor cu un motor peste acest lucru.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 5
    2. Snap pe un vârf de 25 de grade. Un sfat de 25 de grade pe o mașină de spălat presiune va fi ventila apa pentru o spălare mai blândă. Atașați un vârf verde de 25 de grade pe capătul pulverizatorului de spălare a presiunii. Indiferent dacă închiriați sau dețineți o mașină de spălat sub presiune, ar trebui să aveți o varietate de sfaturi codate de culoare și un grad de 25 de grade este de obicei verde.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 6
    3. Stați la doi metri distanță de gardul tău. Indiferent de vârful pe care îl atașați sau puterea mașinii de spălat sub presiune, este un instrument puternic. Asigurați-vă că stați la cel puțin 2 picioare (0.61 m) departe de gardul de lemn pentru a preveni orice deteriorare.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 7
    4. Pulverizați apa în lungime, chiar și lovituri. În picioare 2 picioare (0.61 m) departe, folosiți lung, chiar și lovituri pentru a pulveriza resturile și a aduce gardul din lemn înapoi la viață. Deplasați încet vârful de pulverizare 1 picior (0.30 m) mai aproape de suprafață și pulverizați lungimea gardului folosind și lovituri până când lemnul arată mai luminos.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 8
    5. Variază zonele pe care le concentrați. Nu vă deteriorați gardul de lemn prin pulverizarea prea lungă într-un singur loc. Schimbați zona pe care o pulverizați frecvent. După ce ați luminat câteva postări de gard folosind lungi, chiar și lovituri și nu vedeți nici o schimbare de culoare pe lemn, treceți la următorul set de posturi de gard.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 9
    6. Utilizați un sfat de 18 grade pentru curățarea adăugată. Dacă gardul dvs. nu vine la fel de curat cum doriți, schimbați presiunea cu un vârf de 18 grade. Strângeți vârful de 25 de grade și fixați-l pe un vârf de 18 grade. Presiunea adăugată ar trebui să fie suficientă pentru a vă curăța gardul fără a fi deteriorați.
  • Partea 3 din 3:
    Spălarea cu mânaDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Curățați un gard de lemn Pasul 10
    1. Utilizați înălbitorul oxigenat pe un gard de lemn. Se amestecă împreună o pulbere de înălbire a oxigenului, cum ar fi Oxiclean, conform instrucțiunilor producătorului. Aplicați amestecul într-un gard de apă umezit cu o perie de pictor mare, lăsați-l timp de 15 minute și apoi curățați suprafața cu o perie de plastic, perie de curățare a părului. Clătiți amestecul și orice reziduu rămas cu un furtun de grădină.
  • Imagine intitulată Curățați un gard din lemn Pasul 11
    2. Scoateți mucegaiul și algele cu înălbitor de clor. Scapa de reziduuri verzi de la alge sau mucegai prin amestecarea a doua piese de apa la o singura parte a clorului.Adăugați o linguriță de săpun de mâncare pentru o putere de curățare suplimentară și un murdar de frecare departe cu o perie de păr. Concentrați-vă și utilizați un grăsime de cot în zonele colorate. Clătiți bine gardul de lemn după ce ați curățat toate zonele în jos.
  • Imagine intitulată Curățați un gard de lemn Pasul 12
    3. Utilizați un curățător comercial de lemn. De asemenea, puteți cumpăra o soluție de curățare pre-mixtă pentru a vă curăța gardul de lemn cu mâna. Du-te la magazinul dvs. de hardware sau de îmbunătățire la domiciliu și căutați un aparat mai curat pentru lemn. Ele vor fi adesea orientate spre garduri și punți din lemn. Urmați instrucțiunile specifice furnizate de producătorul produsului.
  • Imagine intitulată Curățați un gard de lemn Pasul 13
    4. Utilizați oțet alb pentru a elimina mucegaiul. Amestec /2 Cupa (120 ml) oțet alb la un galon de apă caldă pentru a îndepărta mucegaiul sau mușchiul inestetic. Aplicați amestecul cu un burete, lăsați-l să stea timp de 15 minute și să vă curățați gardul cu o perie de păr. Clătiți cu apă dintr-o furtun de grădină bine după aceea.
  • sfaturi

    Achiziționați o perie de curățare lungă pentru curățare, care este mai ușoară pe spate.

    Avertizări

    Nu amestecați niciodată diferiți agenți de curățare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar