Cum de a construi un gard de cedru

Dacă vă bucurați de pace și liniște în curtea din spate vă simțiți expuși, un gard de confidențialitate poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Și când vine vorba de construirea unor structuri proeminente cum ar fi garduri, Cedar este unul dintre cele mai bune materiale acolo. Este rezistent la apă puternic, de lungă durată și în mod natural, și face o adăugare atractivă la orice proprietate. Pentru a începe să vă construiți gardul propriu, veți avea mai întâi nevoie să vă identificați granițele proprietății și să săpați găuri pentru posturile de suport. Odată ce acestea sunt distanțate și setate corespunzător, puteți instala șinele orizontale și puteți începe procesul de atașare a pichetelor individuale pentru a vă proteja sanctuarul idilic în aer liber din ochii crizei.

Pași

Partea 1 din 4:
Situând gardul tău
  1. Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 01
1. Găsiți linia de proprietate. Înainte de a începe să vă planificați proiectul, să parcurgeți perimetrul curții dvs. și să identificați mizele de proprietate care arată unde se termină terenul și vecinul dvs. începe. Un detector de metale va emite ori de câte ori întâlniți știfturile marcatorului îngropat. Uneori, mizele de proprietate sunt conduse deasupra solului. În acest caz, un steag colorat îi va face vizibil în mod clar.
  • De multe ori poate exista o ușurință utilă sau municipalitate de-a lungul liniilor dvs. de proprietate, deci asigurați-vă că verificați-le atunci când întrebați autoritățile locale pentru coduri și permițând.
  • Dacă există o confuzie cu privire la modul în care sunt trase liniile de proprietate, sunați la un inspector să aruncați o privire.
  • Construirea gardului dvs. în locul greșit poate avea consecințe - dacă sunteți chiar ușor pe linia de proprietate, ați putea fi supus unei amenzi sau chiar ați cerut să o luați în jos. În unele cazuri, poate fi mai sigur să vă construiți ușor gardul în interiorul liniilor de proprietate, astfel încât să fiți singura clădire și menținerea gardului. Acest lucru vă poate ajuta să vă protejeze împotriva pretențiilor viitoare asupra plasării gardului dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 02
    2
    Determinați cât de înalt ar trebui să fie gardul dvs. Pentru a obține o idee despre cât de mare trebuie să fie gardul dvs., luați în considerare scopul său principal. Este menit să scrângă întregul curte de la vedere sau este pur și simplu să adăugați un caracter rustic împrejurimilor dvs? Punerea unor gândiri în nevoile dvs. specifice vă va permite să cumpărați doar cantitatea potrivită de materiale și să evitați suprasolicitarea deșeurilor.
  • În general, un gard de confidențialitate trebuie să fie de cel puțin 6 picioare (1.8 m) Înalt pentru a păstra pe alții să poată vedea în proprietatea dvs.
  • Ordonanțele locale sau reglementările de asociere ale proprietarului pot să limiteze cât de înalt poate fi gardul dvs. Examinați codurile de construcție pentru orașul, județul, provincia sau orașul pentru a afla cât de înalt poate fi gardul dvs.
  • 3. Ștergeți zona în care va fi construit gardul. Ar trebui să ștergeți o zonă de lucru care include 2 picioare (0.61 m) pe ambele părți ale locației gardului. Îndepărtați toate vegetația, obstacolele și resturile din zonă, apoi la nivelul solului cât mai bine posibil.
  • 4. Apelați la nivel național "Digline" Utilitate Localizați numărul. Înainte de a conduce, împinge sau săpat mai mult de doar câțiva centimetri sau centimetri - nu mai mult de 6 centimetri (15 centimetri) - în pământ, trebuie să sunați "Digline" Numărul și solicitați locațiile companiilor de servicii de utilitate în zona dvs. Acest lucru vă va ajuta să evitați lenjerie de utilitate izbitoare sau deranjantă în zonă. Apelați cel puțin două zile înainte de a deranja orice sol. Urmați toate instrucțiunile pentru a evita orice amenzi posibile, răspunderea de reparații, daune personale sau de proprietate și chiar moartea.
  • Este un apel gratuit în u.S.A. Numărul este de 811.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 03
    5. Conduceți mizele în care postările de suport ale gardului dvs. vor merge. Setați mai întâi postările de colț înainte de a stabili restul posturilor de suport. Conduceți două posturi temporare de oțel pentru a vă ajuta să participați gardul. Legați un șir între posturile din partea de sus și de jos pentru a acționa ca îndrumări. O regulă bună este de a păstra posturile mai puțin de 8 picioare (2.4 m) în afară. Spacingul adecvat va împiedica șinele orizontale să se prăbușească în timp. Odată ce ați dat seama cel mai bun loc pentru fiecare post, mizele vor marca poziția lor până când începeți construcția.
  • De asemenea, puteți folosi vopsea de marcare în loc de mize, ceea ce ar evita crearea unui pericol de călătorie.
  • Pentru a determina numărul ideal de postări și distanțe între ele, încercați următoarele: măsurați lungimea planificată a gardului (E.G., 75 de picioare (23 m)) - Împărțiți-l prin spațierea maximă recomandată (8 picioare (2.4 m)), și, dacă este necesar, reduceți acest divizor prin intervale regulate (e.G., 7.5 ft, 7 ft, 6.5 ft) până când rezultatul dvs. este un număr întreg (fără zecimale) sau foarte aproape unul (e.G., 7.5 picioare (2.3 m) pentru un gard de 75 de picioare (23 m)). Adăugați unul la rezultat (e.G., 75 / 7.5 = 10-10 + 1 = 11) pentru a determina numărul de posturi.
  • Luați în considerare orice posturi de poartă, posturi de fixare pentru porți și posturi de colț, de asemenea.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 04
    6. Vedeți liniile poștale folosind șir. Rulați șirul de la o miză de marcă poștală la următorul, luând-o în jurul vârfurilor mizelor în timp ce mergeți. Trageți șirul împachetat astfel încât să formeze o linie dreaptă. Veți avea acum un timp mai ușor vizualizând calea pe care o va urma gardul.
  • Folosiți șir sau fire colorate luminos, care este ușor de văzut astfel încât să puteți cerceta linia prospectivă de gard din fiecare parte a proprietății dvs.
  • Șirul va crea un pericol de declanșare, astfel încât să vă deplasați cu atenție în jurul site-ului dvs. de lucru pentru a evita declanșarea.
  • Partea 2 din 4:
    Setarea mesajelor
    1. Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 05
    1. Săpați găuri pentru posturi. Utilizați o fișă manuală de orificii pentru a scoate o deschidere peste fiecare dintre petele în care sunt situate mizele de marcare, tragând mizele în timp ce mergeți. Pentru un picior standard 6 (1.8 m) (1.8m) Gard de confidențialitate, fiecare dintre găurile dvs. postale ar trebui să fie de aproximativ 2.5-3 picioare (0.76-0.91 m) adânc. Pentru orice înălțime a gardului, asigurați-vă întotdeauna că postările dvs. sunt de cel puțin 20 de centimetri în sol. Alternativ, cel puțin 1/3 din lungimea postului ar trebui să fie în sol, iar 2/3 din lungimea postului ar trebui să fie deasupra solului.
    • Asigurați-vă că ați măsurat postările cu care lucrați, astfel încât veți ști exact cât de adâncă va trebui să săpați.
    • Deoarece poarta și posturile de colț sunt adesea mai mari în diametru, ele ar trebui să fie plasate destul de departe în pământ pentru a susține greutatea poarta și a se strânge.
    • Un suport cu gaz poate reduce timpul dvs. de săpare, dacă aveți acces la unul.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 06
    2. Se toarnă pietrișul în partea de jos a găurilor postale. Adăugați aproximativ 4-6 inci (10-15 cm) inci pe gaură. Pietrișul va oferi o bază mai stabilă pentru postări și va promova drenajul în interiorul solului. De-a lungul timpului, acest lucru vă poate ajuta să vă protejați postările gardului de la putrezire, divizare și alte complicații legate de umiditate.
  • De asemenea, puteți utiliza un amestec de agregat, pietriș și nisip pentru un substrat mai ferm ambalat.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 07
    3
    Introduceți posturile în găuri. Glisați capetele postărilor în deschideri, apoi le coborâți încet când le stați în sus. Faceți o clipă pentru a verifica dublu că postările sunt Perfect drept Prin instalarea lor pe ambele părți cu un nivel, sunt distanțate uniform între postări și sunt în interiorul liniei de proprietate înainte de a se vărsa în vizualizarea betonului câte unul lângă acesta și vă folosiți nivelul pentru a vă asigura că acestea nu înclinate.
  • Măsurați primul post pe care l-ați setat pentru a confirma că este înălțimea potrivită. Puteți utiliza acest post ca referință vizuală la instalarea posturilor rămase. Ca o alternativă, ați putea instala o linie de șir foarte strânsă la înălțimea dorită a gardului între postările de colț sau colțul la posturile de portare.
  • Verificați dublu măsurarea dvs. adesea și înainte de seturile de beton.
  • Posturile cedru pot fi destul de grele, astfel încât să aveți nevoie de câteva seturi suplimentare de mâini pentru acest pas.
  • Asigurați-vă că materialul dvs. de fixare este gata de utilizare pe două laturi ale postului, inclusiv 2 mize, 1x4-inch (2.5x10 cm) sau 2x4-inch (2.54x5 cm) Cherestea, ciocanul, cuie sau suruburi sau un burghiu electric. Acest lucru va ține ferm posturile în loc în timp ce seturile de ciment.
  • 4. Umpleți spațiul rămas cu beton set rapid. Au un ajutor dețin posturile în poziție verticală, asigurându-vă că fețele și colțurile sunt pătrate. Lopată betonul umed în spațiul gol în jurul fiecărui post. Va dura cel puțin 15-20 de minute pentru setarea betonului. Va dura încă 24 de ore pentru ca betonul să se vindece.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 08
    1. 1
    2. Se amestecă betonul într-o roabă, astfel încât să îl puteți transporta de la postare la post fără dificultate.
    3. Va avea nevoie de cel puțin 2-3 pungi de beton gata pentru proiectul dvs.
    Partea 3 din 4:
    Instalarea șinelor
    1. Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 09
    1. Marcați poziția șinelor orizontale. Pentru un picior de 6 picioare (1.8m) gard, șinele de sus ar trebui să stea undeva în jurul valorii de 8 cm (20 cm) sub capul postărilor de suport, în timp ce șinele de jos trebuie să se termine de aproximativ 9 cm (23 cm) deasupra solului. O linie întunecată pentru a indica marginea exterioară împotriva căreia șinele vor fi centrate.
    • Desenați liniile pe marginea inferioară a șinelor superioare și marginea superioară a șinelor inferioare. Acest lucru vă va permite să vă mențineți ochii în timp ce poziționați șinele.
    • Pentru a menține în concordanță înălțimea șinelor, asigurați-vă că măsurați și marcați fiecare post separat.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 10
    2. Înșurubați șinele la posturile de suport. Poziționați șinele la înălțimea corespunzătoare și utilizați un nivel pentru a vă asigura că nu sunt lopside. Coroana șinele prin vederea pe ambele părți ale acestora pentru a verifica orice curbură la calea ferată, apoi puneți partea superioară în sus înainte de a le instala. Apoi, atașați șinele folosind greu de 3 inch (7.6 cm) Șuruburi din lemn rezistente la rugină. Pentru o stabilitate maximă, așezați șuruburile cu un cuplu în afară la partea superioară și inferioară a șinelor.
  • Poate fi utilă pentru pre-găurirea găurilor pilot pentru a împiedica despicarea plăcilor feroviare atunci când instalați ancore cu șuruburi.
  • Rețineți că șinele dvs. vor merge pe partea din spate a gardului (partea vizibilă din proprietatea dvs.).
  • Dacă lucrați singur, este posibil să trebuiască să fixați sau să legați șinele în poziție până când le puteți fixa.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 11
    3. Îndepărtați capetele șinelor. Aruncați-vă ferăstrăul circular și tăiați excesul de lemn, astfel încât șinele sunt chiar și cu posturile de suport. Dacă gardul dvs. de confidențialitate se extinde de la casa dvs., lăsați șinele ușor mai mult pe cel mai apropiat capăt, astfel încât acestea să ruleze la fața casei.
  • Asigurați-vă că șina acoperă doar o parte a postului de gard, lăsând camera pentru șina de pe cealaltă parte. Fiecare post de gard va ține două postări de cale ferată, una pe fiecare parte.
  • Este posibil să fie mai ușor să obțineți cherestea dvs. PRECUT dacă ați reprezentat deja dimensiunile gardului dvs. în detaliu. În acest fel, veți putea să asamblați pur și simplu piesele separate odată ce au fost măsurate și poziționate corespunzător.
  • Partea 4 din 4:
    Atașarea pichetei
    1. Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 12
    1. Setați pichetele la înălțimea corespunzătoare. Partea de jos a pichetelor sau lamele verticale care vor crea cea mai mare parte a acoperirii gardului, ar trebui să vină la aproximativ 1.5 inci (3.8 cm) de la sol sau doar un pic mai mare pentru a preveni putrezirea - nu prea mare sau prea scăzută. O modalitate simplă de a asigura plasarea corectă este plasarea unui 2x4 pe pământ și să fixați pichetele deasupra în timp ce le aliniați. În acest fel, puteți garanta că fiecare dintre pichete este aceeași înălțime.
    • Alternativ, puteți instala două pichete la fiecare capăt, rulați un șir între ele și aliniați pichetele rămase cu șirul.
    • Înălțimea exactă a pichetei este în mare parte o chestiune de preferință. S-ar putea să alegeți să faceți vârfurile pichetei gardului dvs. chiar și cu posturile de suport sau să le coborâți la câțiva centimetri pentru un aspect gradat dacă gardul dvs. este construit pe un deal.
    • Asigurați-vă că ați verificat ocazional pichetele pentru a vă asigura că sunt plumb, folosind un nivel pentru drept vertical.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 13
    2. Spațiu pichetele uniform. Este o idee bună să utilizați un distanțier subțire, cum ar fi un /4 inch (0.64 cm) Piesa de placaj de resturi, pentru a păstra pichetele la intervale regulate. Veți atașa primul pichet, apoi țineți distanța perpendicular în timp ce poziționați următoarea și așa mai departe. Această metodă este mult mai eficientă decât oprirea pentru a măsura fiecare spațiu separat și mult mai fiabil decât încercarea de a juca.
  • Deoarece confidențialitatea este scopul, nu este recomandat ca spati pichetii mai mult decat /4 inch (0.64 cm).
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 14
    3
    Fixați pichetul în poziție. Verificați amplasarea pichetelor, apoi unghiilor sau înșurubați-le la șinele orizontale una câte una. Utilizați 2 unghii sau șuruburi pentru fiecare șină pentru a întări locul de atașare și asigurați-vă că gardul este de așteptat pentru o lungă perioadă de timp. Repetați până când ați completat fiecare secțiune deschisă a gardurilor.
  • După cum ați făcut cu șinele, poate fi util să elaborați o modalitate de a ține steagul constant în timp ce le asigurați.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de cedru Pasul 15
    4. Pulverizați gardul completat cu un finisaj de protecție. Un strat subțire de pată de lemn de semirenparare sau lac pe bază de ulei va ajuta la sigilarea porilor din cedru, îmbunătățind cotele sale împotriva elementelor. Aplicați finisajul utilizând un pulverizator de pompă sau un pulverizator de vopsea fără aer și lucrați la o secțiune la un moment dat, având ca scop acoperire completă. Mergeți peste ambele părți ale gardului și nu uitați să atingeți cerealele finale expuse, de asemenea.
  • În timp ce proprietățile lui Cedar o fac în mod natural rezistent la apă, un finisaj de calitate poate fi de neprețuit pentru creșterea duratei de viață a gardului dvs.
  • Odată ce pata sau lacul a avut timp să se usuce complet, puteți trece la Vopsiți-vă gardul dacă se dorește așa cum doriți.
  • sfaturi

    Utilizați unghii din oțel inoxidabil și șuruburi pentru a preveni ruginierea gardului.
  • Utilizați întotdeauna lemn tratat cu presiune pentru structurile dvs. de gard.
  • Citiți pe codurile clădirilor din zona dvs. pentru a vă asigura că gardul dvs. este în conformitate cu ordonanțele locale și alte reglementări, cum ar fi liniile directoare ale asociației proprietarului.
  • Construirea unui gard dvs. este atât timp cât și intensiv de muncă. Fiți pregătiți să dedicați cel puțin un weekend întreg la proiect, în funcție de cantitatea de sol pe care trebuie să o acoperiți.
  • Recrutați un ajutor sau doi pentru a vă oferi o mână cu sarcini cum ar fi plasarea și fixarea plăcii, care ar putea fi prea greu să se ocupe de propria dvs.
  • Se recomandă ca un timp de întărire a betonului de 24 de ore să fie permis pe posturi înainte de a atârna orice șine, pichete, de fixare sau porți, deoarece poate provoca postări să se miște.
  • Comparați diferite stiluri de gard pentru a găsi una pe care o considerați că ar fi o potrivire bună pentru spațiul dvs. în aer liber.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cherestea cedru tratate cu presiune (4x4 posturi, 2x4 panouri)
    • 2 inci (5.1 cm) și 3 inci (7.6 cm) șuruburi din lemn
    • Nails
    • Bormasina electrica
    • Pistol de unghii (opțional)
    • Post Gaura Digger
    • Bandă de măsurare
    • Marginea dreaptă
    • Nivel
    • Mizerie din lemn
    • Şir
    • Roabă
    • Lopată
    • Hoe pentru amestecarea betonului
    • Apă
    • Detector de metale (opțional)
    • Codurile de construcție locale
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar