Cum de a construi exteriorul unei case de mine

Exteriorul este factorul wow al oricărei case. Este prima impresie pe care vreun spectator îl va primi și, dacă îl urăsc de la început, ei nu pot intra niciodată. Există atât de multe modalități de a face o casă să arate mai bine în exterior. Iată cum să faceți toată lumea invidia abilitățile dvs. de construcție.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilind o fundație
  1. Imagine denumită suburban_palet.jpg
1. Alegeți o paletă. O paletă este colecția de blocuri pe care le veți folosi pentru construirea dvs. Blocurile ar trebui să se completeze reciproc, astfel încât casa dvs. să pară bine și să completeze biomul înconjurător. Într-o biome de zăpadă, de exemplu, veți dori să construiți o casă din lemn de molid și de lemn de stejar întunecat pentru a contras cu peisajul cel mai înalt al albului.
  • Unele exemple de palete sunt: ​​pentru o casă de stil rustic, cobblestone (și variantele sale), jurnalul de stejar, lemn de molid și panoul de sticlă - pentru o casă modernă, cuarț, geam de sticlă, pulbere de beton, scări de stejar întunecat și blocuri de gard Un castel, piatră de piatră, cărămizi de piatră, lână (pentru un steag), garduri și lemn de molid.
  • Știți care blocuri sunt doar rele pentru construirea în general. Bureți umede și uscate, NEHHERRACK (cu excepția construcțiilor legate de Nether), cele mai luminate teracottas, blocuri de minereu (cum ar fi blocuri de diamant, blocuri de aur, blocuri de emerald), blocuri de șlefuire și mai mult nu arata bine și nu ar trebui să fie utilizate ca un bloc principal de construcție.Imagine intitulată bad_blocks.jpg
  • Imagine intitulată shape_wooden_plank.jpg
    2. Construiți o formă interesantă pentru casa dvs. În timp ce cuburile simple și prismele dreptunghiulare vor face pentru prima casă, structurile neregulate în formă de neregulate vor fi mai plăcute ochiului. În loc să fie pur și simplu lovit de un zid plat, veți avea timp să luați diferite aspecte ale designului. Puteți merge la întâmplare, adăugați biți care se lipesc de la casa dvs. în orice fel.
  • Biturile care stau din forma pot fi puncte minunate pentru construirea unui balcon.
  • Încercați să vă inspirați din casele din viața reală. Ei nu sunt dreptunghiuri perfecte, sunt ei? Puteți copia forma lor dacă aveți probleme cu dvs.
  • Imagine intitulată cadre_logs.jpg
    3. Încadrați exteriorul cu un bloc care completează materialul principal de construcție. Acest lucru ar trebui să fie mai întunecat decât blocul principal pentru pereții tăi. Jurnalele de diferite tipuri sunt utilizate în mod obișnuit. Plasați-le în colțurile construirii dvs. și pentru a rupe o mare parte a peretelui care este necompletată. De asemenea, încadrați a doua poveste a casei dvs. dacă aveți una.
  • 4. Construiți-vă pereții. Asigurați-vă că sunt destul de înalți, astfel încât să aveți spațiu pentru a sări. Două spații de blocare se simt într-adevăr înghesuiți, ceea ce nu este ideal pentru o casă. Face pereții cel puțin 3 blocuri ridicate (deși 4 sau mai multe sunt chiar mai bune) pentru a deschide construirea. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, mai multe opțiuni pentru iluminarea agățată pentru interiorul dvs.
  • Puteți face stratul (stratul) inferior al peretelui un bloc diferit pentru a se asemăna cu o fundație. Pe o casă din scânduri de stejar, puteți avea niște pietre pietruite pe fund.
  • Dacă doriți ca un aspect diferit pe partea exterioară a casei dvs., în comparație cu interiorul, luați în considerare făcând pereții dvs. dublu stratificat pentru a vă permite să faceți acest lucru.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea de funcții
    1. Imagine intitulată acoperiș_ _uneven.jpg
    1. Alegeți un stil de acoperiș care se potrivește cu casa dvs. Blocul folosit pentru acoperișul dvs. ar trebui să fie în mod ideal mai întunecat decât pereții, dar cu siguranță o nuanță diferită. Acoperișurile normale care sunt făcute numai din scări arată bine, dar există modalități de a vă lua acoperișurile la nivelul următor. Constructorii avansați își cad, de asemenea, acoperișurile cu un alt bloc complementar pe marginile clădirii și blocul principal pentru cea mai mare parte a acesteia. Asigurați-vă că faceți o exploatare și puteți adăuga chiar niște plăci sub supraveghere pentru ao arăta mai bine.
    • Dacă doriți un design simplu pentru o cabină, adăugați un strat de scări de cobblestone pe partea din față a acoperișului și dublați-o în partea de jos. Continuați designul comun de scări pe restul acoperișului.
    • Pentru case (sau zone ale casei) care sunt înguste, încercați să creați un acoperiș mai înalt. Utilizați un bloc de scară și un bloc obișnuit pentru nivelul următor în sus. Repetați acest model până când acoperișul dvs. este terminat. Puteți utiliza două blocuri regulate de fiecare dată dacă doriți un acoperiș chiar mai înalt.
    • Un acoperiș plat poate fi creat folosind plăci. Puteți adăuga o mică varietate la ea, creșterea înălțimii în unele zone adăugând o placă suplimentară sau prin utilizarea scărilor.
    • Pe unele clădiri, un acoperiș care este un pic jagged și imperfect se poate potrivi cu stilul. Amestecați în blocuri și plăci obișnuite pentru a vă oferi acoperișului acest simț.
  • Imagine intitulată Windows_desert.jpg
    2. Adăugați Windows. Nu faceți toate ferestrele la aceeași formă și dimensiune. Adăugați o anumită varietate - puteți chiar să eliminați găuri aleatorii și puneți geamurile din sticlă în ele dacă doriți. Plasați-le oriunde vă simțiți ca un zid este prea gol. Decorați ferestrele cu scări, garduri și plăci. Utilizați culori diferite de sticlă colorată, unde se potrivesc (geamul albului alb funcționează bine oriunde).
  • Puteți face obloane prin plasarea de capcane pe laturi. Bannerele pot servi ca perdele și puteți pune și modelele răcoroase pe ele.
  • Utilizați geamurile din sticlă pentru a crea un strat suplimentar de adâncime în pereți. În plus, sunt mai ieftine de utilizat decât blocurile regulate de sticlă dacă construiți în modul de supraviețuire.
  • Alternativ, puteți seta un bloc obișnuit de sticlă mai departe în perete.
  • Puteți crea chiar ferestre în acoperiș. Bateți o gaură mică și puneți niște plăci sau scări în jurul ferestrei pentru ao încorpora în acoperiș.
  • Asigurați-vă că casa dvs. arată ușor ruinată dacă doriți să rupăm unele dintre ferestre, plasând semne pe partea de sus pentru a le îmbarca și folosind frunze pentru a crea o senzație îngroșată.
  • Imagine intitulată pond_desert.jpg
    3. Include o fermă, iaz sau grădină. Acestea sunt modalități de amenajare și integrare a casei dvs. cu împrejurimile sale. Puneți niște ziduri de piatră în jurul fermei dvs., lăsând niște lacune pentru a trece prin. Încercați să construiți niște pixuri de animale dacă doriți. Săpați o gaură pentru iazul dvs. și adăugați zahăr, tampoane de crin și ferigi din apropiere. Faceți o cale de pietriș printr-o grădină plină de flori, dacă doriți.
  • Cu mecanica apei din Actualizarea acvatică, puteți face jgheaburi de apă pentru animale prin punerea apei în interiorul scărilor și prin capcane.
  • Nu păstrați apa în iazul dvs. care curge ca acest lucru pare leneș. Faceți clic pe jurul cu o găleată de apă până când ați lovit locul potrivit, iar apa este plată.
  • Imagine intitulată Cobblewalls.jpg
    4. Creați un gard simplu în jurul casei dvs. Pereții cobblestone funcționează bine în acest scop și arată foarte atractiv. Nu trebuie să vă înconjurați întreaga casă - lăsați câteva lacune pentru intrarea și ieșirea ușoară. Dacă doriți să mergeți la Grandeur, puteți construi niște pereți din pietriș și / sau conectați-vă cu plăci, scări și garduri pentru a decora.
  • Partea 3 din 3:
    Detalindu-vă construirea
    1. Imagine denumită ferestrele_planter.jpg
    1. Adăugați plante sub ferestre. Le puteți crea cu blocuri de iarbă și capcane pe părțile laterale ale acestora. Puneți flori pe blocuri pentru a oferi construi o stropi de culoare. Acestea sunt ușor de făcut, dar vor face cu adevărat o mare diferență în casa ta.
  • 2. Decorați exteriorul pereților dvs. cu garduri, plăci, scări și butoane. Puteți înlocui unele dintre blocurile de perete cu scări pentru a face mici colțuri și crannies care arata puțină rafturile. Puneți aceste blocuri în colțurile segmentelor și încadrării peretelui. Puteți crea și suporturi de torțe, prin punerea lanternelor pe un gard. Butoanele vor adăuga textura pe pereți. Plasați soiurile de lemn și piatră pe blocurile lor respective.
  • Evitați supra-detalierea, totuși. Aceasta este atunci când completați fiecare spațiu disponibil pe un perete cu acele blocuri decorative. Detaliile supra-detaliere face ca zidurile să se simtă aglomerate și doar au o cantitate moderată de detalii funcționează mai bine.
  • 3. Adăugați un coș de fum. Dacă se potrivește cu paleta, scările pietruite, precum și o placă de pietriș în partea de sus, fac pentru unul dintre cele mai bune modele de coșuri de fum.Dacă aveți un șemineu, încercați să vă construiți coșul de fum de mai sus, unde șemineul este în casa dvs.
  • De asemenea, puteți face un coș de cărămizi din cărămizi. Acest lucru va fi mai potrivit într-o casă modernă sau suburbană.
  • Pentru fum, puteți avea cobweb sau culori diferite de vitraliu (alb, gri deschis și gri) aranjate într-un model diagonal.Imagine intitulată smoke_glass_pane.jpg
  • Imagine intitulată particular_tree.jpg
    4. Face un copac personalizat. Copacii normali ai minelor sunt foarte clar și în nici un fel realist. Începeți prin plasarea unui cuplu de busteni cu care se confruntă pentru a forma rădăcinile și pentru a-ți îndeplini trunchiul. Adăugați sucursale care merg în diagonală și plasează frunze în jurul lor. Puteți utiliza două tipuri diferite de frunze pentru a da copacului o varietate de texturi.
  • Ramurile ar trebui să arate așa ceva.Imagine intitulată personalizate_tree_without_leaves.jpg
  • Nu puneți frunzele prea aproape de trunchi. În acest fel, copacul tău arată mai real.
  • O altă modalitate mai simplă de a face un copac este de a crea un pilon de bușteni pentru trunchi. Apoi, adăugați niște frunze într-o formă oarecum asemănătoare cu un verde.
  • Imagine intitulată două_types_of_paths.jpg
    5. Face o cale care duce la casa ta. Puteți combina pietrișul, pietrișul, blocurile de iarbă și căile (făcute prin clic dreapta cu o lopată pe un PC) pentru a crea o cale uzată. Dacă stilul dvs. de construcție este modern, încercați să utilizați o combinație de scări și plăci pentru a face o bandă mai definită.
  • Dacă calea uzată va merge pe un deal, puneți niște plăci din lemn, astfel încât să nu trebuiască să sari.
  • Puteți face lample în apropierea căilor. Utilizați ziduri de piatră sau garduri și o sursă de lumină (lămpi Redstone, Lanterne de mare sau Glowstone toate lucrările și arata bine). Imagine intitulată Două_lampposts.jpg
  • Va trebui să porniți lampa Redstone cu o pârghie pentru a funcționa și puneți-l pe Trapdoors în jurul Glowstone pentru ao face să arate frumos.
  • Imagine intitulată peisaj_witch_tree.jpg
    6. Se potrivește peisajul cu biomul dvs. Casa ta este în. Această etapă permite ca casa dvs. să fie integrată cu natura în loc să arate că a fost plină de un gigant. Dacă împrejurimile sunt zăpadă, puneți niște zăpadă în jurul casei dvs. și pe acoperiș. Puteți face un iaz înghețat cu gheață. Pentru cele mai multe biome temperate, cum ar fi câmpiile și pădurea, puteți face cu utilizarea BONEMEAL pentru a obține iarbă și flori să crească. De asemenea, încercați să faceți un flux care curge prin proprietatea dvs. și puneți tampoane de crin și ferigi pe băncile sale.
  • Plasați tufișuri în jurul utilizării frunzelor de diferite tipuri. Câteva aglomerări aici și va ajuta construirea dvs. să se potrivească cu împrejurimile sale și puteți plasa niște flori în jurul frunzelor.
  • sfaturi

    Puteți să aprindeți curtea prin ascunderea pietrei Glowstone sub niște patch-uri de covor verde. Acestea arată bine în combinație cu tufișuri și flori.
  • Uită-te pe servere sau la construirea altor oameni pentru inspirație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar