Cum de a cumpăra garduri de vinil

Gardurile de vinil necesită mai puțină întreținere decât un gard din lemn. Poate fi mai accesibil decât gardurile din lemn, metal sau compozit. Majoritatea oamenilor aleg garduri de vinil, deoarece este un produs pe viață care își va păstra aspectul Forddededes. Cu toate acestea, gardurile de vinil poate funcționa diferit în climatele reci. Este nevoie de o excelentă cunoaștere a vremii, a spații și a materialelor. Multe companii pot furniza servicii de instalare în plus față de gardul însuși. Asigurați-vă că sunteți încrezător în garanție, înlocuirea și instalarea piesei înainte de a lua o decizie. Aflați cum să cumpărați garduri de vinil.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpără Vinyl Ghencing Pasul 1
1. Măsurați lungimea și înălțimea gardului pe care doriți să îl instalați. Vi se va cere să furnizați aceste informații atunci când verificați citatele de preț, astfel încât să știți câte picioare de gard aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați Vinyl Ghencing Pasul 2
    2. Cunoașteți liniile directoare pentru o garduri de bună calitate înainte de a începe să faceți cumpărături.
  • Asigurați-vă că gardul dvs. are suporturi din oțel din aluminiu sau galvanizat în partea de jos. Acest metal va asigura că gardul dvs. rămâne drept. Suporturile din lemn vor cauza gardul la val. Suporturile din oțel, altele decât oțelul galvanizat, vor ruga și se deteriorează în timp.
  • Alegeți garduri care este .150 inci (0.4 cm) mai degrabă decât alte garduri care este .120 sau .135 inci (0.3 cm) grosime. Acest lucru va fi mai durabil și preveni dents.
  • Alegeți hardware de gard care este oțel inoxidabil sau oțel galvanizat. Vrei ca hardware-ul să fie puternic, dar evitați rugina.
  • Alegeți o companie de garduri pe termen lung, care este probabil să dureze bine în viitor. În mod inevitabil, gardurile de vinil necesită o anumită înlocuire a părții de-a lungul anilor. Dacă marca dvs. de garduri de vinil nu mai este în producție, veți găsi dificil să vă păstrați gardul robust și atractiv de către anii.
  • Imagine intitulată Cumpărați Vinyl Ghencing Pasul 3
    3. Mergeți la ghidajul și calculatorul de cumpărare a gardului lui Lowe. Acest instrument de căutare online este o modalitate eficientă de a privi diferitele tipuri de garduri de vinil și de a decide ce vreți. De exemplu, puteți alege o confidențialitate, semi-confidențialitate, post și un gard de vinil decorativ sau decorativ.
  • Intrați în magazinele de îmbunătățire la domiciliu sau căutați pe acest site pentru a obține un punct de plecare pentru cumpărături de comparație. Cele mai multe dintre aceste magazine oferă gard de vinil fără instalare, pentru că oamenii care doresc să-și facă propriile îmbunătățiri la domiciliu. Ar trebui să decideți ce nivelul dvs. de calificare este înainte de a decide să faceți un proiect de garduri de vinil.
  • Imagine intitulată Cumpărați Vinyl Ghencing Pasul 4
    4. Cereți citate din firmele locale de garduri. Principala remiză a acestor întreprinderi este că instalează gardul în sine, astfel încât ei sunt capabili să garanteze lucrarea pe care o fac în cazul în care gardul dvs. se răsucește cu vremea. Solicitați mai multe citate, luând în considerare garanțiile și serviciile pe care le furnizează.
  • Imagine intitulată Cumpărați Vinyl Ghencing Pasul 5
    5. Căutare online de la o companie direct / en-gros de gard. Dacă aceasta este o treabă mare și puteți instala gardul dvs., acesta poate fi cel mai bun mod de a cumpăra. Căutați citate pe site-uri precum BuydirectVinynfence.COM, cu ridicataVinishfencing.net și vinylmartdepot.COM.
  • Rețineți că unele dintre aceste site-uri vă pun în contact cu dealerii de gard de vinil din jurul zonei dvs. Acestea vor utiliza adresa dvs. de e-mail sau telefonul pentru a vă contacta după ce cereți o ofertă. Utilizați o altă adresă de e-mail decât adresa dvs. de afaceri.
  • Imagine intitulată Cumpărați vinil Ghencing Pasul 6
    6. Luați în considerare motivele pentru a cumpăra servicii de instalare.
  • Gardurile posturilor de gard ar trebui să fie mai largi în partea de jos decât în ​​partea de sus. Acest lucru va ajuta la păstrarea postului de gard constant în caz de îngheț. Dacă le faceți mai largi în partea de sus, gardul poate fi împins din pământ în timpul unui îngheț.
  • Posturile de gard trebuie plasate sub adâncimea înghețului. Această profunzime va depinde de locația dvs. - cu toate acestea, ar trebui să fiți exacți în profunzimea dvs. pentru a evita instalarea posturilor de gard care nu mai sunt constante după vreme rece.
  • Nu instalați secțiuni postale de gard prea strâns. Ei au nevoie de o cameră pentru a se deplasa cu schimbări de căldură și umiditate. Dacă nu sunteți sigur de modul corect de a le instala pentru a evita deformarea, obțineți citate la instalare.
  • Imagine intitulată Cumpărați Vinyl Ghencing Pasul 7
    7. Întrebați despre garanțiile pe viață. Vinilul este considerat un produs pe durata vieții, deci alegeți o companie care este dispusă să sprijine acest lucru și să ofere înlocuiri dacă ceva nu merge bine. Vă poate economisi mai mulți bani pe termen lung pentru a alege un gard cu o garanție decât pentru a merge cu un gard de cost mai mic fără o garanție.
  • Imagine intitulată Cumpărați vanil Ghencing Pasul 8
    8. Cercetarea companiei. Căutați recenzii și accesați site-ul Better Business Birou pentru a vedea câte probleme remarcabile au cu clienții. Dacă primesc un rating rău, poate doriți să căutați un alt furnizor.
  • Imagine intitulată Cumpără Vinyl Ghencing Pasul 9
    9. Achiziționați gardurile dvs. de vinil cu un card de credit. Cumpărarea cu un card de credit creează o dovadă viitoare a tranzacției, iar cele mai multe carduri de credit vă oferă sprijin în cazul companiilor frauduloase. Dacă produsul dvs. nu sosește sau nu ajunge cu probleme, puteți depune o plângere la compania de carduri de credit, precum și compania de garduri.
  • Imagine intitulată Cumpărați Vinyl Ghencing Pasul 10
    10. Alegeți o dată pentru instalare atunci când vremea este moderată. Ghencingul de vinil care este instalat în vreme caldă sau rece este probabil să se miște și să se răsucească când vremea fluctuează. Alegeți o dată cu atenție, luând în considerare temperaturile din zona dvs.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Card de credit
    • Garanție
    • Măsurători
    • Citate de garduri / instalare
    • Bu un Birou de afaceri mai bun
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar