Cum de a construi un gard de animale

Gardurile de creștere a animalelor depinde de tipul de animale pe care intenționați să-l păstrați în interiorul gardului. Există multe tipuri de gard care vor controla animalele.Acest articol oferă o scurtă prezentare scurtă a gardurilor tipice a animalelor. Vă rugăm să nu ezitați să începeți un articol pe un anumit tip de garduri pe tip sau de către animale.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 3
1. Determinați sau știți ce animale dețineți sau potențial trebuie să vă ajute să vă gândiți la ceea ce va fi nevoile dvs. de garduri. Cele mai multe garduri sunt potrivite pentru o varietate de specii de animale de fermă, dar, în mod ideal, nu ar trebui să pierdeți bani pentru a construi ceva care va ajunge să fie ceea ce nu aveți nevoie sau nu este suficient pentru a ține în animalele pe care doriți să le păstrați. De exemplu, nu ar trebui să puneți firul de pui dacă veți avea doar bovine și nici nu trebuie să instalați panouri de bovine pentru găini, capre sau porci. Sârmă de pui este cea mai bună pentru găini și alte păsări de curte și alte mici stocuri, iar panourile de bovine sunt cele mai bune pentru bovine și cai. Având în vedere acest lucru, trebuie să înțelegeți și riscurile de a avea un anumit animal individual care ar putea fi mai mult de un Houdini decât restul, care ar trebui să fie suficient de încurajare pentru a vă asigura că vă faceți gardurile, "capră strâns și taur-puternică."
  • Caprele sunt notorii pentru testarea gardurilor, fiind predispuși să urce, să sari peste, să se târască, să se târască sau chiar să meargă prin garduri.Construiți-vă gardul astfel încât să fie suficient de înalt încât nu este probabil să sară peste și în sol suficient pentru că nu vor să se târască sub. Spațiul dintre fire trebuie să fie mai mic decât dimensiunea capului lor, deoarece dacă o capră își poate lua capul, atunci restul corpului este sigur de urmărit!
  • Oile sunt mai puțin notoroase pentru testarea gardurilor, dar sunt la fel de mici ca și caprele - astfel cerințele de garduri similare sunt necesare pentru aceste specii interne.
  • Porcii sunt mai răi pentru săparea sub și se târăsc sub garduri decât să le treacă peste ele.Va trebui să instalați garduri care este destul de subteran subteran pe care porcii nu se vor rădăcina prea departe de scăpare.
  • Mulți proprietari de cal vor argumenta că gardurile de sârmă ghimpată este cea mai rea pentru ca caii să fie conținut și ar prefera să cheltuiască banii în plus pe șină sau pe garduri de bord decât gardurile de sârmă.Caii sunt mult mai capabili să sară pe un gard și să dau seama printr-o cale prin zăvorul porții decât să se târască sub sau printr-un gard.Cu toate acestea, un armasar fierbinte pe traseul de mare în căldură va testa un gard la limitele sale - astfel încât dețineți o turmă de reproducere a caii, asigurați-vă că corul pe care îl conțin corul este puternic, robust și înalt suficient pentru un armăsar câștigat T Testați-l.
  • Gardurile pentru bovine este un pic mai ușor de ales pentru că există mai multe opțiuni pe care un producător le poate face pentru a-și menține bovinele în funcție de locul în care un producător dorește să le țină în.Gardurile din sârmă ghimpată este cel mai comun tip de garduri pentru pășuni bovine.Gardurile electrice este cel mai bun pentru acele linii de gard care sunt testate prea mult sau cele care sunt bovine de culoare rotativă.Garduri mai avantajoase, cum ar fi panourile de fier autonom, placa de lemn sau feroviar de fier, este cel mai bun pentru corare, instalații de manipulare și de lucru sau deține stilouri și foarte recomandate pentru stilouri de vacă de taur și clll.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 1
    2. Determinați ce tip de gard sau garduri trebuie să fie construit. Odată ce știți ce fel de animale va trebui să continui și ce trebuie făcut pentru a le menține, în cele din urmă ceea ce alegeți depinde de cât de mulți bani sunteți dispus să cheltuiți pentru a cumpăra consumabile și cât timp are nevoie de linia de gard a fi (sau, ceea ce perimetrul sau zona trebuie să fie conținute cu un gard înconjurător). Rețineți că există o mare diferență în gardurile pentru corrale față de cele pentru pășuni.
  • Cu bovine, de exemplu, gardurile corrale trebuie să fie mai dure și mai stabile decât gardurile de pășune.Gardurile de pășuni pentru bovine necesită garduri simple de sârmă ghimpată sau cu garduri de înaltă tensiune, în timp ce pentru porci, caprine și oi, gardurile de pășuni necesită sârmă de pagină de până la 3 până la 5 picioare (0.9 până la 1.5 m) Înalt, respectiv. Gardurile de pășuni pentru cai poate fi, de asemenea, sârmă ghimpată sau înaltă, dar alții doresc să obțină un pic mai fantezist și au pictat garduri din lemn sau garduri din fier.
  • Există numeroase tipuri de garduri disponibile. Unele exemple includ:
  • Garduri electrice temporare sub formă de permanentă (cum ar fi înaltă tensiune) sau electrice temporare. Gardurile electrice pot fi cele mai rapide și mai ieftine pentru a construi dacă locuiți în țară. Se va ocupa de orice animal care este instruit la fir și este, de asemenea, util ca o barieră psihologică chiar și faunei sălbatice. Firul care este electrificat se spune că este alimentat sau "Fierbinte." Electric temporar este perfect pentru pășunatul intensiv de rotație sau gestionat, deoarece poate fi mutat în jurul valorii de tot timpul.
  • Cum se instalează un gard electric nu va fi acoperit aici, deoarece unele tehnici diferite sunt implicate în instalarea acestui lucru în comparație cu construirea unui gard de zootehnie standard. Cu toate acestea, vă rugăm să vedeți Cum să faci un gard electric pentru mai multe informatii.
  • Garduri de sârmă ghimpată cu sârmă ghimpată instalată singură în patru până la șase sau mai multe garduri cu fir, gardul de sârmă neted sub formă de garduri de înaltă tracțiune sau cu tracțiune redusă (acest tip de garduri este adesea electrificată) sau o combinație de sârmă netedă și ghimpată - o catenă de sârmă ghimpată, de obicei, în partea de sus și, uneori, la niveluri diferite sau o singură parte a sârmei netede se desfășoară în partea de sus cu firele de fund ghimpate. Ambele tipuri sunt cele mai bune pentru animale
  • Paige Wire, deși mai scumpe decât sârmă ghimpată sau netedă, este cea mai bună pentru operațiunile acelei pășuni sau de ridicare a caprinelor, oilor și porcilor și este o garduri comune de pășuni pentru a ține bizonul și elk.Paige Wire poate fi, de asemenea, utilizat în ferme sau ferme care execută o operațiune de vițel de vacă și necesită utilizarea dacă producătorul nu dorește vițeii lor din Corral. Sârmă Paige este, de asemenea, numită "gard de fermă" sau "Where wire," și vine sub formă de fire de pui țesute sau de 12 până la 14 sârmă de ecartament sudate împreună pentru a forma pătrate de lungimi diferite, de la patru la șase centimetri distanță.Poate sta la fel de scăzut ca trei picioare sau la fel de înalt ca opt picioare.
  • Cazuri de lemn sau plăci din lemn sunt cele mai bune pentru cei care doresc mai multe ferme plăcute din punct de vedere estetic și nu vor să vă faceți griji cu privire la posibilele probleme postate de gardurile de sârmă. Poate fi scump, dar sigur și eficient pentru cai. Gardurile din lemn de lemn este, de asemenea, potrivit pentru menținerea bovinelor.
  • Fencing cu balustradă de fier este, de asemenea, potrivit pentru fermele care au cai sau doresc să aibă niște metri plăcute din punct de vedere estetic. De asemenea, poate fi utilizat pentru alte animale, cum ar fi bovinele și oile, în special în zonele cu trafic ridicat, cum ar fi holding Corirals sau Corrals sacrificiu.
  • Fencing panou de fier vine în panouri care trebuie să fie stabilizate cu posturi de lemn sau panouri independente care pur și simplu necesită un tractor pentru a le pune în poziție. Acestea, în funcție de dimensiune, sunt minunate pentru păstrarea animalelor mari, cum ar fi căprioare, bovine (în special tauri), cai (inclusiv armasari), bizon și chiar elk.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 6
    3. Obțineți un studiu al terenului.Un sondaj legal de teren poate fi necesar pentru a determina perimetrul exact al terenului pe care îl dețineți sau unde se termină terenul și începe vecinul dvs.Este posibil să trebuiască să organizați pentru acest moment, deoarece poate fi implicată o așteptare.
  • Notă Acest lucru este esențial pentru determinarea în cazul în care gardurile dvs. permanente vor merge mai ales dacă aveți terenuri care nu sunt deja înconjurate de limitele existente, cum ar fi un drum sau o linie de copac. Este mai puțin important dacă construiți garduri interne în gardul perimetrului de bază, pentru că, de multe ori puteți cerceta în cazul în care aceste garduri interne vor merge mai degrabă decât să cheltuiți bani pentru a angaja inspector profesioniști pentru a face acest lucru pentru dvs.
  • Surționalizarea pășunilor interne și a gardurilor corrale necesită un pic de măsurare și asigurându-vă că aveți colțuri care sunt aproape de 90 de grade și nu la un unghi obtuz sau acut, pe care animalele le vor găsi și se vor încuraja. Utilizați miza de inspecție (numită și "Lath", Bandă de inspecție, o măsură de bandă de 200 și o cretă sau vopsea de marcare, cu cele două articole ideale pentru marcarea micului, "lucru" Corrals și facilități de manipulare. Va trebui să utilizați aceste elemente după ce ați terminat pasul după aceea.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 5
    4. Telefonul companiei de utilitate și gaze pentru a marca orice linii de utilitate subterană și țevi care pot fi pe proprietatea dvs. Ei vor ieși și vor pune mize și / sau vopsea spray spray pentru a observa unde ar putea fi orice linii ascunse pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a începe orice clădire a gardului. Asigurați-vă că știți unde merge linii de utilitate / gaze înainte de a săpa sau de a începe lovirea în posturi de gard Pentru că dacă nu, veți avea fie efortul costisitor de a fi fixat, fie că ați putea ajunge în ER de la spitalul local.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 2
    5. Determinați unde vor merge gardurile dvs. pe hârtie. Veți avea nevoie de un conducător, un protractor, un creion, o hârtie și o radieră pentru a crea un desen pentru a vă ajuta să găsiți un sistem eficient de mișcare din pășune până la pășune, pe pășune, corral la pășune și corral în zona de manipulare. Mai ales pentru rotațiile de pășuni, trebuie să proiectați un sistem care reduce sau elimină riscul de revenire la o pășune care tocmai a fost pășunat și necesită odihnă și a fi organizată astfel încât să aveți un flux neted de trafic de la o pășune sau de la o pășune sau de la altul.
  • Ancheta de teren realizată vă va ajuta cu planificarea dvs., mai ales dacă puteți achiziționa o copie a hărții unui inspector al terenului dvs. Găsirea terenului pe Google Earth poate ajuta, în special, pentru a vă oferi o idee mai bună despre cât de mult teren trebuie să acoperiți și ce vor fi măsurătorile estimate ale liniilor dvs. de gard.
  • Apoi, puteți schița pe pășune și spații corrale, menționând următoarele:
  • Câte incinte doriți să aveți. Pentru pășuni, toate depinde de sistemul de pășunat pe care doriți să îl aveți și dacă doriți doar un gard permanent perimetru, astfel încât să puteți avea un garduri mobile pentru un sistem de pășunat rotativ.
  • Unde ar trebui să fie porțile voastre. Amintiți-vă, trebuie să aveți un flux bun. Pentru majoritatea animalelor, mișcarea este mai ușoară (și este mai ușor să le înveți) dacă o poartă este pusă în colțul unei pășuni, mai degrabă decât în ​​mijlocul liniei de gard. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea animalelor care pot fi împiedicate ca grup (aproape toate speciile de animale, cu excepția porcilor și găină), adesea merg întotdeauna la un colț, mai degrabă decât un gard.
  • Unde este cazul "trafic mare" benzile pot fi (opționale). Acestea sunt bune dacă aveți nevoie să redirecționați animalele departe de un câmp de fermă, o reședință sau o zonă naturală protejată în mutarea lor într-o altă pășune. Benzile pot fi bune dacă aveți instalații de apă pe pășune, precum și mai multe pășuni care sunt rotite pe tot parcursul anului, iar această sursă de apă este suficientă pentru toate mișcările.
  • Lungimea fiecărei linii de gard, Menționând cât de multă zonă de teren aveți și perimetrul bazei dvs. de teren prin rezultatele anchetei. Acest lucru vă va ajuta să calculați cât de mult sârmă și câte postări vor fi necesare.
  • Durata porților și cât de multe, De exemplu, dacă aveți nevoie de două porți de 10 picioare sau doar o singură poartă de 16 picioare. Păstrați în minte spațiul necesar pentru ca echipamentul să intre în pășune din diferite motive, din pășuni de resturi, cosit sau furaje de exces, la răspândirea gunoiului de grajd sau chiar de a colecta un animal mort (ca o vacă) pentru eliminare.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 4
    6. Planificați ce fel de bretele de colț doriți sau aveți nevoie de gardurile dvs. de pășunat. Acesta este punctul dvs. de ancorare pentru gardul dvs. care ia greutatea forței generate de ambele linii de gard pe care se conectează colțul de colț și este primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l construiți pentru un gard de șeptel pășuni. S-ar putea să doriți să căutați în jurul zonei dvs. pentru aceste bretele de colț când mergeți în jur. Veți găsi tot felul de colțuri acolo pentru a observa care au ținut de-a lungul anilor la diferite grade.Având în vedere valoarea pe care o are un gard, este logic să vă construiți ansamblurile de colț până la cel mai înalt standard din zona dvs.
  • Bretele de colț variază de la o brățară H, n bretele sau o braț cu un post de lemn la partea de sus și firul care se întinde de la vârful unui post până la partea de jos a celuilalt. Cu alte cuvinte, atunci când două h-bretele se întorc în spate, care sunt observate în mod obișnuit pe un colț de gard de pășune, trei postări verticale, două bretele orizontale și sârmă de fixare sunt folosite pentru a construi o astfel de colț de colț. Acest tip de construcție este standard și va ține aproape orice gard timp de mulți ani pentru a veni.
  • Imagine intitulată Foaie de vopsea Metal pentru decorarea la domiciliu Pasul 6Bullet1
    7. Marchează toate liniile de gard, colțurile, benzile și porțile. Folosind o bandă de inspector, Lah, o măsură lungă de bandă, cretă sau vopsea strălucitoare, măsurați-vă unde vor fi linii de gard, unde vor fi bretele de colț, orice benzi pe care o veți avea și unde vor merge porțile dvs. Marchează unde va trebui să scufundați posturile de la început pentru a începe formarea de bretele de colț. Chalkul și vopseaua sunt ideale pentru zone mai mici (cum ar fi așezarea unei instalații de manipulare) și indicând în cazul în care postările de colț vor trebui să meargă. Lath cu inspector de bandă legată de lucru, cele mai bune puncte de referință la locul în care vor fi colțuri, iar în cazul în care postările de colț vor trebui să fie lovite. Utilizați toate cât mai bine posibil, astfel încât atunci când vă întoarceți cu consumabilele dvs., nu veți fi confundați de unde să începeți sau în cazul în care linia dvs. de gard ar trebui să fie de fapt.
  • Rețineți ce culoare a benzii de inspecție sau a low-ului vopsit a fost folosit compania de gaz și / sau inspectorii pentru a marca liniile de utilitate îngropate și pentru a evita utilizarea acelei culori pentru a evita confuzia și un potențial defectuos.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 7
    8. Achiziționați consumabilele de garduri. Veți avea nevoie de destul de multe articole:
  • Posturi de gard (lemn tratate, metal sau metal t-stâlp), ambele cu capetele conice și unele care nu au capete conice pentru a fi utilizate ca postări de lansare de sus pe bretele de colț-
  • Sârmă ghimpată, netedă sau pige sau șine, în funcție de ce fel de gard ați stabilit-
  • Pentru gardurile de sârmă, în special, toate sârmă vine în rulouri, astfel încât va trebui să construiți o contrapțiune care permite bobocului de sârmă să se rotească liber atunci când îl trageți și să vă despărțiți de un fir de sârmă de-a lungul liniei de gard, toate fără să vă mențineți Foarte greu nou bobină (cele mai noi bobine de sârmă ghimpată cântăresc aproximativ 70 de kilograme (31.8 kg) la 90 de kilograme (40.8 kg), care nu este ușor de transportat pentru majoritatea oamenilor care au o mulțime de gard pentru a construi) și de a merge de-a lungul timpului de a se descurca. Începeți cu o tijă de metal sau de fier sau un pol care se potrivește cu ușurință în centrul bobinei, apoi mergeți de acolo cu orice lemn de rezervă sau piese metalice pe care le găsiți că puteți ciocni sau sudați împreună. Rețineți, totuși, că părțile de fier sau metal tind să fie mai durabile decât lemnul, chiar și atunci când un suport de bobină din lemn este ținut împreună cu șuruburi.
  • Există tot felul de invenții pe care le-au creat mulți producători care au lucrat pentru ei, de la suporturi montate pe camion până la deținătorii de încărcătoare de tractor, toate cu același scop: Permiteți bobinei să se rotească liber pe axa centrală, astfel încât să poată fi mai ușor derulat. Pur și simplu tastați In "Suport de bobină de bobină" la motorul de căutare preferat și să fii pregătit să fii inspirat de rezultatele căutării.
  • Un ratcheting venind de-a lungul targării de sârmă (mână de mână sau acționată dintr-un vehicul, acesta din urmă ideal pentru gardurile de sârmă mai mare de 20 de picioare (6.1 m) sau 30 de picioare (9.1 m) lung)-
  • Clește de garduri-
  • Un ciocan (dacă nu aveți deja un bun greu)-
  • Unghii (6 până la 8 inci (15.2 până la 20.3 cm) unghii spirale sau inelate pentru plasarea plăcii sau a șinelor și a postărilor de colț) sau a capselor de garduri (vin diferite dimensiuni, în funcție de dimensiunea firului pe care îl puneți. Cele mai multe dimensiuni mici sunt de obicei 1.25 inci (3.2 cm), iar dimensiunile mari mari sunt 2.5 inci (6.4 cm))-
  • Un ciocan greu (opțional, deși util pentru punerea în bretele de colț și poate lovirea în unele posturi de gard)-
  • Un post-pounder (închiriat de la magazinul local de aprovizionare) - și
  • Un ferăstrău cu lanț sau ferăstrău de mână (dacă nu aveți deja) pentru tăierea vârfurilor postărilor de fixare și a postărilor plasate pentru formarea colțurilor stabilizante ale gardurilor.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 8
    9. Sapă gropi. Un arbore sau un dig de găuri poștale este folosit pentru a săpa orice găuri care sunt necesare, în special pentru începutul construirii bretelor de colț.Posturile sunt îngropate într-o gaură care este la fel de profundă ca este necesară în zona dvs., în funcție de tipul de sol pe care îl aveți. Posturile de bretele de colț trebuie să fie săpate astfel încât baza să fie scufundată în cel puțin 30 de centimetri (76.2 cm) la 2 metri (0.6 m) adânc.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 9
    10. Instalați posturile de colț. Posturile de colț sunt de obicei mai mari în diametru și chiar mai mult decât postările liniei. Unii oameni aleg să le pună în concret, cu toate că alții susțin că stabilirea acestora în beton îi vor face mai predispuși să putrezească decât dacă au fost stabiliți în pietriș, nisip sau solul pe care trebuie să îl fie.Asigurați-vă că sunt drepte și nivel (este nu bun pentru a avea posturi de colț strâmb!), înainte de a instala postul de top care leagă toate cele trei postări scufundate. Completați spațiul din jurul celor trei posturi cu solul care a fost săpat, pietriș, nisip sau beton dacă alegeți așa.
  • Ar trebui să aveți un unghi de aproximativ 90 de grade, format între postul care stă la punctul central al colțului gardului dvs. și al celorlalte două pe ambele părți.
  • Conectați posturile de fixare, orizontale cu cele trei postări. Utilizați o măsură de bandă, un creion și un lanț cu lanț pentru a marca și tăiați punctele în care posturile trebuie să se întâlnească și să fie foarte confiscate unul cu celălalt. Este posibil să fie necesar să utilizați un ciocan pentru a conecta complet postul de top cu posturile scufundate. Pentru construirea colțurilor H cu un fir de înfășurare:
  • Așezați postul Blunt-End pe partea de sus a celor două postări în picioare și marcați partea superioară care trebuie îndepărtată pe postările în picioare și marcați porțiunea la fiecare capăt al brațului (de-a lungul părții curbate, nu pe partea plană) care va trebui, de asemenea, să fie eliminat. Permiteți 6 inci (15.2 cm) pentru a fi tăiat în post înainte de a scoate lungimea marcată la un unghi de 90 de grade. Ar trebui să ajungi cu un unghi drept tăiat în posturile în picioare și la același la capătul postului de fixare - tăieturile îndreptate unul direct pe posturile în picioare și una din aceeași parte a postului de fixare. Nu îndepărtați mai mult decât ceea ce este marcat, mai degrabă pe marcaj sau puțin mai puțin pentru a permite o potrivire mai confortabilă a postului de fixare.
  • Plasați postul de fixare peste tăieturi și ciocan în capete, încercând să faceți atât în ​​același timp, fie mai degrabă să nu lucrați mai întâi la atingerea unui capăt până înainte de a încerca cealaltă. Așa cum am menționat, utilizați un ciocan în cazul în care brațele sunt prea strânse pentru a fi utilizate cu un ciocan. Ciocan într-un cuplu cuple la sfârșitul postului de fixare pentru ao menține în poziție.
  • Instalați firul de braț. Sâra de brata traversează de la vârful unui post în jos spre celălalt și strângeți acel fir cu un baston prin înfășurarea firului cât mai strâns, cât mai strâns, fără a sparge-o mai departe, îmbunătățește puterea încrucișării.
  • Direcția în care se află firul de bretele este foarte important. Firul ar trebui să fie buclat în jurul vârfului colțului de mijloc și înclinat până la postul de pe partea exterioară a colțului. Sârmă galvanizată netedă este foarte recomandată, cu patru până la cinci bucle între fiecare posturi, apoi răsucite. Direcția de răsucire este de până la tine. Ciocan în două sau trei capse peste firul pe fiecare dintre postările în picioare pentru a-l asigura.
  • Repetați cu cealaltă parte a colțului. Și repetați acest pas cu toate celelalte colțuri.
  • Rețineți că, cu garduri de bord sau de cale ferată, nu este necesară instalarea de bretele de colț.Chiar și gardurile temporare cu sârmă caldă nu necesită bretele permanente de colț.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 10
    11. Puneți prima linie de sârmă de garduri. Aceasta este de a acționa ca un ghid pentru care să scufundați posturile de linie cu post-pounder. Primul fir ar trebui să fie de aproximativ 8 până la 10 inci (20.3 până la 25 de ani.4 cm) de pe teren.
  • Această etapă nu este de obicei necesară pentru garduri de bord sau feroviare, nici garduri electrice temporare.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 11
    12. Puneți posturile de linie. Postări de linie (sau "posturi de gard" menționate mai sus) trebuie stabilite la intervale regulate.Această distanță variază foarte mult de la gard la gard și poate varia de la aproape 6 picioare (1.8 m) în afară și până la 50 de picioare (15.2 m) în afară.Mai aproape este mai bine dacă finanțele permit și este o necesitate dacă construiți holding sau lucrați corral care vor lua o mulțime de abuzuri de la animalele împrăștiate în ele.Toate postările de linie pe care le folosiți care ar trebui să fie ar trebui să fie tratate posturi - nu ar trebui să se facă excepții, deoarece posturile de lemn netratate au o durată de viață mult mai scurtă decât cele care au fost tratate cu presiune chimică. Aceleași postări ar trebui să conștientizeze la sfârșit, ceea ce face mai ușor ca post-pounder să le conducă în pământ.
  • Posturile ideale de linie ar trebui să fie scufundate în 14 până la 18 inci (35.6 până la 45 de ani.7 cm) adânc, indiferent de teren.Mai multe postări vor fi necesare pentru un teren mai inegal, cum ar fi marginea unui deal sau într-o vale.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 12
    13. Puneți restul firelor. Va trebui să judecați câte fire doriți, în special pentru gardurile de sârmă. Standardul este de patru fire pe linia de gard (în special pentru gardurile cu sârmă ghimpată), dar unii producători preferă să instaleze garduri de cinci sau șase fire, mai ales de-a lungul drumurilor.
  • Asigurați-vă că fiecare fir este uniform distanțat cu celălalt. Aceasta este, de asemenea, o parte a ceea ce face un gard puternic și robust. Dacă firele nu sunt uniform distanțate, ea ușurează un animal să-și pună capul prin gard sau chiar să poată merge direct prin sau sub gard fără probleme. Trebuie să faceți dificilă acest lucru.
  • Pentru gardurile de bord la feroviar, standardul este de trei bord sau șine, unul deasupra celuilalt și distanțat uniform pe linia de gard.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 13
    14. Ciocan în capse. Fiecare postare de linie va trebui să fie conectată la firele strânse de capse. Acest lucru este important deoarece animalele vor găsi o gaură în gard, iar o gaură poate fi un fir care nu este conectat la o postare cu o capse de gard sau un fir care a fost spart de prea multă presiune exercitată asupra acesteia. Staplei ar trebui să fie ciocănit într-un unghi la fir (niciodată perfect perpendicular), iar bucla ușor îndreptată spre.
  • Este nevoie de mult de practică pentru a obține bine la ciocanarea capselor, așa că arată frumos și îngrijit. Ele nu sunt ca niște unghii, deoarece cele două capete ascuțite permit mult mai mult decât un unghii cu un singur spiked. Fiecare lovitură spre capse trebuie să fie dreaptă (în mod ideal, loviturile se întâmplă astfel încât unghiul capului ciocanului să fie alături de unghiul perfect perpendicular pe unghiul postului), astfel încât să nu se unește prea mult în lemn sau să se îndoaie atât de mult încât capsul devine atât de plat încât trebuie înlocuit. De asemenea, când încercați mai întâi să ciocănim să vă pierdeți astfel încât capsul să zboare undeva în iarbă și se pierde pentru totdeauna!
  • Verificați perimetrul liniei de gard pentru a vedea dacă ați pierdut orice capse sau orice altceva care ar putea fi amiss.
  • Imagine intitulată Gard Un pas de grădină 3bullet1
    15. Repetați pașii de mai sus pentru restul gardurilor de care aveți nevoie pentru a construi.
  • Imagine intitulată Construiți un gard de creștere a animalelor Pasul 15
    16. Lăsați animalele la pășune.Odată ce ați terminat de construirea gardurilor, puteți lăsa în sfârșit animalele să vă înșurubate. Păstrați-le un ochi pe ei timp de o oră sau așa cum se rătăcesc perimetrul noua lor pășune pentru a vedea dacă găsesc o gaură pentru a trece prin.Dacă nu există probleme, atunci ești bine să pleci!
  • sfaturi

    Utilizați un troliu de tragere a gardului sau o venită pentru strângerea firelor. Nu folosiți propria dvs. putere pentru a face acest lucru pentru că nu va fi niciodată suficientă. Rezervați-vă puterea pentru manipularea posturilor și ciocanind în capse.
  • La construirea gardurilor de sârmă, trebuie să tratați primul fir de linii de gard ca un ghid pentru a vă lăsa în picioare postările.
  • Dealurile și văile pot fi greu de gard, mai ales dacă sunt destul de abrupte. Va trebui să scufundați o postare la baza dealului și să ciocniți firul de orientare (capsulele ar trebui să fie în post suficient încât acesta deține firul, dar nu atât de mult încât firul nu poate fi mutat prin buclă de Staplele), apoi scufundați o postare în partea de sus și conectați firul la postul respectiv.
  • Sau, pur și simplu, rotiți firul de-a lungul întregii linii de gard, lire în toate postările de linie, scoateți toate celelalte fire, întindeți-le, apoi mergeți și lăsați-vă în capse, începând cu vârful dealului, apoi în jos.Este posibil să trebuiască să utilizați un baston sau ceva asemănător cu ridicarea sau țineți apăsat firul în timp ce atingeți în capse cu ciocanul.
  • Există multe alte metode de a crea garduri de deal, astfel încât cercetarea și aflați ce poate fi cea mai ușoară metodă de utilizare.
  • Pașii de mai sus sunt în primul rând pentru construirea gardurilor de sârmă. Dacă construim garduri de bord sau feroviar, de obicei este opusul: posturile merg mai întâi, iar apoi șinele sau panourile.Acest lucru este același pentru gardurile electrice temporare.
  • Gardurile de gard pentru ferme sunt, de asemenea, construite în același mod în care sunt garduri de bord / cale ferată.
  • Întotdeauna țineți cont de specia și tipul de animale pe care doriți să vă restricționați gardurile.Caprele și bovinele au cerințe diferite de garduri ca și celelalte, de exemplu.
  • Verificați și verificați dublu că sunteți așezat în mod egal sau distanțați în mod egal cu firele. Acesta este locul unde marchează linia de gard înainte ca posturile să fie puse în mod imens.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că utilizați mănuși groase și ochelari de protecție (ochelarii de soare vor funcționa și la manipularea sârmei ghimpate.
  • Sârmă ghimpată sau orice sârmă este periculoasă și trebuie să fie tratată cu grijă. Nu se ocupă fără griji, astfel încât să-i împrăștie ochii fie pe tine, fie de ajutorul tău.
  • Nu este o chestiune dacă veți fi tăiat cu sârmă ghimpată, dar când. Dacă vă tăiați și este adânc, puneți imediat un prosop de tifon sau hârtie pe rană și aplicați presiune pentru a stopa sângerarea. Cele mai multe tăieturi de la fir nu necesită cusături decât dacă este cu adevărat adânc și sângerarea nu se va opri după un minut sau cam așa ceva.
  • Orice mașină pe care o utilizați cu gardurile de construcție are potențialul de a face rău.Post Powers sunt una din aceste mașini: Scoateți degetele prinse în locul greșit și ați putea fi în multe probleme.
  • Asigurați-vă că nu întindeți firele prea învățate, altfel se va rupe.Firele se vor sparge fără nici un avertisment, deci fiți foarte atenți atunci când le întindeți.
  • Apelați înainte de a vă săturați.Nu este nimic mai rău decât lovirea unui gaz, petrol, apă sau o linie electrică și provocând deteriorarea semnificativă a echipamentelor sau chiar dvs.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Post gaura de evacuare sau un avertisment de putere.
    • Post Hole Tamper - (ceva care să ajute la împachetarea murdăriei în jurul postului, umplându-l înapoi în gaura din jurul postării)
    • Gardul de gard, cunoscut și sub numele de strângere a gardului, vino-de-a lungul firului de strângere, etc.
    • Post pounder
    • Clește de garduri
    • Ciocan
    • Sârmă de alegere (sârmă ghimpată sau cu tracțiune înaltă și galvanizată netedă pentru bretele de colț)
    • Plăci de lemn sau șine dacă nu construim un gard de sârmă
  • Posturi din lemn tratate sau cedru pentru ansambluri de colț
  • Lemn tratat (adesea realizat din molid) sau posturi de linie T-stâlpii
  • Cutie de cincizeci de kilograme de 1-1 / 2" la 1-3 / 4" Staples de gard (este posibil să aveți nevoie de mai mult de unul dacă aveți o mulțime de gard pentru a construi)
  • Cutie de cincizeci de kilograme de 6" sau 8" spirală sau unghii sonore
  • Drujba
  • Lopată
  • Tractor sau camion
  • Mallet greu
  • Contraptarea suportului firului pentru sârmă pentru sârmă de derulare
  • Lath (cât de multe credeți că aveți nevoie pentru marcarea pășunilor și corralilor)
  • Banda de inspecție
  • Creion
  • Cea mai mare rolă de bandă de măsurare pe care o puteți găsi (cel puțin 100 de metri (328.1 ft) este ideal)
  • Surveyor cretă sau vopsea de pulverizare luminoasă (sau ambele)
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar