Cum se face amenajarea amenajării de proiectare

Proiectarea unui peisaj este o provocare, dar recompensatoare, o întreprindere. Crearea unui peisaj frumos de acasă începe cu respectarea împrejurimilor dvs. Odată ce aveți o idee bună despre ce plante prosperă în zona dvs. și ce elemente de proiectare doriți să includeți în peisajul dvs., începeți să le adăugați la un moment dat. Începeți cu hardscaparea prin instalarea căilor, gardurilor și a unui patio. Apoi aduceți grădina la viață cu plante. Adăugați o carieră de incendiu, pergolă sau apă din curtea din spate pentru ao transforma într-un centru de colectare socială.

Pași

Metoda 1 din 3:
Hardscaparea peisajului
  1. Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 1
1. Elaborați un plan al spațiului dvs. așa cum este. Desenați un plan al curții dvs. la scară. Marcați toate caracteristicile semnificative pe care trebuie să le lucrați, cum ar fi utilitățile.
  • Pentru cele mai multe spații mari, funcționează bine pentru a reprezenta un spațiu de 3 până la 3 picioare (1 până la 1M) cu un pătrat pe o bucată de hârtie grafică.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 2
    2. Schițați o idee de design brut cu spații diferite. Gândiți-vă la diferitele spații din peisajul dvs. ca camere. Fiecare "cameră" servește un scop, cum ar fi recrearea, relaxarea sau decorarea. În fiecare dintre aceste zone, enumerați unele dintre plante, mobilier sau decor care vor contribui la acest scop.
  • De exemplu, puteți folosi o pergolă ca spațiu de luat masa în aer liber sau un patio pentru distracție. Sau, pentru o diviziune mai simplă, utilizați o cale sau un pat de grădină pentru a vă împărți curtea în spații diferite.
  • De asemenea, gândiți-vă la modul în care veți crea tranziții între aceste spații. Utilizați căi și creați deschideri astfel încât oamenii să se poată deplasa între diferitele "Camere" în peisajul tău. Puteți utiliza plante înalte pentru a crea un tunel care duce dintr-o zonă la alta sau încercați să creați o cale de înfășurare pentru a încuraja oamenii să se rătăcească prin grădina dvs., mai degrabă decât o cale dreaptă de la punctul A la punctul B.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 3
    3. Adăugați împrejmuirea în jurul frontierei curții dvs. pentru confidențialitate. Pentru a defini spațiile mai clar și pentru a obține o puțin de confidențialitate, adăugați garduri în jurul curții sau o parte a curții dvs. O soluție distractivă și ieftină DIY este de a folosi palete de transport maritim. Întreprinderile mici oferă adesea paleți de transport maritim gratuit, deci aceasta ar putea fi o opțiune foarte scăzută. Stați paletele în poziție verticală și liniați în mod egal. Apoi le strângeți împreună cu 3" șuruburi sau unghii de acoperiș.Pentru stabilitate suplimentară, cumpărați mizele pentru a conduce la pământ. Fie glisați paletele peste mize, fie le strângeți împreună. Personalizați gardul dvs. prin pictura, adăugând o ușă sau instalarea de plante de-a lungul vârfului.
  • Dacă aveți nevoie de un gard pentru a păstra animalele sau în peisajul dvs., încercați un gard de mare fir.
  • Verificați unde sunt liniile de proprietate înainte Construirea unui gard în jurul curții tale.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 4
    4. Creați pasarele între diferite secțiuni ale peisajului dvs. Pentru o soluție rapidă, ușoară, creați o pasarelă de pietriș prin săparea unei căi de mică adâncime, instalarea marginilor, adăugarea și compactarea unei baze de piatră zdrobită și apoi umplerea restului cu pietriș. Pentru un proiect mai implicat, încercați să instalați a Căile de cărămidă sau piatră.
  • Căile de mers tăiate cu cantitatea de curte de care va trebui să aveți grijă și să vă împiedicați deteriorarea ierbii. Ele adaugă, de asemenea, interesul vizual pentru curtea dvs. și încurajează oamenii să meargă prin grădina dvs.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 5
    5. Instalați paturile de grădină ridicate pentru a defini spații diferite. Plantrele ridicate ajută la conținutul verdeață și ajută la păstrarea dăunătorilor din grădina dvs. Încercați stivuirea pavelor de piatră pentru a crea un zid de grădină rustic. Sau, construi un pat simplu de grădină din lemn cu patru fețe, folosind panouri de cedru și câteva șuruburi.
  • Paturi de grădină poate fi la fel de mare sau cât de mic doriți. Construi-le pe baza dimensiunii plantelor pe care le doriți în interior, când sunt complet crescute.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 6
    6. Adăugați o terasă pentru a crea o cameră în aer liber pentru distracție. Procesul de Instalarea unui patio este foarte asemănătoare cu instalarea unei pasaje. Măsurați spațiul pe care doriți să îl utilizați pentru patio, astfel încât să știți exact cât de mult material veți avea nevoie. Apoi, săpat un șanț cu câțiva centimetri adâncime și dimensiunea pe care ați dori ca terasa dvs. să fie. Întăriți marginile cu oțel sau plastic. Apoi, adăugați un strat de nisip de paver. În cele din urmă, adăugați un strat de pavaje, cărămidă sau plăci de beton. Setați pavele cu un compactor și sigilați-le pentru a le păstra în condiții asemănătoare.
  • Adăugați mobilier la patio pentru ao aduce la viață.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 7
    7. Începeți cu acțiuni mici care se potrivesc în planul dvs. mai mare. Este aproape imposibil să vă transformați întregul peisaj într-o singură zi, deci începeți prin introducerea unui element la un moment dat. Puneți câteva ore de lucru în fiecare săptămână pentru a construi încet peisajul care se potrivește cu planul dvs. de master.
  • Instalarea unui pat mic de flori este un loc bun pentru a începe.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea de plante peisajului dvs
    1. Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 8
    1. Alegeți plantele pe baza zonei dvs. de duritate a plantelor USDA. Aflați ce zonă de duritate a plantelor vă veți da o idee brută despre ce fel de plante vor prospera în spațiul dvs. în aer liber. De exemplu, dacă locuiți în zona 3, luați în considerare arborii crabapple, arbuști Bayberry și Juniper și viță de vie de caprifoi atunci când vă creați planurile. Dacă locuiți în zona 10, uitați-vă la mai multe plante tropicale, cum ar fi eucaliptul, planta de cauciuc și palmierii.
    • În timp ce zona de duritate a plantelor vă poate oferi o idee despre ce fel de plante se vor face bine în zona dvs., nu este perfectă. Factorul în nivelurile de umiditate și altitudinea în procesul de planificare pentru a obține o imagine mai completă a ceea ce să planteze.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 9
    2. Planta strategic bazat pe microclimatele din curtea ta. Împreună cu climatul general al zonei dvs., trebuie să știți ce zone ale curții dvs. devin lumină sau umbră. Plantele pline de soare (6-8 ore de soare direct în fiecare zi) includ bulbină, coneflowers, pavonia și verbena. Plantele care fac bine în umbra parțială (3-6 ore de soare pe zi) includ Foxglove, iarbă de pădure japoneză și pulmonaria. Ferigi, ierburi și Hostfa fac bine în zone complet umbrite.
  • Dacă nu sunteți sigur ce fel de plante se vor face bine în zona dvs., căutați plante originale din regiunea dvs.
  • Evitați plantarea în umbra adâncă, unde nu există nici o lumină. Plantele nu pot crește fără lumină.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 10
    3. Creați un program pentru plantare. Pentru fiecare dintre plantele pe care intenționați să le aduceți în spațiul dvs., cercetați timpul ideal al anului pentru a le planifica și cât va dura înainte de a fi cultivate pe deplin. Când vă gândiți la unde să vă plasați plantele, asigurați-vă că luați în considerare cât de mare vor fi atunci când sunt cultivate pe deplin.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 11
    4. Stick la o temă de culori, forme sau texturi specifice. Pentru a crea o privire coerentă în diferitele dvs. spații, repetați culori, forme și texturi similare. Poate lua unele practici pentru a găsi echilibrul corect între repetarea acestor elemente și a introduce altele noi. Pentru a juca în siguranță, lipiți cu mai multă repetare. Prea multe elemente noi pot arăta haotic.
  • Iarba înaltă face un umplutură drăguță și creează un sentiment de coeziune în grădina dvs. dacă utilizați o mulțime de tipuri diferite de plante.
  • Păstrați scopul în minte în minte atunci când decideți pe o temă. De exemplu, într-o grădină Zen, utilizați o piscină reflectoare și crini de apă ca punct focal. Alegeți plantele și mobilierul care va completa acest lucru.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 12
    5. Utilizați soluții temporare în așteptare pentru a completa planurile. În cazul în care Master Planul dvs. solicită plante mari care durează un timp să crească sau nu ați ajuns în jur pentru a instala o pasarelă, aduceți în același timp unele anuale temporare sau acoperite de teren. Acest lucru va arăta mai intenționat și va face curtea dvs. să arate mai puțin goală.
  • Dacă vă place modul în care plantele dvs. temporare arată, dar credeți că se află într-un loc greșit pentru planul dvs. de master, puteți încerca să le mutați în altă parte în curte.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 13
    6. Fii deschis pentru a lăsa lucrurile să se schimbe. Indiferent cât de multă planificare faceți în prealabil, nu veți putea să preziceți exact modul în care peisajul dvs. va veni împreună. Plantele pot fi imprevizibile și este probabil ca să trebuiască să mutați unele dintre ele sau să vă reconsiderați să le folosiți în întregime. Nu vă fie frică să faceți o schimbare.
  • Metoda 3 din 3:
    Amenajarea din spate
    1. Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 14
    1. Introduceți un punct focal pentru a atrage ochiul într-o anumită zonă. Aceasta ar putea fi fie o bucată de mobilier, fie de decor, sau ar putea fi o plantă mare. Oricum, alegeți o bucată pe care o iubiți și faceți-o principala caracteristică a spațiului dvs.
    • Exemple de punct focal ar putea include un copac care arată uimitor în toate sezoanele, o sculptură sau o piscină reflectoare.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 15
    2. Construi o groapă de foc pentru un spațiu de întâlnire de seară. Gropile de incendiu pot fi un proiect ușor de DIY sau un proces mult mai implicat. Pentru a menține simplu, creați un cerc cu pavele de piatră. Construi-o la fel de mare ca tine. Umpleți cercul cu nisip de paver, apoi strat de pavaj de pavaj pe partea de sus a nisipului. Tăiați plăcile pentru a se potrivi în spațiile rămase pentru a umple cercul.
  • Repuneți un inel de copac din beton, un tambur de mașină de spălat sau unele cărămizi vechi pentru o groapă unică de foc DIY. Doar asigurați-vă că ceea ce utilizați este în siguranță.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 16
    3. Adăugați o pergolă pentru a crea un spațiu de divertisment în aer liber. O pergolă poate fie să stea singur, fie să se extindă de la casa ta. Dacă doriți electricitate în pergola, este mai bine să o păstrați aproape de casa dvs. O pergolă poate fi la fel de simplă sau implică așa cum doriți să fie, dar procesul de bază implică așezarea posturilor de fundație la patru colțuri, apoi instalarea grinzilor încrucișate și apoi așezați grinzi peste grinzi pentru a crea un acoperiș pentru a crea un acoperiș pentru a crea un acoperiș pentru a crea un acoperiș.
  • Utilizați acoperișul pergolei dvs. pentru a instala plante agățate pentru un hangout de backyard umbrite sau șiruri Unele lumini de zână pentru ao face locul perfect pentru seara de divertisment.
  • Adăugați mobilier de salon pentru a crea un sentiment de stațiune sau pentru a scoate o masă și scaune pentru o opțiune de luat masa în aer liber.
  • Imagine intitulată Do Design Landscaping Pasul 17
    4. Instalați A bazin sau caracteristică de apă pentru un sentiment tropical. Adăugarea de apă în spațiul din spate va transforma într-o evadare Zen. Dimensiunea și complexitatea caracteristicilor dvs. de apă depind de spațiul dvs. și de timpul pe care trebuie să-l cheltuiți pentru întreținere.
  • O mică fântână de apă este un loc bun pentru a începe dacă doriți să încercați să adăugați o caracteristică a apei.
  • Pentru o provocare intermediară, adăugați un bazin reflectorizant sau iazul Koi la curtea dvs. De asemenea, puteți adăuga plante de apă dacă doriți ca piscina să se amestece în grădina dvs.
  • Adăugați o iaz mare sau o fântână de apă pentru un stil dramatic.
  • Avertizări

    Verificați dacă aveți nevoie de permise înainte de a efectua modificări majore ale peisajului sau începerea unui proiect de construcție.

    sfaturi

    Măgari ce tip de sol aveți și alte caracteristici naturale ale curții dvs. atunci când plantați o grădină. În plus față de climatul curții dvs., tipul de sol pe care îl aveți va determina, de asemenea, ce fel de plante vor prospera.
  • Ia în considerare factori precum vântul și precipitarea atunci când creați peisajul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar