Cum de a construi o paddock de jucărie

Dacă aveți o dragoste pentru cai, dar nici nu vă puteți permite să păstrați unul sau părinții dvs. nu vă vor permite să aveți un cal, de ce să nu construiți un paddock jucărie în schimb. Folosiți paddockul pentru cai de jucărie sau orice alte jucării pe care le doriți sau doar să vă distrați pentru ponei imaginare, cai sau chiar unicorns! Începeți la numărul unu de mai jos.

Pași

  1. Imaginea intitulată Construiți un paddock jucărie Pasul 1
1. Obțineți o bordură dură, lemn sau chiar carton, aproximativ 24 de centimetri cu 17 inci (61 cm cu 43 cm) Dacă utilizați un cal Schleich, destul de mare dacă utilizarea unui Breyer, luați în considerare și cantitatea de cai pe care aveți și ajustați dimensiunea potrivită cerința dvs., deși acest lucru va conține aproximativ 4 figurine Schleich confortabil.
  • Imaginea intitulată Construiți un paddock jucărie Pasul 2
    2. Obțineți niște bucăți lungi de lemn, de preferință destul de subțiri și în benzi mici. Dacă este necesar, a văzut-o la înălțime, doriți ca gardul să fie, încercați chiar sub cap. Măsurați-le astfel încât să se potrivească fiecărei părți a lemnului, două mai mult timp pentru laturile mai lungi și două pentru cele mai scurte. De asemenea, asigurați-vă că acestea nu sunt prea groase, deci nu invadează spațiul. Dacă se dorește, o bucată de lemn de 4 inch (10 cm) poate fi tăiată din partea mai mică pentru a face o gateway. Lăsați bucata de 10 cm de lemn într-o parte.
  • Imagine intitulată Construiți un paddock de jucărie Pasul 3
    3. Dacă nu faceți o gateway, ignorați acest pas și mergeți direct la pasul ulterior. Cu bucata de 10 cm de lemn, utilizați balamale și înșurubați-le pe partea mai mică înainte de a le lipi. Odată ce acest lucru a fost făcut, înșurubați-l pe poarta, asigurându-vă că sunt siguri. În cazul în care balamalele nu sunt disponibile, utilizați un gard de jucărie sau un improvizat unul în schimb, poate din curățători de țevi sau bastoane de lollipop.
  • Imagine intitulată Construiți un paddock de jucărie Pasul 4
    4. Lipiți bucățile de lemn în partea laterală a padocului folosind lipici de lemn. Acestea vor face gardurile în jurul paddockului. Așteptați să se usuce folosind instrucțiunile producătorilor și asigurați-vă că sunt sigure - dacă nu reporniți pasul până când nu sunt. Dacă este caldă și nu se datorează ploii, pleacă afară într-o zonă sigură în care nu pot ajunge la animale, să se usuce pentru noapte. Sau într-un dulap de aer cu aer cald.
  • Imaginea intitulată Construiți un paddock de jucărie Pasul 5
    5. Colectați o iarbă astroturf și folosiți-o ca iarbă a calului, acest lucru poate fi găsit pe site-uri precum Amazon. Dacă acest lucru nu este disponibil, încercați să utilizați o bucată verde de hârtie sau o lână tăiată în schimb. Lipiți iarba până la placa de hârtie și așteptați ca adezivul să se usuce. (Acest lucru este opțional, nu trebuie să-l lipiți la bord pentru diferite scene, să înlocuiți iarba cu nisip pentru un inel de dresaj sau un șuvoi de lemn. Ați putea folosi chiar pietre și pietricele!)
  • Imagine intitulată Construiți un paddock jucărie Pasul 6
    6. Uita-te la calul tău bucurați-vă de noua ei casă! Faceți niște salturi mici din lemn sau din carton pentru un efect mai realist. Poate folosiți o păpușă mică sau un călăreț pentru a vă plimba calul. Din cele mai bune magazine de jucărie, arborii și adăposturile pot fi disponibile, pentru acea atingere suplimentară. De asemenea, puteți găsi roci și pietricele în grădină, fac ziduri mari, salturi și peisaje!
  • sfaturi

    De asemenea, ia în considerare ce mediu doriți. Va fi în munți? Va fi în pădure? Aproape de o cascadă poate? Rezultatele sunt nesfârșite!
  • Dacă doriți să faceți un stilou separat, dar nu doriți să îl separați complet, utilizați 1 dintre laturile lungi și tăiați o secțiune de 10 cm, la fel ca și cu poarta. Atunci vă puteți alătura împreună cu o poartă.
  • Utilizați copaci de plastic pentru a face scena mai realistă și plăcută pentru calul dvs. de jucărie. Acestea vor servi, de asemenea, ca un obstacol pentru a descompune scena.
  • Puneți un adăpost de câmp în câmp. Oriunde este minunat. Poate chiar de pe teren, dar se alătură cu adeziv și o gateway.
  • Încercați să faceți acest lucru în afara vara, sau dacă acest lucru nu este posibil, utilizați o cârpă veche și acoperiți orice suprafețe pentru a evita acoperirea lipiciului.
  • Puteți face cât mai multe gateway-uri pe care doriți ca caii tăi să vină și să plece.
  • Pentru a face scena mai realistă, încercați să folosiți o rețea pe care ați putea găsi o ambalare portocalie și să o umpleți cu fân, paie de rumeguș pentru o plasă de fân, apoi legând-o pe laturi. Dacă aceste lucruri nu sunt disponibile, utilizați lână galbenă tăiată în bucăți. Ei servesc ca un înlocuitor minunat.
  • Obțineți o hârtie și puneți-o pe un lipici obțineți o iarbă reală și puneți pe iarba de pe adezivul face garduri prin folosirea crenguțelor, făcând mâncăruri și boluri de apă prin utilizarea bolurilor de hârtie.
  • Avertizări

    Acoperiți întotdeauna suprafețele pentru a evita lipiciul care merge peste ele.
  • Fiți foarte atenți la tăierea ca și ferăstraiele sunt periculoase. Cereți unui adult să o facă pentru dvs.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lipici de lemn
    • Hard bord sau carton
    • Benzi de lemn
    • Astroturf
    • balamale dacă se dorește
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar