Cum de a schimba armura în crezul asasinului ii

Assassin`s Crend 2 este un joc de acțiune de acțiune în 2009 în Italia în anii 1400. Jocul și predecesorul său, Creed Assassin, au fost dezvoltate de Ubisoft și au fost publicate pentru Microsoft Xbox 360, Sony Playstation 3 și PC. Combaterea este o parte frecventă a jocului, iar dușmanii devin mai puternici pe măsură ce progresați. Cumpărarea și echiparea noilor seturi de armuri vor crește piețele de sănătate ale jucătorului și va oferi o mai bună apărare împotriva loviturilor inamice. Jucătorii încep fără armuri, dar în timp ce progresează diferite seturi devin disponibile simultan în toate locațiile de fierar. Următorul ghid descrie modul de a găsi un fierar, cumpărați armura și cum să-l dai.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui fierar
  1. Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
1. Întrerupeți jocul și selectați "Hartă" din meniul. Alternativ, puteți lovi "Harta rapidă" Butonul: Butonul Selectare pe PlayStation 3, butonul BACK pe Xbox 360 și tasta Tab pe PC.
  • Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    2. Derulați în jurul hărții și măriți oricare dintre orașe sau orașe. (Defilați cu mouse-ul sau joystick-ul stâng.) Fierarii sunt marcați de "ciocan" Icoane pe hartă. Există de obicei mai mulți fierari în fiecare zonă.
  • Puteți seta un magazin de fierar ca destinație de călătorie țintă selectând-o pe hartă. Acest lucru va oferi o săgeată pe mini-hartă îndreptată în direcția magazinului selectat.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărarea și schimbarea armurii la un fierar
    1. Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    1. Mergeți până la un stand de fierar și vorbiți cu negustorul. Acest lucru aduce un ecran de inventar cu "Cumpără" și "Vinde" Opțiuni. Selectați "Cumpără."
  • Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    2. Alege "Armură" Din lista de categorii. Alte categorii includ "Arme," "Reparație," și "Muniţie."
  • Armura este împărțită în diferite bucăți și tipuri, permițând jucătorilor să cumpere o piesă nouă de seturi.
  • Armorul adaugă un anumit număr de pătrate de sănătate în bara de viață și vine cu un număr stabilit de puncte de lovit care indică cât de multe daune pe care le puteți lua înainte de a avea nevoie de reparații. Aceste numere corespund, astfel încât punctele de lovire ale piesei armurii sunt epuizate, pătratele de sănătate pe care le-a furnizat vor fi blocate și neutilizate. Fiecare piesă poate fi reparată separat sau un set poate fi reparat cu totul într-un fierar.
  • Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    3. Alegeți tipul de armură pe care doriți să îl achiziționați:
  • Setul de armuri din piele include vambrae din piele pentru 1,100 de florini, piele de piele pentru 1,140 florini, spaulderi din piele pentru 2.300 de florini și paza pieptarului pentru 4370 florini.
  • Setul de armuri Helmschmied include grevei de la Helmschmied pentru 4940 de florini, helmschmied vambraces pentru 5.100 de florini, spaulderi helmschmied pentru 6200 de florini si paza pieptarilor de 10.800 de florini.
  • Setul de armuri metalice include grăsime metalice pentru 7.200 de florini, vambrame metalice pentru 6.300 de florini, pauldroni metalici pentru 12.000 de florini și gardian metalic pentru 17.200 florini.
  • Seturile de armuri de Missaglias include Missaglias Greaves pentru 14.600 de florini, Missaglias Vambraces pentru 12.000 de Florine, Missaglias Pauldrons pentru 21.300 de florini și Garda Missaglias pentru 27.900 de florini.
  • Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    4. Confirmați achiziția. Odată ce ați cumpărat o bucată de armură, meniul va întreba dacă doriți să-l dați. Acest lucru va aplica automat piesa la caracterul dvs. Selectați "da" Pentru a confirma acțiunea.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea armurii la Vila Auditore
    1. Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    1. Călătorește în Monteriggioni.
  • Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    2. Du-te la Vila Auditore.
  • Imagine intitulată Schimbarea armurii în asasin
    3. Du-te la armura și abordați un afișaj Armor. Puteți echipa diferitele seturi de armuri selectându-le și alegeți piesele pe care doriți să le purtați din lista de meniuri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Singurul set de armuri care nu sunt disponibile pentru cumpărare este armura lui Altair. Setul oferă cele mai multe pătrate de sănătate și rezistență la daune împotriva dușmanilor în joc. Nu are nevoie de reparații. Jucătorul trebuie să colecteze 6 sigilii găsite în întreaga lume a jocului pentru a debloca poarta că armura este în urmă. Armura se află în subsolul Villa Auditore.
  • Cumpărarea celei mai bune armuri disponibile este recomandată pentru cumpărarea celor mai bune arme disponibile. Deoarece o mare parte a luptei se bazează pe uciderea unică și să evite loviturile inamice, calitatea armelor nu joacă un rol important ca o calitate a armurii.
  • Disponibilitatea seturilor de armuri este eșalonată în timpul jocului. Jucătorii trebuie să completeze anumite cantități de secvențe de memorie pentru a atinge diferite seturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar