Cum să vă proiectați propriile marcaje

Cu excepția cazului în care citiți o carte întreagă într-o singură ședință, este posibil să aveți nevoie de o modalitate de a vă marca progresul pe măsură ce mergeți. Mulți oameni se îndreaptă spre colțurile paginilor pentru a-și marca locul, dar marcajele Do-It-Yourine vă pot ajuta să vă mențineți cartea intactă în timp ce adăugați un alt mic ceva care să vă facă să vă bucurați de o carte bună și mai bună. Marcaje personalizate pot face, de asemenea, cadouri mari pentru iubitorii de carte. Efectuarea de marcaje dvs. este o ambarcațiune ușoară care poate face orice carte mai specială.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unui marcaj de hârtie de bază
  1. Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 1
1. Decideți ce material principal doriți să utilizați. Puteți utiliza carton de imprimare de card sau lucioasă sau lucioasă pentru materialul principal al marcajului. Ambele opțiuni vin într-o varietate de culori și modele pentru a alege de la pentru a se potrivi stilului dvs. unic sau pentru a folosi orice material suplimentar pe care îl aveți în propria dvs. casă.
  • Marcajul dvs. trebuie să aibă o bază solidă, cum ar fi carton, pentru a da marcajului o structură și pentru ao păstra de la îndoire. Cardstock gros sau lucrări nu au nevoie întotdeauna de o bază de carton, dar hârtie de construcție subțire sau hârtie regulată de imprimantă va avea nevoie de o bază solidă.
  • Uită-te pentru a vedea ce ai deja în casa ta. Utilizați carton dintr-o cutie de cereale, o cutie de pantofi veche sau o cutie în mișcare.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 2
    2. Alegeți decorațiunile. Decorarea marcajului dvs. nu este doar cea mai distractivă parte a procesului, dar vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a fi creativ și faceți marcajul dvs. mai unic și personal. Multe articole decorative pot fi găsite deja în casa dvs.
  • Butoane, broșe și chiar bijuterii de costume pot face toppers creativ pentru marcaje și oferă o oportunitate de a adăuga un pic de personalitate.
  • Poze cu familia, prietenii și animalele de companie adăugați o atingere extra personalizată la marcajul dvs. și faceți cadouri speciale.
  • Stencilurile vă pot ajuta să adăugați propriile desene sau litere. Stencilurile vin într-o varietate largă, de la animale la caligrafie.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 3
    3. Determină dimensiunile. Înainte de a începe tăierea, măsurați înălțimea și lățimea materialului principal și cartonului de bază la dimensiunea dorită, asigurându-vă că toate părțile sunt egale. Trasați conturul măsurat al marcajului dvs. pe materialul principal pentru a crea un șablon pentru tăiere.
  • Dacă doriți să puneți un design pe ambele părți ale marcajului, tăiați două bucăți de hârtie pentru a fixa la partea din față și din spate a bazei de carton.
  • După determinarea mărimii marcajului dvs., măsurați desenele alese, fie imagini, fie șabloane, pentru a se potrivi zonei.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 4
    4. Tăiați marcajul și decorațiunile. Foarfecele sunt utile pentru tăierea benzilor lungi de hârtie pentru corpul marcajului. Un cuțit X-Acto este util pentru tăierea șabloanelor sau a altor margini sau colțuri fine, delicate.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 5
    5. Aranjați-vă decorațiunile. Fără a lipi încă nimic, puneți decorațiunile, șabloanele sau imaginile în care le-ați plăcea la produsul final. Dacă vă desenezi propriul design, utilizați creionul. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a muta lucrurile în jurul valorii sau de a încerca diferite layouts înainte de a face ceva permanent.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 6
    6. Atașați-vă decorațiunile. Este timpul pentru marcajul dvs. să se formeze, deci începeți prin lipirea materialului principal de hârtie la baza cartonului. Lăsați totul să se usuce înainte de a vă atașa decorațiunile.
  • Ciment de cauciuc funcționează excelent pe hârtie, carton și imagini. Dar adezivul cald este ideal pentru atașarea butoanelor, broilor și a altor topperi de plastic sau metal.
  • Odată ce adezivul din materialul principal și de bază este uscat, adeziv pe orice imagini, decupaje de șablon sau toppers decorative pe care doriți. Din nou, lăsați aceste materiale să se usuce înainte de a utiliza marcajul sau să se deplaseze la următorul pas.
  • Când tot lipirea este uscată, culoarea în orice desene sau stenciling pe care le-ați desenat. Dacă există colțuri sau zone care au nevoie de mai mult lipici, aplicați cu atenție și lăsați să se usuce.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea unui marcaj de colț rapid
    1. Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 7
    1. Decideți designul marcajului dvs. Aceste marcaje de colț pot varia de la un colț color solid de bază la desenele ca inimi sau conuri de înghețată. Indiferent de designul pe care îl alegeți va determina ce țesătură de culoare să cumpere.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 8
    2. Pregătiți-vă materialele. Pentru acest marcaj, veți avea nevoie de pătrate de culoare sau de alegere de design, foarfece, un conducător, un ac de cusut și fie firul de cusut, fie firul de broderie al alegerii culorii.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 9
    3. Descrieți-vă designul. Dacă faceți un design simplu, ca o inimă, utilizați un marker pentru a desena schița de formă pe pâslă înainte de a începe tăierea.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 10
    4. Taie forma ta. Măsurați un colț al pătratului restrâns pentru a se potrivi colțului paginii cărții. Pliați pătratul simțit în jumătate, aliniați colțurile și tăiați colțurile împreună pentru a crea două tăieturi egale măsurate.
  • Imagine intitulată Design propriile dvs. Marcaje Pasul 11
    5. Asamblați colțurile. Aliniați cele două decupaje de colț și coaseți împreună două dintre marginile de-a lungul orizilor. Lăsați o parte deschisă sau în partea de sus a designului dvs., pentru a aluneca peste colțul paginii dvs. de carte.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea unui marcaj de hârtie
    1. Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 12
    1. Adunați-vă materialele. Pentru acest marcaj, veți avea nevoie de un adeziv fierbinte, un adeziv fierbinte sau o țesătură de țesătură, o varietate de clești colorate, o varietate de butoane și panglică în culorile alese.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 13
    2. Alegeți butonul. Deoarece butoanele vin atât de multe forme, dimensiuni și modele, puteți fi creativi și faceți marcaje care se potrivesc stilului dvs. unic. Se potrivesc cu dulapul colorat la butonul la alegere.
  • Asigurați-vă că dacă utilizați un buton mare pe care îl utilizați, de asemenea, mașini de hârtie mari sau foarte mari sau altfel, hârtia va aluneca din paginile cărții.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 14
    3. Tăiați mici dreptunghiuri de pâslă. Mici dreptunghiuri nu ar trebui să fie mai mult decât partea din spate a butonului. Puneți un dollop mic de adeziv pe partea din spate a butonului și aderarea la clema la adeziv. Acoperiți adezivul încă umed cu micul decupaj de simțit pentru a vă asigura o finisare netedă.
  • Imagine intitulată Design propriile marcaje Pasul 15
    4. Pregătiți-vă panglicul. Panglica ar trebui să măsoare 4 în / 10.16 cm lungime și 1 în / 2.54 cm lățime. Alegeți un sortiment de 2-3 culori pe cabină de hârtie pentru a face acest hârtie suplimentar mai luminos și distractiv. Pur și simplu legați panglica de alegere până la capătul Clipului de hârtie în noduri mici și strânse.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar