Cum să curățați și să vă organizați camera

Ați vrut vreodată să aveți o cameră organizată? Ai ajuns la locul potrivit! În acest articol, veți afla cum să faceți o cameră murdară în camera curată și organizată pe care ați visat-o întotdeauna!

Pași

  1. Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 1
1. Luați totul de pe pat, cu excepția saltelei. Apoi, spălați-vă așternutul. În timp ce acest lucru este în spălare, încercați să luați unele dintre elementele de pe podea sau continuați cu pașii. Răsturnați salteaua pentru a mări durata de viață și confortul dvs. Când se termină spălarea, faceți patul! Asigurați-vă că ați învățat pernele în orice fel doriți! Face patul curat, dar, de asemenea, adăugați o atingere a personalității proprii. Făcând patul face o mare diferență în camera dvs.
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 2
    2. Scoateți perdelele de pe fereastră și puneți-le în mașină de spălat.
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 3
    3. Organizați-vă masa de noptieră. Ia totul în afara și din ea. Organizați sertarele și partea de sus a acestuia. Ștergeți masa de noptieră și treceți prin elementele pe care le-ați eliminat de pe masa de noptieră. Puneți ceva important pe care îl aveți nevoie în partea de sus a acestuia ca un telefon mobil etc. Dar încercați să nu faceți prea aglomerate.
    Sfat de experți
    Kathi Burns, CPO®

    Kathi Burns, CPO®

    Organizatorul profesional certificat de bord este un organizator profesionist certificat de consiliu (CPO) și fondatorul organizat și energizat!, Afacerea ei de consultanță cu o misiune de a împuternici oamenii să-și stăpânească mediul și imaginea personală, ajutându-i să-și asume controlul, să-și schimbe și să-și organizeze viața. Kathi are peste 17 ani de experiență de organizare, iar munca ei a fost prezentată pe case și grădini mai bune, știri NBC, America de dimineață bună și antreprenor. Are BS în comunicare de la Universitatea din Ohio.
    Kathi Burns, CPO®
    Kathi Burns, CPO®
    Organizator profesionist certificat

    Începeți decluttering într-o zonă în care puteți avea o victorie rapidă. Veți fi încurajați de progresul dvs. și veți continua să declanșați restul camerei în loc să vă copleșiți. Începeți cu sertarul de șosete sau de noapte, orice zonă nu sunteți atașată emoțional, înainte de a vă deplasa până la proiecte mai mari.

  • Imagine intitulată adânc curată și organizează camera dvs. Pasul 4
    4
    Organizați-vă biroul, Deoarece școala este foarte importantă, iar școala este cea mai ușoară într-o zonă organizată. Luați totul de pe birou și sortați-l. Păstrați doar lucrurile importante pentru a lucra sau la școală și găsiți case pentru orice altceva. Ștergeți biroul și organizați perfect elementele de pe birou. De asemenea, ștergeți scaunul de birou. Aveți mai multe șanse să lucrați bine dacă vă simțiți confortabil, curat și organizat.
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 5
    5
    Organizați-vă rafturile. Clarificați rafturile și sortați elementele. Apoi, ștergeți rafturile și dați-i un minut să se usuce. Apoi, organizați cărți și păstrați-vă. Amintiți-vă, nu doriți să creați un raft nedorit, astfel încât să nu puneți lucruri care sunt irelevante pentru celelalte elemente de pe raft.
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizează camera dvs. Pasul 6
    6
    Organizați hainele în dulapul dvs. un anumit mod. În primul rând, ștergeți dulapul. Spălați toate hainele. Dacă îmbrăcămintea nu se potrivește, atunci donați-o. Vacuum / Mop / Șampon Podele și ștergeți rafturi, rafturi și alte părți ale dulapului. Apoi, închideți elemente delicate (notați că elementele tricotate trebuie să fie pliate în sertare pentru a preveni întinderea firelor). Obțineți mai multă uzură din dulapul dvs. prin aducerea câtorva elemente rareori uzate într-o poziție mai proeminentă. Dacă nu purtați articole, ar trebui să scăpați de ele, făcând spațiu pentru îmbrăcăminte pe care o veți purta. Apoi, închideți-vă sau așezați restul hainei pe rafturi. Puneți hainele împreună (pulovere cu pulovere, rochii cu rochii, blugi cu blugi, etc.) Acum, organizați-vă perfect pantofii. Ar trebui să păstrați întotdeauna pantofi cu haine așa dimineața, vă puteți îmbrăca de la cap până la pantofi.
  • Imagine intitulată adânc curată și organizează camera dvs. Pasul 7
    7. Luați totul din dress, pliați lucrurile și ștergeți-o jos! Apoi, organizați-vă hainele în dresser. Este o idee bună să păstrați toate șosetele și toate lenjeria de corp împreună, astfel încât să puteți vedea instantaneu dacă vă aflați! Încercați să nu așezați lucrurile pe partea de sus a dresserului, dar dacă faceți acest lucru, nu vă dezordineți.Încercați să plasați elemente relevante pe acesta, ca o cutie de bijuterii sau ceas deșteptător.
  • Imagine intitulată adânc curată și organizează camera dvs. Pasul 8
    8. Ordonat orice altceva care nu este listat în acest articol. Asigurați-vă că ștergeți toate suprafețele pe care le curățați. Dacă aveți o oglindă, un televizor sau un computer în camera dvs., ștergeți ecrane. Scoateți coșul de gunoi și luați articolele donate la o stație de donare (bunăvoință sau un magazin de experiență) Asigurați-vă că aveți un loc pentru tot, dar dacă nu aparține în camera dvs., luați-o în locul în care face parte!
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 9
    9
    Praf, vid sau mop, spălați ferestrele și dacă doriți, pulverizați-vă mirosul preferat de odorizant de aer. Apoi, deschideți toate blind-urile! Lumina soarelui este atingerea finisajului!
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 10
    10. Asigurați-vă că vă place modul în care camera dvs. arată. Dacă te plictisești, schimbi-o. Asigurați-vă că ați mutat lucrurile în jur, pentru a obține ajutor, astfel încât să nu vă rănești.
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 11
    11. Du-te prin orice containere cu lucruri nefolosite. Donați lucruri nedorite sau nedorite. Pentru lucrurile pe care doriți să le organizați să o organizați înapoi în recipient și să găsiți un loc pentru coșul de gunoi unde nu se uită aglomerat.
  • Imagine intitulată adânc curățată și organizați camera dvs. Pasul 12
    12. Bucurați-vă de camera dvs. curată și organizată acum! Asigurați-vă că dacă luați ceva pe care l-ați pus. Începeți o rutină zilnică pentru a vă ajuta să vă asigurați că camera dvs. rămâne să arate bine!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă este vorba de noapte și întârzie întârzierea, nu stați până la sfârșit. Odată ce dimineața și te trezești, poți continua să curățești camera.
  • Luați-vă timpul, dacă vă grăbiți, probabil va ajunge să privească rău.
  • Încercați să nu mutați lucrurile în camera dvs. Dacă este ascunsă, atunci poate ar trebui să meargă. Asigurați-vă că nu vă distrați cu lucruri în timp ce vă curățați camera - este doar deșeuri mai mult timp!
  • Încercați să faceți o curățare mare ca aceasta pe un weekend, acest lucru vă va permite să aveți un pic mai multă libertate cu privire la ce oră o faceți. De asemenea, puteți răspândi lucrarea pe câteva zile (sâmbătă și duminică).
  • Încercați să faceți o ordonare zilnică.
  • Nu lăsați camera dvs. să devină dezordonată! Pentru a evita acest lucru, începeți o rutină zilnică pentru ao păstra bine! Amintiți-vă aceste reguli simple: "Dacă o scoateți, puneți-o înapoi" și "Dacă aduceți un articol, luați un articol."
  • Transformați o anumită muzică în timp ce curățați camera, dar nu vă distrați atenția.
  • Nu vă frustrați dacă vă duce mult timp. Totul merită în cele din urmă!
  • Încercați să faceți o "15 pe, 15 off, 15 pe" Sistem de curățare. Curățați și organizați o zonă timp de 15 minute, apoi treceți la o altă zonă pentru a curăța / organiza timp de 15 minute și apoi reveniți la prima zonă timp de 15 minute, apoi luați o pauză de 15 minute. Acest lucru vă va ajuta să nu vă plictisiți cu diferitele zone, astfel încât să puteți curăța mai eficient. Asigurați-vă că lăsați o mulțime de timp pentru acest lucru sau riscați să ajungeți la mai multe zone parțial curățate, în loc de o cameră perfect organizată!
  • De asemenea, dacă aveți un computer, TV sau un telefon mobil în camera dvs., asigurați-vă că ștergeți toate ecranele, telecomenzi și tastaturi.
  • Și dacă este posibil, utilizați o cârpă specifică de curățare cu super-microfibre la praf.
  • Când vă curățați camera, faceți hainele în categorii, astfel încât să puteți găsi lucruri mult mai ușor. Va fi o povară de pe umeri.
  • Planificați un timp în fiecare weekend pentru a curăța ceva murdar.
  • Când vă curățați camera, aveți grijă să nu porniți televizorul și dacă vă concentrați doar pe camera dvs., veți fi făcut într-o persoană. Stocați lucruri pe care nu le veți folosi acum pe o cutie și puneți-o în dulapul dvs. sau sub patul dvs.
  • Asigurați-vă că adăugați atingerile personale!
  • Dacă există ceva ce nu mai folosiți, probabil că ar trebui să-l depozitați sau să-l dați departe, astfel încât să nu ia niciun spațiu.
  • Încercați să păstrați o cameră ordonată, astfel încât să nu trebuie să vă curățați atât de mult.
  • Adânc curățați camera o dată pe săptămână, de preferință într-un weekend și când vă treziți, ordonați camera dvs., astfel încât este mai ușor să curățați adânc. Dacă împărțiți o cameră, cereți-i să vă ajute să curățați.
  • Nu încercați să împingeți totul într-un singur loc mic.
  • O sugestie de organizare este de a obține niște borcane vechi și de a pune stilouri și creioane, etc. în ele.
  • Când puneți ceva pentru o vreme, atunci nu doriți să o curățați, încercați să o curățați cât mai mult, altfel face ca camera dvs. să fie chiar mai messter.
  • Când curățarea face un joc. Porniți un cronometru și vedeți dacă puteți obține o zonă făcută în mai puțin de 10 minute. Acest lucru face acest lucru distractiv și uneori mă face să curăț mai repede.
  • Curățați-vă singur altfel, ați putea fi distras de ceea ce vorbiți și opriți curățarea!
  • Țineți întotdeauna jucăriile într-un piept de jucărie.
  • Scapa de lucruri pe măsură ce mergeți din cauza dvs. așteptați până la capăt veți fi amestecați cu lucrurile pe care doriți să le păstrați și lucrurile pe care doriți să le scapi de.
  • Dacă te obosesc de mobilier vechi și uzat, du-te cumpăra niște lucruri noi! Arată frumos dacă ai tot ce se potrivește.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar