Cum să devii un astrolog

Domeniul astrologiei datează de mii de ani. În timp ce zilele sale ca o carieră respectată pot părea că, astrologia rămâne o cale viabilă cu determinarea și abilitățile corecte. A deveni un astrolog necesită o mare parte din timp și răbdare, dar în curând veți cunoaște tipul de educație și practică pe care trebuie să o faceți de la a fi un novice astrologic la un profesionist certificat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Studierea astrologiei pe cont propriu
  1. Imaginea denumită devine un astrolog pas 1
1. Aflați vocabularul astrologiei. Știind toate semnele zodiacului și semnificațiile planetelor vă vor ajuta să începeți în procesul de a deveni un astrolog. Dacă știți deja elementele de bază, citiți cărți care vă vor împinge cunoștințele pentru a merge mai adânc.
  • Classics ca Ghidul esențial pentru astrologia practică Până în aprilie Elliott Kent, Astrologia lui Parker de Derek și Julia Parker și Pe sferele cerești de Helena Avelar și Luis Ribeiro vă va oferi atât o prezentare generală a domeniului, cât și a explicațiilor aprofundate ale conceptelor.
  • Pentru un ghid online pentru termeni astrologici, încercați http: // TeastrologyDictionary.COM.
  • Imaginea intitulată devine un astrolog cu pasul 2
    2. Discutați cu alții despre astrologie. Una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți înțelegerea cu privire la elementele de bază ale astrologiei este să discutați cu prietenii dvs. despre interesul dvs. și chiar să verificați grupurile de astrologie, atât online, cât și în persoană.
  • Aducerea astrologiei cu prietenii dvs. poate fi descurajantă, dar mulți oameni se bucură să audă despre ei înșiși. Întrebați dacă știu multe despre semnele lor astrologice și, dacă nu, oferiți-le să le spuneți despre Soarele, Luna și Semnele lor în creștere. Dacă prietenul dvs. știe ceva despre astrologie, ați găsit pe cineva să aibă mai multe conversații în profunzime cu.
  • Puteți utiliza Internetul pentru a găsi camere de chat astrologie, forumuri și chiar întâlniri în zona dvs. Consiliul Național pentru Cercetare Geocosmică are capitole locale cu întâlniri enumerate pe site-ul său web.
  • Imaginea intitulată deveni un astrolog 3
    3. Studiați diagramele astrologice. Astrologii fac mai mult decât să scrie horoscoape pentru ziare și să învețe INS și Outs of Natal și Graficele de evenimente vă vor oferi fundația pe care trebuie să o deveniți un astrolog.
  • Graficele sunt modul în care astrologii încearcă să surprindă și să prezică momentele în timp. Învățând despre casele astrologice, progresul diagramelor, aspectele, ephemera, retrogradă și altele asemenea vor asigura că aveți instrumentele necesare pentru a efectua o interpretare astrologică completă.
  • Încercați o carte ca Graficul de interpretare a graficului de Stephen Arroyo pentru instrucțiuni detaliate despre cum să interpretați o diagramă.
  • Sfat de experți
    Jessica Lanyadoo

    Jessica Lanyadoo

    Astrolog și psihic MageSesica Lanyadoo este un astrolog cu peste 20 de ani de experiență de consultanță. Ea este autorul astrologiei pentru relații reale: înțelegându-mă, eu și cum ne înțelegem cu toții și este gazda astrologiei și sfaturilor populare, fantomă de podcast. Lanyadoo a găzduit astrologia digitală a TLC arată Stargazing și scrie horoscop săptămânal și lunar care vă ajută să vă vindecați.
    Jessica Lanyadoo
    Jessica Lanyadoo
    Astrolog și mediu psihic

    Expertul nostru este de acord: Există o mulțime de materiale de lectură pe care le puteți trece pentru a afla mai multe despre diagramele astrologice. Vă recomandăm cartea de compatibilitate a soarelui, "astrologia iubirii și sexului: un ghid modern de compatibilitate" de Annabel Gat. Pentru a afla astrologia la nivel de bază, încercați seria "singura modalitate de a învăța astrologia."Apoi, există cartea mea," Astrologia pentru relații reale: înțelegându-vă, eu și cum ne înțelegem cu toții."

  • Imaginea intitulată deveni un astrolog pas 4
    4. Practicați interpretarea graficelor prietenilor dvs. Odată ce învățați elementele de bază ale modului de interpretare a diagramelor astrologice, practicați-vă cu prietenii și obțineți o simțire pentru felul de muncă pe care o veți face ca un astrolog.
  • Puteți utiliza instrumente online pentru a genera graficul lor, cum ar fi http: // Astro.COM sau http: // Cafestarologie.COM. Unele resurse vor oferi, de asemenea, interpretări pe care le puteți verifica împotriva dvs. pentru a vedea cât de bine faceți acest lucru.
  • Dacă sunteți știut printre prietenii dvs. ca un ventilator de astrologie, puteți vedea dacă vă vor recomanda prietenilor pe care îi cunoașteți mai puțin bine. Acest lucru vă va oferi practică care lucrați cu oamenii pe care nu le cunoașteți deja.
  • Sfat de experți
    Jessica Lanyadoo

    Jessica Lanyadoo

    Astrolog și psihic MageSesica Lanyadoo este un astrolog cu peste 20 de ani de experiență de consultanță. Ea este autorul astrologiei pentru relații reale: înțelegându-mă, eu și cum ne înțelegem cu toții și este gazda astrologiei și sfaturilor populare, fantomă de podcast. Lanyadoo a găzduit astrologia digitală a TLC arată Stargazing și scrie horoscop săptămânal și lunar care vă ajută să vă vindecați.
    Jessica Lanyadoo
    Jessica Lanyadoo
    Astrolog și mediu psihic

    Nu săriți piesele esențiale pentru piesele distractive. Când învățați astrologia, este tentant să ignorați elementele de bază plictisitoare și să sară direct la piesele distractive. Astrologia este foarte matematică și necesită o mulțime de memorare, care poate deveni plictisitoare. Dar dacă doriți să o învățați în mod corespunzător, trebuie să începeți cu lucrurile mai plictisitoare, dar importante.

  • Imaginea intitulată deveni un astrolog Pasul 5
    5. Obțineți graficul dvs. citit profesional de către mai mulți astrologi. Înainte de a vă începe călătoria spre a deveni un astrolog, va vedea câțiva astrologi profesioniști și a obține citiri făcute de ele vă vor ajuta să învățați despre tipurile de citiri Astrologi oferta.
  • Notați ce vă place și nu vă placeți despre fiecare. Există mai multe tradiții și stiluri de interpretare în astrologie, iar acest lucru vă va ajuta să restrângeți care preferați.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind educat și certificat ca un astrolog
    1. Imaginea intitulată deveni un astrolog Pasul 6
    1. Continuați să citiți diagrame și să aflați despre astrologie. Astrologia este un domeniu în care având o bază puternică de cunoștințe este foarte importantă. De-a lungul educației și certificării mai formale, continuați să vă practicați abilitățile și învățați despre concepte și metode astrologice avansate.
    • O modalitate de a vă deplasa de la a fi un pas serios față de a deveni un astrolog profesionist este de a învăța cum să construim grafice astrologice, mai degrabă decât să le interpreteze.
    • Astrologii profesioniști utilizează, de asemenea, tranzituri și progresii pentru a face prognoza astrologică sau predicția evenimentelor viitoare. Aplicarea cunoștințelor dvs. la acest aspect al astrologiei vă va pune înainte de majoritatea amatorilor.
  • Imaginea intitulată devine un astrolog Pasul 7
    2. Să ia cursuri sau să urmărească un certificat în astrologie, online sau în persoană. În timp ce nu este necesar, educația formală în astrologie poate lovi cu piciorul cariera dvs. ca un astrolog. Luarea claselor cu o școală astrologică cunoscută va contribui la stabilirea că sunteți serios și cunoscuți în legătură cu câmpul.
  • Există școli unde puteți câștiga grade în astrologie, cum ar fi Colegiul Kepler din Seattle, Washington, precum și clasele locale în majoritatea orașelor mari. Programele de certificare online includ Academia Internațională de Astrologie și Facultatea de Studii Astrologice.
  • Trebuie să știți că majoritatea instituțiilor de învățământ superior nu recunosc certificatele sau gradele în astrologie, astfel încât acestea funcționează mai mult ca acreditare profesională în domeniu, mai degrabă decât calificările academice recunoscute universal.
  • Imaginea intitulată deveni un astrolog Pasul 8
    3. Alegeți o cale de carieră în domeniul astrologiei. Ar trebui să decideți dacă intenționați să lucrați cu persoane fizice, la nivel local sau online, în calitate de consultant pentru clienții corporativi sau ca divertisment, scrierea de horoscoape pentru reviste și site-uri web.
  • Dacă nu știți ce fel de astrolog doriți să fiți, căutați astrologii profesioniști din zona dvs. sau pe un site profesional de asociere astrologie și vedeți ce fel de muncă fac.
  • Desigur, ca în orice domeniu, astrologii schimba direcțiile și schimbă locurile de muncă în cursul carierei lor. Nu sunteți blocat cu ceea ce alegeți, dar având o idee bună despre locul în care doriți să mergeți, vă va ajuta să găsiți mentori și să obțineți sprijinul peer.
  • Imaginea intitulată devine un astrolog Pasul 9
    4. Găsiți o ucenicie cu un astrolog profesionist. Odată ce v-ați stabilit ca fiind serios să deveniți un astrolog, puteți căuta un profesionist pentru a vedea dacă vă vor permite să lucrați sub ele ca un ucenic. Fiți pregătiți pentru respingere și aveți o listă de mentori posibili pe care doriți să o întrebați, mai degrabă decât să vă plasați toată speranța pe una.
  • Acest lucru vă va oferi experiență valoroasă, în plus față de feedback cu privire la citirile dvs. dacă astrologul se află în consultările dvs. cu clienții.
  • Vizitarea unui mentor potențial îi va ajuta să vă înțeleagă angajamentul și să vă ofere o șansă de a oferi ajutor ca asistent.
  • Imaginea intitulată deveni un astrolog Pasul 10
    5. Obținerea certificării cu o societate astrologică. Există multe societăți astrologice în Statele Unite și în întreaga lume. De obicei, devenind certificați necesită completarea cel puțin a unui examen și, în unele cazuri, citirile observate.
  • Fiind certificat vă va pune pe harta astrologică și vă va oferi clienților un motiv bun pentru a vă alege.
  • Unele grupuri majore de certificare astrologică sunt Societatea Internațională pentru Cercetare Astrologică, Organizația pentru Astrologie Profesională și Consiliul Național pentru Cercetare Geocosmică.
  • Certificarea ca astrolog vă va ajuta în domeniul astrologiei, dar spre deosebire de un contabil public certificat, cel mai probabil nu va fi recunoscut de alte discipline și meserii.
  • Metoda 3 din 3:
    Deschiderea unei practici astrologice
    1. Imaginea intitulată deveni un astrolog Pasul 11
    1. Determinați legalitatea astrologiei în localizarea dvs. Există orașe, state, provincii și țări în care practica astrologiei profesionale este în afara legii. Va trebui să faceți cercetările necesare privind astrologia în locația dvs. pentru a vedea dacă începerea unei afaceri astrologice este permisă acolo.
    • Dacă astrologia profesională nu este legală în locația dvs., relocarea sau inițierea provocărilor juridice sunt cele mai bune opțiuni. Verificați și vedeți dacă există o organizație astrologică profesională care să vă ajute înapoi provocarea legală dacă alegeți să mergeți pe acea traseu.
  • Imaginea denumită devine un astrolog cu pasul 12
    2. Găsiți o locație pentru afacerea dvs. astrologică. Unii astrologi lucrează din propria lor casă, în timp ce alții au un spațiu de birouri în care efectuează citiri și au consultări. Închirierea sau cumpărarea unui spațiu poate fi costuri prohibitive pentru un început de astrolog, dar în cele din urmă poate fi un mare bun pentru afacerea dvs.
  • Alte opțiuni de luat în considerare sunt astrologii online și vizitele clienților, în care ați interacționa cu clientul practic sau în casa lor, respectiv. Ambele evită costul unui spațiu de birouri fără a vă face ca locuința să fie disponibilă clienților.
  • Imaginea intitulată devine un astrolog cu pas 13
    3. Dobândi documentația necesară. În funcție de locația dvs. și de tipul de practică pe care intenționați să îl începeți, este posibil să trebuiască să solicitați o licență de afaceri.
  • Ca orice afacere mică, o practică astrologică necesită o mulțime de muncă pentru a rămâne pe linia de plutire. Învățând cum să deschis și alerga O afacere mică va fi de neprețuit pentru succesul dvs.
  • Imaginea intitulată devine un pas de astrolog 14
    4. Investiți în instrumente și echipamente astrologice. Fiecare astrolog profesionist are nevoie de anumite instrumente ale comerțului, cum ar fi un computer pentru construcții, software astrologic și un recorder digital, printre altele. Investiția în echipamente de calitate vă va ajuta să transmiteți profesionalismul și să obțineți rezultate bune.
  • Dacă ați lucrat anterior ca asistent sau ucenic pentru un astrolog, luați setul de echipamente ca ghid pentru ceea ce aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată deveni un astrolog pas 15
    5. Stabiliți-vă ratele pentru citirile astrologice. Există o mulțime de variație a costurilor de astrologuri pentru serviciile lor, astfel găsiți un echilibru între o rată care va plăti facturile și o rată care va fi atractivă pentru clienți. Având rate care atrag clienții să se întoarcă din nou la practica dvs. și din nou este o modalitate valoroasă de a vă menține fluxul de numerar în sus.
  • Comparați tarifele cu cele ale altor astrologi de pe piață practica dvs. operează în.
  • Imaginea intitulată deveni un astrolog cu pasul 16
    6. Identificați-vă clienții și piața spre ei. Pentru a fi un astrolog de succes, veți avea nevoie de clientelă pentru a vă frecventa afacerea. Există multe resurse pentru astrologi să afle cine este publicul lor în comunitatea lor și să ajungă cu succes la ei.
  • Marketingul la magazinele noi și metafizice și buletinele de știri este o modalitate clasică de a construi o practică de astrologie.
  • Asigurați-vă că nu subestimați puterea publicității online. Anunțurile vizate vă pot ajuta să ajungeți la clienți care altfel nu s-au gândit să obțină o lectură profesională.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar