Cum se creează o grădină de zână

O grădină de zână este un proiect distractiv DIY care implică realizarea unei grădini minuscule care se pare că ar putea găzdui zane. Pentru a face o grădină de zână, alegeți un container și o locație pentru grădina dvs. Apoi, adăugați plante și arbuști nativi în regiunea dvs. Când ați terminat, accesați cu obiecte drăguțe care arată ca ceva ce va folosi o zână. După ce ați terminat, veți avea o decorare adorabilă pentru a vă bucura.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui container și a locației
  1. Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 1
1. Selectați un recipient. Grădinile de zână sunt, de obicei, adăpostite în recipiente mici. Gândiți-vă la cât spațiu aveți. Dacă vă păstrați grădina în interior, veți avea nevoie de un recipient mai mic. Pentru o grădină în aer liber, puteți folosi ceva mai mare.
  • Elementele bune pentru un container interior includ ceva de genul unui sertar de la un birou vechi pe care nu îl mai folosiți, o oală veche sau un coș de spălare veche.
  • În aer liber, puteți utiliza containere mai mari pentru o grădină mai mare, cum ar fi terenuri mari de grădină sau cutiile mari. O idee distractivă poate fi folosirea unui vagon, astfel încât să puteți mișca grădina de zână în jur.
  • Contul de tipuri de plante pe care intenționați să le creșteți. Unele plante pot avea nevoie de drenaj suplimentar, astfel încât să găsiți un container care să permită o anumită drenaj dacă acesta este cazul. Alte plante pot obține cu mai puțin drenaj.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 2
    2. Schița în grădina dvs. de zână. În timp ce probabil că veți ajunge, probabil, rătăciți din planul dvs. pe măsură ce vă creați grădina, este întotdeauna o idee bună să aveți o schiță brută. În acest fel, veți ști cum să vă monopolați cel mai bine spațiul când vă plantați florile. Faceți o schiță a containerului dvs. și trageți schițele brute ale locului în care veți păstra lucrurile ca și casa de zână, decorațiunile și diferitele dvs. plante.
  • Amintiți-vă, nimic nu este încătat în piatră. Gândiți-vă la această schiță mai mult ca un ghid dur decât un plan de exact cum se va întoarce grădina dvs. de zână. O parte din distracția unei grădini de zână experimentează și găsirea unor decorațiuni distractive, spontane pe măsură ce construiți.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 3
    3. Găsiți o locație bună pentru grădină. Așa cum veți adăuga plante într-o grădină de zână, găsiți o locație care primește o mulțime de soare. Se străduiește pentru o zonă din curtea dvs., care este liberă de umbră sau un spațiu de o fereastră în casa dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând plantele dvs
    1. Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 4
    1. Umpleți recipientul cu pământ. Să investească într-un sol de ghiveci de calitate care promovează creșterea unei cantități diverse de plante. Cele mai multe sere locale și magazine de hardware vor vinde solul de ghivece universal. Se toarnă solul în recipientul ales, astfel încât suprafața completă este acoperită cu un strat solid de sol.
    • Luați în considerare plantele pe care le adăugați la adăugarea solului. Dacă plantele trebuie îngropate o adâncime specifică sub pământ pentru a crește, asigurați-vă că solul dvs. este cel puțin atât de adânc.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 5
    2. Plantați câteva ierburi. Ierburile sunt ușor de îngrijit și se dezvoltă atât în ​​interior, cât și în aer liber. În plus față de a da o senzație magică, ierburile pot fi recoltate pentru utilizare mai târziu. Ridicați niște semințe sau ierburi la o seră locală. Fie să vă plantați semințele sau să transferați ierburile în grădină.
  • Thyme, în special, face o mare plantă pentru o grădină de zână, deoarece are o senzație foarte decorativă.
  • Alte plante includ lucruri cum ar fi Rosemary, Sage, Basil și Oregano.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 6
    3. Adăugați plantele originale în zona dvs. Cea mai ușoară modalitate de a vă asigura că grădina dvs. de zână crește fără probleme este de a selecta plantele native. Opriți-vă de o seră locală și întrebați despre ce plante sunt originale din zona dvs. De asemenea, puteți arăta această informație online. Cel mai bine este să folosiți plantele locale, deoarece acestea vor prospera mai ușor atunci când sunt plantate în grădina dvs. de zână.
  • Puteți cumpăra fie semințe, fie pot cumpăra plante care au înflorit deja și le transferă de rădăcini în grădina dvs.
  • Imagine intitulată Creează o grădină de zână Pasul 7
    4. Du-te pentru plante mici și delicate. Cu toate acestea, nu alegeți doar niciun plan. Alegeți opțiuni native mai mici, mai delicate care dau o senzație mistică. De exemplu, dacă ceva de genul ăsta-me-nots este nativ în zona dvs., acestea pot face o mare adăugare în grădina dvs. de zână din cauza dimensiunii lor mici și a aspectului decorativ.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 8
    5. Plantați o plantă mică, asemănătoare copacilor. Fiecare grădină zână are nevoie de un copac, deci selectați o plantă mai puternică, mai puternică pentru a planta în centrul grădinii dvs. În comparație cu plantele mai mici, mai decorative căptușind complotul, acest lucru va arăta ca un copac mare cu vedere la grădina dvs. de zână.
  • Plantele asemănătoare lui Bush, cum ar fi ierburile și ridicările veșnic, pot face mari copaci pentru grădina dvs.
  • Dacă aveți o grădină mai mare, puteți încerca chiar să adăugați ceva ca un mic copac bonsai în centrul grădinii dvs.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 9
    6. Încercați să adăugați niște suculente. Suculentele sunt minunate dacă doriți o grădină de zână mai mare, deoarece nu necesită atât de multă îngrijire. Ei pot merge minunat într-o grădină interioară mică. Ridicați suculentele, cum ar fi cactuși, la o seră locală și să le plantați în grădina dvs.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 10
    7. Plante de acoperire a plantelor ca mușchi. Moss este moale la atingere și va acoperi orice patch-uri de murdărie rămase între flori. Alte alegeri includ creeping phlox. Frunzele asemănătoare ferigănei va arăta ca niște flori mici sau bucșe de căptușeală grădină. Opriți-vă de o seră locală pentru a ridica un mușchi pentru a planta în grădina dvs. de zână pentru a crea iluzia de iarbă bogată în creștere în grădină.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 11
    8. Asigurați-vă că plantele dvs. au aceleași cerințe de lumină / apă. Plantele dintr-o grădină zână cresc împreună în același spațiu mic. Prin urmare, este important ca aceleași cerințe de bază privind îngrijirea, deoarece nu veți putea oferi cantități diferite de apă și lumină pentru fiecare plantă individuală. Alegeți plantele cu un regim similar de îngrijire, deci este simplu să vă păstrați în viață și în creștere a grădinii dvs. de zână.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 12
    1. Completați terenul gol cu ​​pietricele. Patch-urile de pietricele pot trece prin plante, arătând ca o pasarelă. De asemenea, puteți adăuga pietre mici de pietricele aici și acolo pentru a crea Mini Rock Gardens. Puteți aduna pietricele mici de pe outdoors sau cumpărați pietricele online sau la o seră.
    • Pentru a adăuga unele flare, gândiți-vă la adăugarea pietrelor colorate alături de pietricele. Acest lucru poate adăuga o culoare și poate da o vibe de basm.
  • Imagine intitulată Creează o grădină de zână Pasul 13
    2. Creați o casă de zână. Fiecare grădină zână are nevoie de o casă mică pentru ca zânele dvs. să trăiască. Povestirile locale sau povestirile de artă pot vinde figurine de casă mici, cum ar fi niște cabine mici sau tee-pee. De asemenea, puteți să vă uitați la elementele pe care le-ați culcat în jurul casei și să le repuneți pentru grădina dvs. de zână. De exemplu, dacă aveți o mică pasăre pe care nu ați folosit-o niciodată, plasați-o în grădina dvs.
  • Dacă doriți, puteți decora casa dvs. de zână înainte de ao pune în grădină. Ceva de genul unei veche Birdhouse poate fi vopsit sau stenclat pentru a crea modele distractive.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 14
    3. Investiți în figurine miniaturale. Site-uri precum Etsy, precum și magazine locale de artizanat sau târguri de ambarcațiuni, vin adesea elemente miniaturale care pot fi adăugate în grădina dvs. de zână. Puteți adăuga creaturi de pădure, cum ar fi cerbul și iepurii, în zonele de bază ale grădinii. De asemenea, puteți pune mobilier mic, cum ar fi scaunele de gazon miniatural, în apropierea casei pentru zânele dvs. să stea pe. Articolele miniaturale sunt o necesitate pentru o casă de basm, deoarece creează sensul oamenilor mici trăiesc în grădina dvs.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 15
    4. Adăugați scoici mici ca băi de păsări. Dacă locuiți lângă ocean, puteți aduna scoici și le puteți spăla. De asemenea, puteți cumpăra scoici la un magazin de meserie sau online. Plasați scoici cu capul în jos pe tot parcursul grădinii și umpleți-le cu stropi de apă. Acestea vor arăta ca niște pasăre pentru păsările mici care vizitează grădina dvs. de zână.
  • Dacă aveți figurine de păsări miniaturale, încercați să le plasați în băile de păsări pentru un efect adăugat.
  • Imagine intitulată Creați o grădină de zână Pasul 16
    5. Faceți postări semnale din stick-uri de popsicle. Luați bastoane și benzi de popsicle sau pătrate de hârtie. Scrieți lucruri pe hârtie, cum ar fi "Fairy House" și "pădure," Etichetarea diferitelor părți ale grădinii dvs. Apoi, fixați-vă semnele în murdăria de-a lungul grădinii dvs. de zână.
  • Decorați semnele dvs. cât doriți. Lucrurile cum ar fi strălucirea și paietele pot da o senzație magică pentru grădina dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Furnizorii de grădină alpină specializați în plante miniaturale: copaci, arbuști, viță de vie, flori și capace de sol. Luați în considerare să mergeți la un furnizor de grădină alpin pentru a obține o sursă de inspirație pentru grădina dvs. de zână.
  • Dacă nu vă place ideea plantelor, puteți folosi întotdeauna cele plastice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar