Cum de marigolds

Dacă aveți gălbenele frumoase înflorite în curtea sau grădina, ați putea să vă gândiți dacă nu le-ați limitat. Deadheading, sau înlăturarea florilor pe măsură ce mor, are atât pro și contra, astfel încât să puteți decide singur dacă doriți sau nu doriți să o faceți. Cu tehnicile potrivite și puțină răbdare, puteți să vă lăsați pe mâinile dvs. de mariguri toate sezonul lung pentru flori frumoase, strălucitoare.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ar trebui să-mi ia capul?
  1. Imagine intitulată Marigold de pe capul 1
1. Da, dacă vrei să controlezi unde cresc granulele. Când flori de marigold mor și se usucă, eliberează semințe pe pământ. Când părăsiți florile pe bush, vor cădea în mod natural și vor replanta propriile semințe pentru a crea noi plante. Dacă doriți să vă păstrați gargurile conținute într-o zonă, este mai bine să le eliberați în mod regulat pe tot parcursul sezonului.
  • 2. Da, dacă vrei să-ți împrospătați flori. Florile vechi, moartea nu sunt foarte atractive și pot lua de la simțul general al găgării tale. Dacă nu sunteți un fan al unor flori crocante, maro, puteți să vă lăsați colegurile pentru a le păstra în căutarea proaspătătoare.
  • 3. Nu, dacă ți-ar plăcea gălbenele tale să-ți revinse peste grădina ta. Dacă nu vă deranjează Marigolds Preluați curtea dvs. în următorul sezon de creștere sau vă place aspectul unui peisaj mai împrăștiat, simțiți-vă liber să le lăsați să fie. Marigolds tehnic nu au nevoie de lacune și vor înflori bine fără ea.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cum păstrați înflorirea pe Marigolds?
    1. Imagine intitulată Marigolds Pasul 4
    1. Le-au dat adesea pe tot parcursul întregului sezon de creștere. Dacă ți-ar plăcea gălbenele tale să înflorească chiar și pe tot parcursul verii, ar putea ajuta. Încercați să eliminați florile pe măsură ce îmbătrânesc pentru a lăsa planta dvs. să pună mai multă energie în flori noi pe acea plantă.
    • Acest lucru nu vă va extinde întotdeauna sezonul, dar de obicei puteți obține flori cu câteva săptămâni mai mult decât dacă nu ați făcut-o.
    Întrebarea 3 din 6:
    Când ar trebui să-ți faci garnitură?
    1. Imagine intitulată Marigolds Pasul 5
    1. Ori de câte ori florile încep să caute moarte. Nu există nici o cronologie specifică pentru cât de curând sau cât de des ar trebui ar trebui ar trebui să-l lovesc - dacă vedeți o floare care începe să arate mort sau crocantă, este timpul să-l eliminați. Marigolds înflorește în timpul primăverii și în vara, astfel încât să fiți limită pentru câteva luni. Cu cât este mai rapid înmormântarea dvs. înfloritoare, cu atât mai devreme planta va produce noi.
    Întrebarea 4 din 6:
    Care este cel mai bun mod de a bloca margarea capului?
    1. Imagine intitulată Marigold de margini Pasul 6
    1. Îndepărtați flori moarte cu degetele. Aceasta este o modalitate super-ușoară spre dreapta și fără echipament. Luați 2 degete și urmați tulpina de flori până la primul set de frunze. Prinde tulpina între 2 degete, apoi fixați-o.
  • 2. Snip de pe tulpina cu o pereche de pruneri. Dacă observați că o tulpină de flori se uită puțin moartă și maro, apucați niște pruneri și faceți o tăietură chiar sub zona moartă. Aceasta elimină tulpina de moarte, precum și floarea, care poate fi o cale mai eficientă până la capacul.
  • Există o dezbatere în cercurile de grădinărit, dacă ar trebui să prindeți tulpina sau nu în timp ce. Marigurile sunt destul de accidentate, așa că vor sări înapoi indiferent de ce.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Marigolds ca soarele sau umbra?
    1. Imagine intitulată Marigolds Pasul 8
    1. Ei preferă să fie plini de soare parțial. Puteți să le plantați în partea de vest, est sau orientată spre sud a casei dvs. Odată ce încep să crească, de obicei nu sunt prea atenți și nu aveți nevoie să faceți prea mult pentru a avea grijă de ei în timp ce înfloresc.
    • Marigolds preferă un sol de lut, care este bine drenaj.
    Întrebarea 6 din 6:
    Cât durează plantele de marigold?
    1. Imagine intitulată Marele de margare a capului 9
    1. Cele mai multe coleguri durează doar un sezon de creștere. Marigurile sunt aproape întotdeauna anuale, adică să moară în timpul iernii și nu se vor întoarce. Dacă permiteți florilor să se reseteze (adică nu le îndepărtați), ei se pot replanta în grădina dvs. și se pot întoarce anul viitor.
  • 2. Câteva tipuri vor muri și vor reveni în fiecare an. Unele specii de gălbenele sunt perene, ceea ce înseamnă că se întorc o dată pe an fără replantare. Dacă tulpinile florilor tale sunt mai lemnoase, există o șansă bună că sunt perene.
  • sfaturi

    Puteți crește gripele în pământ sau în containere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar