Cum se creează o grădină sălbatică

O grădină sălbatică este o completare excelentă la orice proprietate. Nu numai că aceste flori arata frumos, dar sunt o întreținere relativ scăzută și necesită mai puțină îngrijire decât peluza medie. Pentru a vă planifica propria grădină sălbatică, selectați teren pe proprietatea dvs. care primește cea mai mare lumină soare. Pregătiți zona prin răsturnarea oricărei iarbă sau buruieni. Apoi, răspândiți-vă semințele și apa în fiecare zi până când florile încep să germineze.

Pași

Partea 1 din 4:
Selectarea terenului și a florilor drepte
  1. Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 1
1. Alegeți un loc care obține cel puțin 6 ore de lumină solară pe zi. Flori de flori au nevoie de multă lumină solară pentru a înflori. Începeți prin studierea proprietății dvs. și găsirea celui mai însorit loc. Planificați localizarea grădinii dvs. aici.
  • Anumite specii de flori sălbatice pot avea nevoie de lumină solară diferite. Verificați întotdeauna instrucțiunile din pachetul de semințe sau întrebați un angajat la grădiniță.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 2
    2. Folosește o Kit de testare a solului Pentru a verifica deficiențele nutritive. Flori de flori cresc în general în majoritatea tipurilor de sol, chiar și cu deficiențe, dar unele deficiențe ar putea inhiba creșterea. Odată ce găsiți un loc însorit, executați o analiză a solului în zonă. Cumpărați un kit de testare la domiciliu dintr-o grădiniță sau la grădină. Apoi amestecați un sol cu ​​apă distilată și plasați-o în kit. Rezultatele vă vor spune dacă solul este deficitar în orice nutrienți.
  • Diferite kituri de testare a solului pot avea proceduri diferite. Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe produsul pe care îl utilizați.
  • Dacă acest punct arată deficiențe nutritive, puteți să plantați încă aici. Planificați doar să fertilizați zona înainte de plantarea semințelor.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 3
    3. Achiziționați un amestec de semințe potrivite în zona dvs. Semințele sălbatice vin, de obicei, în pachete premade care se amestecă mai multe tipuri de flori. Pachetele includ, de obicei, flori care cresc bine în anumite zone geografice sau climate. Găsiți un pachet care corespunde zonei dvs.
  • Dacă grădinița dvs. locală nu are amestecul de semințe pe care îl doriți, atunci arătați online pentru diferite amestecuri.
  • Dacă preferați, vă puteți amesteca și propriul pachet de semințe. Achiziționați 3-5 tipuri diferite de semințe care sunt potrivite în zona dvs. și le amestecați împreună pentru a vă crea propriul amestec unic.
  • Partea 2 din 4:
    Pregătirea terenului
    1. Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 4
    1. Plante la începutul primăverii atunci când nu există riscul de îngheț. Îngheț poate ucide un lot de semințe înainte de a germina, deci nu începe să plantați până când riscul de îngheț a trecut complet. Verificați prognozele meteorologice locale pentru a vă asigura că nu mai există nici un îngheț, apoi începeți procesul de plantare.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 5
    2. Până când zona să desființeze orice iarbă și buruieni. Aceasta elimină orice plante din zona care pot inhiba flori sălbatice de la cultivare. Utilizați un rototiller pentru a mătură tot drumul până la sol. Alerga pe întreaga zonă pe care doriți să o plantați.
  • Dacă în zonă a existat o iarbă înaltă, scoateți-o pe cea mai mică setare înainte de rototilling.
  • Utilizați o rake aerator dacă nu aveți un rototiller alimentat cu gaz. Apăsați greu pentru a rupe iarba și buruienile. Este posibil să trebuiască să treci peste zonă de o dată cu un aerator manual.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 6
    3. A îndepărtat excesul de plante după rototilling. Utilizați o grămadă de grădină din plastic sau metalică și faceți o grămadă de toate rămășițele rămase după ce aerare. Apoi puneți-le într-o pungă sau o găleată și scoateți-le din zonă.
  • Dacă aveți o grămadă de compost pe proprietatea dvs., puneți aceste resturi acolo pentru a le recicla.
  • Aerare din nou dacă găsiți iarbă și buruieni încă blocați în sol în timpul rakingului. Acestea pot începe creșterile de buruieni care ar putea depăși flori.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 7
    4. Aplicați îngrășăminte numai dacă există deficiențe ale solului. În general, nu este recomandat să fertilizați solul înainte de a planta flori sălbatice, deoarece ar putea încuraja creșterea buruienilor. Cu toate acestea, dacă testul dvs. de sol a arătat că solul lipsește în substanțe nutritive, va trebui să le înlocuiți. Dacă lipsește doar un nutrient, alegeți un îngrășământ cu acel nutrient specific. Dacă toate substanțele principale nutritive ale solului sunt deficitare, utilizați un îngrășământ generalizat 1-3-2, ceea ce înseamnă că este un azot de 1 părți, 3 părți fosfor și 2 părți potasiu.
  • Pentru aplicarea generală, răspândirea 2-3 lire sterline (0.91-1.36 kg) de îngrășământ la 100 de metri pătrați (9.3 m) de grădină. Reglați aplicația dacă produsul oferă direcții diferite.
  • Dacă îngrășământul dvs. oferă o gamă pentru suma pentru a aplica, alegeți capătul inferior al acestei recomandări. De exemplu, dacă intervalul sugerat este de 3-5 lire sterline (1.4-2.3 kg), alegeți 3.
  • Partea 3 din 4:
    Plantarea semințelor
    1. Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 8
    1. Planta 5 uncii (0.14 kg) de semințe la 1000 mp (93 m) de sol. Adăugați suprafața totală a grădinii pe care le planificați și folosiți această proporție pentru a determina cât de mult ar trebui să utilizați. Măsurați această cantitate și încărcați-o într-un distribuitor sau o găleată, în funcție de echipamentul pe care îl aveți.
    • Pentru zone mai mari, semințe la o rată de 10 lb (4.5 kg) pe acru.
    • Pentru a calcula zona, măsurați lungimea și lățimea grădinii. Apoi multiplicați cele 2 numere împreună pentru a obține suprafața totală. Păstrați măsurătorile coerente. Dacă ați măsurat în picioare pe o parte, nu utilizați centimetri pentru cealaltă.
    • Aceasta este o recomandare generală pentru suma de semințe pentru a se răspândi. Verificați cu recomandarea produsului sau angajatul pepinieră pentru a vedea dacă există o densitate alternativă pe care ar trebui să o utilizați.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 9
    2. Se amestecă semințele cu o cantitate egală de nisip într-un distribuitor. Nisipul ajută la absorbția umidității și asigurarea unei distribuții uniforme pentru semințe. Turnați nisipul în distribuitor și amestecați-l cu mâinile. Asigurați-vă că semințele și nisipul sunt amestecate uniform.
  • De asemenea, puteți amesteca ingredientele într-o găleată și puteți răspândi semințele cu mâna. Utilizați aceeași cantitate de nisip ca și dumneavoastră dacă ați folosi un distribuitor.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 10
    3. Răspândiți semințele prin întreaga zonă de plantare. Fie plimbați cu un distribuitor deschis, fie aruncați semințele cu mâna. Lucrați într-un model uniform, astfel încât să vă răspândiți un strat uniform de semințe în jurul grădinii.
  • Răspândiți până când sunteți în afara semințelor. Dacă ajungeți la sfârșitul grădinii și încă mai aveți niște rămase, repetați procesul până când vă aflați în sămânță.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 11
    4. Rake solul ușor pentru a se amesteca în semințe. Utilizați o grămadă de grădină din plastic sau metalică și perturbați partea de sus 1 inch (2.5 cm) de sol. Acest lucru asigură un contact bun între sol și semințe pentru a încuraja creșterea.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 12
    5. Apă solul în fiecare zi timp de 4-6 săptămâni până când semințele germinează. Semințele sălbatice au nevoie de umiditate pentru a începe. Umeziți solul în fiecare zi până când semințele germinează. Când vedeți germeni care încep să vină din sol, atunci semințele au germinat cu succes. În acest moment, flori sălbatice necesită o mai mică întreținere.
  • Nu înecați semințele. Aplicați suficientă apă pentru a menține solul umed al solului.
  • Nu apă în zile când plouă.
  • Partea 4 din 4:
    Menținerea grădinii
    1. Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 13
    1. Puneți apărarea de apărare pentru a vă proteja semințele de la păsări. Până când semințele voastre germinează, păsările le pot mânca. Există o serie de modalități de a proteja semințele până când florile încep să crească.
    • Metodele populare cu tehnologie populare includ punerea unei sperietoare, agățenia bandă reflectorizantă în jurul grădinii și acoperind semințele cu plase.
    • Pentru o abordare mai tehnologică, sprinklerele activate de mișcare vor sperie păsările departe.
    • Dacă păsările să ajungă la semințe, răspândiți mai multe pentru a le înlocui.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 14
    2. Îndepărtați buruienile dacă le vedeți. În general, flori sălbatice pot crește alături de buruieni. Cu toate acestea, unele buruieni mai invazive ar putea depăși florile. Monitorizați-vă grădina și trageți orice buruieni pe care îl vedeți pentru a vă menține grădina sănătoasă.
  • Dacă utilizați ucigaș de buruieni sau erbicid, asigurați-vă întotdeauna că este sigur să utilizați pe flori.
  • Imagine intitulată Creați o grădină sălbatică Pasul 15
    3. Coasta grădina în jos la sfârșitul căderii. De toamna, majoritatea flori sălbatice vor opri înflorirea. În acest moment, utilizați o mașină de tuns iarba și faceți-le în jos la cea mai mare setare din cositoare. Dacă aceste semințe erau sezoniere, atunci până la sol pentru a se pregăti pentru re-plantare sezonul următor.
  • Chiar dacă florile pe care le plantați sunt perene, le tăiați până la 4-6 centimetri (10-15 cm) pentru a le ajuta să intre în hibernare și să se întoarcă anul viitor.
  • sfaturi

    Buruieni și flori sălbatice arată uneori similare. Pentru a distinge flori de la buruieni, profesioniștii recomandă plantarea fiecărui tip de semințe într-un vas separat și lăsați-l să crească. Acest lucru vă oferă un ghid de referință pentru care florile ar trebui să fie în grădina dvs. și care dintre ele sunt intruși. Vă ajută să evitați tragerea unei flori accidental atunci când trageți buruienile.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Semințe de flori sălbatice
    • Rototiller
    • Rake
    • Distribuitor
    • Apă
    • Nisip
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar