Cum să devii un magazin secret

Probabil ați obținut acele e-mailuri nedorite despre a deveni un magazin secret - plătit pentru a mânca, plătit la magazin, plătit să facă ceea ce deja faceți în mod normal - și sunteți intrigat. Este legitim? Este sigur că poate fi! După ce ați citit această pagină, veți cunoaște INS și Outs of Free Food, experiențe noi de cumpărături și un salariu pentru boot. Cu alte cuvinte, cel mai bun loc de muncă vreodată.

Pași

Partea 1 din 4:
Știind lucrurile tale
Imagine intitulată 33093 1
1
Faceți cercetarea dvs. pentru a evita înșelătoriile. Mister (sau "secret") Shopping este un domeniu plin de companii de încredere care încearcă să profite de încrederea oamenilor. Cu un pic de cercetare pe Internet, veți obține o înțelegere bună a ceea ce companiile sunt legitime și care nu sunt.
  • Pentru început, nu acceptați niciodată un concert care necesită transferarea de bani. Unele locuri vă vor trimite "Domeniul de activitate Western Union" sau ceva similar și vă vor emite un control fals. O vei transfera, banca te prinde în cele din urmă și trebuie să-l plătești. Nu, mulțumesc.
  • În SUA, nu vi se va cere niciunuia dintre informațiile dvs. super-private (Gândire SSN) până când nu faceți 600 de dolari într-un an de la o companie - aceasta este marca când taxele încep să aplice. Dacă loviți acest lucru, vă vor trimite un 1099 și totul va fi confidențial și oficial. Amintiți-vă că IRS se așteaptă ca toate veniturile să fie raportate chiar dacă nu primiți 1099.
  • Imagine intitulată 33093 2
    2. Au o altă sursă de venit. Foarte puțini oameni sunt cumpărători de mister și numai cumpărătorii misterului. În general, acesta plătește între 8 și 10 dolari pe misiune (o misiune fiind de 15 minute la câteva ore), uneori inclusiv o achiziție.
  • Cantitatea de concerte pe care o obțineți nu va depinde doar de disponibilitatea dvs. - depinde și de cantitatea de magazine din programul și cantitatea de cumpărători secreți din zona dvs. pe care trebuie să o concurați.
  • Atribuțiile care vă solicită să faceți cumpărături hefty (Gândiți-vă la magazinele electronice) vă vor oferi un pic mai mult pentru inconvenientele dvs. (veți achiziționa articolul din buzunar să fie rambursat mai târziu). Dar dacă vă oferiți 30 de dolari, este probabil o înșelătorie. Fii wary.
  • Imagine intitulată 33093 3
    3. Înțelegeți diferența dintre un contractor independent față de un angajat. Mystery Shoppers sunt contractori independenți și, prin urmare, nu au beneficii sau locuri de muncă garantate. În timp ce ambele vă vor face bani, sunt foarte diferiți în timpul lung.
  • Dacă un individ este un angajat, atunci orice costuri de compensare a lucrătorilor, securitate socială și asigurări de șomaj, precum și reținerea impozitului pe venit federal și reținerea impozitului pe venit sunt responsabilitatea angajatorului.
  • Dacă un individ este un contractor independent, aceste costuri și rețineri fiscale sunt contractantul, și anume ta responsabilitate. Atâta timp cât sunteți pregătiți să păstrați înregistrări bune, să vă mențineți propriile nevoi de îngrijire a sănătății etc., Ar trebui să fii bine.
  • Imagine intitulată 33093 4
    4. Familiarizați-vă cu îndatoririle unui contractor independent. O parte din responsabilitatea dvs. ca fiind citirea și înțelegerea acordului contractorului independent (ICA), care este de obicei necesar la înregistrarea la o companie. Clauzele de confidențialitate și non-dezvăluire sunt standard în aceste tipuri de acorduri și vor conține, de asemenea, politici de plată, politici de soluționare a litigiilor și alte informații foarte importante. Citiți-o, înțelegeți-o și fiți pregătiți să vă angajați înainte de a vă semna.
  • Dacă preferați altcineva a avut grijă de astfel de lucruri, sunteți mai bine să căutați o poziție ca angajat. Ajutor suplimentar poate fi căutat de la un consilier financiar de renume sau de consilier juridic. Organizațiile comunității locale care se specializează în consilierea consumatorilor vă pot ajuta și pe dvs.
  • Imagine intitulată 33093 6
    5. Nu dați niciodată nimănui bani. Firme legitime vor NU Încărcați o taxă, vreodată, din orice motiv. Nu trebuie să vi se solicite niciodată să plătiți pentru a obține acces la locuri de muncă, informații, liste de companii sau instruire. Site-urile de încărcare în acest mod obțin informațiile din resursele gratuite enumerate mai sus și, în multe cazuri, informațiile sunt depășite și / sau modificate de momentul în care vă atinge printr-unul din "plătiți pentru a juca" site-uri web.
  • Niciodată, niciodată, vreodată, vreodată. Chiar dacă este de 5 dolari pe lună pentru a accesa o listă de misiuni sau companii, știți că nu trebuie să o faceți. Există și alte modalități în jurul acestui lucru.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea locului de muncă
    Imagine intitulată 33093 5
    1. Înscrieți-vă cu cât mai multe companii comerciale diferite și legitime ale companiilor comerciale pe care le puteți ocupa. Pentru a face BeauCoup BUCKS cu acest lucru, va trebui să vă înscrieți cu încărcături. Aproape toate companiile comerciale din Mystery au aplicații pe site-ul lor. Este o idee bună să începeți cu companiile care sunt membri ai Coaliției Independente de Mystery Shoppers, (IMSC), singura asociere deținută de Mystery și Asociația Managed, Asociația Furnizorilor Shopping Mystery (MSPA), Asociația Internațională a Evaluatorilor de servicii (IASE), sau Asociația Națională pentru Servicii de Marketing cu amănuntul (NARMS). Puteți verifica întotdeauna o companie prin intermediul Biroului de afaceri mai bun (BBB) ​​dacă sunteți curios.
    • Deși nu fiecare companie legitimă este membră a uneia sau mai multor organizații recunoscute la nivel global, ele sunt un loc bun pentru a începe. De asemenea, puteți găsi companii legitime pentru a lucra cu soluțiile de cumpărături Mystery [1] și voință.
    • Dincolo de asta, există multe grupuri legate de cumpărături, forumuri, întâlniri și comunități, eu.E., Cercetarea de piață profesioniști pe Facebook [2] și Google Plus [3], și zeci de yahoo! Grupuri [4]. De asemenea, puteți face o căutare "Companiile comerciale misterioase" sau "Mystery Shopping Furnizor" Pentru a găsi companii suplimentare. Doar asigurați-vă că verificați companiile înainte de cumpărături pentru ele sau furnizarea de informații personale.
  • Imagine intitulată 33093 7
    2. Obțineți echipamentul potrivit pentru a face treaba. Toate acestea se fac în timpul tău, deci veți avea nevoie de câteva lucruri pentru a vă satisface termenele limită și pentru a fi un cumpărător de încredere. Următoarele lucruri vor păstra misiunile care vin:
  • Un computer fiabil cu acces la internet. Veți face totul "Clocking In" prin intermediul calculatorului prin trimiterea de sondaje și lucrul la site-ul companiei dvs. De asemenea, veți încărca fotografii și ce nu luați în considerare viteza dvs. de internet.
  • Transport fiabil pentru a ajunge la fiecare misiune. În majoritatea cazurilor, cheltuielile dvs. de gaze și de transport nu vor fi acoperite. De aceea rămâneți la zona dvs. imediată!
  • Îmbrăcăminte adecvată pentru fiecare solicitare solicită.Cele mai multe sunt casual, dar unele magazine sunt în restaurante de lux, apartamente sau puncte de vânzare cu amănuntul și va trebui să îmbrăcați partea pentru a se amesteca.
  • O modalitate de a vă înregistra experiențele. Dacă loviți o cafenea pentru o băutură de a merge, este posibil să nu aveți nevoie să vă scrieți experiența în timp ce sunteți acolo. Dar dacă stați la un restaurant frumos pentru câteva ore, până când ajungeți acasă, veți fi uitat cum a început masa. Aduceți un comprimat cu dvs., telefonul dvs. smartphone sau cu un notepad care poate maschide ca altceva (nu vrei să fii evident!).
    Imagine intitulată 33093 8
  • Un aparat foto. Unele sarcini vă vor cere să faceți fotografii în timpul experienței dvs. De asemenea, va trebui să trimiteți aceste, deci dacă lucrați cu o cameră digitală (deși un telefon este mai bun), veți avea nevoie și de cablul de conectare.
  • Imagine intitulată 33093 9
    3. Organizeaza-te. Veți avea în curând multe misiuni de cumpărături și, dacă vă urmăriți de la început, veți face o treabă mai bună. Veți simți mai mult în control și veți putea să luați mai multe sarcini. Utilizați orice înseamnă că funcționează pentru dvs. - computer, PDA sau un simplu notebook. Unii cumpărători ai misterului dezvoltă foi de calcul pentru a ajuta la organizație și există multe aplicații și instrumente care pot ajuta la organizație, cum ar fi Notepad, note lipicioase, Evernote, Google Docs și Onenote.
  • Faceți-o un sistem simplu. Includeți coloane pentru numele companiei, planificatorul sau contactul companiei (companiile pot avea mai multe programatori care lucrează la același proiect), numele de atribuire a cumpărăturilor, locația / adresa, data scadenței, taxa cumpărătorului și data plătită. S-ar putea, de asemenea, să vă placă un nou comentariu, pentru a vă reaminti de problemele particulare, eu.E., Cerințe pentru reîncărcarea și încărcările de fotografii, intervalul de date sau data / ora specifică în care un magazin poate fi finalizat, raportarea sau formatarea preferințelor etc., că ați putea experimenta.
  • Imagine intitulată 33093 10
    4. Creați un profil de cumpărături mister al dvs. Salvați-l într-un document Word, proiectul de e-mail sau notați programul. Includeți eșantioane de scriere și liste de orașe și coduri poștale unde sunteți dispus să faceți cumpărături. Acest sfat de economisire a timpului va ajuta la o mare afacere. Există sute de companii comerciale de mister legitime, iar majoritatea cumpărătorilor se vor înregistra cu 50 sau mai multe companii și vor lucra activ cu până la 25 de timpuri la un moment dat. Având acest profil standard vă va face ușor să completați formularele și să știți dacă o anumită companie este sau nu potrivirea potrivită pentru dvs. De exemplu:
  • Păstrați o listă a tuturor codurilor zip pe care sunteți dispus să faceți cumpărături. Apoi puteți copia și lipi aceste informații în aplicație.
  • Păstrați un eșantion de scriere în acest fișier. Cele mai multe companii vor dori să le furnizați un paragraf sau două descriind o experiență recentă de cumpărături pe care ați avut-o. Acest lucru este pentru a vă asigura că știți cum să scrieți, să vă scrieți în mod corespunzător și să aveți la gramatică și punctuație!Totul contează aici, deoarece este singurul mod în care le puteți arăta că puteți face treaba bine și fiabil. Când timpul vine pentru a completa aplicațiile, puteți doar să copiați și să lipiți aceste paragrafe în formular.
  • Imagine intitulată 33093 11
    5. Creați o listă de companii. Acesta este un formular sau un fișier de pe computerul tuturor companiilor comerciale misterioase pe care le-ați înscris, împreună cu numele dvs. de utilizator și parola. Veți avea nevoie de ea când lucrați cu grămezi și grămezi ale acestora.
  • Faceți o coloană pentru note pentru a urmări ceva obișnuit pe care fiecare companie o cere. În timp ce acest lucru poate fi o mulțime de lucru acum, veți fi recunoscător în viitor când nu puteți distinge compania 3 de la compania 49875A3F.
  • Imagine intitulată 33093 12
    6. Monitorizați site-urile și blogurile companiei pentru informații noi și căutarea de locuri de muncă la panourile de locuri de muncă. Este la fel ca orice altă căutare de locuri de muncă - nu vor veni să bată pe ușa ta în timp ce stai pe canapea mănâncă Doritos. Nu este deloc neobișnuit ca un programator să apeleze un cumpărător și să ofere o sarcină, dar acest lucru nu ar trebui niciodată de așteptat. Pur și simplu nu este posibil ca programatorii să sune fiecare cumpărător.
  • Când timpul vine pentru a începe prima alocare, înregistrați-o în jurnal, imprimați instrucțiunile pentru magazin de pe site-ul companiei și tipăriți formularul pe care va trebui să completați despre experiența dvs. De fapt, veți completa formularul online în majoritatea cazurilor, dar este important să revizuiți formularele de raport înainte de timp, astfel încât să cunoașteți întrebările în avans și să găsiți răspunsurile pe măsură ce faceți cumpărături. Nu este niciodată distractiv să trebuie să lupți pentru informații și este posibil să trebuiască să repetați magazinul pe propria cheltuială dacă ați uitat ceva critic.
  • Imagine intitulată 33093 13
    7. Asigurați-vă că vă puteți permite cheltuielile din buzunar. Este posibil să trebuiască să faceți o achiziție (din propriul portofel) pentru o misiune, deci înainte de a accepta acest lucru, asigurați-vă că aveți numerar. Dacă nu, consultați mai multe magazine care nu necesită o achiziție, cum ar fi magazine de anchetă bancare, magazine de mister telefonic, magazine de parcare, audituri de prețuri și verificări de teatru și verificări de teatru. De asemenea, puteți găsi demonstrații în magazin și misiuni de merchandising care nu necesită o achiziție în afara buzunarului. Multe companii care oferă cumpărăturile misterioase vor oferi, de asemenea, aceste alte tipuri de misiuni.
  • Mystery Shopping De multe ori vă cere să cumpărați ceva și cu întârzierea în salarizare și factoring în variabile, cum ar fi gazul, puteți găsi că nu merită să faceți acel magazin. Unele companii vor oferi o "primă" sau "stimulente de călătorie" pentru a compensa kilometrajul de gaz, în timp ce altele nu. Aceasta este locul în care rutarea poate face diferența între o călătorie profitabilă de cumpărături misterioasă și una pe care nu ați simțit-o nu merită timpul. Alegeți cu atenție.
  • Partea 3 din 4:
    Mergeți la primele dvs. misiuni
    Imagine intitulată 33093 14
    1. Știți ce să faceți atunci când cumpărăturile de mister. Fiecare misiune va avea propriile cerințe și fiecare afacere poate avea propriul set de protocol unic. Unele lucruri cheie includ:
    • Urmați instrucțiunile de atribuire a scrisorii. Dacă spuneți direcțiile, "Achiziționați o băutură mică" Nu comandați unul mare sau nu este posibil să nu fiți plătit!
    • Acordați atenție fiecărui detaliu - inclusiv numele fiecărui angajat în care vii în contact, ceea ce purtați și care sunt produsele. Uitarea detaliilor ar putea duce la rambursarea.
    • Luați întotdeauna note după fiecare misiune, mai ales dacă vizitați mai multe locații. Ultimul lucru pe care îl doriți este să uitați detalii sau să le confuzi. Companiile vor "respinge" rapoarte dacă suspectează acest lucru a avut loc. Face ca fiecare să raporteze propria poveste individuală prin furnizarea de detalii care sunt unice pentru acea locație și experiență și asigurați-vă că nu există suprapunere în narațiunile dvs. (descrierea evenimentelor) între un magazin și altul.
  • Imagine intitulată 33093 15
    2. Uite partea. Când alegeți îmbrăcămintea potrivită pentru o misiune, amintiți-vă că rolul dvs. ca un cumpărător de mister este "amestecat." Îmbrăcăminte și accesorii flashy pot avea ca rezultat "Detectarea cumpărătorului." Gândiți-vă la clientul mediu al magazinului pe care îl veți avea - ce ar putea purta sau de unde vin?
  • În general, vi se va da sarcini în funcție de demografia dvs. Dacă sunteți o femeie de 25 de ani, probabil că nu vă vor trimite într-un magazin de momeală și de împachetare. Acest lucru face mult mai ușor să fii singur și să-ți folosești propriul garderobă.
  • Imagine intitulată 33093 16
    3. Acționa partea. Dacă intrați într-un magazin de camere și cereți-i, "Err...cel negru..." Dar apoi zgomotați câteva informații despre piața actuală a camerei și nevoile dvs. specifice de fotografie a vieții, luminile roșii vor clipeau peste tot. Nu fi evident. Tocmai cumperi. Nu vă gândiți la asta ca să tragă lâna peste ochi.
  • Vor fi momente când lucrurile devin ciudate. Este posibil să trebuiască să întrebați mai multe persoane numele lor și să vă îngrijorați de ceva în care nu ați fi prins. Încercați să vă gândiți la aceasta ca o experiență distractivă pentru a vă extinde lumea. Fii calm. Fi rece. Tocmai cumperi.
  • Când luați note, fiți discretați. Al doilea biciuiți un note, serviciul va fi pe dvs. ca un pachet de câini de sânge de sânge. În timp ce vă puteți servi mai repede, creați un mediu anorganic, nefiresc. Nu-i lăsa să știe ce faci. Vrei să vezi cum funcționează în mod normal afacerea.
  • Imagine intitulată 33093 17
    4. Fi punctual și fiabil. Sarcina trebuie făcută la un moment dat, deci este imperativ să-l potriviți în programul dvs. În plus, asigurați-vă că alocarea dvs. este trimisă cu mult înainte de termenul limită, inclusiv rapoarte scrise, chitanțe și suporturi de încărcare, cum ar fi fotografii. Dacă vă pierdeți termenul limită, unele companii vă vor șterge automat de la sistemul lor.
  • Dacă aveți o provocare deosebită, asigurați-vă că ați ajuns la planificatorul sau contactul companiei pentru a solicita o extensie, dacă este posibil. Unele companii vă vor oferi șansa de a reprograma în loc de a anula. Cu toate acestea, clienții lor le dau zile specifice, sarcinile trebuie să se facă și pot să nu poată lucra cu dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Trimiterea unei cesiuni
    Imagine intitulată 33093 18
    1. Încercați pentru perfecțiune pe fiecare misiune. În general, companiile comerciale misterioase caută oameni care au gramatică bună și punctuație, dar care sunt și orientate spre detalii și se pot exprima în mod clar. De asemenea, trebuie să fie foarte prompte și amănunțite!
    • Verificați ortografia, punctuația și gramatica. Există multe instrumente gratuite de verificare și gramatică. Mulți cumpărători consideră că este ușor să efectuați o verificare rapidă a ortografiei și a gramaticii prin copierea și lipirea narațiunilor într-un document Word (deși știu că acest lucru nu este întotdeauna 100% corect). Acest lucru servește două scopuri, deoarece după finalizarea verificării vrajii / gramaticii, puteți salva documentul respectiv pentru a păstra o copie a narațiunilor dvs. Acest lucru poate veni la îndemână și vă poate salva mult timp dacă aveți o creștere a puterii, o problemă de conectare sau să vă expirați pe un server de raportare. De asemenea, este important să păstrați aceste informații în cazul în care întrebările sunt mai târziu.
  • Imagine intitulată 33093 19
    2. Înțelegeți cerințele de raportare. Știți dacă compania dorește salutări și închideri într-o manieră directă sau dacă preferința este pentru parafrazare. Trebuie să scrieți în prima persoană, narațiune singulară sau de la o persoană terță, perspectivă obiectivă? Compania dorește numele asociaților utilizate în narațiune sau nu doresc ca numele folosite deloc? Uneori clienții preferă angajații lor să fie chemați, "Asociații," "profesioniști în domeniul vânzărilor" sau alte desemnări. Aceste rapoarte sunt pentru clienți, astfel încât să respecte aceste politici și preferințe.
  • Obiectivul dvs. ca cumpărător este pur și simplu de a raporta datele obiective de fapt în multe cazuri. Cu toate acestea, unele companii vor cere opiniile sau "Sensibilități de sentimente" (I.E., "Ea a răspuns la telefon brusc și a vorbit atât de repede încât nu eram sigur că am sunat la locul potrivit. Vorbea într-un ton dezinteresat de voce și m-am simțit rușinat. Acest lucru ma făcut să mă simt neimportant. Nu m-am simțit apreciat ca un potențial client").
  • Aceste instrucțiuni sunt la fel de importante ca instrucțiunile magazinului și pot include și preferințe de formatare, cerințe de încărcare media și instrucțiuni (i.E., încasările și fotografiile) sau preferințele companiei în furnizarea de descrieri. Aceste informații ar trebui să fie disponibile în instrucțiunile pentru magazin, denumite în mod obișnuit "Magazine de orientări."
  • Imagine intitulată 33093 20
    3. Fi cinstit și clar. Schemagerii și editorii preferă să lucreze cu persoanele cu care pot avea încredere să se întoarcă într-un produs de calitate și veți obține mai multe sarcini făcând cele mai bune locuri de muncă pe care le puteți putea fiecare și de fiecare dată. Nu este nevoie să vă faceți experiența mai remarcabilă - indiferent de modul în care merge, veți plăti în continuare aceeași sumă de bani.
  • În general, fiecare companie are un reprezentant care lucrează într-o zonă. Este posibil să aveți un interacțiune reală cu compania - deci fiți pe cel mai bun comportament. Nu sunteți doar un anchetator generat de calculator.
  • Imagine intitulată 33093 21
    4. Misiuni de mână în dreapta după finalizarea sarcinii. Dacă aveți o provocare deosebită, asigurați-vă că ați ajuns la planificatorul dvs. În general, există o întoarcere de 24 de ore. Cu toate acestea, unii clienți ai companiei dvs. pot solicita-o până în dimineața următoare - oricum, există puțin timp pentru Dilly-Dallying!
  • Imagine intitulată 33093 22
    5. A fi platit. Deși totul depinde de companie și de misiune, ar trebui să primiți plata (prin cec sau Paypal) în termen de câteva săptămâni. Dacă faceți o muncă obișnuită, veți ajunge cu un salariu de două ori pe lună. Cu toate acestea, poate dura una până la trei luni pentru a obține acel salariu.
  • Urmăriți acest lucru! Pot apărea legalități, deci este mai bine să aveți înregistrări complete. Odată ce începeți să faceți MOALOH MOOLH, va trebui să vă gândiți la impozite, deci păstrați totul cât mai organizat posibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă așteptați să obțineți sarcini unde tu le doresc. Nu funcționează în acest fel. Deși veți obține sarcini pentru locuri minunate, acestea pot fi în locații în care nu cumpărați de obicei sau mâncați. Este o mare oportunitate de a încerca noi locuri!
  • Luați antrenament de cumpărături Mystery prin intermediul IMSC sau MSPA. Educația cumpărătorilor costă bani, dar poate fi recompensarea. Deși nu aveți nevoie de certificare pentru a fi un cumpărător mister, desemnarea profesională și educația le spune companiilor că sunteți serios despre cumpărăturile misterului. Puteți să vă pregătiți online de către IMSC pentru a face antrenament video din casa dvs. și a face mai mulți bani.
  • Amintiți-vă că veți petrece mult mai mult timp când începeți cumpărăturile misterioase decât veți fi mai târziu când sunteți mai experimentați. Luați timp, faceți sarcinile cu atenție și nu vă faceți griji cu privire la timp.S-ar putea să simțiți că banii nu merită timpul, dar se va îmbunătăți!
  • Alăturați-vă Mystery Shopping Message Boards și site-uri web. Acest lucru vă va oferi o idee despre cine plătește bine și cine plătește la timp sau care este lent să plătească.Voinţă.com este unul dintre cele mai bune site-uri pentru a verifica - are un director parțial cu legături către unele dintre companiile comerciale misterioase legitime și oferă puține informații despre fiecare. De asemenea, are o listă de verificare zilnică, care vine la îndemână pentru a verifica noile misiuni.
  • Nu vă așteptați să vă îmbogățiți rapid - mai ales la început. Majoritatea sarcinilor plătesc între 6 și 15 dolari.00. Concluzii cu plăți mai mari sunt de obicei acordate numai persoanelor cu experiență.Nu o mare sumă de bani, dar amintiți-vă: este distractiv și 15 dolari.00 pentru aproximativ o oră sau cam așa ceva nu este nimic de strănut la!
  • Avertizări

    Nu dezvăluiți nicio informație despre clienții sau magazinele de oricare dintre companiile pe care le lucrați. Acest lucru nu este doar neprofesional, este cel mai probabil o încălcare a acordului contractorului independent (ICA) pe care l-ați semnat.
  • Nu spuneți niciodată nimănui la magazin că sunteți un cumpărător de mister. Cheia unui cumpărător de mister este în anonimatul și menținerea "mister" o parte din titlul dvs.
  • Nu vorbiți prost de nici una dintre companiile pe care le lucrați. Cu siguranță puteți relaționa orice experiență pe care ați avut-o cu ei, dar faceți acest lucru într-o manieră profesională.
  • Nu vă referiți la cât de mult sunteți plătit pentru o misiune. Este tentant să se compare cu alți cumpărători, dar nu este un comportament profesional.
  • Dacă primiți verificarea unui casier în poștă, revendicând că face parte dintr-o misiune de cumpărături mister, nu-l numerați și sârmă banii. Aceasta este o înșelătorie. Verificarea nu este validă și veți fi responsabil pentru banca dvs. pentru suma verificării frauduloase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar