Cum să cumpărați și să purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știți

Dacă v-ați gândit vreodată să purtați un tang, s-ar putea să fiți întrebat cum să-l păstrați un secret de la părinții voștri. Prin încorporarea cu atenție a câteva strategii de cumpărături și sugestii de îmbrăcăminte, puteți începe să purtați un Thong fără ca părinții dvs. să afle despre asta.

Pași

Partea 1 din 3:
Cumpărături pentru un tang
  1. Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 1
1. Decideți unde doriți să faceți cumpărături. Nu vă limitați la mall. Magazinele departamentului și magazinele cu discount au toate curele în secțiunile lor de lenjerie de corp. Alegeți o locație convenabilă pentru dvs. și unde sunteți cel mai puțin probabil să fugiți în persoanele pe care le cunoașteți sau pe care le cunosc părinții.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 2
    2. Alegeți ce stil de Thong doriți. Unele tangi au mai multă acoperire decât altele. Vrei dantelă? Doriți un stil G-String sau un stil de acoperire mai complex? Decizia în prealabil vă va ajuta când mergeți la cumpărături deoarece există numeroase stiluri de tangi de a alege de la.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 3
    3. Aduceți bani cu dvs. Nu utilizați un card de debit sau un cec, care creează o traseu de hârtie al achizițiilor dvs. Plățile pentru lenjeria dvs. în numerar îl păstrează sub radarul părinților dvs. Asigurați-vă că ați aruncat chitanța înainte de a ajunge acasă, astfel încât să nu riscați pe nimeni să găsească o listă a ceea ce ați cumpărat.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 4
    4. Magazinul singur, dacă este posibil. Dacă este normal să mergeți la magazinul sau departamentul de lângă dvs., atunci mergeți singur. Acest lucru nu lasă martori și nu trebuie să vă faceți griji despre cineva care îi spune părinților ce ați cumpărat. În interesul siguranței, asigurați-vă că ați spus părinților dvs. unde vă aflați, astfel încât acestea nu sunt suspecte de locul în care vă aflați.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 5
    5. Magazin cu un prieten de încredere dacă nu vă simțiți confortabil să mergeți singur. Dacă nu sunteți suficient de vechi pentru a merge la mall singur sau pentru a vă simți prea intimidat, atunci mergeți la cumpărături cu un prieten apropiat. Alegeți un prieten care nu va aluneca și va menționa călătoria dvs. de cumpărături și achizițiile către părinții dvs.
  • Dacă nu există nicio modalitate de a ajunge la un magazin sau un magazin departament pentru a vă face achiziția de la supravegherea adulților, atunci va trebui să obțineți creativi.
  • S-ar putea să menționați că trebuie să mergeți la toaletă și apoi să vă îndreptați rapid pentru a cumpăra lenjeria de corp.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 6
    6. Deghizați-vă achiziția. Nu faceți clic doar pentru lenjerie de corp. Cumpărați un cuplu de obiecte de momeală, astfel încât nu pare suspicios că ați planificat o călătorie de cumpărături și apoi ați venit acasă fără nimic. Dacă nu aveți banii pentru elemente suplimentare, puteți pretinde că nu ați reușit să găsiți nimic pe care doriți.
  • Partea 2 din 3:
    Ascunderea tangului când o primiți acasă
    1. Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 7
    1. Păstrați-l din vedere până când vă puteți ascunde. Puneți-vă noua lenjerie de corp în partea de jos a pungii sau pungii de cumpărături, sub lucruri suficiente pentru a merge nedetectate. Dacă credeți că părinții dvs. ar putea trece prin sacul de cumpărături, puteți să vă deplasați în buzunarul pantalonului sau un buzunar interior al unei pungi sau rucsac.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 8
    2. Păstrați-vă curelele undeva decât sertarul dvs. de lenjerie de corp. Părinții dvs. ar putea să se poticnească pe el în sertarul dvs. de lenjerie de corp atunci când vă fac spălătorii. Alte opțiuni ar putea fi să o păstrați sub saltea sau în spatele cărților pe un raft. Obțineți creativi pentru a vă menține părinții să o găsească.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 9
    3. Evitați să vă lăsați pe frații să știe despre asta. Chiar dacă par a fi de încredere, într-un moment de furie sau uitare, ei ar putea spune părinților tăi despre asta. Tine-o pentru tine.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 10
    4. Faceți propriile spălătorie. Rusele este în sus dacă treceți prin toată munca grea pentru a cumpăra în mod secret un tang și apoi părinții dvs. găsesc-o în spălătorie. Spălați și uscați propriile lenjerie de corp conform instrucțiunilor de pe etichetă.
  • Dacă ar fi în afara caracterului pentru a începe să vă faceți propriile rufe, apoi spălați-vă cu mâna cu săpun și apă și lăsați-l să se usuce de aer undeva discret în camera dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 11
    5. Asigurați-vă că ați pus-o înapoi în locul de ascuns securizat de îndată ce este spălat. Este ușor să vă uitați rufele sau să o lăsați în aer liber în camera dvs. Pentru ao menține ascunsă, asigurați-vă că de fiecare dată vă spălați-l pe Thong pe care îl întoarceți imediat la locul de ascundere.
  • Setați un memento de alarmă pe telefon, tabletă sau pe computer pentru a vă reaminti dacă credeți că există o șansă că veți uita.
  • Partea 3 din 3:
    Purtând Thong
    1. Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 12
    1. Purtați pantaloni sau fuste de ridicare. Evitați blugi scăzuți care vă arată lenjeria de corp când vă îndoiți. Alegeți blugi, pantaloni scurți și fuste cu o talie superioară. Îmbrăcăminte dintr-o singură bucată, cum ar fi rochii maxi sau romperi, sunt și alegeri de ascuns, de asemenea.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 13
    2. Evitați să purtați curele de culoare închisă cu fundul luminos și invers. Evitați țesăturile care prezintă detaliile de cusături ale lenjeriei dvs. Pentru o protecție maximă împotriva lenjeriei vizibile, alegeți un tang într-o culoare care se potrivește cel mai mult cu propria culoare a pielii.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 14
    3. Purtați țesături mai groase, dacă este posibil. Dacă doriți să purtați lenjerie de corp colorată, decorativă, asigurați-vă că purtați o țesătură groasă ca denim care va ascunde totul. Evitați să purtați curele pe care doriți să le ascundeți cu fundul subțire, strâns ca niște pantaloni de yoga.
  • Imagine intitulată Cumpărați și purtați lenjerie de corp fără părinții dvs. Știind pasul 15
    4. Evitați să purtați curele cu fuste scurte. Pentru a evita o greșeală de îmbrăcăminte jenantă, purtați doar curele cu fuste mai lungi. Miniskirts nu oferă prea multă acoperire și sunt mai bine asociate cu stiluri de lenjerie de acoperire completă, cum ar fi boyshorts sau hiphuggers. Vedeți acest articol pentru sfaturi despre cum să Purtați lenjerie de corp.
  • sfaturi

    Pentru scopuri de igienă, spălați-l înainte de ao purta. Nu știi cine ar fi putut încerca înaintea ta.
  • Încercați să aveți o conversație adultă cu părinții dvs. despre purtarea unui tang înainte de a începe să vă ascundeți în spatele spatelui lor. Fi cinstit și spune-le de ce vrei unul.
  • Avertizări

    Dacă cercetați online ce stil să cumpărați sau care stochează la magazinul dvs., asigurați-vă că ați șters istoricul browserului sau cache-ul web, astfel încât nimeni nu poate să spună și să afle ceea ce căutați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar