Cum de a anula bluehost

BlueHost este un serviciu de găzduire web plătit și un serviciu de gestionare a numelor de domenii care oferă hosting de domeniu, spațiu de stocare nelimitat de disc, un trafic de site-uri drag-and-drop și șabloane, conturi de e-mail și servicii de transfer de fișiere. Serviciul a crescut pentru a fi unul dintre primele 20 de servicii de gazduire web, împreună cu companiile sale sora, Fastdomain și Hostmonster. Acest articol vă va duce prin procesul de anulare a serviciilor de găzduire cu BlueHost.

Pași

Metoda 1 din 2:
prin telefon sau chat live
  1. Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 1
1. Examinați BlueHost Termeni de utilizare Pentru a vă familiariza cu specificul de a anula contul. Citiți secțiunea 2 și secțiunea 3 din Termenii și condițiile. Aceasta acoperă tot ce trebuie să știți despre restituiri, comisioane nerefundabile și anulări asociate contului dvs.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 2
    2. Backup toate datele dvs., inclusiv e-mailuri, baze de date și fișiere pe care doriți să le păstrați. După anularea serviciilor de găzduire toate aceste date vor fi șterse de la serverele BlueHost.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 3
    3. Sunați la departamentul de facturare al BlueHost la (888) 401-4678 sau Începeți un chat live cu un reprezentant al Bluehost.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 4
    4. Spuneți reprezentantului Bluehost pe care doriți să-l anulați contul.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 5
    5. Furnizați reprezentantul cu numele și prenumele dvs., numele de domeniu asociat contului dvs. de anulare, iar ultimele 4 cifre ale parolei dvs. de conectare CPANEN.
  • Dacă ați plătit prin card de credit, va trebui să furnizați ultimele 4 cifre ale numărului de pe card. Este posibil să vi se solicite să confirmați că cardul de credit este încă valabil pentru a emite o rambursare, atunci când este cazul.
  • Dacă ați plătit prin PayPal, va trebui să furnizați numărul de factură PayPal de 7 cifre asociat cu cea mai recentă plată pentru serviciile de găzduire pe care le anulați. Este posibil să vi se solicite să confirmați că contul PayPal este încă valabil pentru a emite o rambursare, atunci când este cazul.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 6
    6. Solicitați să anulați reînnoirea numelui de domeniu automată. Implicit, setarea de reînnoire a numelui de domeniu este "Auto-reînnoie".Puteți lăsa această setare dacă doriți să păstrați numele (numele dvs.) de domeniu activ și să continuați să utilizați managerul de domeniu BlueHost.
  • Metoda 2 din 2:
    prin deschiderea unui bilet de suport
    1. Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 7
    1. Examinați BlueHost Termeni de utilizare Pentru a vă familiariza cu specificul de a anula contul. Citiți secțiunea 2 și secțiunea 3 din Termenii și condițiile. Aceasta acoperă tot ce trebuie să știți despre restituiri, comisioane nerefundabile și anulări asociate contului dvs.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 8
    2. Backup toate datele dvs., inclusiv e-mailuri, baze de date și fișiere pe care doriți să le păstrați. După anularea serviciilor de găzduire toate aceste date vor fi șterse de la serverele BlueHost.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 9
    3
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 10
    4. Selectați opțiunea "Anulare" și faceți clic pe butonul "OK".
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 11
    5. Introduceți adresa dvs. de e-mail. BlueHost va folosi acest lucru pentru a vă trimite răspunsurile la biletul de asistență.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 12
    6. Introduceți numele dvs. complet, numele de domeniu și parola asociată cu contul dvs.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 13
    7. Introduceți un mesaj informând BlueHost pe care doriți să-l anulați contul. De asemenea, puteți atașa opțional orice fișiere asociate solicitării dvs. făcând clic pe butonul "Alegeți fișierul" și selectați un fișier de pe computer.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 14
    8. Introduceți codul de verificare observat în imaginea de mai jos "Text:"Câmp de intrare și faceți clic pe" Trimite mesaj "pentru a finaliza procesul și pentru a trimite biletul la Bluehost.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 15
    9. Copiați numărul de referință pentru biletul de asistență. Permiteți 24-48 ore pentru ca BlueHost să răspundă biletului dvs. Când primiți un răspuns de la un reprezentant al Bluehost, aceștia pot solicita informații suplimentare, cum ar fi ultimele 4 cifre ale cărții dvs. de credit, numărul facturii PayPal de 7 cifre sau ultimele 4 cifre ale parolei dvs. de conectare CPANEN.
  • Imagine intitulată Anulează BlueHost Pasul 16
    10. Solicitați pentru a anula reînnoirea numelui de domeniu pentru a opri procesul de reînnoire a numelor de domenii pe care le-ați înregistrat la serviciu.În mod implicit, setarea de reînnoire a numelui de domeniu este setată la "Auto-Reînnoire" și nu va anula automat când anulați contul. Puteți păstra alternativ numele de domeniu înregistrat cu Bluehost și continuați să utilizați managerul de domeniu.
  • sfaturi

    Bluehost oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru noile conturi de găzduire, sub rezerva anumitor taxe nerefundabile. Se referă la BlueHost Termeni de utilizare pentru mai multe informatii.

    Avertizări

    Numele de domenii și rambursările de verificare sunt nerefundabile. Se referă la BlueHost Termeni de utilizare pentru mai multe informatii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar