Cum să evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor

Clash of Clans este o aplicație multiplayer mobilă de joc care vă permite să ridicați propriul sat și să-l băteau cu milioane de alți jucători de pe tot globul. Deoarece jocul depinde în mod semnificativ de caracteristica sa multiplayer, managementul invocă strict politicile sale de jocuri prietenoase. Dacă nu respectați aceste reguli, sunt șanse, puteți fi interzis cu privire la ciocnirea clanurilor.

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor Pasul 1
1. Evitați blestemul pe chat-ul global. Nu fi dezgustător. Să se abțină de la utilizarea obscenităților pe chat-ul global. Urmăriți limba dvs. sau alți jucători vă puteți raporta. Supercell va examina apoi raportul și vă interzice de la caseta de chat.
  • Blocarea blocată, deși nu vă afectează în întregime jocurile. Puteți să jucați în mod normal jocul, dar trebuie să așteptați cu 24 de ore înainte de a vă permite să postați mesaje pe chat-ul global.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor Pasul 2
    2. Nu alegeți un nume de profil inadecvat. Aceasta include profanitatea, mesajele necorespunzătoare etc.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor Pasul 3
    3. Stai departe de a folosi perete obscene sau layouts de decorare. Aranjarea pereților sau decoratiunilor pentru a arăta ca ceva vulgar este, de asemenea, împotriva politicilor jocului. Alți jucători pot lua o captură de ecran a ciocnirii satului clanului și o trimite la Supercell va fi revizuit. Dacă se constată că este ofensator, veți fi blocați să acceseze contul dvs. de joc.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor Pasul 4
    4. Nu jucați jocul pe emulatori de calculator. Emulatoarele mobile pentru PC-uri, cum ar fi GenyMotion sau Bluestacks, sunt instrumente excelente pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile pe computerul dvs. desktop sau laptop. Dar redarea contului dvs. de contul clasa pe aceste aplicații va avea blocat de Supercell Dacă sistemul lor detectează contul dvs. fiind conectat în mod constant pe un dispozitiv non-mobil.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor Pasul 5
    5. Distribuiți din descrierile clanului vulgar. Dacă sunteți lider sau un co-lider al unui clan, evitați punerea unor descrieri indecente ale grupului dvs. că alți jucători vor găsi ofensivă. Dacă faceți acest lucru, contul dvs. va fi interzis din joc (dar membrii clanului dvs. nu vor fi). Scrieți o declarație prietenoasă care descrie în mod clar clanul și membrii săi.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe ciocnirea clanurilor Pasul 6
    6. Nu hack. Deși este tentant dacă este dificil să câștigi resurse, dar nu trișește folosind instrumente de hack și software-uri. De asemenea, nu utilizați bots automatizat pentru a juca jocul pentru tine - jucați fizic jocul în schimb.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar