Cum să fii bun la apărarea anticilor (dota)

Dota poate fi dificil pentru începători. În timp ce gameplay-ul de bază este simplu de înțeles, succesul necesită reflexe fulger-rapid și comunitatea jucătorului jocului este notoriu inospitalieră. Singura modalitate de a obține mai bine este prin practică, dar cu câteva sfaturi simple, tranziția dvs. de la N00b la Pro poate fi mult mai fină.,

Pași

Partea 1 din 2:
Noțiuni de bază ca începător
  1. Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 1
1. Alegeți câțiva eroi prietenoși începători pentru a practica cu. În DotA, alegeți un erou pentru a juca ca de la o selecție de zeci la începutul fiecărui joc. Deoarece fiecare erou are propriile sale abilități și strategii de masterat, este înțelept să începeți prin alegerea doar câțiva eroi pentru a obține bine cu la început. Este mult mai rapid și mai ușor de stăpânit doi sau trei eroi decât este de a încerca să înveți fiecare stil de joc al eroului.
  • Oficialul DotA Wiki a clasat aproximativ eroii DOTA 2 pentru cât de ușor sunt pentru începători să folosească. Printre cele mai ușoare sunt Bane, Centaur Warrunner, Lich, Lion, Ogre Magi, Crystal Maiden, Protector Treant și Warlock.
  • Este o idee bună să alegeți doi sau trei eroi pentru a începe (mai degrabă decât unul) în cazul în care un coechipier vă alege eroul preferat sau echipa conține prea mulți eroi de un singur tip (toți utilizatorii magici, toate personajele ofensive etc.)
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 2
    2. Nu hrăniți. În DotA, nu moare este la fel de important ca uciderea inamicului. Când un erou inamic te ucide, dușmanul este recompensat cu aur și experiență. De-a lungul timpului, acest lucru se poate adăuga, dând inamicului un mare avantaj față de tine. Oamenii care mor adesea în Dota sunt adesea numiți "Alimentatori" pentru că moartea lor "a hrani" Echipa inamicului cu resurse valoroase.
  • Deși este greu să nu fii un alimentator de cel puțin câteva ori ca un începător, este mai ușor dacă îți amintești regula de aur de a nu hrăni: nu "Apăsați" Atacuri toate de unul singur. Dacă întâmpinați probleme în teritoriul inamic, șansa dvs. de supraviețuire este mult mai mare atunci când aveți un coechipier sau doi pentru a vă ajuta.
  • Încercați să aveți întotdeauna o cale de evacuare de la orice bătălie. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca având câteva derulări TP (vezi mai jos).
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 3
    3. Cumpărați cel puțin câteva elemente de bază. Selecția imensă de echipamente și elemente din DotA poate fi intimidantă pentru începători. Puteți găsi un ghid bun pentru articolele Dota (inclusiv rețete de crafting) Aici. În timp ce fundul ideal al fiecărui erou este semi-unic, există puține elemente aproape toată lumea ar trebui să cumpere. Veți dori să aveți următoarele:
  • Portalul orașului Scroll (sau "TP"): Un element care vă teleportează înapoi la o clădire prietenoasă. Mare pentru scăparea din situații periculoase.
  • Courier: O unitate utilizată pentru luarea articolelor către și de la bază.
  • Sentry Ward: Face o unitate invizibilă care poate fi folosită pentru a spiona pe alții și a păstra anumite zone ale Minimap "completat." Mare pentru a urmări vrăjmașii voștri.
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 4
    4. Construiți-vă nivelele și experiența în timp ce vă refuzați adversarii aceste lucruri. Scopul dvs. în orice joc de dota este de a distruge echipa inamicului vechi (structura bine protejată în colțul opus al hărții de la dvs.). Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o mulțime de aur (pentru a cumpăra articole) și experiență (pentru a face personajul dvs. mai puternic). Există câteva modalități principale de a face acest lucru. Încercați să faceți aceste lucruri (sau cel puțin să vă ajutați colegii de echipă în timp ce le fac). În același timp, încercați să vă păstrați dușmanii să facă același lucru:
  • Uciderea eroilor.
  • Uciderea firelor. Creepsii sunt unitățile non-erou din joc - de exemplu, soldații mici care se mișcă în jos și se atacă reciproc. Există, de asemenea, fire neutre în spațiile dintre benzile care vor ataca pe oricine. Unele dintre aceste fiori neutre sunt destul de puternice. Uciderea mai ușoară a fioriilor este o modalitate bună de a deveni mai puternică dacă eroul dvs. nu este foarte bun în lupta unu la unu cu alți eroi.
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 5
    5. Aflați de bază Jargon DotA. Comunitatea DotA utilizează o mulțime de slang și stenogramă care poate fi dificilă pentru nou-veniți pentru a descifra. Învățarea Acești termeni este importantă pentru comunicarea cu colegii dvs. Este disponibil un bun glosar al termenilor în joc Aici. Câțiva dintre cei mai fundamentali termeni includ:
  • Aggro: atenția unei unități inamice. De exemplu, dacă un creep sau un turn atacă eroul tău, ai "Agrogat" aceasta.
  • Deny / Ultima lovitură: uciderea ceva pentru a împiedica inamicul să obțină aur / experiență din ea. Mai multe despre asta de mai jos.
  • Agricultura: uciderea firelor pentru a obține aur și experiență în loc să lupte împotriva eroilor sau structurilor inamice.
  • Ganking: uciderea eroilor prin surprindere sau "Gang-up" tactică.
  • Jungle: spațiile dintre benzile principale în care sunt înființate neutre.
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 6
    6. Periați-vă pe cunoștințele dvs. Dota. DotA este la fel de mult despre planificarea și cunoașterea modului de a reacționa în anumite situații, deoarece este vorba despre reacția la dușmanii voștri. Jocul recompensează jucătorii cu cunoștințe ample de joc, deci este valoros să luăm ceva timp pentru a vă familiariza cu multe aspecte ale jocului. Nu trebuie să memorați fiecare element și abilitate, dar ar trebui să cunoașteți elementele de bază ale tuturor eroilor și cele mai importante elemente.
  • O resursă bună pentru jucătorii noi este Dota 2 Wiki, disponibilă Aici. WikiHow are, de asemenea, numeroase articole despre subiectele Dota.
  • Partea 2 din 2:
    Bazele de strategie
    1. Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 7
    1. Evita "lupte echitabile." Dota nu este un joc care recompensează joacă onorabilă. Angajarea echipei inamice pe termeni echitari este doar mai ușoară pentru ei să vă omoare. În schimb, căutați oportunități de a vă surprinde pe vrăjmașii voștri, să le prindeți în situații nefavorabile și să le loviți când sunt mai slabi. Există multe modalități diferite de a face acest lucru - doar câteva idei sunt mai jos:
    • Atacați dușmani care sunt singuri cu câțiva dintre colegii voștri pentru a vă ajuta. Acest lucru este chiar mai ușor dacă aduceți un erou cu o vrajă lentă sau stună.
    • Furișa în spatele unui dușman prin trecerea prin junglă, apoi loviți când se întoarce la bază pentru a vindeca.
    • Atrage un inamic aproape de unul dintre turnurile voastre sau cu niște fiori prietenoși și dansați în mod continuu din gama sa, lăsând creepul sau structurile să-și piardă sănătatea.
    • Ge "ultima lovitură" pe fiori și structuri (vezi mai jos).
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 8
    2. Mergeți întotdeauna pentru "ultima lovitură." Aceasta este o abilitate crucială Doda - este ceva superficial atunci când îl trageți și agravând-o super-agravare atunci când inamicul vă face. În DotA, eroul care primește ultima lovitură pe un dușman înainte de a moare să devină aurul și experiența pentru uciderea ei. Nu contează cine a făcut cea mai mare parte a deteriorării unității - oricine primește ultima lovitură primește răsplata. Profitați de acest lucru pentru a vă asigura că echipa dvs. devine cât mai mulți bani și experiențe posibil și inamicul dvs. devine cât mai puțin posibil. Câteva idei sunt mai jos:
  • Când un inamic este pe punctul de a ucide un creep, a lovit-o cu un atac, ca să-l omori în schimb. Acesta este ceva ce puteți face chiar și pentru Proprietatea echipei tale. Dacă puteți trage acest lucru pentru un fluaj puternic, cu o recompensă mare pentru uciderea acestuia, echipa dvs. vă va iubi și vrăjmașul vostru vă va urî.
  • Când dușmanul este pe punctul de a ucide unul dintre turnurile sau structurile voastre, a lovit-o cu un atac puternic, astfel încât să obțineți ultima lovitură. Nu veți primi recompensa pentru uciderea unităților prietenoase, dar acest lucru vă ține inamicul să-l primească.
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 9
    3. Uită-te la minimapul tău de multe ori. Multe greșeli de începători în Dota pot fi atribuite nu știi unde sunt dușmanii tăi. Minimap este un instrument extrem de util. În timp ce priviți la Minimap vă distrageți de la acțiune, vă poate oferi informații valoroase despre poziționarea jucătorilor din joc. Unii jucători de nivel superior recomandă petrecerea de până la 1/3 din timpul petrecut la Minimap.
  • O mare utilizare a minimului este de a evita confruntările cu dușmani puternici. Nu așteptați până când nu sunt pe ecran să fugă - dacă le vedeți că vin în minimal, ieșiți!
  • Imaginea intitulată Fii bun la apărarea anticilor (DOTA) Pasul 10
    4. Invata din propriile greseli. Nimeni nu va fi grozav la Dota la început. Dacă începeți doar, sunteți obligat să fiți numit N00b de câteva ori. Lucrul important este să vă folosiți eșecurile inevitabile ca oportunități de a învăța. Când faceți prost, notați ce nu funcționează și dați seama cum să o rezolvați. Wiki DotA poate fi un mare ajutor aici!
  • Amintiți-vă: Definiția nebuniei încearcă din nou același lucru și din nou și așteaptă rezultate diferite. Dacă nu vă place rezultatele obțineți, fiți dispuși să vă schimbați stilul de joc. Găsiți-vă că mori prea mult? Jucați mai defensiv sau investiți în articole defensive. Nu obțineți suficienți ucideri? Căutați mai multe oportunități de a vă surprinde dușmanii când sunt slabi.
  • sfaturi

    Nu vă grăbiți prea mult. Unii profesioniști ar putea să o facă, dar nu ar trebui să.
  • Dacă aveți probleme în a păstra în continuare la nivel, încercați să obțineți o bandă fără dușmani.
  • Obișnuiți-vă cu multe caractere diferite. Numai învățarea unui caracter este o pierdere a timpului
  • Nu vă fie frică să fugiți la bază pentru a obține vindecat.
  • Obțineți consumabile pentru vindecare Acestea sunt destul de utile în confruntări.
  • Asigurați-vă că cumpărați uneltele potrivite. Nu există nimic care te face să arăți mai prost, decât să faci lucruri greșite.
  • Nu hrăniți dușmanii. Dacă sunteți pe punctul de a muri alerga în spatele unui turn sau înapoi la bază.
  • Dacă un pro încearcă să ajute, ascultați.
  • Rămâneți în banda dvs. atribuită sau numită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar