Cum sa gasesti prieteni gamer

Cele mai multe jocuri sunt mai distractive atunci când jucați cu persoane pe care le cunoașteți și le place. Plus, jocurile sunt o modalitate excelentă de a cunoaște alte persoane și de a construi obligațiuni de durată. Încercați câteva metode diferite de căutare a prietenilor de gamer - sunteți obligat să vă îmbunătățiți mai bine, cu atât mai mult o faceți, la fel ca un joc!

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând prieteni în timpul gameplay-ului
  1. Imagine intitulată Găsiți Prietenii lui Gamer Pasul 1
1. Amintiți-vă utilizatorii care vă place să jucați cu. Amintiți-vă sau scrieți numele de utilizator al unui jucător pe care l-ați plăcut să vă jucați. În acest fel, dacă le vedeți din nou, veți putea să vă amintiți aspecte ale jocului lor care vă place sau, dacă au menționat ceva specific în timpul jocului, veți putea vorbi despre asta cu ei.
  • Complimentele reprezintă o modalitate excelentă de a ajunge pentru prima dată. Dacă ți-a plăcut o strategie pe care cineva a folosit-o sau a observat o mare mișcare, l-au făcut, spuneți-i să știe. Spunând ceva de genul "buna lovitura!" poate să nu pară prea mult, dar le permite să știe că le-ați observat.
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 2
    2. Ajungeți când le vedeți online. Mesaj Un utilizator pe care l-ați bucurat și le cereți dacă ar dori să joace din nou. Luați în considerare conectarea în timpul zilei când ați jucat ultima dată cu ei, pentru a vă mări șansele de a le vedea online.
  • Multe jocuri oferă capacitatea de a "prieten" un alt jucător, care vă va notifica când s-au conectat la joc. În acest fel, puteți vedea când noul dvs. prieten se joacă și îi invită să se joace cu dvs. în orice moment.
  • Spune ceva de genul, "Joc minunat ieri! Vrei să joci altul?"
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 3
    3. Face planuri de a juca unul cu celălalt mai târziu. Dacă doriți să fiți formali, puteți să întrebați pe cineva dacă ar dori să joace din nou în curând, cu o dată și o dată pentru un alt joc. Acest lucru poate fi o modalitate bună de a consolida prietenii de început. Încercați fraze precum:
  • "Mi-a plăcut să mă joc cu tine! Doriți să jucați din nou cândva în curând?"
  • "Ești bun la asta. Doriți să jucați altul?"
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 4
    4. Amintiți-vă să o păstrați casual. În timp ce ați putea căuta prietenii de-a lungul vieții, s-ar putea abia să fie destul de interesați să joace o altă rundă cu dvs. Nu cereți imediat informații personale și nu renunțați niciodată la informații personale decât dacă vă simțiți în siguranță acest lucru.
  • Dacă vă simțiți nesigure în timp ce vorbiți cu un alt utilizator (dacă solicitați informații personale, cum ar fi numele dvs. complet, numărul de telefon, adresa de corespondență sau alte informații sensibile), blocați-le sau nu mai vorbiți cu ei.
  • Oferiți numai informații personale dacă credeți că vă va ajuta prietenia să crească și nu va fi folosită într-un mod ciudat de o altă persoană. De exemplu, dacă prietenul tău vă oferă numele lor și întreabă a ta, probabil că nu prea mult pentru a le da numele tău. Ai putea chiar să dai un pseudonim. Cu toate acestea, dacă aceeași persoană întreabă ce stradă locuiți, unde mergeți la școală sau unde lucrați, nu este o idee bună să renunțați la aceste informații.
  • Dacă prietenul tău vrea vreodată să Întâlni în persoană, Asigurați-vă că aveți un telefon sau chat video cu ei în prealabil, astfel încât să puteți verifica cine sunt. Evitați alcoolul în timpul întâlnirii, deoarece acest lucru vă poate clarifica judecata și duce la o situație nesigură.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea social media și aplicații
    1. Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 5
    1. Utilizați r / gamerpals reddit pentru a găsi prieteni gamer. Faceți o postare pe R / Gamerpals spun abonați Ce joc doriți să jucați și la ce oră sunteți. Acest Subreddit este dedicat exclusiv pentru a găsi oameni online pentru a juca cu. Are mai mult de 23.000 de abonați și puteți cere oamenilor să joace orice joc pe care îl jucați în prezent.
    • Vei avea la Înscrieți-vă pentru reddit Pentru a face un post pe r / gamerpals.
    • Titlurile postului includ de obicei vârsta, sexul, locația, timezonul și jocul pe care doriți să îl jucați (e.G. 28 / m / US, CST, caută să joace Far Cry 5).
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 6
    2. Găsiți grupuri pe Facebook. Căutați jocul pe care doriți să îl jucați în bara de căutare Facebook, apoi apăsați pe "grup" pentru a filtra numai după grup. De multe ori, mai multe grupuri sunt disponibile pentru fiecare joc. Doar faceți clic pe butonul "Alăturați grupul" și veți fi adăugat de un moderator. De acolo, puteți începe să postați în cronologie pentru a vedea cine vrea să joace.
  • Evitați să sugerați că căutați "prieteni", deoarece acest lucru poate face pe oameni să creadă că sunteți în căutarea unui angajament mare. În schimb, pur și simplu spune că căutați pe cineva care să joace astăzi sau mâine. Păstrați-l relaxat și informal.
  • Încearcă ceva de genul, "Bună tuturor, căutând pe cineva care să joace de departe Cry 5 cu mâine de 5pm! Cineva vrea să joace?"
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 7
    3. Utilizați aplicații și site-uri web pentru a găsi prietenii jucătorului. Există multe aplicații și site-uri web pe care le puteți accesa pe computer, tabletă sau telefon pentru a ajunge la noi prieteni jucători. Pentru a găsi mai multe, încercați să căutați "Jocul Chat App" sau "Găsiți prietenii jocului online" În motorul dvs. de căutare preferat.
  • Aplicația Gamr2Gamr vă permite să căutați jocuri Alți utilizatori joacă. Când găsiți un utilizator care vă interesează, le puteți trimite o cerere de prietenie și începeți să jucați împreună.
  • Gamerlink este o aplicație care vă refuză să postați pe un forum de joc și să specificați exact ceea ce căutați (e.G., "Am nevoie de un rezervor și un vindecător"). Când jucătorii răspund la postarea dvs., le puteți adăuga la o listă de prieteni și le puteți cere să joace din nou mai târziu.
  • Găsiți prietenii de jocuri este un site web care oferă liste de utilizatori sortate după joc. Doar faceți clic pe un joc și sortați-vă prin oamenii care joacă în prezent acel joc. Puteți trimite un mesaj prin intermediul site-ului, cerând oamenilor să joace.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea prietenilor de gamer offline
    1. Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 8
    1. Mergeți la magazinul dvs. local și întrebați ce joacă oamenii. Mergeți la magazinul dvs. preferat de jocuri video și întrebați-i pe oamenii care lucrează acolo ce se joacă. Dacă este același joc pe care îl place să îl jucați, luați în considerare întrebându-le dacă ar dori să se joace cu dvs. Spune-le ca o căutați pe cineva. Încercați fraze precum:
    • "Am căutat unii oameni să se joace cu datoria. V-ați interesa să jucați împreună cândva?"
    • "Îmi place chemarea datoriei și încerc să mă îmbunătățesc. Doriți să jucați împreună în curând pentru a vă ajuta reciproc?"
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 9
    2. Utilizați întâlniri.com pentru a găsi grupuri de jucători. Du-te la întâlniri.com și verificați diferitele opțiuni pentru grupurile de jocuri video din zona dvs. Meetup este un site web unde puteți găsi diferite grupuri de oameni la "întâlniți-vă" cu viața reală. Site-ul are multe filtre de subiect diferite, cum ar fi:
  • Jocuri online
  • Gaming PC
  • Gaming multiplayer
  • Jocuri video
  • Consola de jocuri
  • Odată ce ați ales un subiect, defilați în partea de jos și selectați "Arata tot." Apoi apasa "Găsiți un grup de întâlniri în apropierea dvs." Site-ul va afișa toate grupurile relevante care se întâlnesc în apropierea dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 10
    3. Găsiți jucători la Convențiile de jocuri. Participați la o convenție de joc, care este obligată să fie plină de jucători asemănători. Așezați conversații cu oamenii și întrebați ce le place să joace. Dacă aflați că cineva se bucură de același joc ca și dumneavoastră, nu vă fie frică să întrebați dacă ar dori să joace cândva:
  • "Mi-a plăcut să vorbesc cu tine! V-ați interesa să jucați un apel de datorie împreună?"
  • "Pare o persoană drăguță. Doresc să joace apel de datorie online cândva, după ce Convenția sa terminat?"
  • Rulați o căutare Convenții de joc în zona dvs. utilizând termenii de căutare, cum ar fi "Convenții de jocuri în San Antonio" sau "Conventions de gamer din New York."
  • Imagine intitulată Găsiți prietenii jocului Pasul 11
    4. Adresați-vă prietenilor și cunoștințelor dvs. să vă conecteze. Dacă aveți prieteni care joacă jocuri video, întrebați-i dacă știu oameni care ar putea dori să se joace cu dvs. Ar putea avea prieteni de jocuri pe care ar fi dispuși să vă prezinte.
  • Având conversații cu jucătorii

    Modalități de a ajunge la alți jucători online

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Strângerea conversațiilor cu alți jucători în persoană

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Amintiți-vă, cel mai rău lucru poate face este să spună "nu."Respingerea este greu, dar te poți descurca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar