Cum să obțineți jocuri video gratuite

Odată cu popularitatea explozivă a jocurilor, există mai multe jocuri gratuite decât ați putea descărca în timpul vieții dvs., să vă jucați singuri. Obținerea celor mai recente și cele mai multe jocuri gratuite este mai dificilă, dar adesea posibil dacă sunteți dispus să puneți un efort. Pe de altă parte, odată ce ați jucat printr-o întârziere a hiturilor gratuite din trecutul îndepărtat al anului 2012, ați putea decide să vă mențineți de cea mai recentă versiune de 60 de dolari până când este abandonat în preț și a fost revizuit de câteva ori.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea gratuită a jocurilor populare recente
  1. Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru un proces gratuit Gamefly. Descrisă ca "Netflix pentru jocuri," Gamefly este un serviciu de abonament care oferă un proces gratuit de o lună. Vizita Gamefly.COM și faceți clic pe Porniți procesul gratuit. În acest timp, veți putea să închiriați un joc la un moment dat. Trimiteți jocul înapoi la Gamefly (sau cumpărați-l la o reducere) și veți putea să comandați un înlocuitor atâta timp cât luna de încercare gratuită este încă activă.
  • Asigurați-vă că ați anulat-vă calitatea de membru înainte de luna în sus, sau veți fi taxat pentru luna următoare a serviciului.
  • Puteți naviga pe site înainte de a vă înscrie pentru a vă asigura că jocurile pe care doriți să le jucați sunt acolo.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 2
    2. Câștigați recompense Gamestop. Programul de recompensare al Gamestop vă permite să achiziționați jocuri folosind puncte în loc de bani. Este destinat persoanelor care cheltuiesc bani la Gamestop, dar există modalități de a câștiga încet puncte fără a cheltui bani. Iată cum puteți să o faceți:
  • În primul rând, vizitați un magazin de gamestop (găsiți unul Aici) și înscrieți-vă pentru programul de recompense gratuite.
  • Înregistrați-vă cardul de recompense la Recompensele de putere site-ul și câștigați câteva puncte gratuite prin completarea informațiilor dvs.
  • Faceți un cont pe Kongregate.com și conectați-l la contul dvs. recompense pentru mai multe puncte gratuite. În fiecare zi puteți obține mai multe puncte câștigând cele alese "Insigna zilei" Într-un joc flash selectat.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 3
    3. Profitați de ofertele de magazin de jocuri. Cele mai multe magazine de jocuri de cărămidă și mortar au câteva modalități de a obține jocuri gratuite sau cel puțin prețuri reduse:
  • Comerț cu jocurile dvs. utilizate pentru credit magazin.
  • Cumpărați un joc, redați-l și returnați-l în termenul permis pentru o rambursare completă. (Avertisment: Este posibil să fiți interzis de la magazin dacă faceți acest lucru un obicei.)
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 4
    4. Alăturați-vă unui site Freebie. Dacă sunteți dispus să treceți prin semne de membru și / sau să trimiteți prieteni la site, puteți câștiga jocuri gratuite sau chiar console și computere utilizând aceste site-uri Freebie. Încercați-vă Free360Games, Git-R-Free sau Zipnadazilch.
  • Înainte de a utiliza orice alt site Freebie, Asigurați-vă că nu este o înșelătorie.
  • Dacă nu puteți obține prieteni și familia să vă înscrieți ca trimiteri, încercați să căutați persoane pe site-uri precum sesizareWapper.COM.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 5
    5. Fiți precauți când utilizați afiliați Freebie. Rețineți că aceste site-uri sunt întreprinderi de profit și există pentru a face publicitate și pentru a vă oferi bani. Ar trebui să luați întotdeauna aceste măsuri de precauție atunci când interacționați cu companiile afiliate Site-urile Freebie vă direcționează:
  • Creați un cont de e-mail nou utilizând un serviciu gratuit de e-mail, cum ar fi Gmail. Utilizați numai această adresă de e-mail când vă înscrieți pentru membrii afiliați și așteptați să primiți mesaje spam.
  • La înscrierea pentru membrii cu companii afiliate, citiți toate imprimarea fină. Sigur, este incredibil de plictisitor, dar nu vrei să fii prins cu taxe surpriză pe care nu știai.
  • Dacă vi se cere să introduceți informațiile despre cartea dvs. de credit, faceți absolut sigur că știți cum să vă anulați calitatea de membru și când sunteți în stare să faceți acest lucru. Dacă uitați să anulați calitatea de membru, veți fi facturată automat pentru o lună de membru non-proces.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 6
    6. Comerț cu alți jucători. Site-uri ca Gametz Conectați jucătorii care doresc să facă schimb de jocuri unul cu celălalt gratuit, în timp ce Leaptrade vă oferă credite comerciale bazate pe prețul de vânzare cu amănuntul al jocului dvs. Dacă preferați câștigul de credit la marii comercianți cu amănuntul, Cea mai buna achizitie, Walmart, și Amazon Furnizați de obicei cea mai bună valoare și selectarea jocului, în timp ce gamestop și țintă dau un pic mai puțin bang pentru dolarul tău.
  • Dacă aveți prieteni de gamer, și sunteți mai mult în jocuri cu un singur jucător, luați în considerare împărțirea costului unui nou joc și luați întoarcerea. Alternativ, puteți achiziționa fiecare un joc, apoi puteți tranzacționa unul cu celălalt odată ce ați jucat prin ele.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea altor jocuri gratuite
    1. Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 7
    1. Găsiți jocuri gratuite la joc. Există mii de jocuri gratuite acolo, iar această categorie merge dincolo de magazinele de aplicații. Atât dezvoltatorii majori, cât și studiourile independente au explorat modelul liber-la-play. Continuați să căutați și puteți găsi un joc favorit care să corespundă intereselor dvs. fără a încerca să nichel și să vă dați la moarte.
    • Unele dintre cele mai renumite jocuri gratuite includ Liga Ligii Battle Arena din Legends, jocul colectiv de jocuri de cărți, fortăreață a echipei shooter-ului de prima persoană, și calea exilului diablo.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 8
    2. Joacă un MMO. Acestea se încadrează din punct de vedere tehnic în categoria liberă la joc, dar există atât de multe dintre acestea pe care le merită o mențiune separată. Dacă sunteți interesat de jocurile de roluri online, este probabil ceva acolo puteți petrece sute de ore pe gratuit. De la Lordul Inelelor Online la Star Wars: Republica Veche la primele douăzeci de nivele ale World of Warcraft, aveți multe opțiuni disponibile.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 9
    3. Joacă complet jocuri gratuite. Spre deosebire de jocurile gratuite, acestea nu au nici măcar un mesaj neplăcut care încearcă să vă convingă să cumpărați perks în joc. Este aproape implicit acum pentru jocuri pentru a deveni gratuit în cele din urmă, deși este posibil să trebuiască să așteptați câțiva ani după data lansării. Răsfoiți colecții uriașe ale acestor jocuri la următoarele site-uri:
  • Secțiunea Gog Jocuri gratuite Ocazional, include mai multe jocuri de înaltă calitate decât alte site-uri.
  • Reddit Jocuri gratuite și Reddit efreebies.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 10
    4. Obțineți jocul cu curent gratuit la PC de origine. Clientul magazinului de origine al EA poate fi un pic disperat pentru utilizatori. Vizitați în curs de desfășurare promoții și să descărcați software-ul de origine gratuită. Verificați în mod regulat pentru a vedea ce jocuri sunt în sus pentru apucare, deoarece acestea se rotesc frecvent:
  • "Pe casa" Promovarea oferă un joc complet, gratuit, fără a atașa șiruri. Jocul este de obicei câțiva ani, dar asta nu înseamnă că nu este distractiv.
  • Există adesea mai multe "Timp de joc" promoții care rulează imediat. Acestea sunt și jocuri complete, dar fiecare vă oferă o perioadă limitată de timp pentru a juca. Acest lucru este minunat pentru a încerca un joc care vă interesează, dar nu atât de mult dacă doriți să jucați prin intermediul întregului lucru.
  • Imagine intitulată Obțineți jocuri video gratuite Pasul 11
    5. Vizitați site-urile ca un pachet umil. Cele mai renumite și generoase promoții din lumea de joc Indie provin de la Pachet umil. Cu mai multe "pachete" de jocuri disponibile în fiecare săptămână și a "plătiți ceea ce doriți" Etichetă de preț pentru majoritatea jocurilor oferite, este greu să găsești o valoare mai bună. Dacă aveți cu adevărat nevoie să vă eliberați, să plătiți un cent pentru fiecare duzină de jocuri și să vizitați "Luați un ban" La magazinul alimentar.
  • Avertizări

    Nu mergeți la măsuri extreme (furtul unui joc, hacking site-ul, etc.) Nici un joc video nu merită să meargă la închisoare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar