Cum de a alege cea mai bună tastatură de jocuri: răspundeți la aceste întrebări cheie

Shopping pentru o tastatură de joc poate fi puțin copleșitor. Există atât de multe opțiuni și stiluri acolo și poate fi un fel de greu de dat seama ce face tastatura diferită. Vestea bună este că odată ce ați dat seama dacă doriți ca o tastatură mecanică sau membrană, lucrurile obțin mult mai ușor.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce ar trebui să caut într-o tastatură de joc?
  1. Imagine intitulată Alegeți o tastatură de jocuri Pasul 1
1. Alegeți mai întâi între o tastatură mecanică sau membrană. Tastaturile mecanice sunt mai scumpe și mai puternice, dar au tendința de a dura mai mult. Ei au o simțire cu adevărat satisfăcătoare, deoarece există plăci metalice sub fiecare cheie care coboară ori de câte ori atingeți o cheie. Tastaturile cu membrană (numite și tastaturile "Chiciclet") sunt mai ieftine și mai silențioase, dar ele nu sunt la fel de durabile și trebuie să apăsați mai greu pentru a obține o cheie pentru a trage foc. Alte lucruri de căutat includ:
  • Dimensiunea tastaturii. Unii oameni preferă tastaturi mai mari, în timp ce altele ca un birou curat cu o tastatură mai mică. Puteți cumpăra întotdeauna o tastatură fără un număr de un număr dacă spațiul este o preocupare (acestea se numesc TEN-KEY-MACE sau TKL tastaturi).
  • Material. Plasticul este mai ieftin, dar nu durează foarte mult. Tastaturile metalice sunt super durabile, dar pot obține scumpele și unii oameni nu le place modul în care se simt.
  • Estetică. Unii oameni iubesc tastele de iluminare RGB și simbolurile cheie fanteziste. Alți oameni preferă aspectul minimalist al cheilor standard. Tastatura dvs. va sta pe birou, așa că nu cumpărați ceva pe care îl găsiți Hideous doar pentru că apăsările de la tastele sunt presupuse supers!
Întrebarea 2 din 6:
Ce tastatură folosește manageri profesioniști?
  1. Imagine intitulată Alegeți o tastatură de jocuri Pasul 2
1. Pro PRO au tendința de a prefera tastaturi mecanice mici. Cele mai competitive jocuri ESPort necesită o mulțime de mișcare cu mouse-ul, astfel încât o tastatură mică eliberează spațiul de birou. Tastaturile mecanice sunt preferate universal, deoarece este mult mai greu de "înțeles" o cheie. Un accident vascular cerebral este locul unde nu apăsați o cheie în jos suficient pentru tastatură pentru a înregistra intrarea, care poate fi o afacere mare într-un turneu competitiv dacă se întâmplă în timpul unui moment al ambreiajului.
  • Pe o tastatură cu membrană, trebuie să împingeți o cheie în jos până la capăt pentru a vă înregistra fiecare buton pe care îl apăsați. Pe o tastatură mecanică, împingeți o tastă până când declanșează o placă metalică încărcată cu arc dedesubt. Puteți literaliza simt cheile care apar pentru a vă informa că intrările dvs. au trecut prin.
  • Nu există niciun "cel mai bun brand" când vine vorba de tastaturi de jocuri. Razer, Steelseries, Roccat, Corsair și Logitech sunt cunoscuți pentru a face tastaturi excelente.
Întrebarea 3 din 6:
Este o tastatură bună importantă pentru jocuri?
  1. Imagine intitulată Alegeți o tastatură de jocuri 3
1. Depinde de tipul de jocuri pe care le faci și cât de serios ești. Dacă jucați jocuri de platforme sau jocuri narative bazate pe poveste și obiectivul principal este într-adevăr doar pentru a vă distra, nu aveți nevoie să cheltuiți 300 de dolari pe o tastatură mecanică fantezie. Cu toate acestea, dacă jucați orice jocuri multiplayer competitive care necesită o mulțime de mișcări rapide, controlate, veți beneficia cu siguranță de o tastatură bună de jocuri.
  • Ca o notă, dacă sunteți serios despre jocuri, nu utilizați o tastatură fără fir. Aveți nevoie de o conexiune USB cu fir pentru a obține cel mai rapid timp de răspuns din fiecare apăsare de tastă.
Întrebarea 4 din 6:
Sunt tastaturi mecanice mai bune?
  1. Imagine intitulată Alegeți o tastatură de joc Pasul 4
1. Pentru jucători, da, deși unii oameni nu-i plac zgomotul pe care îl fac. Tastaturile mecanice au plăci metalice încărcate cu arc sub fiecare tastă, iar fiecare primăvară va face un zgomot puternic de clic ori de câte ori ați atins o cheie. Cei mai mulți oameni preferă modul în care tastaturile mecanice se simt, dar zgomotul poate fi un dealbreaker dacă locuiți cu părinți sau colegi de cameră și intenționați să faceți orice joc de noapte târziu.
  • Există tastaturi mecanice care nu fac o tona de zgomot, dar încă vor fi mai puternici decât o tastatură cu membrană. Dacă doriți o tastatură mecanică mai liniștită, căutați modele care au comutatoare liniare. Acestea tind să fie mult mai silențios.
  • Unii oameni nu-mi plac modul în care tastaturile mecanice simt, fie. Încercați o tastatură mecanică la un magazin de calculatoare locale dacă doriți să încercați unul. Dacă nu este pentru dvs., nu este nimic în neregulă cu utilizarea unei tastaturi cu membrană obișnuită.
Întrebarea 5 din 6:
Care este stilul de comutare pe o tastatură?
  1. Imagine intitulată Alegeți o tastatură de joc Pasul 5
1. Stilul de comutare se referă la tipul de mecanism sub fiecare cheie. Întrerupătoarele mecanice sunt fie liniare, fie tactile. Comutatoarele liniare tind să fie mai fine, în timp ce comutatoarele tactile apar puțin când apăsați tasta. Pentru tastaturile cu membrană, domicile de silicon și cauciuc sunt cele mai frecvente (acestea se află pe fiecare tastatură de bază). Există, de asemenea, comutatoare de foarfece, care sunt utilizate în mod obișnuit în laptopuri. Tastaturile comutatorului de foarfece tind să fie foarte subțiri și să aibă taste care ridică doar o fracțiune de la un centimetru de pe tastatură.
  • Pentru tastaturile mecanice, comutatoarele Cherry MX sunt cea mai populară alegere.
  • Unii producători își comercializează tastaturile membranei ca fiind "semi-mecanice."Aceasta este doar o tastatură de marketing-tastaturi nu pot fi parțial mecanice. Adesea, acest lucru înseamnă doar că este o tastatură cu membrană cu o mulțime de feedback.
Întrebarea 6 din 6:
Cât de mult ar trebui să petrec pe o tastatură de jocuri?
  1. Imagine intitulată Alegeți o tastatură de joc Pasul 6
1. Dacă sunteți nou la tastaturile de jocuri, 50-70 $ este un buget solid. Există tone de tastaturi fanteziste acolo pentru peste 100 de dolari. Odată ce obțineți peste 75 de dolari, plătiți doar pentru estetică în acel moment. Cu toate acestea, dacă ceva vă atrage cu adevărat ochiul și nu sunteți legați pentru bani, nu vă simțiți liber să vă împliniți pe o tastatură super-fantezie!
  • Orice sub 30 de dolari va simți și va juca practic același lucru ca o tastatură obișnuită.
  • FAKER, unul dintre cei mai prolifici jucători profesioniști din lume, utilizează o tastatură de 125 USD. Chiar nu aveți nevoie să renunțați la 500 de dolari pe o tastatură fantezie pentru a fi un jucător excelent!
  • Tastatura este puțin mai mică pe lista de priorități decât monitorul, mouse-ul și PC-ul. Dacă vă actualizați toată viteza, este posibil să fiți mai bine să salvați tastatura pentru ultimul.

sfaturi

Unele tastaturi din plastic sunt de scurgere, ceea ce este esențial dacă aveți tendința de a păstra o băutură pe birou în timp ce joci.
  • Dacă jucați o tona de MMOS, cum ar fi World of Warcraft, căutați o tastatură cu o mulțime de chei macro. Puteți personaliza tastele macro și hartă toate aceste vrăji și arme la macrocomenzile speciale care vor face mai ușor lucrurile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar