Cum să devii un jucător

Gamingul este un hobby mult mai larg și mai accesibil decât acum zece ani. În ciuda faptului că ar fi crezut o mică minoritate de jucători, nu aveți nevoie să vă dovediți abilitățile sau să vă alăturați unui clic pentru a vă numi un jucător. La fel ca cărțile sau filmele, există un joc acolo pentru toată lumea.

Pași

Partea 1 din 4:
Găsirea de jocuri vă place
  1. Imaginea intitulată deveni un pas de jucător 1
1. Decideți ce să jucați jocuri. Când începi doar, este mai bine să rămâi cu ceea ce ai la dispoziție. Achiziționarea unei console sau modernizarea computerului este o cheltuială mare și este mai bine să obțineți o anumită experiență sub centura dvs., astfel încât să știți cum să luați decizia corectă. Dacă puteți, să jucați niște jocuri pe platforma unui prieten înainte de a vă lua decizia.
  • Un computer (PC) poate juca o mare varietate de jocuri, dar redarea celor mai recente și mai fantate necesită upgrade-uri de hardware scumpe. Desktop-urile sunt mult mai bune pentru jocuri decât laptopurile.
  • O consolă (de obicei, un Xbox, PlayStation, Wii / Wii U sau Nintendo) este o opțiune mai ieftină dacă nu aveți deja un computer și nu necesită cunoștințe tehnice deloc. Veți avea o selecție mult mai limitată de jocuri și, la fiecare câțiva ani, va trebui să cumpărați consola următoare de generație dacă doriți să jucați noi jocuri.
  • Dacă nu aveți nici una dintre cele de mai sus, puteți juca pe un telefon inteligent, tabletă sau un dispozitiv de jocuri portabile sau puteți juca jocuri din lumea reală descrisă la sfârșitul acestei secțiuni.
  • Imaginea intitulată devine un joc de joc 2
    2. Știți cum să găsiți jocuri. Există multe jocuri recomandate mai jos, organizate de tipul de persoană pe care o recurs la. Probabil că aveți deja o idee bună ce fel de experiență vă place, chiar dacă nu sunteți încă un jucător încă, atât de departe și începeți cu recomandarea care vă pare foarte atrăgătoare pentru dvs. O căutare rapidă online vă va duce adesea la site-ul dezvoltatorului, unde puteți descărca sau comanda jocul și unde puteți afla ce dispozitive se pot juca. Dacă nu sunteți sigur dacă doriți să o cumpărați, căutați un demo sau un joc YouTube pentru a afla mai multe.
  • Pentru jocuri pe calculator, descărcați software-ul gratuit Aburi. Acesta este un loc extrem de popular pentru a cumpăra jocuri, iar ofertele de reducere constantă și discuțiile comunitare reprezintă o modalitate excelentă de a găsi și noi recomandări.
  • Majoritatea recomandărilor de mai jos au fost lansate în ultimii ani și pot fi încă disponibile la magazinele de jocuri de cărămidă și mortar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 3
    3. Răsfoiți jocurile casual. Acestea sunt minunate pentru trecerea timpului sau pentru a vă lua asupra stresului și sunt de obicei ușor de învățat. Această categorie este definită în mod liber și, uneori, insultată de oameni care se consideră "Jucătorii reali." Cu toate acestea, această atitudine devine mai puțin frecventă. Încercați să căutați în următoarele locuri dacă nu ați jucat niciodată un joc tot drumul înainte, sau dacă nu sunteți sigur ce vă atrageți:
  • Pentru o mare varietate de opțiuni, încercați un magazin de aplicații mobile sau un site mare de colectare a jocurilor, cum ar fi Kongregate și Jocuri Armor.
  • Cele mai multe jocuri Nintendo sunt concepute să se concentreze pe distracție și să vă bucurați de prietenii, inclusiv Mario Kart, Wii Sports sau Mario Party.
  • Imaginea intitulată devine un joc de joc 4
    4. Încercați jocuri care necesită reflexe și precizie. Dacă vă bucurați de mișcări rapide cu degetul și provocări rapide, există multe genuri de joc pe care le-ați putea bucura:
  • Platformerii implică navigarea unui curs de obstacole de blocuri și dușmani. Joaca Classic Super Mario, provocați-vă cu Super Boy Boy, sau adăugați poveste și luptați cu seria Ratchet & Clank.
  • Pentru atingerea cu degetul pur și simplu, încercați un joc de ritm cum ar fi revoluția dansului de dans sau versiunea sa de tastatură Step Mania, sau un film ""Shmup") ca Ikaruga sau Radiant SilverGun.
  • Jocurile sportive sunt de obicei re-lansate în fiecare an, astfel încât să puteți juca ca niște sportivi celebri. Alegeți-vă sportul preferat și puteți găsi probabil o versiune de joc video, cum ar fi Madden sau FIFA.
  • Jocuri de luptă ca Super Smash Bros. sau uneltele vinovate sunt jocuri competitive care recompensează reflexele și memoria musculară.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 5
    5. Explorați jocurile de nisip. La fel ca o cutie de nisip real, aceste jocuri vă oferă instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă crea propria distracție sau chiar lumea voastră. Dacă sunteți bine să vă stabiliți propriile obiective și să vă trageți în propriul proiect, acestea ar putea fi pentru dvs.
  • Minecraft este de departe cele mai populare dintre aceste jocuri. Dacă căutați ceva cu o grafică mai puțin blocată, încercați spora.
  • Jocurile de nisip nu trebuie să fie "casual." Cetatea Dwarf a trimis mii de oameni "Jucătorii hardcore" Rularea datorită lumii sale incredibil de complexe, afișată în întregime în text.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 6
    6. Jucați pentru tremururi. Dim luminile și pregătește-te pentru gustul tău adrenalină. Aceste jocuri sunt pentru persoanele care doresc emoție maximă:
  • Dacă vă placeți povestiri de acțiune sau aventură, jucați eroul în jocuri precum Prince of Persia sau Crezul Assassin sau faimosul (și familia) Legenda jocului Zelda.
  • Dacă vă bucurați de filme de groază, aflați cum este să fiți într-unul cu un deal tăcut sau răul rezident.
  • Când trebuie doar să lăsați-o pe toate afară, ridicați rotorul Sfântului sau Grand Furt Auto și începeți o crimă ridicolă.
  • Imaginea intitulată devine un pas de jucător 7
    7. Joacă un joc imersiv de rol. Jocurile vă pot scufunda într-o poveste într-un mod pe care nici o altă formă de artă nu poate. Jocurile de joc (RPGS) sunt un exemplu popular, deși genul este extrem de larg. Iată câteva exemple celebre, dintre care oricine poate oferi zeci de ore de gameplay:
  • Câteva dintre cele mai renumite serii RPG care se concentrează pe poveste și alegerea jucătorului includ vârsta Dragon, efectul de masă și fantezia finală.
  • Setările neobișnuite și ciudate sunt afișate în seria BioShock și Dark Souls, în timp ce seria Elder Scrolls vă oferă o lume enormă, clasică de fantezie pentru a explora.
  • Pe capătul extrem al scalei, jocurile care au povestiri incredibil de profunzime includ Planescape: chinul și fiecare joc de la SPIDERWEB Software.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 8
    8. Joacă jocuri multiplayer competitive. Multe jocuri au opțiunea de a juca competitiv, dar unele dintre ele sunt dedicate testelor cât mai mult posibil. Următoarele genuri au asa de multă complexitate pe care mulți jucători aleg una și o joacă aproape exclusiv, formarea pentru a deveni mai bună peste zeci sau sute de ore:
  • Primul-persoană Shooters (FPS) sunt cunoscuți în cea mai mare parte pentru modurile lor multiplayer online, în care jucătorii concurează ca soldați inamici care luptă într-un mediu complex. Call of Duty și câmpul de luptă sunt introduceri bune la gen.
  • Multi-player Battle Arenas (Mobas) sunt jocuri de echipă, de obicei cu o temă de fantezie. Compară cu strategia globală a FPS este mai importantă și de reflexe și tactici pe termen scurt oarecum mai puțin. Încercați apărarea anticilor (Dota) și Liga Legends (LOL).
  • Jocurile de strategie în timp real (RTS) implică civilizațiile de confuzie, construirea de orașe și armate și a face față războiului cu adversarii dvs. Starcraft se concentrează pe luarea deciziilor extrem de rapide, în timp ce seria de război total se află pe cealaltă parte a spectrului, subliniind strategia pe termen lung și planificarea tactică atentă.
  • Jocuri masive de joc multiplayer (MMORPGS sau MMOS) Ați jucat cu sute de alți jucători. Ați auzit probabil despre World of Warcraft, dar luați în considerare și Wars Star: războaiele vechi sau breslele 2.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 9
    9. Redați fără un computer sau o consolă. Nu fiecare jucător joacă jocuri video. În timp ce cele mai multe jocuri de masă de pe piața de piață nu dezvoltă o următoare în cercurile de gamer, există excepții. Unele dintre acestea au chiar și turnee majore cu premii în numerar:
  • Jocuri renumite, profund strategice, cum ar fi coloniștii Catan sau Dominion, sunt suficient de ușor pentru a juca cu prietenii non-gamer, dar pot necesita sute de ore de masterat.
  • Jocuri de joc de masă, cum ar fi Dungeons și Dragons sau Pathfinder vă permit să spuneți o poveste cu prietenii dvs.
  • Jocuri de cărți colective (CCGS sau TCGS), cum ar fi magia: adunarea sau Yu-Gi-Oh! Să combinăm sute de bucăți pentru a vă permite să jucați stilul de joc pe care îl bucurați cel mai mult. Acestea tind să fie mai scumpe în comparație cu alte hobby-uri de jocuri, dar magazinul dvs. local de joc poate rula evenimente ieftine pentru jucătorii noi.
  • Partea 2 din 4:
    Înțelegerea culturii gamerii
    1. Imaginea intitulată devine un pas cu pasul 10
    1. Așteaptă opinii puternice. Cei mai mulți jucători auto-identificați au opinii puternice despre jocurile lor preferate și sunt dispuși să vorbească și să se certe despre ei ore întregi. Această pasiune uneori cauzează "Porții-păstrare" de la un fan care suspectează că nu se potrivesc ideea lui de a "real" Gamer. Acest lucru poate fi obositor, dar se va întâmpla mai puțin și mai puțin pe măsură ce vă dezvoltați prieteni în lumea jocurilor și vă văd că jucați jocuri și vorbiți despre ei.
  • Imaginea intitulată devine un joc de joc 11
    2. Arătați sporturi bune. Nu veți primi întotdeauna singur, dar jucătorii maturi vă vor respecta pentru păstrarea atmosferei prietenoasă. La sfârșitul unui joc împotriva unui străin, spuneți adversarului dvs "bun joc" sau "Gg," și oferă o strângere de mână dacă se joacă în persoană. Când jucați un joc de echipă, nu criticați un jucător care nu se descurcă bine, cu excepția cazului în care va saborează în mod activ efortul.
  • Împotriva prietenilor tăi, cu inima ușoară și insultele sunt de obicei așteptate, nu strângere de mână și formalitate. Dacă cineva se supără, ia o pauză, ca să se poată răci.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de jucător 12
    3. Face față unui comportament rău. Pe măsură ce jocurile au devenit mainstream, multe comunități au crescut mai diverse și primitoare, dar au fost, de asemenea, reacția de la sexi și oameni care se consideră ei înșiși "Jucătorii adevărați." Lumina jabi și batjocoritoare sunt cel mai ignorate, dar orice hărțuire sau agresiune reală trebuie raportate unui moderator (mod) sau administratorului. Adesea, veți găsi oameni care doresc să se ridice pentru un nou jucător dacă vorbești. Dacă nimeni nu o face, nu ezitați să găsiți un alt forum, bresle sau chiar un joc complet nou, cu o cultură mai bună.
  • Cele mai multe jocuri au o funcție bloc sau ignorarea care împiedică un jucător să vă contacteze.
  • Imaginea intitulată devine un joc de joc 13
    4. Ridica slangul. Fiecare gen și chiar fiecare joc își dezvoltă propriul slang, care poate fi uimitor pentru un nou venit. Există câțiva termeni care sunt utilizați în toate jocurile, la un grad sau altul, astfel încât să utilizați această listă ca un început al capului.
  • Un newbie este un jucător care tocmai a început să joace jocul. "Prost" este un sinonim oarecum nepoliticos.
  • AFK înseamnă "departe de tastatură" - Jucătorul ia o pauză.
  • GG înseamnă "bun joc," ceva politicos de spus după terminarea jocului.
  • 1337, L33T sau LEET toată media "elită," sau cu înaltă calificare. Aceasta este un slang vechi de școală, acum folosit adesea ca o glumă sarcastică sau auto-depreciere.
  • Când cineva este pwned, ei pierd oribil la un adversar.
  • Partea 3 din 4:
    Îmbunătățirea abilităților dvs. de jocuri
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de jucător 14
    1. Practicați împotriva adversarilor buni. Chiar și o noapte distractivă de jocuri cu prietenii vă va perfecționa abilitățile, dar punerea în efort concentrat pentru a vă îmbunătăți punctele slabe va duce la o îmbunătățire mai rapidă. Cel mai bun mod de a învăța, dacă mândria ta o poate suporta, este de a juca împotriva oamenilor care sunt mai buni decât tine. Urmăriți ceea ce fac și întrebați despre raționamentul din spatele deciziilor lor ori de câte ori nu înțelegeți.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 15
    2. Îmbunătățiți timpul de reacție. Redarea jocurilor preferate este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți abilitățile, dar lângă un anumit punct poate fi util să se concentreze asupra unui talent în special. Indiferent de tipul de joc pe care îl instruiți, un joc de ritm ca Mania Step poate instrui degetele pentru a vă deplasa rapid.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 16
    3. Invata din propriile greseli. O înțelegere onestă a ceea ce sa întâmplat este necesară dacă veți fi competitivi. Dacă întotdeauna vină noroc, o conexiune lentă la Internet sau alți factori dincolo de controlul dvs., nu vă veți concentra niciodată pe lucrurile pe care le puteți îmbunătăți. Dacă sunteți prea lucrat după un joc, faceți o notă mentală "Replay" În capul tău și gândește dacă ar fi trebuit să fiți decizii pe care ar fi trebuit să le fi făcut diferit.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 17
    4
    Actualizați-vă hardware-ul. Dacă vă place să jucați cel mai nou joc multiplayer pe cea mai bună setare grafică, ați putea fi cu fața de 1000 $ sau $ 2000 în upgrade-uri de calculator, dar acesta este cazul extrem. Există multe accesorii mai ieftine care pot face viața de jocuri mai ușoară și asta este tot ce ar trebui să luați în considerare dacă aveți tendința de a juca jocuri mai mari, jocuri cu grafică simplă sau jocuri care nu necesită reflexe.
  • Un șoarece de jocuri și tastatură ergonomică care se potrivește confortabil de mână este de neprețuit pentru multe jocuri. Dacă jucați pe un laptop, orice mouse și tastatură externă este mai bună decât tastatura dvs. și tastatura încorporată.
  • Un set cu cască vă va permite să comunicați cu aliați în jocuri multiplayer, fără a fi nevoie să petreceți timpul de tastare.
  • Partea 4 din 4:
    Făcând o viață ca un jucător
    1. Imaginea intitulată deveni un joc de joc 18
    1. Alegeți un joc popular. Un procent foarte mic de jucători câștigă vreodată bani de la hobby, și chiar mai puțini câștiga suficient pentru ao numi un venit. Dacă sunteți serios în legătură cu acest obiectiv, va trebui să alegeți un joc jucat de milioane de oameni, de preferință cu o scenă competitivă în care jucătorii pot câștiga mii de dolari în turnee. Unele dintre acestea, cum ar fi Liga Legends, sunt numite "E-Sports" Din cauza concurenței grave, internaționale.
    • Chiar dacă doriți să faceți bani revizuirea jocurilor sau fanii de divertisment prin înregistrarea jocurilor de joc, veți avea nevoie să vă concentrați pe jocuri noi și populare, mai ales atunci când începeți mai întâi, sau nimeni nu va fi interesat.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 19
    2. Obțineți un nume unic. Alegeți ceva memorabil și ușor de spus. Utilizați acest nume pentru toate jocurile și munca legată de joc pe care o faceți. Acest lucru poate fi chiar numele dvs. real, atâta timp cât îl utilizați suficient de consistent pentru a obține o recunoaștere. Un exemplu bun al acestui lucru este în anime, Sword Art Online, unde personajul principal, Kirigaya Kazuto, și-a folosit numele și combinat Kiri ` de la Kirigaya și la din numele său de a face Kirito.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 20
    3
    Creați conținut video. Găsiți o modalitate de a înregistra videoclipul sau de a crea o cameră web și de a afișa persoanele cu privire la jocurile dvs. sau la jocul dvs. de jocuri pe YouTube sau TIC nervos. Dacă puteți construi o bază de ventilator, puteți câștiga un venit mai constant prin donații sau sponsorizări decât ați câștigat prin premii ale turneelor.
  • Postați un link pe forumurile jocului sau conturile sociale pentru a face publicitate canalului.
  • Câteva jocuri, cum ar fi magia: adunarea, face posibilă obținerea de bani prin scrierea articolelor de strategie și publicarea acestora pe un site web. Acest lucru este în mare parte adevărat pentru jocurile de cărți colective, deoarece comercianții secundari doresc să atragă oameni pe site-ul lor de a cumpăra produsul.
  • Imaginea intitulată deveni un joc de joc 21
    4. Dedicați o mulțime de timp. Dacă doriți să deveniți unul dintre puținele persoane care fac câștiguri de viață în afara turneelor, fiți pregătiți să dedicați șase ore sau mai mult în fiecare zi la jocuri.
  • sfaturi

    Chiar și lista lungă de genuri de mai sus nu acoperă totul. Dacă niciunul dintre ele nu vă sună atrăgătoare, există sute de studiouri mici de dezvoltare a jocurilor, care fac jocuri de nișă. Acestea variază de la RPG alb-negru Cyber-punk Metroplexitate, la jocuri artistice blânde, cum ar fi Dragi Esther, la jocurile care sfidează genurile cum ar fi vânătorul de card.
  • Nu exagerați cu jocuri - încercați să vă echilibrați viața și să găsiți alte hobby-uri pe care le bucurați.
  • Deși nu este strict definit, un adevărat jucător este mai intens decât un jucător obișnuit. De exemplu, un adevărat jucător poate accelera Mario Odyssey, în timp ce un jucător obișnuit este un jucător mai casual.
  • Avertizări

    Jocul excesiv de jocuri video poate provoca tulpina ochilor care poate duce la dureri de cap temporare, dar dureroase, dureroase. Ia o pauză de cinci minute acum și apoi, sau cel puțin urmați regula 20/20/20.Pentru fiecare douăzeci de minute pe care le petreceți în căutarea unui ecran în apropiere, petreceți cel puțin 20 de secunde, concentrându-vă pe ceva de cel puțin 20 de picioare (6.1 m) departe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar