Cum să obțineți backstagele trece la orice concert

Aceste sfaturi sunt legale și au o rată mare de succes - cu toate acestea, acestea necesită pregătire și sunt inutile dacă sunteți deja la eveniment.Dacă plănuiți înainte de timp, aceste opțiuni ar putea deschide alte oportunități Doorto.

Pași

  1. Imaginea intitulată obține Backstage trece la orice concert pas 1
1. Apel rece. Majoritatea freelancerii încep în același mod. Ei cheamă o priză de mass-media pentru a le informa despre statutul lor ca independent sau scriitor independent. În continuare, Freelancer va face o ofertă de a obține evenimentul și interviul și va fotografia trupa, echipajul sau venuemager. Multe puncte de vânzare media frecvent folosesc freelancerii la acoperirea realizată. Ei vor fi obișnuiți cu aceste apeluri, așa că atunci când apelați, ați făcut-o înainte de a fi făcut-o înainte.Majoritatea oamenilor vor folosi cartea de backstage finală, care este standardul industriei.
  • Imaginea intitulată obține Backstage trece la orice concert pas 2
    2. Lucrați la locul de desfășurare. Există întotdeauna nevoie de voluntari pentru a direcționa traficul de culise, securitatea toprovidei sau serviciile de servicii la marile evenimente. Etapa de producțieCompanies au nevoie de oameni la lugul cazurilor de instrumente și sunet sau luminoaseQuipment pe și de pe camioane. Puteți chiar să puteți realiza fluturași promoționali. Stadând un eveniment mare este un efort coordonat care necesită o mulțime de forță de muncă. Ei întotdeauna întâmpină o mână suplimentară - mai ales dacă este liberă.Poate doriți să le contactați cu câteva săptămâni în avans pentru a vă oferi voluntar timpul și obțineți un concert gratuit în acest proces.
  • Imaginea intitulată Obțineți retragerea înapoi la orice concert pas 3
    3. Spune "Sunt pe listă."Dacă sunteți suficient de inconsecvenți, este posibil să puteți prinde o privire la lista de oaspeți. Odată ce ați reușit să faceți acest lucru, alegeți un nume de persoană pe care ați putea trece ca. Încercați să selectați un sponsor corporativ, dacă mulți nu participă și au primit treceri ca acoutezie.Aceasta este o mică schiță și vă poate face probleme.
  • Imaginea intitulată Obțineți retragerea în spate la orice concert pas 4
    4. Du-te ca presă. Aceasta este probabil cea mai eficientă modalitate de a obține treceri în culise. Atunci când artiștii au concerte, de obicei în contract, promotorul de concert este obligat să dea transmisii de copiere artistului. Artistul folosește trecerile comise pentru prieteni, familie și presă. Pentru a obține pe această listă și pentru a obține treceri comutate, va trebui să contactați managerul sau publicistul artistului în avans de concert. Uneori puteți găsi informațiile de contact pentru managerul sau publicistul uneori prin pagina lor de Facebook. Odată ce obțineți informațiile de contact ale artistului sau managerului, atunci va trebui să trimiteți un e-mail cu informații despre publicația pe care o reprezentați și exact ce căutați să faceți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii încrezător, dar politicos.
  • Odată ce sunteți în culise, nu intrați în cale sau veți fi dat afară.
  • Să fie respectuos și să se asigure că respectați toate regulile.
  • Noroc și să fie în siguranță.
  • Metoda finală a cărții de backstage este cea mai bună modalitate de a merge.
  • Există un site oficial pe care majoritatea benzilor îl folosesc.Doar Google am trecut în culise pentru informațiile din spate.
  • Întotdeauna vrei să faci lucruri legal.Există site-uri care vă vor arăta cum să faceți lucrurile corecte.
  • Purtați un costum nebun pentru a atrage atenția! Aceasta este o modalitate de a obține backstage trece prin concerte Katy Perry și poate alți cântăreți cunoscuți pentru costume nebunești, cum ar fi Lady Gaga.
  • Avertizări

    Nu vă strecurați prin alpinismul de garduri sau mergeți în jurul valorii de securitate.
  • Nu face nimic ilegal.
  • Există site-uri acolo care vă vor spune că faceți lucruri care nu sunt o idee bună, deci aveți grijă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar