Cum să găsiți un cadou de ziua mamei last minute

Oh nu! Ziua Mamei este chiar la colț și ați uitat să obțineți un cadou pentru mama specială din viața voastră. Dacă vă panică, faceți o respirație, deoarece există tone de opțiuni de ultimă oră care vor mătură încă mama de pe picioarele ei. Chiar dacă aveți puțin timp și fără idei, există încă multe modalități ușoare de a arăta mamei voastre pe care o iubiți și o apreciați în ziua mamei!

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând un cadou
  1. Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
1. Faceți-i niște cupoane de Ziua Mamei. O broșură de cupon include lucrurile pe care le poate "răscumpăra" mai târziu. Acestea pot fi cupoane personale, cupoane de gospodărie sau orice altceva mama noastră ar putea avea nevoie de ajutor! Căutați sugestii bune online și adaptați-le la oricare glumă sau lucruri comune solicită-vă de la dvs.
  • De exemplu, dacă mama dvs. cere întotdeauna ajutor în bucătărie, broșura dvs. de cupon ar putea include informații precum "Spălați felul de mâncare fără a fi întrebat" sau "Faceți cina când sunteți obosiți."
  • Dacă mama ta urăște să facă o muncă de curte, broșura dvs. de cupon ar putea include "tura gazon" sau "curățați vechea vărsare."
  • Pentru o broșură de cupon care este mai puțin despre a face "treburi" și mai multe despre legarea cu mama ta, prioritizează cupoanele ca "urmăriți emisiunea TV preferată în loc de mine" sau "bun pentru 1 backrub."
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    2. Creați o carte de zi personalizată a mamei. Pentru a face o carte de zi a mamei, luați hârtie de imprimantă sau hârtie colorată și pliați-o în jumătate. Decorați frontul cu autocolante, desene, inimi și alte lucruri dulci, și umpleți interiorul cu o notă la mama dvs. despre cât de specială este ea.
  • Asigurați-vă că ați semnat cardul!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    3. Scrie-o a poem. Poemul dvs. la mama dvs. poate fi o poezie bazată pe forme elaborată, cum ar fi sonet, sau ceva o poezie simplă și scurtă ca Haiku. Concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le face sau spune că vă place și prețuiți și scrieți din inimă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    4. Aduceți micul dejun în pat. Dacă locuiți cu mama dvs. sau trăiți aproape, pregătiți-vă micul dejun preferat înainte de a se trezi. Apoi, bateți ușor pe ușa ei pentru ao surprinde cu o tavă de mâncare!
  • Nu uitați să includeți o ceașcă de suc preferat sau lapte.
  • Asigurați-vă că vă treziți destul de devreme că puteți face și servi micul dejun înainte de a se ridica!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    5. Alegeți-i un pachet de flori sălbatice. Nu aveți nevoie să obțineți mama dvs. un buchet fantezist pentru a face o zi a mamei sale speciale. Un pachet de flori pe care îl alegeți de la curtea dvs. sau din parc din apropiere pot fi la fel de prețioase!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    6. Coaceți-o cupcakes sau a tort. Dacă mama ta are un dinte dulce, scoateți tava cupcake sau batterul de tort și faceți ceva special. Puteți chiar să puneți glazura pe ea sau să scrieți numele ei pe tort pentru a clarifica că aceasta este pentru ea în ziua ei specială!
  • Metoda 2 din 4:
    Achiziționarea de ceva online
    1. Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    1. Achiziționați o viitoare zi spa. Deci, poate că nu ați planificat înainte și nu puteți programa o zi spa pentru ziua mamei în sine, dar asta nu înseamnă că nu puteți da mama voastră darul relaxării! Apelați un spa local sau utilizați un serviciu precum Groupon pentru a achiziționa un certificat de cadouri SPA pe care le poate răscumpăra ori de câte ori dorește!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    2. Dați-i darul revistelor nelimitate. Dacă mama ta iubește revistele, serviciile precum Magzter Gold, textura și oferă cu ușurință abonamentele "Tot ce puteți citi". Descărcați oricare dintre aceste aplicații pe tableta sau smartphone-ul mamei dvs., astfel încât ea să poată citi revistele preferate ori de câte ori vrea ea!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    3. Nava o carte la casa ei în fiecare lună pentru anul următor. Dacă mama ta iubește citirea, dar se luptă să găsească cărți pe care îi place, să-i ajute să găsească noi romane prin semnarea ei pentru o carte a abonamentului Lună https: // Reboverthonth.COM. Acest serviciu de abonament dă o listă de cărți în fiecare lună și oferă mamei dvs. opțiunea de a alege pe cine ar dori să citească înainte de a-l expedia la ușă la ușă!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    4. Faceți viața ei ușor cu un serviciu de abonament la masă. Mama ta urăște gătitul, dar taxele de gătit se încadrează adesea pe umerii ei oricum? Semnându-i pentru un serviciu ca albastru șorț sau salut proaspăt este o modalitate de a face mese pregătirea la fel de mult mai ușor. Aceste servicii trimit ingrediente și rețete direct la ușa mamei tale!
  • Pentru o livrare mai puțin tradițională a mesei, încercați produse imperfecte, care navează "urâtă", dar produse sănătoase direct la ușa ei!
  • Pentru o mamă care iubește călătoria, încercați lumea va livra gustări mame și alimentele gourmet dintr-o țară nouă în fiecare lună.
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    5. Conectați-o pentru un serviciu de abonament de îmbrăcăminte. Dacă mama ta iubește cumpărături, adu-i hainele cu servicii de abonament cum ar fi fixarea cusăturii și care pot fi solicitate. Aceste servicii trimit cinci articole de îmbrăcăminte la ușa mamei dvs. la fel de frecvent ca ea dorește, toți aleși pentru ea de către un stilist online!
  • Dacă știți dimensiunea și stilul mamei dvs., puteți completa "Ghidul stilului" pentru ea. Dacă nu, ambele servicii oferă carduri cadou. Încărcați un card cadou și dați-i opțiunea de a alege dimensiunea și stilul ei ori de câte ori vrea!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    6. Încercați un serviciu de abonament machiaj dacă mama ta iubește cosmeticele. Pentru un amestec de păr, machiaj, îngrijire a pielii și mostre de parfumuri, semnați-vă mama în sus pentru Birchbox. Sau, în cazul în care mama dvs. preferă wellness și produse naturale, ordonați-i cutiile sezoniere Merkaela Wellness.
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    7. Dați un serviciu de abonament Tech-savvy un serviciu de abonament la Internet. Servicii cum ar fi Spotify, Pandora și Apple Music Dă-ți mama o șansă de a transmite muzica ori de câte ori vrea. Amazon Prime oferă livrarea gratuită de două zile, în timp ce serviciile de streaming video cum ar fi Netflix, Hulu și HBO, permit-o să vizioneze filmele preferate și emisiunile TV în orice moment.
  • Rețineți că, pentru majoritatea acestor abonamente, trebuie să le stabiliți pe dispozitivul mamei dvs., deci asigurați-vă că aveți acces la computerul sau tableta înainte de a cumpăra!
  • Metoda 3 din 4:
    Planificarea cu câteva zile înainte
    1. Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    1. Recreați fotografiile de familie vechi. Există o fotografie a ta că mama ta iubește? Încercați să recreați fotografia cât mai exactă posibil. Apoi, imprimați-l și plasați-l alături de fotografia originală. Surprindeți-vă mama cu acest cadou nostalgic ușor de făcut în ziua mamei!
    • De exemplu, dacă există o fotografie a dvs. ca un copil cu înghețată pe toată gura, încercați să vă potriviți cămașa cu cămașa pe care ați purtat-o ​​și asigurați-vă că ați furat înghețată peste tot. Pentru punctele bonus, faceți-o aceeași înghețată de culoare ca înghețată în fotografie.
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    2. Face viața ei mai ușoară cu Google Home sau Amazon Echo. Aceste dispozitive fără mâini răspund la vocea mamei tale și ajută la răspunsul la întrebări și la facilitarea acțiunilor zilnice, pentru a face viața mamei mai ușoară și mai plăcută. Alegeți Google Acasă dacă are un Android sau du-te cu eco-ul mai flexibil Amazon pentru orice tip de telefon.
  • Adresați-vă Google Home sau Echo Amazon pentru a vă juca muzica preferată, citiți știrile sau faceți apeluri. Ei pot, de asemenea, să răspundă la întrebări precum "Câte Oz sunt într-o ceașcă?"Și" care este vremea astăzi?"
  • Alte tipuri de tehnologie inteligentă Controlați luminile sau temperatura!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    3. Cumpărați-i o nouă pungă dacă a fost veche. Poate că mama ta nu este în modă, de aceea punga ei îmbătrânește cu utilizare. Cu atât mai mult motivul pentru a obține unul! Găsiți oferte de Ziua Mamei Mare și asigurați-vă că vă mențineți nevoile în minte atunci când cumpărați.
  • De exemplu, are nevoie de o pungă care să se potrivească unui laptop? Își folosește punga ca o pungă de antrenament? Ar prefera ceva mai mic, astfel încât nu poate fi aglomerat?
  • Metoda 4 din 4:
    Aranjarea unei zile speciale
    1. Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    1. Petreceți ziua cu ea, dacă puteți. Dacă locuiți cu mama sau în apropiere, petreceți ziua cu ea. Fie că faci ceva mare și pre-planificat sau doar agățat și bârfe, mama ta va iubi compania și atenția.
    • Întreabă-i ce vrea să facă și să vă asigurați că sunteți de acord! Chiar dacă nu este lucrul tău preferat de făcut, însoțește-o la filme sau la parc o va face ziua!
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    2
    Spune-i ca o iubești. Această parte aparent simplă a zilei mamei poate fi adesea trecută cu vederea în pregătirea pentru vacanță, dar poate fi lucrul care schimbă o zi obișnuită a mamei la o zi merită amintită. Când îi spui că o iubești, concentrează-te de ce o iubești. Evidențiați lucrurile specifice pe care le face este specială pentru dvs.
  • De exemplu, spuneți-i că nu ați uitat niciodată că o dată sa trezit devreme pentru a vă face micul dejun preferat înainte de un joc important de testare sau sport.
  • Spuneți că sunteți în mod constant în ceea ce lucrează atât de tare și este încă capabil să vină acasă și să fie o mamă fantastică.
  • Să o reamintească că lucrurile mici pe care le face, cum ar fi cumpăra înghețată preferată atunci când ai o zi dură, înseamnă lumea pentru tine.
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    3. Lăsați-o să aibă drumul ei. Poate că mâncarea preferată este ceva ce nu-ți place sau iubește un spectacol de televiziune pe care îl găsiți plictisitor. Indiferent de ce este, asigurați-vă că sunteți de acord să participați la acea activitate cu ea. Amintiți-vă, acest lucru ar trebui să fie ziua ei, așa că punerea ei în lumina reflectoarelor și ajutați-o să aibă cel mai bun moment este unul dintre cele mai mari daruri pe care le puteți da.
  • Imaginea intitulată Găsiți o mamă de ultimă oră
    4. Cereți-i să-i spună poveștile despre viața și copilăria ei. Mama ta are probabil o întreagă colecție de povestiri pe care nu le-ai auzit niciodată, întrebându-i despre ei este o modalitate excelentă de a arăta că îți pasă de trecutul ei, precum și de viitorul ei. Întreabă-o despre aventurile copilăriei sau despre vacanțele preferate din copilărie. Au spus ei povești despre cum a fost când a crescut, sau ce a făcut în timpul verii ei. Dă-i șansa să-ți spună despre viața ei, la fel cum îți spui întotdeauna despre a ta.
  • Nu întrerupeți-o dacă începe să vă spună o poveste pe care ați auzit-o deja.
  • Idei de cadouri

    Eșantion de cupoane de Ziua Mamei de la copiii mai mari

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion de cupoane de Ziua Mamei de la tinerii copii

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În loc de flori "reale", fă-o Trandafiri de hârtie care nu va fi niciodată!
  • Nu vă lăsați să vă uitați de ziua mamei sau că ar putea face ca mama voastră să se simtă ca ceea ce ați terminat a fost mai puțin special.
  • Avertizări

    Dacă alegeți să alegeți flori sălbatice, asigurați-vă că nu vă încălcați pe pământul nimănui sau să alegeți flori din grădina altcuiva!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar