Cum să obțineți cupoanele jcpenney

JcPenney este un comerciant american care a redus numărul de cupoane pe care le-a oferit cumpărătorii la începutul anului 2012. Compania a crezut că oferind scăzut sau "Fair" Prețurile în mod regulat ar elimina nevoia de cupoane. Cu toate acestea, scăderea imediată a vânzărilor a demonstrat cât de mult cumpărătorul american iubește o afacere pe termen scurt și un cupon, iar compania și-a ajustat strategia. Obțineți cupoane Jcpenney prin înscriere pentru oferte direct cu magazinul sau imprimarea acestora de pe site-urile cuponului online.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea cupoanelor Jcpenney din magazin
  1. Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 1
1. Furnizați adresa dvs. de e-mail. Puteți vizita site-ul Jcpenney (Jcpenney.com) și căutați fila care spune "Conectați-vă."
  • Introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe "Trimite" buton. JCPENEY vă va trimite prin e-mail oferte și reduceri, precum și cupoanele care pot fi utilizate online sau în magazine.Imagine intitulată Obțineți cupoane JcPenney Pasul 1Bullet1
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 2
    2. Înscrieți-vă pentru actualizările mobile. În plus față de primirea de e-mail, puteți primi mesaje text și alte comunicări pe telefonul dvs. mobil.
  • Primiți reduceri digitale și cupoane cu telefonul dvs. Clienții nu au nevoie să tipări cupoanele, puteți să trageți pur și simplu mesajul de la JcPenney pe telefonul dvs. pentru a obține reducerea dvs.
  • Introduceți numărul de telefon mobil pe site-ul web sau descărcați aplicația JCPENNEY MOBILE (aplicație) de pe dispozitivul iPhone sau Android.Imagine intitulată Obțineți cupoane JcPenney Pasul 2Bullet2
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 3
    3. Urmăriți JcPenney pe rețelele sociale. Când urmați distribuitorul pe Facebook și Twitter, veți avea acces la cele mai noi cupoane și reduceri de la magazin și mărcile vândute în magazin.
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 4
    4. Verificați chitanța când faceți o achiziție. S-ar putea să obțineți un cupon pentru următoarea achiziție sau o reducere atunci când mergeți online și completați un sondaj.
  • Căutați codul de acces în partea din față a primii dvs., cu instrucțiuni pentru accesarea sondajului privind satisfacția clienților.
  • Metoda 2 din 2:
    Obținerea cupoanelor Jcpenney în altă parte
    1. Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 5
    1. Căutați site-uri de cupoane online pentru cupoane Jcpenney.
    • Încercați site-uri cum ar fi retailm, economii.com și defectuos.COM. Puteți căuta cupoane JCPENNEY și puteți imprima oricare dintre cele disponibile.Imagine intitulată Obțineți cupoane JcPenney Pasul 5Bullet1
  • Imprimați cupoanele pe care le veți folosi în magazin și utilizați coduri de cupon pentru orice cumpărături pe care intenționați să o faceți online.Imagine intitulată Obțineți cupoane JcPenney Pasul 5Bullet2
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 6
    2. Căutați cupoane de marcă. Jcpenney poartă mărci specifice, cum ar fi Worthington, Hanes, Nicole de Nicole Miller și multe altele. Cupoanele pentru acele mărci pot fi utilizate la magazinele Jcpenney.
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 7
    3. Verificați ziarul săptămânal. Anunțurile incluse în majoritatea lucrărilor de duminică includ adesea cupoane de toate tipurile.
  • Examinați anunțul jcpenney și vedeți dacă există un cupon atașat. Rețineți toate datele sau cerințele de expirare. De exemplu, un cupon de 10 USD ar putea fi necesar să cheltuiți cel puțin 50 de dolari.
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 8
    4. Participați la swap-urile de cupoane. Dacă faceți cumpărături la Jcpenney, s-ar putea să fiți dispuși să faceți schimburi de cupoane pe care le aveți pentru cupoane suplimentare JCPENNEY.
  • Imagine intitulată Get JcPenney Cupoane Pasul 9
    5. Verificați cărțile de reducere. Mall-uri, centre de ieșire și alte locuri publică adesea cărți de cupoane și reduceri care includ comercianții cu amănuntul mari. JcPenney poate participa la cartea cuponului la publicația dvs. sau la data publicării în cazul în care locuiți.
  • sfaturi

    Cunoașteți personalul și managementul la magazinul dvs. local Jcpenney. Acestea vă pot oferi sfaturi speciale sau anunțuri de evenimente viitoare de economii care vă pot ajuta să vă planificați călătoriile de cumpărături. Ele pot explica, de asemenea, orice schimbări în politica de cupon care ar putea veni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar